Evet canım sitelerden :)
Ben zaten sana hep yakındım şekerim.
Önce başaranda oturdum, sonra beşyolda. Sizin evin yörüngesinde sayıyorum hep
Gelsenize neden kararsızsın :)
Ayrıca Kaderimle aynı mah deyiz.Hatta maymiş arkadaşımızda yeni taşındı. Gerçi sen yeni evini yaptın ama komşu olalım gel
biliyorum canım en son seninle beşyolda oturduğunda görüşmüştük sanırım artık bakalım kısmet nerden olacak ?
ee ben kaderimi mudanyaya taşındı oradan taşındı sanıyodum :26:
amin canım amin allah huzur içinde oturmayı nasip etsin işallah tekrardan canım bana çok yakına gelmişin orda siteler oluyormuş heralde onlardan mı eşimde bir ara söylüyordu gidip bakalım diye ama ben kararsız kalıyorum
ay ayy kaderim ne güldüm desene bizimde başımıza gelecek böyle şeyler kullanmaya başalyınca kısmetse ama önce arabayı değiştirmem lazım düz vites pek sarmadı otomatik almam lazım sokakta çöp kovasına toslayınca vazgeçtim manuelden otomatik daha rahat olacak benim için canım sen şuan nerde oturuyosun bizim oaralardan gittin
Kaderim,
Dün balıklıda eşimi bıraktım :) eve gidicem güya, git git yol bitmedi ana bide baktım kahyaoğlu pastanesine gelmişim... Sinirden çatladım birde kız açlıktan arkada ağlıyor, nasıl kızdım kendime.
Geçen yine kv demlerden çıktığımda kayboldum, yol yine bitmedi yan tarafıma bir döndüm buttim(( meğer sağa döneceğime karşıya geçmişim, birde karanlık, yağmur yağıyor ayy ne gündü.
Sanırım bi navigasyon almalıyım artık. :)) nasılsa kaybolup harcadığım benzini amorti eder
kahyaoğlu gülbahçedkimi ?? benim eski mahalleme gitmişsin:))
canım bende hiç yolları bilmezdim eşimle gezdiğimiz için hiç bakmazdım nerden giriyor nereye çıkıyor diye,
arabam olunca okadar komik durumlarım olduki anatolyuma 3 turda girmiştim:) yolları kaçırıyordum hep,
yolları uzatmakta üstüme yoktur
ama arkadaşlarımın çoğu nilüfer tarafında otoruyor,okadar zor bulurdumki evlerini gün yapıyoruz ben çaktırmadan saat 1de çıkardım evden anca 2:30da anca bulurdum evlerini,
navigasyon hiç kullanmadım hatta eşim telefonuna indireyim diyorda şimdi gerek kalmadı diyorum:)
şimdi girmediğim delik gitmediğim yer kalmadı,
hemen hemen arkadaşalrımın çoğu bu hatayı yapmıştır,ama bu araba işini pratikleştirdiği zamanlarda yollarıda öğrenebiliyor insan , böyle böyle öğreniliyor canım herşey normal sorun yok yani:)
ne kadar sık çıkarsan bunu daha çabuk halledeceksin eminmki, ne sıklıkla çıkıyorsun trafiğe??
