Evet bahar evdeydi girer umarım.
Cafe bölümünde oyun parkı yok sanırım Kaderim alt katta var :S bende kızı bırakabilirsem bırakıcam kent meydanı olursa zaten.
kızlar malum bebek arkadaşımızın da bebeği var.Buluşmaya isteyenler hazırlıklı gelirse güzel olur, Hediye anlamında.
Yada para toplasak aramızda bu daha iyi aslında. Neyse katılmak isteyenlerin haberi olsun istedim.
* 5-10 TL hiç birimizi kasmaz.
* Damlaya damlaya göl olur.
* O da hatırlandığını bilir mutlu olur. :13:
yaaa gerçektenmi yokya benim ardayı alıp almayacağım son gün belli olacak,
şimdi kent meydanı olursa ben naparım çocukla,
benim oğlum 2dk oturmaz ki,hep peşindemi gezicem...
ben hiç gitmiyorum diyebilirim kent meydanına,hiçte sevmiyorum diyordumya demekki o yzüdenmiş:))
park olmazmı yaa koca kentte yuhhhhhhhh
olur canım da bebek gelmeyecekmiş,
diyelim topladık kim ulaştıracak,
bence kendimiz gidelim hem bebeğini görürüz adet yerini bulsun..
Canım yaa neden beraber gitmiyoruz. Bizimde çocuklarımız var Kaderiminde arabası var, bende arabayla gelebilirim yada Hep beraber tek arabaylada gelebiliriz :) Maymiş gelirse onuda alırız, senide alırız hep beraber çoluk çombalak gideriz buluşmaya bizim taraftan. O zaman da eşin göndermez mi? yada eşin evde olursa bakarmı bebişe. Yaa gel işte yıllardır yazışıyoruz ama görüşemedik
ay canım ya inan çok istiyorum ya diyorum ya anacım çocuk olmasa fizana çağırın gelirim kim sallar kocayıhadi kış olmsa yine bir derece gelme şansım var ama inan şimdi gelirim çocukda daha çok öksürmeye başlar hasta falan olur ondan sonra benim adam yer benim kafamı geldiğime olurum
neyse yer belli olsun bir bakalım...
kesin gelmiyorsun yani,,sağol canım önce bir buluşalımda..Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. Ben yokken 3. dünya savaşı çıkmış sanırım :) neyseki tatlıya bağlanmış. Buluşmada benim yerime de eğlenin :)
evet canım bencede yer bi belli olsun duruma ona göre konuşuruz yine
ben sana cebimi atıyım özelden sen de bana at sakıncası yosa haberleşiriz
kaderim canım senin cebin bende var ama değiştimi yoksa aynımı hala
kesin gelmiyorsun yani,,sağol canım önce bir buluşalımda..
yok canım değişmedi aynı:)
ya kızlar olurda birinizden biri moskovanın şifresine gitmek ister yada arkadaşı gitmek ister..
aman diyeyim amannallahım bu kadar iğrenç bel altı soğuk espriler okadar berbattıki zamana yazık vallah çıkacaktım film arasında,
eşimin arkadaşının eşinin tafsiyesiyle gitmişsiz meğer, kadın kocasına çok bahsetmiş oda benim eşimi arayıp ayarlamışlar,
kadına dedim ya bu ne biçim bir film aaa ben çok beğendim diyor
eşimde çok gerildimanyakçaydı ya:)))
çocukları almaya annemlere gittik orda kahve faslından sonra eve geldik saat23:30 du..
çocuğum uykusuz gitti okula
Ayy evet yaa muallakta kaldı :))
Küçük cadı da açmamış tekrar oylama baksana.
Ne yapalım canlar he diyiverin :))
selam kızlar ben baya geç fark ettim topiği bende sohbete katılmak isteri tabikide buluşma yerine de ama bebeklerim ikiz 15 aylık bırakmam çok zor başka buluşmaya kısmet artık hemide tanışmış oluruz...
