aaaa kar topiğin de yollarını kapamış galiba kimsecikler gelmemiş:26::26::26::26::26:
merhaba canım :)
nasılsın? :)
merhaba canım iyiym sağol şimdi yemekten geldim sen nasılsın :)
Bende iyiyim canım. :))
Canım anlıyorum bebekle olması zor tabiki ben işin şaksındayım yanlış anlaşılmasın sakınbaharcım anatolıum bana ters demiyorum ben heryere gelirim ama bebekle gelicem iiçin bana orası uygun değil dedim ama şimdi kent meydanıymış madem gelmeye çalışıcam orası daha uygun en azından
kızlar günaydın ay çok güzel kar yağıyor şuan odamın camından manzara çok güzel
ben geldimmmmmm:)) yeni girdim bugün günümüz vardı acemlerde,
sabah talhayı okula ardayı anneme ordanda kuaföre gittim saç kesim için,
anca eve 12:30 da girdim hemen hazırlanıp çıktım burası aklımdaydı ama açamadım
gerçi kimseler yokmuş bugün ve malesef netleşmemiş..
haksever canım anotolim da karar kırlımıştı emin ol ve anotilum kesinmi dedik herkez okeyledi,
hatta gsnh.. çok sevindi oda gelmek istiyordu,ve ona yakındı,oda uğramamış hiç,,
neyse öyle işte........
bugün hafta içi olmasına rahmen trafik sıkışıktı cumartesi nasıl olur bilmiyorum..
kızlar ben fikrimi söylüyorum,kent olursa üzülerek ben gelemicem çünkü ardayı almak zorundayım yanıma,
ve oğlumu gördünüz beni hiç oturtmuyor siiznle oturup sohbet edemedikten sonra gelsem ne olacak
heee diyelim park var oturduğumuz yerde ozaman koşa koşa gelirim..çocuk olunca insan kendini birazda ona göre palnlıyor..
ama benden etkilenmesin kimse ortak karar verilsin..ben kararımı net bildirdim hadi sizlerde bildirin.
şurası olsun demiyelim ozaman, çünkü artık kimse yer belirtmiyor..
ama şurası olmasın diyelim..ozaman daha kolay netleşir:)
bu arada karar verilsin ben yarında gülbahçe günümdeyim yarında akşama girerim artık,
Ne fenasın sen diş randevusuna gidicen diye okulu tatil etmişsin birde suları bahane etmişsin.:)) Çok ta kar var kazasız belasız git gel inşallah canım benim.
Eğitim güzelmiş bu eğitimler hep paralı oluyor ve senin masraflarını falan sanırım okul karşılıcak bana git deseler gidemem çocuğuğu bırakıp fırsatın varken değerlendir kesinlikle git canım.
Neden gülüyosunkarışıtrdın ortalığı fesatlık soktun anatolyum uzak diye.
Biz bi özdilek dedik sonrasında Anatolyum saat 1 de dedik :))) sen gelip oylama açmasaydın anatolyum uzak demeseydin, herkes o gün orada olacaktıYanin demem o ki ortada çokta anlaşmazlık yoktu. Birde Gülüyor mısmıllll!
Simit evi de olur cafe de olur doğru, ama çocuksuzlar için güzel olur biz özdilek derken çocukları kapatıcaz parka oturduğumuz yerden hem muhabbet hem sohbet edicez dedik. Cafede bizim canavarlar masaları devirir en iyi sen bilirsin bu yaramazları :))
haksever RABBİM herkesin gönlüne versin inşallah seninle pko lular buraya topiğinde konuşuyorduk....inşallah burda devam ederiz....
ben geldimmmmmm:)) yeni girdim bugün günümüz vardı acemlerde,
sabah talhayı okula ardayı anneme ordanda kuaföre gittim saç kesim için,
anca eve 12:30 da girdim hemen hazırlanıp çıktım burası aklımdaydı ama açamadım
gerçi kimseler yokmuş bugün ve malesef netleşmemiş..
haksever canım anotolim da karar kırlımıştı emin ol ve anotilum kesinmi dedik herkez okeyledi,
hatta gsnh.. çok sevindi oda gelmek istiyordu,ve ona yakındı,oda uğramamış hiç,,
neyse öyle işte........
bugün hafta içi olmasına rahmen trafik sıkışıktı cumartesi nasıl olur bilmiyorum..
kızlar ben fikrimi söylüyorum,kent olursa üzülerek ben gelemicem çünkü ardayı almak zorundayım yanıma,
ve oğlumu gördünüz beni hiç oturtmuyor siiznle oturup sohbet edemedikten sonra gelsem ne olacak
heee diyelim park var oturduğumuz yerde ozaman koşa koşa gelirim..çocuk olunca insan kendini birazda ona göre palnlıyor..
ama benden etkilenmesin kimse ortak karar verilsin..ben kararımı net bildirdim hadi sizlerde bildirin.