hatta geçenlerde eltim özdilkete kalmış:) çıkışı bulamamış sonra eşi tarif etmiş o derece yani:)
Umarım artık dahada taşınmam :)
Kaderim benim bildiğim hiç mudanyada oturmadı ama :S
ne zaman ya derken anladım
kayınvalideme ev tutmuştuk mudanyadan 2 sene oluyor sanırım,
benim evimden bazı eşyalar gitti oraya bizda arada kalıcaz 1 ayağım orada demiştimde sanıırm oradan çıktı mudanya:)
ya benimde ehliyetim var ama nerde hiç şöyle cesaret edip çıkmadım kendim desem yeri bende panik atakmı avrdır nedir harika kullanıyorum ama mahhalle problem bende nasıl cıkcam nasıl gircem park edemem herelde hiç etmedim çünkü kemalpaşaya mudanyaya gider gelirim karacabeye gittim hasanaga köyüne gititm ama hep düz yolalrda tipomuz varken mudanyada carsıya pazara görürüp getiriyodum hep aynı yoldankayınvaldemle görümcemin hade hadeleriyle zorla oda cesaret yok bende cok güzel kullnıyorum hiç problem yaşamıyorum ama gel gelelim git gide sitres basıyo binmeden cok hevesliyim kullanayım diye oturuyorum başlıyorum kullanmaya milletin basta heycan olur sonra geçer bende tam tersi git gide ölcek gb oluyorum daralıyorum hemen geleyim yol bitsin istiyorum nabmam gerekir acaba şuan doğan var bizde eski tabi eşim vermiyo bunu yani verirde ıstop ediyo diyo ben zor kullanıyorum diyo ondan yani aslında herkez bunda öğren hem bişi olsada ucuz diyolar yani güzel araba olsa daha cok sitres yaparsın diyolar ama ben cok heycanlıyım artık hevesim bile kalmadı keşke ehliyet almasaydım diyorum milelt laf carpıtınca bu korkumu yenmeyi cok isterdim aam yol bilmememin cok etkisi var burda soskaklarda dar yani kaybolursam bilemem diye korkuyorum sanırım kemalpasada olsak hiç korkmam diyorum hep kullanırım mudanyadada korksamda kullanıyorum ama bursada imkansız galiba:18:yüz kere gittim ablma cesaret edip cıkamm gb geliyo hamitler tokiye bulamıcakmışım gb sanki hele eşim varken kalp krizi geçircek gb oluyorum ayy bu adrenelin beni öldürüyo
kaynana tarafından möudanyalıyız biz
eşinle sakın binme derim,,kocadan hoca olmuyor malesef..
ben eşimle bir kere çıktım yola,ilk arabayı aldığı hafta daha ilk biniyorum,
yedi yedi beni hödük sanki kendi anasının karnında öğrendi
sonra oda bana kızdı,,elime verdi bir miktar para hocayıda tuttu al dedi naparsan yap şimdi..
4 günde öğrendim her gün 2 saat ders aldım 3 günde bitti aslında ama uzattım ben ne bilim hazır değilim deyip durdum bırakmayın beni hocam diyte zırladımokadar cesaretsiz özgüvensizdimki araba konsuunda ve aşırı panik atak vardı,
hocam önce konuştu yarım saat kadar beni motive ederek sonra geçtim direksiyon ve ilk gün kaplıklayaya ertesi gün ihsaniye trafiğine 3.günde heykele çıkarttı beni ben çıkamam diye söylensemde o beni hep fırçaladı iyi yönde ama
sonra dersimiz bitti dedi:2:ben daha hazır değilim dedim yapmayın hocam dedim son 1 gün daha derken 4 güne tamamladık son günde benim araçla çıktık.. bana iyi yönde nasihatları oldu hiç birini unutmayacğım.. trafikteyken bile o yanımda varmış konuşuyormuş gibi düşünerek çıkmıştım ilk gün:)
ve o günden beri 1 sene olacak hergün trafikteyim özellikle o sabah trafiği işkence..
yani haksevercim sen kesinlikle yaparsın ama doğanın şahinin direksiyonları diğer arabalara göre daha sert dönmüyor sanki hiç,
birde çok çabuk stop ediyor52:
benimki burgazda feribotun cd. sinde ünal çiftliğin üstü..
aynen eşim bile direksiyonu hart hurt kullanıyo korkuyorum düz yolda kulandım sorun yokta sokaklarımız cok kötü ya döndüremem hayatta:18: off güzel bia raba alınca ögrencem herelde tipoyla tam iyce alışmıştım çarşı pazar sattık hala aklımda tipomuznabayım önceyawrum gelsinde dünya malında gözüm yok olursa binerim olmazsada otobüse binerim araba değil bebek arabası istiyorum ben emanet degil şöförü olcagı bi bebek aarbasıııııııııııı