Ahh canım benim sende tatlı cadısın ama bizden kalır yanın varmıgünaydın cadılar
herkez uyudu meleğe dönüştü dimi
bende hazırlandım gidiyoyum kreşe....ay yatagım sıcacık gözüm arkada kalcek valla
bu akşam toplantı var,cuma toplantı var puffffffffffffffff
dün eşim fakülteye ürolojiye kanlarını verdi bugünde sperm testini yenilicek baharda jinemede yaptırcak sanırım bursa tüp bebekte 75 miş baarda 80 bahar yakın bize aman orda yaptır dedim 5 tl den nolcakbakalım diğer belgeleride hazırlıcak ona kaldı bu işler acıkta o koştursun bakalım
görüşürüz ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aaa Sevcan ikiz olduğunu yeni öğrenmiş oldum ne güzel Allah ayırmasınevet canım ikizim :))
çift umurta ikizidirler karakter olarak bile benzemezler. Bizde öyleyiz.
Benim erkek kardeşimle de sadece isimlerimiz yakın birbirine :)))
kardeşim sarışın renkli gözlü ablamı gördünya ona benzer :)hep diyorum ona keşke ben sarışın olsaydım diye :))))
dur bak komik bir şey anlatayım, bi keresinde annem yengeme dediki (yengem hamile) ben ........ a(ikiz kardeşimden bahsediyor) hamileyken çok ot yedim o yüzden gözleri yeşilbende dedim ki bana hamileyken neden yemedin anne
annemde tabi tepki yok :44::44::44:
Bebeğe candan ablayla hep diyorduk bebeğe gidelim hediyesinide verelim diye.İnşallah yakın bir zamanda gdersek iyi olur bencede.Hem bebeğin bebişi fıtıktan ameliyat olmuş yavrum benimbenim içimdende hep orası geçiyor istemiyorum ama hep diyorum kendi kendime,kesin orası olacak bak görürsün ayfer:)))
candan abla gelicem demişti bak evet,
semiha alkımdada buraya gelemiyor diye yazmadım,
maymise haber verildimi??
bebek gelemiyormuş ya
napıcaz ozaman kızalr, ben hediye alsak orada veririz diyordum,
evinemi gidecez yoksa birgün..
bebek nerede oturuyor...
Allah bağışlasın bebeklerini canımselam kızlar ben baya geç fark ettim topiği bende sohbete katılmak isteri tabikide buluşma yerine de ama bebeklerim ikiz 15 aylık bırakmam çok zor başka buluşmaya kısmet artık hemide tanışmış oluruz...
Olabilir benim için sorun değilCanım sen tabiki gönder çocuğunu kursa yazık günah, Annesi gezecek diye :) kursa gitmesin mi? çocuk.
Duruma göre konuşuruz. Olmadı biz gideriz, sen sonra gelirsin yada duruma göre yine bekleriz falan.
ama kızlar yer konusunda da KENT MEYDANI OLSUN? Diyorum ben. Tam merkez.
Bende böyle düşünüyordum güzel fikirkızlar malum bebek arkadaşımızın da bebeği var.Buluşmaya isteyenler hazırlıklı gelirse güzel olur, Hediye anlamında.
Yada para toplasak aramızda bu daha iyi aslında. Neyse katılmak isteyenlerin haberi olsun istedim.
* 5-10 TL hiç birimizi kasmaz.
* Damlaya damlaya göl olur.
* O da hatırlandığını bilir mutlu olur. :13:
Bugün arakadaşlarımla birlikte misafirlikteydik oradan eşimle koruparka gittik anca girebildim topiğe yarında iş başı.Eee sizler neler yaptınız buluşma olucakmı bakıyorum tam karar verilmemişyani bakıyorumda kimse gelmiyor..
bahar bugün evdeydi dimi?? sanırım perşembe başlıcam dedi,
gerçi bahara kent meydanı uygun kız neresi olursa gelirim diyor
peki kent meydanında oyun parkı varmı cafe bölümünde, ardayı bırakmaktan yanayım ama bırakamassam mecbur alıcam çocuğu bilgim olsun..
Canım kusura bakmayın gezmedeydim giremedim.Bir iki arkadaş daha gelebilir buluşmaya fakat birininki tam belli değil.Hopeylede konuştum geçen ama yine konuşurum tam bişey belli olmadığı için oda bişey diyemediEvet bahar evdeydi girer umarım.
