Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

biliyorum canım en son seninle beşyolda oturduğunda görüşmüştük sanırım artık bakalım kısmet nerden olacak ?
ee ben kaderimi mudanyaya taşındı oradan taşındı sanıyodum :26:

neyse kızlar ben çıkıyorum bebişeme kavuşma zamanı kısmetse yarın görüşürüz iyi akşamlar sizeeeeeee

bende manuelle öğrendim ama şimdi manuele asla geçemem gibi,akülü araba gibi otomatik vites..

canım bende millet mahallesindeyim evimi kiraya verip siteye kiraya geldik,
1 sene önce sitelerden daire aldık ama seneye anahtar teslimi inşallah,
hatta sevcana daha yakın olacağım:)
neden kararsız kaldınız diye sormıcam çünkü herkez çok negatif bakıyor,herkezde bir önyargı almış başını gidiyor:) ama görecekelrki ihsaniye gibi olacak:) fakat şimdi yapılan apartmanalrı havuzlu siteleri göünce o olumsuz düşünceleri yavaş yavaş azalıyor gibi,
çünkü şuan bile hızlı bir şeklide gelişiyor apartmanlar marketler ecz. doldu..
1 sene önce pek bişey yoktu,
akupark, kule avm ler gelincede daha da bir değerlenecek kanatimce,biz bile daireden 30 milyar kar ettik 1 senede..
canım niyetiniz varsa bu taraftan gelip bakmadan karar verme,
eşim bile bana millet mah. çıkalım dubleks kiralık ev buldum dediği zaman 1 hafta ağlamıştım olmaz diye:)
ön yargımı atıp gelince iyiki gelmişim dedim:)

Son düzenleme:

ya benimde ehliyetim var ama nerde hiç şöyle cesaret edip çıkmadım kendim desem yeri bende panik atakmı avrdır nedir harika kullanıyorum ama mahhalle problem bende nasıl cıkcam nasıl gircem park edemem herelde hiç etmedim çünkü kemalpaşaya mudanyaya gider gelirim karacabeye gittim hasanaga köyüne gititm ama hep düz yolalrda tipomuz varken mudanyada carsıya pazara görürüp getiriyodum hep aynı yoldankayınvaldemle görümcemin hade hadeleriyle zorla oda cesaret yok bende cok güzel kullnıyorum hiç problem yaşamıyorum ama gel gelelim git gide sitres basıyo binmeden cok hevesliyim kullanayım diye oturuyorum başlıyorum kullanmaya milletin basta heycan olur sonra geçer bende tam tersi git gide ölcek gb oluyorum daralıyorum hemen geleyim yol bitsin istiyorum nabmam gerekir acaba şuan doğan var bizde eski tabi eşim vermiyo bunu yani verirde ıstop ediyo diyo ben zor kullanıyorum diyo ondan yani aslında herkez bunda öğren hem bişi olsada ucuz diyolar yani güzel araba olsa daha cok sitres yaparsın diyolar ama ben cok heycanlıyım artık hevesim bile kalmadı keşke ehliyet almasaydım diyorum milelt laf carpıtınca bu korkumu yenmeyi cok isterdim aam yol bilmememin cok etkisi var burda soskaklarda dar yani kaybolursam bilemem diye korkuyorum sanırım kemalpasada olsak hiç korkmam diyorum hep kullanırım mudanyadada korksamda kullanıyorum ama bursada imkansız galiba:18:yüz kere gittim ablma cesaret edip cıkamm gb geliyo hamitler tokiye bulamıcakmışım gb sanki hele eşim varken kalp krizi geçircek gb oluyorumayy bu adrenelin beni öldürüyo

Umarım artık dahada taşınmam :)
Kaderim benim bildiğim hiç mudanyada oturmadı ama :S

ne zaman ya derken anladım
kayınvalideme ev tutmuştuk mudanyadan 2 sene oluyor sanırım,
benim evimden bazı eşyalar gitti oraya bizda arada kalıcaz 1 ayağım orada demiştimde sanıırm oradan çıktı mudanya:)