ben liseden çıktım evlendim şöleki lise 2 nin yaz döneminde kuran kursuna gittim görümcemde orda hocaydı orda tanıştık bana hocadan çok abla oldu 1 ay talebe oldum sonra okula gidincede hiç bırakmadım hafta sonrarı yanına gittim hep huzur buluyodum yanında bana güzel şeyler anlattı çok sevdim onu örnek aldım kapandım tecviti öğrendim herşeyi ondan örendim bursanın bi ilcesinde oturuyoduk oda orda görevliydi sonra o başka yerde göreve başladı üzüldüm gitti diye bursanın içine gitti yani görüşemedik baya sonra ben liseden cıktım erkek kardeşimin sünneti vardı görümcemide cardım hocamı yani:))) onlarda abisiyle geldiler abisi annesi görümcem kardeşimin sünnetine geldiler orda görmüş eşim illa olsun illa olsun o zmanlarda ona hep kız buluyoalrmış kimseleri istemiyomuş yaşı cünkü 25 ti ben 17sonra hatta biz görümcemle kız bakıyoduk bumu olsun bumu diye ben abisini tanımıyodum hiç görmemiştim sünnettede görmedim desem yeri hiç dikkatimi çekmemiş öle bişi düşünmüyodum çünküm sonracıma görümcemden numarmaı istemiş aradı beni görümcem o zman hocam tabi tam 3-4 saat telde konuştuk anlasana diyo neyi diyom söleyemiyom anla işte diyo neyi diyorum ölsem aklıma gelmez sonunda söledi nolur armaız bozulmasın başımın etini yiyo ben çok isterim ama istemessen aramız bozulmasın felan dedi anneme sorayım dedim annemde hazırmış gb olur ver dedi hani beni kapattı güzel şeyler öğretti diye tam güveni var yani ailesine ne dir necidir dmeeden telefonumu verdim annemin izniyle 2gün telefonda konuştuk kandırdı beni talı diliyle hep o konuşuyodu yaşanmışlık çok tabi güzel laflar prensesim felan ben havalarda tabi safım çocukum hatta hafta sonu görmeye geldiler ailece bende görmüş oldum mustakbel eş adayımı alıcı gözüyle baktım kısmet işte rabbim nasip etmiş içim ısınıverdi görümceme aşıktım abisinede aşık oluverdim evi avrdı işi arabası e daha ne olsun annesini tanıyodum görümceme aşıktım zaten yani öyle nasip olduki okulu felan unuttum üniversiteyi evet dedim herşeye hemen ertesi hafta hem istediler hem söz taktık eylülde söz şubatta nişan temmuzdada evlendik
iykide evlenmişim rabbime binlerce şükürler olsun annesi annem babası canım babam kardeşi ablamdırailesi ailem eşimde ilk tek aşkımdır rabbime şükürler olsun tek eksigimiz bebeğimiz oda olcak inşallah zahmetsiz rahmet olmazmış rabbimin rahmetini bekliyoruz sabırla
inşallah sende sevdicegine hemen kavuşursun
Ayyy gözlerim doldu yaa.. Çok güzel, çok temiz bi aşk hikayesi yaa...
Çok sevindim senin adına canım ya.. benim sevgilimşn de dinine bağlı bi ailesi var kendide keza öyle..
Oda benim kapanmamı isitoyr ama ben hazır olunca olacak olacak inşallah, Bursadalar.. inşallah oraya gelin gidicem.. Senin gibi
Merak ettim seni ya :)
Ayy canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim. bugün sen çağrı attın ama bendede kontur yoktu dönemedim kusura bakmabaharcım iş bulmana çok çok sevindim. Allah daim etsin. Ben de diyorum bu kız nerelerde....
Çocuklarda büyük güzel olmuş vallahi. Ablalık yaparsın onlara. Evinede yakınsa ohh değmeyin keyfine.
Baba içinde ne acı ya... Allah kimseye yaşatmasın.
yanlız bu gölcük dediğin 99 depremi dimi, yine iyi evlenebilmiş hemen, belkide eskisi gibi olmayı istemiştir yine.
Kv. denleri kafana taktıkça sen üzüleceksin bence kendini düşündüğün için artık düşünmemelisin.
Keser döner sap döner demişler.
Bak benimkilerde hiç aramaz ne hastalıkta ne sağlıkta, oğullarını da aramazlar. Bende dedim demekki bunların yapıları böyle, onlar hasta oldu bende aramadım, gitmedim. Suratlar 5 karış asıldı, dedim ne bileyim sizde böyle sandım siz hiç bizi böyle zamanlarda aramayınca.
Şimdide eşim pazartesi akşamı dediki. Yarın akşam anneme gidicez dimi. Neden dedim. EE nişan varya bohça yapacakmış. Bende annen beni çağırmadıki seni aramış! madem sen git dedim :))) çağırdı falan, söyledi dedi.
Bende kusura bakmasın, herkese borcum vardır annene yoktur. Annen benim hangi kötü zamanımda yanımda olmuşta ben ona gidicem dedim. O kadar taşındık,çocuğa bak diye çağırdığımız halde gelmedi.
Çocuğum bronşit, basurum azmışmidemin yanışına 3 gecedir uyuyamıyorum! umrumda değil dedim. gıkı bile çıkamadı.