şurası olsun demiyelim ozaman, çünkü artık kimse yer belirtmiyor..
ama şurası olmasın diyelim..ozaman daha kolay netleşir:)
bu arada karar verilsin ben yarında gülbahçe günümdeyim yarında akşama girerim artık,
Merhaba.
Öncelikle hepinizin iyi olmasını diliyorum ve sevgilerimi sunuyorum. Burada bahsetmek istemezdim ama, yılbaşı vesilesiyle özellikle çocukları da sevindirmek ve ihtiyaç sahibi olanlara bu anlamda çam sakızı çoban armağanı minicik katkılarda bulunabilmek adına farklı bir kaç küçük organizasyonla ilgilenmeye çalıştığım için size epeydir yazamadım.
Unutmadan, oy kullandığınız için biliyorsunuz. KK En'ler yarışmasında sağolsunlar beni de aday gösteren veya gösterenler olmuş.
Sizler de eksik olmayın, tevazu göstermiş ve bana oy vermişsiniz. Memnun oldum tabi ki.
Ve çok teşekkür ediyorum, sağolun. Ama inanın benim için asıl önemli olan ve asıl teşekkür etmek istediğim, sizin gönlünüzdeki yerim.
Asıl önemli olan bu.
Eğer bende bir güzellik varsa, inanın o sizin güzel görüşünüz, sizin güzel bakışınız ve öyle düşündüğünüz içindir. Tekrar teşekkürler.
Unutmadan; Sinemaya giderken, dikkat etmek gerekiyor sanırım. Yoksa istenmeyen ve beklenmeyen sürprizler olabiliyor demek ki.
Kaderim; Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak bu olsa gerek.
Sinema çıkışında eşine demişsindir; "Evim Sensin" filmi beni bozar dedin ama bak, bu film hem seni hem beni bozdu. O hanım'a da şaştım yani...
Gelelim en önemli gündem maddesine;
Kızlar, bu buluşma günü için bence zaten farkında olmadan çok yanlış bir zaman belirledik gibi geliyor.
Şu dönemler havaların en soğuk yaptığı zamanlar. Yine aynı şekilde günlerin en kısa olduğu ve havanın en erken karardığı zamanlar.
E bir de, üstüne kar yağışı eklendi zaten. Normalde bile şehir trafiğinin durumu malum, en ufak bir yağışta nasıl kilitlendiğini hepimiz biliyoruz. Ayrıca, bu hafta sonu herkesin gerek abiye gece kıyafetlerini gerekse yılbaşı hediyelerini almak için AVM lerine yoğunlaşacağını ve yine hafta sonu bir yere gitmek isteyen herkesin de aynı şekilde bu tür kapalı mekanlarda buluşacaklarını da düşünürsek, çok da uygun bir gün değil gibime geliyor.
Yani bir iki arkadaşımızla birer kahve içimlik buluşmak gibi olsa, çok farketmez, idare eder insan. Lakin bu şekilde toplanmak amaçlı bir buluşmada, bu şartlarda bırakın sohbet edebilmeyi, bence birbirimizin ne dediğini bile duyabileceğimizi sanmıyorum.
Kaldı ki; çocuklar için de uygun bir yer olmalı buluşacağımız yer, öyle değil mi? Onlarla cafe tarzı bir yerde zor olur.
Hadi biz sohbet edebilecek olalım diyelim ki, peki onlar sürekli sabit ne yapacaklar? Haliyle dolaşmak isteyecekler. Ve AVM lerde de olsa, anneler salonlarda onların arkasında mı gezecekler? Hem yazık onlara da, sıkılacakları kesin. Buna hiç gerek yok.
Hem bebek bekleyen arkadaşınızın da bir müddet sonra bulantıları biraz daha iyileşir ve O'da aramızda olur belki.
Siz ne kadar katılırsınız yukarıdaki görüşlerime bilemiyorum tabi. Ama isterseniz bu buluşmayı yılbaşından bir müddet sonra yapalım ve her açıdan değerlendirerek bir yer tayin edelim.
Çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca, şu yukarıdaki anketi artık kaldırsak mı dersiniz? Belki de hiç eklenmeseydi daha isabetli olurmuş zaten, nasıl olsa buradan karşılıklı kararlaştırabiliyoruz buluşma yerini. Çünkü herkes kendi adına küçük veya büyük bir şeylerden vazgeçerek veya ödün vermeye çalışarak, sırf birarada olabilmemiz için bir alternatif üretmeye çalıştı ve çalışıyor, öyle değil mi?
Neyse, şimdilik benden bu kadar. Artık bundan sonrası sizin görüşlerinizle ve müştereken şekillenecektir. Ben kendimce, "hepimiz adına en iyisi böyle" düşüncesiyle paylaşmak istedim sizlerle bunları.
Herkese iyi akşamlar diliyorum ve hepinizi çok öpüyorum. Sevgimle
Merhaba.
Öncelikle hepinizin iyi olmasını diliyorum ve sevgilerimi sunuyorum. Burada bahsetmek istemezdim ama, yılbaşı vesilesiyle özellikle çocukları da sevindirmek ve ihtiyaç sahibi olanlara bu anlamda çam sakızı çoban armağanı minicik katkılarda bulunabilmek adına farklı bir kaç küçük organizasyonla ilgilenmeye çalıştığım için size epeydir yazamadım.
Unutmadan, oy kullandığınız için biliyorsunuz. KK En'ler yarışmasında sağolsunlar beni de aday gösteren veya gösterenler olmuş.
Sizler de eksik olmayın, tevazu göstermiş ve bana oy vermişsiniz. Memnun oldum tabi ki.
Ve çok teşekkür ediyorum, sağolun. Ama inanın benim için asıl önemli olan ve asıl teşekkür etmek istediğim, sizin gönlünüzdeki yerim.
Asıl önemli olan bu.
Eğer bende bir güzellik varsa, inanın o sizin güzel görüşünüz, sizin güzel bakışınız ve öyle düşündüğünüz içindir. Tekrar teşekkürler.
Unutmadan; Sinemaya giderken, dikkat etmek gerekiyor sanırım. Yoksa istenmeyen ve beklenmeyen sürprizler olabiliyor demek ki.
Kaderim; Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak bu olsa gerek.
Sinema çıkışında eşine demişsindir; "Evim Sensin" filmi beni bozar dedin ama bak, bu film hem seni hem beni bozdu. O hanım'a da şaştım yani...
Gelelim en önemli gündem maddesine;
Kızlar, bu buluşma günü için bence zaten farkında olmadan çok yanlış bir zaman belirledik gibi geliyor.
Şu dönemler havaların en soğuk yaptığı zamanlar. Yine aynı şekilde günlerin en kısa olduğu ve havanın en erken karardığı zamanlar.
E bir de, üstüne kar yağışı eklendi zaten. Normalde bile şehir trafiğinin durumu malum, en ufak bir yağışta nasıl kilitlendiğini hepimiz biliyoruz. Ayrıca, bu hafta sonu herkesin gerek abiye gece kıyafetlerini gerekse yılbaşı hediyelerini almak için AVM lerine yoğunlaşacağını ve yine hafta sonu bir yere gitmek isteyen herkesin de aynı şekilde bu tür kapalı mekanlarda buluşacaklarını da düşünürsek, çok da uygun bir gün değil gibime geliyor.
Yani bir iki arkadaşımızla birer kahve içimlik buluşmak gibi olsa, çok farketmez, idare eder insan. Lakin bu şekilde toplanmak amaçlı bir buluşmada, bu şartlarda bırakın sohbet edebilmeyi, bence birbirimizin ne dediğini bile duyabileceğimizi sanmıyorum.
Kaldı ki; çocuklar için de uygun bir yer olmalı buluşacağımız yer, öyle değil mi? Onlarla cafe tarzı bir yerde zor olur.
Hadi biz sohbet edebilecek olalım diyelim ki, peki onlar sürekli sabit ne yapacaklar? Haliyle dolaşmak isteyecekler. Ve AVM lerde de olsa, anneler salonlarda onların arkasında mı gezecekler? Hem yazık onlara da, sıkılacakları kesin. Buna hiç gerek yok.
Hem bebek bekleyen arkadaşınızın da bir müddet sonra bulantıları biraz daha iyileşir ve O'da aramızda olur belki.
