Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Sağol canım teşekkür ederim.Görüşmeye eşimle birlikte gittik iş görüşmesine beni tek bırakmaz öyle.Onunda içine sindi.Sonuçta evde çocuklardan başka kimse olmuyor.Birde tesadüf ben adana doğumluyum babalarıda adanada doğmuş.İyi bir abi eşide öyle kendi hallerindeler.Canım kreş derken devlet anaokulu.Okadarda zengin değiller yani.Ablasıda devlet okuluna gidiyor.Karı koca çalıştıkları için burdada pek kimseleri yokmuş o yüzden mecburen bakıcı tutmak zorunda kalmışlar.Canım iş konusunda eşimde öyle diyor doğrudur ama bende gün boyu o evde oluyorum haliyle dagınıklığın içinde oturamam ben yapı gereği.10 10 buçuk saat çalışıyorum.sabah 7 45 akşam 18 bazen 18 20 vs.Böyle işte canım.Eşimde heryerde çalışmama tabiki iizn vermez.Ama burası içine sindi.Seninki bizlerle buluşturmaya zor yolladı işe yollamazdı dediğin gibi hayırlısı olsun canım.Baban ailen içinde haklısın sonradan sevgi göremediysen içind ehep boşluk olmuştur.O boşluğu sana hisettirmedilerse ne mutlu sana.İnşllh bundan sonra bebekleriniz olursada dahada gzüel olur.Annen içinde üzüldümUmarım bundan sonra rahat eder.Babanda pişman olur belki zamana bırak bazı şeyleri.Sonuçta ne olursa olsun yinede içinde birşeyler kopuyordur.Sen görevini yap.Allah katında mükafatını görürsün canım.İyigeceler öpüyorum kib

Geçmiş olsun Özgecim Allah şifalar versin.
Çok zordur eminim ilgisiz, huysuz bir aile ile yaşamak. Allah mutlu yuvanı daim ettirsin. Kardeşin vardı dimi bekar o da hayırlı insanlar evlensin, diyecek bir şey bulamıyorum

baharcım iş bulmana çok çok sevindim. Allah daim etsin. Ben de diyorum bu kız nerelerde....
Çocuklarda büyük güzel olmuş vallahi. Ablalık yaparsın onlara. Evinede yakınsa ohh değmeyin keyfine.
Baba içinde ne acı ya... Allah kimseye yaşatmasın.
yanlız bu gölcük dediğin 99 depremi dimi, yine iyi evlenebilmiş hemen, belkide eskisi gibi olmayı istemiştir yine.

Kv. denleri kafana taktıkça sen üzüleceksin bence kendini düşündüğün için artık düşünmemelisin.
Keser döner sap döner demişler.
Bak benimkilerde hiç aramaz ne hastalıkta ne sağlıkta, oğullarını da aramazlar. Bende dedim demekki bunların yapıları böyle, onlar hasta oldu bende aramadım, gitmedim. Suratlar 5 karış asıldı, dedim ne bileyim sizde böyle sandım siz hiç bizi böyle zamanlarda aramayınca.
Şimdide eşim pazartesi akşamı dediki. Yarın akşam anneme gidicez dimi. Neden dedim. EE nişan varya bohça yapacakmış. Bende annen beni çağırmadıki seni aramış! madem sen git dedim :))) çağırdı falan, söyledi dedi.
Bende kusura bakmasın, herkese borcum vardır annene yoktur. Annen benim hangi kötü zamanımda yanımda olmuşta ben ona gidicem dedim. O kadar taşındık,çocuğa bak diye çağırdığımız halde gelmedi.
Çocuğum bronşit, basurum azmış midemin yanışına 3 gecedir uyuyamıyorum! umrumda değil dedim. gıkı bile çıkamadı.
Hele son soktuğu laftan sonra, anladımki bana hiç ihtiyacı yok kvdemin.

Sende gerektiği kadar taviz ver. Fazla kıymet verirsen bahar bundan anlıyor derler, baaakkk yola geliyor derler.