Hele son soktuğu laftan sonra, anladımki bana hiç ihtiyacı yok kvdemin.
Sende gerektiği kadar taviz ver. Fazla kıymet verirsen bahar bundan anlıyor derler, baaakkk yola geliyor derler.
Canım ne ekersen onu biçersin diye bir söz var.Eşinle ilgili yazmıştın ailesinin yaptıklarını nasl buruk olmasınki kolaymı çocuk yaşta okadar kırılmak incinmek.SEn dua et psikolojisi bozulmamış.O kırıklık geçmez kolay kolay kırılan kalpler malesef onarılması çok zor oluyor.Allah yardımcısı olsun inşallah bundan sonraki hayatı daha iyi olur sizlerlebabanın içine merhamet versin rabbim ıslah eylesin hidayete kavuştursun,
annenede dayanma gücü versin, acil şifalar diliyorum okadar karamsarlığa düşme inşallah kötü bişey çıkmaz rahat olun..
çocuklukta yaşadığın bazı olayları eşimin çocukluk yıllarına benzettim,
annesine annem babasına babam gibi sarıldım dedinya:2:benim eşimde aynısını yaptı,anneme annecim derken gözleri parlıyor eşimin, çokta seviyor saygı duyuyor..biz eşimle çıkarken annemle tanışmıştı benim ailem yok demişti anneme, öldüler benim için silidm demişti,
sonra barıştılar konuşuldu bazı olaylar konular ama hep bir burukluk vardı annesine bakarken,
şimdi yine görüşmüyorlar öyle işte...
canım hayılrı olsun yeni işin hep kafa dağıtmak için çalışmak iyidir,,çokta severek yaptığını düşünüyorum umarım uzun bir süre gider devam edersin,
evine yakınmı mudanyadamı??
Hakseverim haklısın canım çocukken yada büyüdükçe sevgi göremediğin zaman içinde büyük boşluklar olur.Ya yaklaşamazsın kimseye yada çok aç kalırsın sevgiye kayınvaldenden çekinmen çok doğal ben olsam bende çekinirdim.Ama dua etki seni seven öpen sarılan kayınvalden var cadı gibi olsaydı yasaol canım söylenecek cok söz varda yutuyorum sanırım ben asıl annemi istiyorum ama oda olamıyo işte kızıyorum küsüyorum sonra diyorum dag daga küsmüş dagın haberi olmamış bu saatten sonrada değişmez bazen kızdıgımda sevmiyosun başkalarının annesi gb dediğimde bana SENİ KÜÇÜKKEN ÇOK SEVDİK EN ÇOK SENİ SEVDİK diyolarsanki büyüüynce sevilmez gb şimdi kayınvaldem öpüp kokluyo eşimi görümcemi aynı sekilde beni gel seveyim diyo sarılıyo kadın öpüyo kokluyo inan samimi bi şekilde ama ben karşlılık veremiyorum çok üzülüyorum ama veremiyorum yani alışmamışım olmuyo o beni severken sıkılıyorum büzülüyorum eşimde kucana atıyo beni anne sev şunu diyo deli oluyorum utancımdan ölüyorum severim diyo oda alıyo kucana mıncıklıyo ay yerin dibine giriyorum aslında kocaman sarılsam öpsem annem desem ama diyemiyorum işte alışmamışım bitek eşimi sevebiliyorum dokunarak
cok sevindim canım ya hayırlı olsun işin içinde inşallah evine yakındır ee cocuklar okula gidene kadar olsan gelcekelrine yakın gitsen karşılasan sanırım yakın değil olsa öyle yapardın koca gün nabcan el evinde can sıkıntısına toplar insan ortalıgıaman yat uyu sende
aynen kardeşim var lise 2ye gidiyo yeni yeni face kullanıyo kardeşim ilkokul 4ten beri yurtta kalıyo hani acuk anlatmıştım cemaaat yurtlarında cok şükür o evdeki ortamda değil hafta sonu olsada en azından hep değil yaşadım bliyorum o olsun istemiyorum saol duan için canım şimdilerde sanal aleme takılmaya başladı tuhaf tuhaf kızlarla arkadaş oluyo begeniyo felan töbe töbeanneme söledim bende oda gitmiş bi kız bulmuş oda yurtta imam hatipte okuyomuş diyo bakcaksa ona baksın kızın facesini almış kardeşime veriyo kızda razı yani ay nolcak bu devirin hali bilmem daha buluşamamışlar ama
Allah kolylık versin bend eçocuk yok ama çocuklu olmak kolay değildir iş güç koşturmacaslm kızlar..
akşam benim cadı hiç uyumadı şuan uyku akıyor gözlerimden
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum...:84:
uyusam yarın sabaha kadar uyuyabilirim...
siz nasılsınız.?