Siz ne kadar katılırsınız yukarıdaki görüşlerime bilemiyorum tabi. Ama isterseniz bu buluşmayı yılbaşından bir müddet sonra yapalım ve her açıdan değerlendirerek bir yer tayin edelim.
Çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca, şu yukarıdaki anketi artık kaldırsak mı dersiniz? Belki de hiç eklenmeseydi daha isabetli olurmuş zaten, nasıl olsa buradan karşılıklı kararlaştırabiliyoruz buluşma yerini. Çünkü herkes kendi adına küçük veya büyük bir şeylerden vazgeçerek veya ödün vermeye çalışarak, sırf birarada olabilmemiz için bir alternatif üretmeye çalıştı ve çalışıyor, öyle değil mi?
Neyse, şimdilik benden bu kadar. Artık bundan sonrası sizin görüşlerinizle ve müştereken şekillenecektir. Ben kendimce, "hepimiz adına en iyisi böyle" düşüncesiyle paylaşmak istedim sizlerle bunları.
Herkese iyi akşamlar diliyorum ve hepinizi çok öpüyorum. Sevgimle
kızlar günaydınnn
valla candan hn inanın kalplarmiz birmiş ben de bu sabah aynı duygularla açtım burayı herkes gelmek istiyor ama hava şartları olsun bebekli olsun hamile olsun herkesde bir bahane var şuanda valla ben de aynı düşündeyim şuan yılbaşından sonraya ertelense çok daha iyi olacak gibi geliyor bana da tabiki buluşmaya gideceklerin kendi kararı bişey diyemem ama akşamdam neri inanın düşünüyorum hava da çok soğudu aksine şöyle yapsam böyle yapsam diye ama malasef artık kısmet olursa olacak :):):)
ay canım senin açındanda çok zor olacak biliyorum o yzüden ertelenmesi gerektiğini düşünüyorum..Hoşgeldin Candan Ablacığım seni burada görmek ne güzel.Her zamanki gibi inceliğinle gayet güzel hoş açıklamışsın.Buluşma konusuna gelince benim için farketmez.Ama böyle kar yağmaya devam ederse eşim anotolium yada bursalara yollayacağını sanmıyorum.Çünkü yollarda Allah korusun kazalar yol kapanmaları olabiliyor.Yinede ortak karar ne olursa bilemiyorum.Ama bu durumdada biraz zor görünüyor.:18:Bu arada şimdiden Hayırlı Cumalar gündüz giremiyorum nete işte olunca.Hepinize iyigeceler.Allah rahatlık versin öpüyorum.Candan Abla sende fırsat buldukça gel topiğe özletme kendini Allah'a emanet ol görüşmek üzere
vazgeçelim evet bidahaki buluşmada inşallah sorunda yaşamayız ama benimde hevesim kalmadımerhaba Ablacım. Olaya sadece kendi açndan bakmadığın için teşekkür ederim öncelikle. Biz çocukluluarı da düşünmüşsün Allah razı olsun.
KATILIYORUM KIZLAR VAZGEÇELİM mi?!
Zaten inanın içimde bu hafta sonu için hiç heves kalmamıştı. Sizleri özledim, muhabbet etmek çok istiyordum, çünkü ilk buluşmadan inanın hiç bir şey anlamamıştım,
sanırım Candan ablamında dediği gibi yanlış zaman.
günaydın cancağızalarım
ankete takılı kalmayın plss KALDIRAMIYORUM MALESEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
BULUŞMA İPTAL SANIRIM DÜN MUDANYAYA GİTTİM YA HASTANE İÇİN TEPEDE BÜTÜN ARABALAR PARK HALİNDEYDİ TRAFİK BERBATTI YANİ BAHARIN GELMESİ BAYA ZOR BİDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI VAR MUDANYADA MALUMUNUZZ COK TEHLİKELİ ŞUANDA
dışarsı şimdi bikaç günde buz tutarhani yazınki buluşmamızda gene cafe falan demiştikte en son piknik yapmıştıkya sanırım en rahat ediceğimiz yer piknik ama bidahaki yaza pikniğe daha hazırlıklı gideriz oyuncakalr alırız cocuklara felan daha güzel olur yaza kalmazda soguklaın geçmesini bekliceksiniz sanırım yada cocuları bırakıcaksınız onlarla bu soğuga cıkılmaz malesef
ben işe gidiyorum bizde bugün tiyatroya götürcez kuzucuklarımızı bakalım nolcak rabbim korusun önce allaha sonra bize emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?