- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
ben liseden çıktım evlendim şöleki lise 2 nin yaz döneminde kuran kursuna gittim görümcemde orda hocaydı orda tanıştık bana hocadan çok abla oldu 1 ay talebe oldum sonra okula gidincede hiç bırakmadım hafta sonrarı yanına gittim hep huzur buluyodum yanında bana güzel şeyler anlattı çok sevdim onu örnek aldım kapandım tecviti öğrendim herşeyi ondan örendim bursanın bi ilcesinde oturuyoduk oda orda görevliydi sonra o başka yerde göreve başladı üzüldüm gitti diye bursanın içine gitti yani görüşemedik baya sonra ben liseden cıktım erkek kardeşimin sünneti vardı görümcemide cardım hocamı yani:))) onlarda abisiyle geldiler abisi annesi görümcem kardeşimin sünnetine geldiler orda görmüş eşim illa olsun illa olsun o zmanlarda ona hep kız buluyoalrmış kimseleri istemiyomuş yaşı cünkü 25 ti ben 17sonra hatta biz görümcemle kız bakıyoduk bumu olsun bumu diye ben abisini tanımıyodum hiç görmemiştim sünnettede görmedim desem yeri hiç dikkatimi çekmemiş öle bişi düşünmüyodum çünküm sonracıma görümcemden numarmaı istemiş aradı beni görümcem o zman hocam tabi tam 3-4 saat telde konuştuk anlasana diyo neyi diyom söleyemiyom anla işte diyo neyi diyorum ölsem aklıma gelmez sonunda söledi nolur armaız bozulmasın başımın etini yiyo ben çok isterim ama istemessen aramız bozulmasın felan dedi anneme sorayım dedim annemde hazırmış gb olur ver dedi hani beni kapattı güzel şeyler öğretti diye tam güveni var yani ailesine ne dir necidir dmeeden telefonumu verdim annemin izniyle 2gün telefonda konuştuk kandırdı beni talı diliyle hep o konuşuyodu yaşanmışlık çok tabi güzel laflar prensesim felan ben havalarda tabi safım çocukum hatta hafta sonu görmeye geldiler ailece bende görmüş oldum mustakbel eş adayımı alıcı gözüyle baktım kısmet işte rabbim nasip etmiş içim ısınıverdi görümceme aşıktım abisinede aşık oluverdim evi avrdı işi arabası e daha ne olsun annesini tanıyodum görümceme aşıktım zaten yani öyle nasip olduki okulu felan unuttum üniversiteyi evet dedim herşeye hemen ertesi hafta hem istediler hem söz taktık eylülde söz şubatta nişan temmuzdada evlendik
iykide evlenmişim rabbime binlerce şükürler olsun annesi annem babası canım babam kardeşi ablamdırailesi ailem eşimde ilk tek aşkımdır rabbime şükürler olsun tek eksigimiz bebeğimiz oda olcak inşallah zahmetsiz rahmet olmazmış rabbimin rahmetini bekliyoruz sabırla
inşallah sende sevdicegine hemen kavuşursun
canım işe başlamana cok sevindim hayırlı uğurlu olsun sorması ayıp ne kadar alcaksın benimki hayatta başkasının evine salmazda merak ttim cok rahat kendi evlerinde cocuk bakamak cok güzel bence yaşlarıda büyük ikiside okula gidiyo daha ne olsun süper vallaaileleri ne iş yapıyo hem kreşe yolluyolar hem bakıcı tutmuşlar zenginler herelde valla yapma diyosaar iş yapma canım çünkü sonradan problem oluyomuş hep öyle derler baştan yapma zahmet olmasın sonra yapmadın günde neden yapmadın olur alıştırmma sadece cocukalrın dagını toplarsın ama koca günde nabcan ki dimi ay cok sevindim süper iş cnaım hayırlı olsun yeniden
babama gelince babam benim kahramanımdı üstüm giyinik bekelrdim canım 5 yaşına kadar alır kucana sarı kızım drdi cocuklugumla ilgili tek hatırlamak istedim bu parka götürürdü beni onları hiç unutmuyorum ama sonrası aklım erdiğinden beri tek bi yawrum lafı duymadım kızım lafı duymadım bana bakıp konuştunu bile görmedim baba ne demek ben kayınpederimden öğrendim annemin dayandıklarına can dayanmaz biliyorum zaman zman ona kzıyorum hi gelmez hiç sevmez armaz merak etmez diye ama sonra hak veriyorum sürekli babamın peşinde gelip bi gece kalmadı daha bende gezmeye diye bak geliyo fakülteye ordanda dönüyo bure kadar geliyo gelip kalamıyo bana ya gece eve gelmezse ya kartları doldurursa diye hep peşşindekendimi bildim bileli baba kahveden çarılan başka yerlerden toplanan biri oldu gözümde evede gelmişse kıryılda bi işten çıkıp direk evin yolunu bulmuşsa tv karşısında horuldayan bi adam abuk subuk şeyler izleyen adam baba mı oda ne çok acı çok zor
Sağol canım teşekkür ederim.Görüşmeye eşimle birlikte gittik iş görüşmesine beni tek bırakmaz öyle.Onunda içine sindi.Sonuçta evde çocuklardan başka kimse olmuyor.Birde tesadüf ben adana doğumluyum babalarıda adanada doğmuş.İyi bir abi eşide öyle kendi hallerindeler.Canım kreş derken devlet anaokulu.Okadarda zengin değiller yani.Ablasıda devlet okuluna gidiyor.Karı koca çalıştıkları için burdada pek kimseleri yokmuş o yüzden mecburen bakıcı tutmak zorunda kalmışlar.Canım iş konusunda eşimde öyle diyor doğrudur ama bende gün boyu o evde oluyorum haliyle dagınıklığın içinde oturamam ben yapı gereği.