Benimde yok aslında çok heves ettimde işte panik yapmaktan korkuyorum yolları da çok bilemeyince naprdım bilmem.Birkere sürmeye kalktımda eşim sağolsun panikletti beni ona kalsa napıyormuş ne demişkiehehehehe bende araba kullansam kesin senin gibi olurdm ama ehliyetim bile yok
Aminnn canım sende güle güle oturSaol canım. konut kredisiyle aldık.
Allah her isteyene nasip etsin. Millet mah. den aldık canım.
Bende snein gibiyim ya yolları şaşırırsam bilemezsem birde normal hızda nasıl giderim diye panikliyorum
ya benimde ehliyetim var ama nerde hiç şöyle cesaret edip çıkmadım kendim desem yeri bende panik atakmı avrdır nedir harika kullanıyorum ama mahhalle problem bende nasıl cıkcam nasıl gircem park edemem herelde hiç etmedim çünkü kemalpaşaya mudanyaya gider gelirim karacabeye gittim hasanaga köyüne gititm ama hep düz yolalrda tipomuz varken mudanyada carsıya pazara görürüp getiriyodum hep aynı yoldankayınvaldemle görümcemin hade hadeleriyle zorla oda cesaret yok bende cok güzel kullnıyorum hiç problem yaşamıyorum ama gel gelelim git gide sitres basıyo binmeden cok hevesliyim kullanayım diye oturuyorum başlıyorum kullanmaya milletin basta heycan olur sonra geçer bende tam tersi git gide ölcek gb oluyorum daralıyorum hemen geleyim yol bitsin istiyorum nabmam gerekir acaba şuan doğan var bizde eski tabi eşim vermiyo bunu yani verirde ıstop ediyo diyo ben zor kullanıyorum diyo ondan yani aslında herkez bunda öğren hem bişi olsada ucuz diyolar yani güzel araba olsa daha cok sitres yaparsın diyolar ama ben cok heycanlıyım artık hevesim bile kalmadı keşke ehliyet almasaydım diyorum milelt laf carpıtınca bu korkumu yenmeyi cok isterdim aam yol bilmememin cok etkisi var burda soskaklarda dar yani kaybolursam bilemem diye korkuyorum sanırım kemalpasada olsak hiç korkmam diyorum hep kullanırım mudanyadada korksamda kullanıyorum ama bursada imkansız galiba:18:yüz kere gittim ablma cesaret edip cıkamm gb geliyo hamitler tokiye bulamıcakmışım gb sanki hele eşim varken kalp krizi geçircek gb oluyorum ayy bu adrenelin beni öldürüyo
Allah kısa sürede gönlüne göre versin canım inşllh bulursuniş istiyorum işşşşşşşşşşşşşşş
Ya kayınvalde gelin sorunu yada sizinkilerinki gibi sorunları oluyor.İşte kimse dört dörtlük değil.Malesef büyükler biraz anlayışlı olsa.Ama yinede kız tarafı daha ılımlı yaklaşıyor erkek tarafı daha acımasız benim fikrimceallah babanaa merhamet annene sabır versin gerçekten huzursuz bir ortamda olmak çok zor bizim de eşimle evlenirken düğünüzmüzde problemler çıkmıştı hala babamla aramızda bir soğukluk devem ediyor tabiki eşimde babama karşı öyle ve ben bu duruma çok üzlüyorum hep onların arasında kalıyorum gerçi eşimde kötü niyetten değil o da haklı ona da hak veriyorum o da başkalrının kayınpederlerini duyuyor üzülüyor bizimki arkamızdan kuyumuzu kazıyor der öyle diyuince de tabi üzlüyorum ama adam haklı olduğu için bişey de diyemiyorum üzücüde olsa söylemek babam hakediyo bu lafalrı
Yoğurt uyku getiiryor haliyle gelmesi doğal
İÇİME SU SERRPTİN SEVCANaynen sabah işe gideceğim stresi insanı daha çok yıpratıyor...
bide yemekte ayran vardı içtim hepten uykum geldi :26:
Keşke hepimiz komşu olabilseydikEvet canım sitelerden :)
Ben zaten sana hep yakındım şekerim.