kaynana tarafından möudanyalıyız biz

iş istiyorum işşşşşşşşşşşşşşş

eşinle sakın binme derim,,kocadan hoca olmuyor malesef..
ben eşimle bir kere çıktım yola,ilk arabayı aldığı hafta daha ilk biniyorum,
yedi yedi beni hödük sanki kendi anasının karnında öğrendi
sonra oda bana kızdı,,elime verdi bir miktar para hocayıda tuttu al dedi naparsan yap şimdi..
4 günde öğrendim her gün 2 saat ders aldım 3 günde bitti aslında ama uzattım ben ne bilim hazır değilim deyip durdum bırakmayın beni hocam diyte zırladımokadar cesaretsiz özgüvensizdimki araba konsuunda ve aşırı panik atak vardı,
hocam önce konuştu yarım saat kadar beni motive ederek sonra geçtim direksiyon ve ilk gün kaplıklayaya ertesi gün ihsaniye trafiğine 3.günde heykele çıkarttı beni ben çıkamam diye söylensemde o beni hep fırçaladı iyi yönde ama
sonra dersimiz bitti dedi:2:ben daha hazır değilim dedim yapmayın hocam dedim son 1 gün daha derken 4 güne tamamladık son günde benim araçla çıktık.. bana iyi yönde nasihatları oldu hiç birini unutmayacğım.. trafikteyken bile o yanımda varmış konuşuyormuş gibi düşünerek çıkmıştım ilk gün:)
ve o günden beri 1 sene olacak hergün trafikteyim özellikle o sabah trafiği işkence..
yani haksevercim sen kesinlikle yaparsın ama doğanın şahinin direksiyonları diğer arabalara göre daha sert dönmüyor sanki hiç,
birde çok çabuk stop ediyor52:

aynen eşim bile direksiyonu hart hurt kullanıyo korkuyorum düz yolda kulandım sorun yokta sokaklarımız cok kötü ya döndüremem hayatta:18: off güzel bia raba alınca ögrencem herelde tipoyla tam iyce alışmıştım çarşı pazar sattık hala aklımda tipomuz nabayım önceyawrum gelsinde dünya malında gözüm yok olursa binerim olmazsada otobüse binerim araba değil bebek arabası istiyorum ben emanet degil şöförü olcagı bi bebek aarbasıııııııııııı

bencede önce bebğin gelir sağlıkla inşallah sonrası allah büyük,,
insanın ulaşamayacağı hiç birşey yoktur yeterki sağlık olsun..

Ayyy gözlerim doldu yaa.. Çok güzel, çok temiz bi aşk hikayesi yaa...

Çok sevindim senin adına canım ya.. benim sevgilimşn de dinine bağlı bi ailesi var kendide keza öyle..

Oda benim kapanmamı isitoyr ama ben hazır olunca olacak olacak inşallah, Bursadalar.. inşallah oraya gelin gidicem.. Senin gibi

Merak ettim seni ya :)

oy canım buluşmamız oldu uzaksın ama kaçar gelirsin bidahakine belki hem sevdiceginide görürsün kapanmak zorla olmaz ama içinden gelirse ne kadar güzel olur bide nasıl desem benim ailem cok baskı yapardı annem daha dogrusu ama daha itici gelirdi sonradan kapanmak daha zor onu istemek icin bişiler bilmek sohbet dinlemek gerek öyle ortamalrda bulunursan bilinçli istedidin için olursa daha güzel olur bence kimsenin zorla kapanmasını istemem ben çünkü olmuyo malesef bence bi kişi görsede saçını aynı yüz kişi görsede aynı bilinçli isteyerek olursa neyi ne için yaptıgını bilirsen daha güzel olur nacizane fikrim

