Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Canım benim o senin güzelliğin hayatım
ya ben bursalı degilim benide içinize alsanıza bugün üye oldum mesaj atıyorum kimse benimle konusmak istemiyo
Hoş geldin canm
idare eder işte ben bekarım ya 20 yasındayım ögrenciyim
Galeniayla iyi anlaşacağiniza eminim
Yaşlarınızın 20li olması, bekar olmanız, birde sevgilin varsa tamam artik sabahtan aksama kadar dinleriz sizi
20li yaşlarıma dönmek için neler vermezdim,
Yaşlarınızın kiymetini bilin, doludolu yasayın hayatınızı,
Ben 20 yaşında anne olmuştum, çok ama çokk sevdim esimi, hala daha deli gibi seviyorum bizimki çok büyük aşktı
Arada yaptıgı odunluklari görmüyorum tabi:))

tesekkür ederim :) sevgilim var galenia kimdir bilmiyorum ama arkadas olcaksak on numara benim hiç arkadasım yok

hahhaa kışın odun iyi oluyo arada ısınırsın kıss valla insan sevince hiçbişi görmüyoki hele evlilikte herşeyini görüyosun aşktan öte sevgiden öte bambaşka bişi oluyo osen oluyosun sen o bu kadar etle tırnak gb can gb canan gb işte ayyyyyy kocamı bende çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tesekkür ederim :) sevgilim var galenia kimdir bilmiyorum ama arkadas olcaksak on numara benim hiç arkadasım yok

hımm sevgilin var dimekk anlat bakam nasıl tanıştın nasıl biri sonracımaaa annen baban biliyomu sonracımaaa hımm anlat işte kendini neler yaaprsın

ben osmangazideyim merinostan biraz aşada çifte havuzlar mahallesindeyim dolmuş duranın yanında hemencik

yaşım 22 5 senelik evliyim

kız ben ordaki çalışkanın karşısındaki
1 milyoncu tarzı yere çok geliyorum
malum benim oğlan oyuncak canavarı
belkide karşılaşmışızdır
heheh

hımm sevgilin var dimekk anlat bakam nasıl tanıştın nasıl biri sonracımaaa annen baban biliyomu sonracımaaa hımm anlat işte kendini neler yaaprsın

ya o benim abimin arkadası :) abimde dahil herkes biliyo onu kücüklüğümden beri tanıyorum ikii bucuk yıldır sevgiliyiz

annem babam laz rizeli sayılırım izmirde buyudum karsıyakalym resim tutkum var ressam olmak istiyodum ailem istemedi bende ısrarla ders calısmadım hıc hep resim yaptım hedefim buyuk okullardı bu yıl istanbula kactım mimarsinan üniverstesinde sınava girdim 1.yi kazandım ama 2.sınavda kaldım resim sevdamdan vazgecmedim ama annemlerin ısrarıyla hukuk fakultesine hazırlanıyorum simdi hedefim istanbulda kalıp gizliden sınava girip kazanmak resim okumak :)

işallah olur
ya bende resim çok istedim
ama
yetenek sınavları için puanım
antalyaya gidersen tutar dediler
bende gitmedim kısmette yokmuş
ama stilistlik eğitimi aldım
zaten lisede de vardı dersimiz
e diplomaylada tastiklttirdim
ne işine yaradı diceksin
hiç çocuk olunca olmuyo işte
geçen
bi bebe giyim firmasından iş teklifi geldi
ama nereye gidicem velete kim bakcak
kaldı öyle
çokta istiyodum
of offofofofofofo

ya gercektenmi?bende girebilirdim yetenegme güveniyorum ama mimarsinan tutkum yuzunden girmedim baska biyere öyle seyler dönüyoki ögretim uyeleri arasnda paran yoksa böyle yerlere giremiyosun malesef bunu anladım.ama sen yinede egitimini almıssın ne güzel pek anlamam ama bence bu teklfi reddetme cocuguna bi bakıcı bulabilirsin

fırsatı kaçırdım canım ya 1 ay oluyo çağırılalı
çoktan başkasını almışlardır
allah kısmet etmeyince olmuyo işte
kısmet işi
çok istiyodum
çağırmıyolardı
ümidimi kestiğim bi anda çağrıldım
e ozamanda ben gidemedim
evet ya yetenek sınavlarında çok torpil dönüyomuş
ama bizim torpil le işimiz olmadığından kaldık
sınav için konuşmaya gittiğim bi
resim atolyesi hocası
çizimlerime ve lisede aldığım puanlara baktı
çok iyi atolyedende ders aldınmı yaparsın sen bu işi dedi ama
dediğim gibi üniverste puanı
sınava girmem için antalyaya
yeterliymiş
bazı yerlerde kontenjan ve
puan düşük dedi
evet belki o torpil yapmış olsaydı
bende bursada girebilirdim
neticede herşey onların elinde

yazık olmus ama bosver gerisi gelir mutlaka benide izmirde atölyeler almak için can atıyodu reklam için kazanıcamdan o kadar emndiler ama bu kadar acımasız insanlar eger olurda savcı olursam ilk güzel sanatlarda iş ceviren ögretim uyelerinin pesine dusucem

canım benim ol kız savcıda ol sonra
resim bölümünüde oku madem istiyosun
iki sinide oku

Huuuuu huuuu kizlaaar bende katildim araniza. Almanya dogumluyum, ve malesef hala orda yasiyorum, 24 yasindayim ve en büyük hayalim Bursa ya kesin dönüs yapmak üniversite bitince.
Evliyim, ögrenciyim, suanda tez yaziyorum ve bu yüzden cildirmak üzereyim Yai cevaplarimda gecikme olursa kusura bakmayin.

Siz nasilsiniz bakalim?

selbi kaderim
sizler nasılsınız
Teşekkür ederim tatlım gayet iyim.. Ve oğlumun sayesinde uykusuzum 7.de dikiyor beni ayağa..
Uykulu ama çayımı içtikten sonra kendime geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…