Önce başaranda oturdum, sonra beşyolda. Sizin evin yörüngesinde sayıyorum hep
Gelsenize neden kararsızsın :)
Ayrıca Kaderimle aynı mah deyiz.Hatta maymiş arkadaşımızda yeni taşındı. Gerçi sen yeni evini yaptın ama komşu olalım gel
aynen eşim bile direksiyonu hart hurt kullanıyo korkuyorum düz yolda kulandım sorun yokta sokaklarımız cok kötü ya döndüremem hayatta:18: off güzel bia raba alınca ögrencem herelde tipoyla tam iyce alışmıştım çarşı pazar sattık hala aklımda tipomuznabayım önceyawrum gelsinde dünya malında gözüm yok olursa binerim olmazsada otobüse binerim araba değil bebek arabası istiyorum ben emanet degil şöförü olcagı bi bebek aarbasıııııııııııı
Umarım artık dahada taşınmam :)
Kaderim benim bildiğim hiç mudanyada oturmadı ama :S
bende manuelle öğrendim ama şimdi manuele asla geçemem gibi,akülü araba gibi otomatik vites..
canım bende millet mahallesindeyim evimi kiraya verip siteye kiraya geldik,
1 sene önce sitelerden daire aldık ama seneye anahtar teslimi inşallah,
hatta sevcana daha yakın olacağım:)
neden kararsız kaldınız diye sormıcam çünkü herkez çok negatif bakıyor,herkezde bir önyargı almış başını gidiyor:) ama görecekelrki ihsaniye gibi olacak:) fakat şimdi yapılan apartmanalrı havuzlu siteleri göünce o olumsuz düşünceleri yavaş yavaş azalıyor gibi,
çünkü şuan bile hızlı bir şeklide gelişiyor apartmanlar marketler ecz. doldu..
1 sene önce pek bişey yoktu,
akupark, kule avm ler gelincede daha da bir değerlenecek kanatimce,biz bile daireden 30 milyar kar ettik 1 senede..
canım niyetiniz varsa bu taraftan gelip bakmadan karar verme,
eşim bile bana millet mah. çıkalım dubleks kiralık ev buldum dediği zaman 1 hafta ağlamıştım olmaz diye:)
ön yargımı atıp gelince iyiki gelmişim dedim:)
ne zaman ya derken anladım
kayınvalideme ev tutmuştuk mudanyadan 2 sene oluyor sanırım,
benim evimden bazı eşyalar gitti oraya bizda arada kalıcaz 1 ayağım orada demiştimde sanıırm oradan çıktı mudanya:)
kaynana tarafından möudanyalıyız biz
eşinle sakın binme derim,,kocadan hoca olmuyor malesef..
ben eşimle bir kere çıktım yola,ilk arabayı aldığı hafta daha ilk biniyorum,
yedi yedi beni hödük sanki kendi anasının karnında öğrendi
sonra oda bana kızdı,,elime verdi bir miktar para hocayıda tuttu al dedi naparsan yap şimdi..
4 günde öğrendim her gün 2 saat ders aldım 3 günde bitti aslında ama uzattım ben ne bilim hazır değilim deyip durdum bırakmayın beni hocam diyte zırladımokadar cesaretsiz özgüvensizdimki araba konsuunda ve aşırı panik atak vardı,
hocam önce konuştu yarım saat kadar beni motive ederek sonra geçtim direksiyon ve ilk gün kaplıklayaya ertesi gün ihsaniye trafiğine 3.günde heykele çıkarttı beni ben çıkamam diye söylensemde o beni hep fırçaladı iyi yönde ama
sonra dersimiz bitti dedi:2:ben daha hazır değilim dedim yapmayın hocam dedim son 1 gün daha derken 4 güne tamamladık son günde benim araçla çıktık.. bana iyi yönde nasihatları oldu hiç birini unutmayacğım.. trafikteyken bile o yanımda varmış konuşuyormuş gibi düşünerek çıkmıştım ilk gün:)
ve o günden beri 1 sene olacak hergün trafikteyim özellikle o sabah trafiği işkence..
yani haksevercim sen kesinlikle yaparsın ama doğanın şahinin direksiyonları diğer arabalara göre daha sert dönmüyor sanki hiç,
birde çok çabuk stop ediyor52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?