- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
sen aradan biryerden çıkmışın işte annen kardeşine odaklanmış:))
eve gelincede uyması 12yi buldu,yok canım ya uyumazlar orda çoluk çocuk abiminkilerde iniyor anneme 4 çocukla annem:))
zamana ve paraya yazık vallah, adamın karısına bir bakışı vardı:))
ama göreceli tabi, kadıncağız beğendi yada beğenmiş numarası yaptı
neresi olursa ben gelirimmmmmmmmm
kimler geliyorki??
gelenler yazsın isimleri
biz oylarız ozaman:)
bahar
karamuk
sevcan
plue
gsnh..
ebrusan
galenia
bunlar kesin gelenler sanırım..
haksever belkii..
diğer arkadaşlarda vardı ama kesinmi onalrda yazsınn
hee aynen valla o kadar kardeşiz ama annem için hep ikizim farklıdır
kocasıyla olan muhabbeti düşünemiyorum sonrasındabende sinemeya sadece eşimle gitmeyi seviyorum yaa :)
bizde böyle 4 kişi gittik bir gün, diğer arkadaşlar zorla soktular bizi :) onlar katıldılar gülerken biz her espiri de eşimle birbirimize bakakaldık, çünkü bize hiç komik gelmedi, ben küfüre gülemiyorum... vallahi yalan olmasın ama kutsal damacanamıydı neydi filimde :)) Hiç sevmiyorum Şafak Sezeride zaten...
benim içimdende hep orası geçiyor istemiyorum ama hep diyorum kendi kendime,kesin orası olacak bak görürsün ayfer:)))Valla adil olsun adil olsun diye diye :))) kent meydanımı olsun acaba :S sanırım bunu deyince kavga çıkmayacak. Çünkü meydandandan başka ortak yer yok :)
ebrusan gelicem dedi mi? ben görmedim ama. İnşallah gelsin bebişle beraber.
listeye ilaveten Semiha ve Maymiş te gelebilir.
Candan abla nerdesin????
ya kızlar olurda birinizden biri moskovanın şifresine gitmek ister yada arkadaşı gitmek ister..
aman diyeyim amannallahım bu kadar iğrenç bel altı soğuk espriler okadar berbattıki zamana yazık vallah çıkacaktım film arasında,
eşimin arkadaşının eşinin tafsiyesiyle gitmişsiz meğer, kadın kocasına çok bahsetmiş oda benim eşimi arayıp ayarlamışlar,
kadına dedim ya bu ne biçim bir film aaa ben çok beğendim diyor
eşimde çok gerildimanyakçaydı ya:)))
çocukları almaya annemlere gittik orda kahve faslından sonra eve geldik saat23:30 du..
çocuğum uykusuz gitti okula
bahar
karamuk
sevcan
plue
gsnh..
ebrusan
galenia
bunlar kesin gelenler sanırım..
haksever belkii..
diğer arkadaşlarda vardı ama kesinmi onalrda yazsınn
benim içimdende hep orası geçiyor istemiyorum ama hep diyorum kendi kendime,kesin orası olacak bak görürsün ayfer:)))
candan abla gelicem demişti bak evet,
semiha alkımdada buraya gelemiyor diye yazmadım,
maymise haber verildimi??
bebek gelemiyormuş ya
napıcaz ozaman kızalr, ben hediye alsak orada veririz diyordum,
evinemi gidecez yoksa birgün..
bebek nerede oturuyor...
canlarım anatolum olursa benim gelemiycem kesin başka biyer olursa gelmeye çalışıcam biliyosun çok istiyorum gelmeyibenim bebek daha küçük her ortama uymaz o nadenle siz kendinize uygun biryere karar verin ben uyarsa gelirim benim için plan program yapmayın gelemesemde eğer kısmetse yaza doğru bir buluışmada gelirim bebeiş de daha büyümüş olur o zman
aaa Kk nın enlerine Candan ablamızıda aday göstermişler kızlar hadi oylayalım :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/
tabiki bırakırım kızlar sorun yok benim açımdan ama oğlumun ing. kursu var göndermessem 1 de alrıım sizleri
ama eşim göndermemden yana oğlumda çok gitmek istyor,bir kere gitmedi hocası o gün aradı 3 öğretmen 8 öğrenci var zaten katılımda..
yani oğlum kurstan 2 .. 2 buçuk gibi çıkıyor benim sizi tek tek almam 3 ü bulur anatoliuma gitmemiz 4
ben bugün yazıcaktım tam yer netleşsin,, benimde sizlerin yanına geliş saatimde netleşecek..
oyladımm ya vallah bence candan ablanın hakkı,
yani bizim topiğin en hanım en saygı değer kadınıheleki bizim topikte dahada belli oluyor bu
Canım sen tabiki gönder çocuğunu kursa yazık günah, Annesi gezecek diye :) kursa gitmesin mi? çocuk.
Duruma göre konuşuruz. Olmadı biz gideriz, sen sonra gelirsin yada duruma göre yine bekleriz falan.
ama kızlar yer konusunda da KENT MEYDANI OLSUN? Diyorum ben. Tam merkez.
yani bakıyorumda kimse gelmiyor..
bahar bugün evdeydi dimi?? sanırım perşembe başlıcam dedi,
gerçi bahara kent meydanı uygun kız neresi olursa gelirim diyor
peki kent meydanında oyun parkı varmı cafe bölümünde, ardayı bırakmaktan yanayım ama bırakamassam mecbur alıcam çocuğu bilgim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?