Ayy canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim. bugün sen çağrı attın ama bendede kontur yoktu dönemedim kusura bakmaCanım benim çalışmıyor olsaydım sizleri bırakıp gelmemezlik edermiyim hiçHaklısın takmamak lazım aslında ama huy yapı böyle olunca bazende takmadan edemiyoruz.Seninkilerle benimkiler baya bir benziyor zaten Huyları kurusun:18:Yeri geldikçe laflar yerine oturuyor aslında benze bazı şeylerin zamanını bekliyorum.Ben şunu gördüm çevrem yada yabancı mesela çocuk olunca gelinlerin konuşması kendini savunması daha çok oluyor gibime geldi.Bende çocuğu bekliyorum Allah nasip ederseŞaka bir yanada normalde sinirli biriyim ama sabırlıyımda patladımmıda tam patlarım bundan korkuyorum.Allah yüreğimize ferahlık bizlere sabır versinki kötülerin durumuna düşmeyelimSende takma dicemde benim ne farkım varsa senden
Canım ne ekersen onu biçersin diye bir söz var.Eşinle ilgili yazmıştın ailesinin yaptıklarını nasl buruk olmasınki kolaymı çocuk yaşta okadar kırılmak incinmek.SEn dua et psikolojisi bozulmamış.O kırıklık geçmez kolay kolay kırılan kalpler malesef onarılması çok zor oluyor.Allah yardımcısı olsun inşallah bundan sonraki hayatı daha iyi olur sizlerle O sorunlar az çok hepimizde vardır iletişim kopukluğu vsAyrıca teşekkür ederim canım evet severek yapıyorum ne kadar şımarıkta olsa küçüğü onlar çocuk günahsızNasip olursa düşünüyorum tüp bebek yaptırana kadar.Evime yakın canım yürüyerek 15 dk felan
Hakseverim haklısın canım çocukken yada büyüdükçe sevgi göremediğin zaman içinde büyük boşluklar olur.Ya yaklaşamazsın kimseye yada çok aç kalırsın sevgiye kayınvaldenden çekinmen çok doğal ben olsam bende çekinirdim.Ama dua etki seni seven öpen sarılan kayınvalden var cadı gibi olsaydı yaEşinden zaten çekinmessinCanım evime nasıl geleyim buda bir iş sonuçtaHem küçük öğlenci büyük sabahçı öğlen geliyor eve.Sadece haftanın 3 günü voleybola gidiyor.Çocuk olmasada kendi evime gelirsem yüreklerine iner haklı olarakOlur canım yatayım yatayımda kendimi kapıda bulayım
slm kızlar..
akşam benim cadı hiç uyumadı şuan uyku akıyor gözlerimden
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...:84:
uyusam yarın sabaha kadar uyuyabilirim...
siz nasılsınız.?
Allah kolylık versin bend eçocuk yok ama çocuklu olmak kolay değildir iş güç koşturmacaFırsat bulunca dinlen bari
ehehehehe bende araba kullansam kesin senin gibi olurdm ama ehliyetim bile yok
Benimde yok aslında çok heves ettimde işte panik yapmaktan korkuyorum yolları da çok bilemeyince naprdım bilmem.Birkere sürmeye kalktımda eşim sağolsun panikletti beni ona kalsa napıyormuş ne demişki
Saol canım. konut kredisiyle aldık.
Allah her isteyene nasip etsin. Millet mah. den aldık canım.
Aminnn canım sende güle güle otur
Bende snein gibiyim ya yolları şaşırırsam bilemezsem birde normal hızda nasıl giderim diye panikliyorum
iş istiyorum işşşşşşşşşşşşşşş
Allah kısa sürede gönlüne göre versin canım inşllh bulursun
Ya kayınvalde gelin sorunu yada sizinkilerinki gibi sorunları oluyor.İşte kimse dört dörtlük değil.Malesef büyükler biraz anlayışlı olsa.Ama yinede kız tarafı daha ılımlı yaklaşıyor erkek tarafı daha acımasız benim fikrimce

İÇİME SU SERRPTİN SEVCAN aynen sabah işe gideceğim stresi insanı daha çok yıpratıyor...
bide yemekte ayran vardı içtim hepten uykum geldi :26:
Yoğurt uyku getiiryor haliyle gelmesi doğal
Keşke hepimiz komşu olabilseydik

İnşallah canım bebek arabanla beraber gezmelere gidersin bana gelirisn

oo baharcım süper ya yakınmış evine,
hakseverde yat uyu demiş ilahi delüü
sana şımarıklık yapıyorsa sana ısınmışlardır demektir:)
ardam mesela çok uslu olur çekindiği kişilerin yanında, ama annemlerde olsun çok şımarır zıvanadan çıkar
evet evet çocuklar sana alışmış gibi bahar ablası nasıl güzel bakıyordur onlara,,
çalış tabi canım ya hamile kalsanda bırakma işin ağır değil gerekirse doğırana kadar çalış,
çalışmak kadar güzel bişey varmı ben özledim çalışmayı,
ev hanımın ın en kötü yanı kocasının eline bakmak,
benimki bırakır aklına geldikçe sağolsun iyide bırakır ama kendi paramı kazansam daha mutlu olurum gibi düşünüyorum,seneye arda okula ben işe:)
darısı haksevere inşallah haksevercim nasıl iş arıyorsun,anaokulunda öğretmenlik gibimi yoksa ne iş olursa yaparım mı??

