Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar neymiş bu haber yaa ben izleyemeyorum merak ettim açıkçası :)

2013'e girerken utanç veren manzara | İzle | Yaşam | Milliyet.tv

Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Başköy'de içme suları çamurlu akmaya devam ediyor. Köy sakinlerinin verdiği mücadeleler sonuçsuz kalırken, köylüler artık sabırlarının taştığını dile getirdiler. Suların çamurlu olması sebebiyle her gün bir köylü 5 kilometre ilerdeki çeşmeden tankere su doldurup köye getirirken, tankerden su alabilmek için sıraya giren köylü kadınlar birleriyle adeta kavga ediyor

bunu anlatıyor canım

slm kızlar..
akşam benim cadı hiç uyumadı şuan uyku akıyor gözlerimden
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...:84:
uyusam yarın sabaha kadar uyuyabilirim...
siz nasılsınız.?

maşallah ya
NE geldimi canım anlamadım mesajın mı? :)

mesajdı canım:)

Çok teşekkür ederim canım...

Aaa demek başköy... Komşularımız var oralı. Zaten kadınların giyimleri tanıdık gelmişti :)
Su da çok önemli malesef...
Bizde kuyu suyu kullanıyoruz evde yemeklere bile koyamuyorum.

slm kızlar..
akşam benim cadı hiç uyumadı şuan uyku akıyor gözlerimden
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...:84:
uyusam yarın sabaha kadar uyuyabilirim...
siz nasılsınız.?

Allah kolaylık sabır versin.karamuk arkadaşımıza da dedim. sanki bugünler hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bir bakmışsınız geçmiş bitmiş düzenine girmiş bebişlerimiz.
Benim kızım tam 7. ayından 11. ayına kadar her gece 12 de uyuyup gece 3 te kalkıp sabah 7 ye kadar oyun oynardı artık, hem onun başında uykusuzluktan hemde sabah işe gideceğimi bildiğimden ağlardım, resmen sesli ağlardım, :)) geçiyor bitiyor yinede insan katlanıyor canlarımız onlar napalım

Son düzenleme:
Kaderim,
Dün balıklıda eşimi bıraktım :) eve gidicem güya, git git yol bitmedi ana bide baktım kahyaoğlu pastanesine gelmişim... Sinirden çatladım birde kız açlıktan arkada ağlıyor, nasıl kızdım kendime.
Geçen yine kv demlerden çıktığımda kayboldum, yol yine bitmedi yan tarafıma bir döndüm buttim (( meğer sağa döneceğime karşıya geçmişim, birde karanlık, yağmur yağıyor ayy ne gündü.
Sanırım bi navigasyon almalıyım artık. :)) nasılsa kaybolup harcadığım benzini amorti eder

İÇİME SU SERRPTİN SEVCAN aynen sabah işe gideceğim stresi insanı daha çok yıpratıyor...
bide yemekte ayran vardı içtim hepten uykum geldi :26:

ehehehehe bende araba kullansam kesin senin gibi olurdm ama ehliyetim bile yok

rica ederim canım
ee siz hep hazır mı kullanıyosunuz hem neden kuyu suyuki

aynen canım ya bir bakıyosun hepsi geçmiş onların bir gülüşüne herşey değiyor

kahyaoğlu gülbahçedkimi ?? benim eski mahalleme gitmişsin:))

canım bende hiç yolları bilmezdim eşimle gezdiğimiz için hiç bakmazdım nerden giriyor nereye çıkıyor diye,
arabam olunca okadar komik durumlarım olduki anatolyuma 3 turda girmiştim:) yolları kaçırıyordum hep,
yolları uzatmakta üstüme yoktur
ama arkadaşlarımın çoğu nilüfer tarafında otoruyor,okadar zor bulurdumki evlerini gün yapıyoruz ben çaktırmadan saat 1de çıkardım evden anca 2:30da anca bulurdum evlerini,
navigasyon hiç kullanmadım hatta eşim telefonuna indireyim diyorda şimdi gerek kalmadı diyorum:)
şimdi girmediğim delik gitmediğim yer kalmadı,
hemen hemen arkadaşalrımın çoğu bu hatayı yapmıştır,ama bu araba işini pratikleştirdiği zamanlarda yollarıda öğrenebiliyor insan , böyle böyle öğreniliyor canım herşey normal sorun yok yani:)
ne kadar sık çıkarsan bunu daha çabuk halledeceksin eminmki, ne sıklıkla çıkıyorsun trafiğe??
hatta geçenlerde eltim özdilkete kalmış:) çıkışı bulamamış sonra eşi tarif etmiş o derece yani:)

Saol canım. konut kredisiyle aldık.
Allah her isteyene nasip etsin. Millet mah. den aldık canım.

amin canım amin allah huzur içinde oturmayı nasip etsin işallah tekrardan canım bana çok yakına gelmişin orda siteler oluyormuş heralde onlardan mı eşimde bir ara söylüyordu gidip bakalım diye ama ben kararsız kalıyorum

ay ayy kaderim ne güldüm desene bizimde başımıza gelecek böyle şeyler kullanmaya başalyınca kısmetse ama önce arabayı değiştirmem lazım düz vites pek sarmadı otomatik almam lazım sokakta çöp kovasına toslayınca vazgeçtim manuelden otomatik daha rahat olacak benim için canım sen şuan nerde oturuyosun bizim oaralardan gittin

Evet o kahya oğlu.
ayy hakkaten yaa.... Demek herkes aynı durumlardan geçiyor.
İnan artık kendime sinir oluyorum.
Eşim sürekli çok benzin kullanıyoruz deyip duruyor. Diyemiyorum tabi adama ben saçma saçma kayboluyorum diye.
Hatta pazar günüde beşevlerden dönüşte kayboldum.
Her gün kullanıyorum hemen hemen canım. Ablamlarla bizim ev arası. Artık gerçekten düşünmeye başladım navigasyonu şart yani.
Gel beraber alalım

Evet canım sitelerden :)
Ben zaten sana hep yakındım şekerim.
Önce başaranda oturdum, sonra beşyolda. Sizin evin yörüngesinde sayıyorum hep
Gelsenize neden kararsızsın :)
Ayrıca Kaderimle aynı mah deyiz.Hatta maymiş arkadaşımızda yeni taşındı. Gerçi sen yeni evini yaptın ama komşu olalım gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…