Son düzenleme:
babanın içine merhamet versin rabbim ıslah eylesin hidayete kavuştursun,
annenede dayanma gücü versin, acil şifalar diliyorum okadar karamsarlığa düşme inşallah kötü bişey çıkmaz rahat olun..
çocuklukta yaşadığın bazı olayları eşimin çocukluk yıllarına benzettim,
annesine annem babasına babam gibi sarıldım dedinya:2:benim eşimde aynısını yaptı,anneme annecim derken gözleri parlıyor eşimin, çokta seviyor saygı duyuyor..biz eşimle çıkarken annemle tanışmıştı benim ailem yok demişti anneme, öldüler benim için silidm demişti,
sonra barıştılar konuşuldu bazı olaylar konular ama hep bir burukluk vardı annesine bakarken,
şimdi yine görüşmüyorlar öyle işte...

canım hayılrı olsun yeni işin hep kafa dağıtmak için çalışmak iyidir,,çokta severek yaptığını düşünüyorum umarım uzun bir süre gider devam edersin,
evine yakınmı mudanyadamı??

vawwwww sevcan sende az değilsin heee
aferin aferinn böylesine böyle yapacan,soktuğu lafları koysun boğçasına
eşinde yazık anasıyla karısının arasında kalmış:)
ama yine seni dinlemiş adam kocanın kıymetini bil..

günaydın hanımlar nasılsınız
valla ben ölüyorum uykusuzluktan bebişimin aşılarını yaptırmıştık pazaretsi dün akşamda aşı yerleri acıyor heralde çok mızmzıdı doğru düzgün uyumadı bir de ateşi de çıktı hiç uyumadık gece doğru düzgün sonra da işe geldim işallah bugün o kadar mızmız olmaz kuzucuğum

Son düzenleme:

saol canım söylenecek cok söz varda yutuyorum sanırım ben asıl annemi istiyorum ama oda olamıyo işte kızıyorum küsüyorum sonra diyorum dag daga küsmüş dagın haberi olmamış bu saatten sonrada değişmez bazen kızdıgımda sevmiyosun başkalarının annesi gb dediğimde bana SENİ KÜÇÜKKEN ÇOK SEVDİK EN ÇOK SENİ SEVDİK diyolarsanki büyüüynce sevilmez gb şimdi kayınvaldem öpüp kokluyo eşimi görümcemi aynı sekilde beni gel seveyim diyo sarılıyo kadın öpüyo kokluyo inan samimi bi şekilde ama ben karşlılık veremiyorum çok üzülüyorum ama veremiyorum yani alışmamışım olmuyo o beni severken sıkılıyorum büzülüyorum eşimde kucana atıyo beni anne sev şunu diyodeli oluyorum utancımdan ölüyorum severim diyo oda alıyo kucana mıncıklıyo ay yerin dibine giriyorum aslında kocaman sarılsam öpsem annem desem ama diyemiyorum işte alışmamışım bitek eşimi sevebiliyorum dokunarak

cok sevindim canım ya hayırlı olsun işin içinde inşallah evine yakındır ee cocuklar okula gidene kadar olsan gelcekelrine yakın gitsen karşılasan sanırım yakın değil olsa öyle yapardın koca gün nabcan el evinde can sıkıntısına toplar insan ortalıgıaman yat uyu sende

aynen kardeşim var lise 2ye gidiyo yeni yeni face kullanıyo kardeşim ilkokul 4ten beri yurtta kalıyo hani acuk anlatmıştım cemaaat yurtlarında cok şükür o evdeki ortamda değil hafta sonu olsada en azından hep değil yaşadım bliyorum o olsun istemiyorum saol duan için canım şimdilerde sanal aleme takılmaya başladı tuhaf tuhaf kızlarla arkadaş oluyo begeniyo felan töbe töbeanneme söledim bendeoda gitmiş bi kız bulmuş oda yurttaimam hatipte okuyomuş diyo bakcaksa ona baksın kızın facesini almış kardeşime veriyo kızda razı yaniay nolcak bu devirin hali bilmem daha buluşamamışlar ama

oyy kıyamam ya canım ateşi düşmesse ben son oalrak fitil veriyorum,
inan hemen rahatlıyor,