bu arada kızlar star tv haberlerini seyrettim kanım dondu,
kadının biri kocasından kaçıyor bakkala sığınıyor kocası arkadan kadını bir dövüyorki off ya:2::2:
bakkalcı adamda hiç oralı olmuyor insanlık ölmüş ya
birde bakkalcı kumanda elinde kanal değiştiryor kadın nasıl çaresiz nasıl ayy aklıma geldikçe kanım donuyor:2:
sonra kadın dışarı fırladı adam arkadan dövmeye devam ama tekme tokat,
sonra bir adam geldi bir tuttu adamaı duvara yapıştırdı kadında yazık kaçtı hemen,
6 ay uzaklaştırma cezası alınmış,,
ya bukadarmı ya hapis gerekiyor bu gibi pislklere allah belasını versin gücü karısınsa yetiyor pislik şer....
çok etkilendim ya mahfoldum:2:seyretmicem bidaha haber falan hala etkisindeyim:2:

Son düzenleme:
Umarım artık dahada taşınmam :)
Kaderim benim bildiğim hiç mudanyada oturmadı ama :S

ay yine ben bişeyleri karıştırıdım galiba uzun süre girmeyince oldu böyle ben kaderimi ilk tanıdığımda gülbahçede idi kızcağız kaçkere oralardan geçerken uğra dedi ama bir türlü kısmet olmadı

aynen canım bende manuelle kullandım biraz sokak aralarında beşyol küçükbalıklı falan ama vitesli hiç bana göre değil ısınamadım
valla o taraf içinde eşim de aynı şeyi söylüyor bakalım şu sınavları bir geçsin de gelip bakıcaz o taraflara

valla canım çok doğru söylüyorlar sıfır araba ile daha çok stres yapıyosun bizim araba sıfır ben birkere çöp kovasına tosladım içim gitti sözde eşim ehliyet aldıktan sonra arabayı bana aldı birde ben tutturdum manuel olcak diye dedi bana otamatik bakalım diye ama ben salak kafa manuel aldırıdm şimdiki aklım olsa 2. el ve otomatik aldırırdım işte bakalım kısmetse bunu satınca 2. el alıcam otomatilk o zman daha rahat olurum

ay evet oralardan duydum heralde daha önce jale gürlülerin sayfasında yazışıyoduk ya ordan hatırımda kalmış

kaynana tarafından möudanyalıyız biz

ben de mudanyanın altıntaş köyünde doğmuşum 4 yaşına kadar da ordaydık

aynen ya bana da ehliyet kursunda daha ilk gün hocam direksiyona oturudk bismillah bana bak kızım kocadan hoca hocadan koca olmaz demişti hakikaten öyle kaç sefer eşimle çıktıysak ya ağlayarak ya kavga ederek dödük sanki kendileri analarının karnında öğrenmiş öyle bir panik yaptırıyoki anlatamam aslında direksoyana geçince çok rahatım ama yanımdaki rahat değil stres yaptırıyo bana bakalım eşimde öyle diyo arabayı değiştirsek birkaç gün hoca tutarız onla öğrenirisn diyo yoksa bir aile faciası çıkacak bu gidişle direksiyonu geçirecem kafasına o olacak ay sorma ben de ilk şahinde oturumuştum direksiyona geri vitese alıcam zaman eşim vitesi değiştiriyor ben devriyaja basıyodum öyle bir vites olamaz yani onlarda çok zor gerçekten öğrenmek

Ya kayınvalde gelin sorunu yada sizinkilerinki gibi sorunları oluyor.İşte kimse dört dörtlük değil.Malesef büyükler biraz anlayışlı olsa.Ama yinede kız tarafı daha ılımlı yaklaşıyor erkek tarafı daha acımasız benim fikrimce

ay canım bizde tam tersi bizim taraf sorun çıkardı erkek tarafı gayet ılımlıydı herşeyi alttan aldı yoksa ortada düğün falan olmayacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…