çok geçmiş olsun...

aynen öyle vallahi.Gitmişim yapmışım şimdiye kadarda ne olmuş.
hiiiçç akşam işten çıkıpta gidip anana hasta çocuğumu ziyan edemem dedim. Ohh olsun....

allah babanaa merhamet annene sabır versin gerçekten huzursuz bir ortamda olmak çok zor bizim de eşimle evlenirken düğünüzmüzde problemler çıkmıştı hala babamla aramızda bir soğukluk devem ediyor tabiki eşimde babama karşı öyle ve ben bu duruma çok üzlüyorum hep onların arasında kalıyorum gerçi eşimde kötü niyetten değil o da haklı ona da hak veriyorum o da başkalrının kayınpederlerini duyuyor üzülüyor bizimki arkamızdan kuyumuzu kazıyor der öyle diyuince de tabi üzlüyorum ama adam haklı olduğu için bişey de diyemiyorum üzücüde olsa söylemek babam hakediyo bu lafalrı

geçmiş olsun Canım ağrı kesici falan fayda etmedimi? kıyamam yaa bu dönemler zor geçiyor, ama çabuk geçiyor. hoş sen daha bilgisin benden gerçi ama..

:) görümce olarak sende kardeşine sahip çık kız... Kurda kuşa yem etme. Bak annen nasıl ilgileniyor.
Şaka bir yana Aklı selim, akıllı bir çocuk olsun inşallah. Kendini kurtarsında gerisi kolay canım.

oyy kıyamam ya canım ateşi düşmesse ben son oalrak fitil veriyorum,
inan hemen rahatlıyor,

çok geçmiş olsun...

sağol canım ya rahatlamazsa doktorumuzda öyle dedi son çare öyle yaparım

aynen öyle vallahi.Gitmişim yapmışım şimdiye kadarda ne olmuş.
hiiiçç akşam işten çıkıpta gidip anana hasta çocuğumu ziyan edemem dedim. Ohh olsun....

iyi yapmışsın canım inan kimse için değmiyor kendini yıpratmaya üzülen sen oluyosun sonunda koy tavrını mesafeni fazla yüz bulmasınlar

geçmiş olsun Canım ağrı kesici falan fayda etmedimi? kıyamam yaa bu dönemler zor geçiyor, ama çabuk geçiyor. hoş sen daha bilgisin benden gerçi ama..

sağol canım calpol verşyorum şimdilik o biraz iyi geliyor birkaç dedi dr bakalım belki bugün daha iyi olur valla canım unutmuşuz herşeyi ilk çocukda insan bişey anlamıyor şimdi daha bilinçliyim tabi

sağol canım calpol verşyorum şimdilik o biraz iyi geliyor birkaç dedi dr bakalım belki bugün daha iyi olur valla canım unutmuşuz herşeyi ilk çocukda insan bişey anlamıyor şimdi daha bilinçliyim tabi

Allah daha kötü hastalıklardan korusun. Olacka napalım. Anne Çalışınca zor oluyor bir tek.
Aşıdan etkileniyor demekki seninki.
Her çocuk aynı değil malesef. Benim kız aşı olunca rahat 12 saat uyurdu. :) arada kalkar emerdi.
Hatta bi keresinde eve geldim, oturduğu yerde vıyyyttt kafa gitti, uyudu kaldı,
ayyy bayıldı diye ne ağlamıştım eşimi arayıp çağırmıştım

öyle canım çok şükür allah beterinden saklasın bunlar geçici şeyler
bizimki diğer aşılarda böyle olmadı ama çocuk felci aşısı ilk defa bu sene canlı olarak vurluyormuş o ateş yapıyormuş o nedenle huzursuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…