Cafe bölümünde oyun parkı yok sanırım Kaderim alt katta var :S bende kızı bırakabilirsem bırakıcam kent meydanı olursa zaten.
Karamuk geçende anatoliuma gelemem bana ters diyordun şimdi kent meydanı diyorlar işte burayadamı gelmen zor oluray canım ya inan çok istiyorum ya diyorum ya anacım çocuk olmasa fizana çağırın gelirim kim sallar kocayıhadi kış olmsa yine bir derece gelme şansım var ama inan şimdi gelirim çocukda daha çok öksürmeye başlar hasta falan olur ondan sonra benim adam yer benim kafamı geldiğime olurum
A.s canım hoşgeldin inşallh yakın bir zamanda ziyaretine gelmek isteriz kendine ve bebeğine iyi bak öpüyorum.Evet dün malesef harp çıktı ama ateşkes imzalandı vatana millete hayırlı olsunSelam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. Ben yokken 3. dünya savaşı çıkmış sanırım :) neyseki tatlıya bağlanmış. Buluşmada benim yerime de eğlenin :)
Canım çok geçmiş olsun inşallh herşey yolunda gidermrb arkadaslar ben hiç gelicem gelicem demedim ama gelmek isterdim.
malesef gelemem hamileliğim bu ara kötü geçiyor mide bulantısı yok ama tansiyonum çok düşük bayılıyorum.
eşimde yanlız dısarı cıkmama izin vermiyor sürekli yatıyorum 4gündürde kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
bu aksam doktora gidicem insallah hersey yolundadır hayırlısı olsun diyorum hersey nasip kısmetbugecen seferde gelmemiştim ben
sizlere iyi eğlenceler
o filmin fragmanını bile izletmedim kocama ne o öyle mankenleri cıbır cıbır koymuşlarsümelanın sşifresine gitmiştik sinamaya o yüzden 2si diye baktık fragmanına eşim dedi sapıtmışlar dedim kapa döverim gitmedik o yüzden sen diyince dicektimde hadi dedim artık gitcekler bozmıyayım
o kadar gülüyorumkiben yapıcamı biliyorumda gelemiyorum diye geride kalıyorum yoksa bu iş çoktan bitmişti
hg aramıza bakma şuanda buluşma için herkez cadılaşsada aslında çok mülayim hanım hanımcık hatunlarız bu sıra hepimizin libidosu tavanlardamaşallah ikiz bebek anneleri cogaldı bende istiyom bi kız bi oğlan olsun
heyoooooooooooooooo kızlarr
daha şimdi girdim eve müdüremiz 1 ay en az gelmicekmiş hamile ya düşük riski varmış..bi elim telefonda koca gün radyosyon altında görüşme yaptım kulaklarım zonkluyosularımız kesildi depo bozulmuş tamirci peşinde koştum koca gün halledemedim yarın okulu tatil ettim... bu akşam toplantımız vardı bizi alcak servis son dakka arızalandı 2bucuk saat servis bulamadım cünkü tüm servisler işteydi... buda yetmez gb bisürü gün içinde aksilikler ...su kesintisinden tutunda servise kadar herşey başıma kaldı emeklemeden koşuyorum okulda.... gecikmeli toplantımız daha yeni bitti bu saatte yeni geldim eve yarın okul tatil mudanyada diş için randövğm vardı oraya gidicem
bu arada kızlar bi eğitime katılmamı istiyolar üstün zekalı çocukların saptanması ve eğitimi konusunda istanbulda 2 haftalık orda kalarak eğitim alıncak gidermisin dediler eşimde sen bilirsin dedi bilmiyorum bakalım nolcak çok güzel bi eğitim ve işime çok yarıcak bi sertifikam olucak gidersemama başlayalı kaç gün oldu inanın su içmeye yemek yemeye wcye gitmeye vaktim yok bu koşuşturmaya bünyem dayanırmı bilmem gece sayıklıyomuşum okuldakileri eşim diyo bali uyurken dinlen
bide kızlar çok gülüyorum bak hee biyer ayarlayamıyosunuz ya gülcem geliyo ben gelcek olam ne olurdu biliyomusunuz
kent meydanı saat 1 cumartesi günü buluşma var BU KADAR BASİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hee baktınız kent meydanı size uymuyo yerini begenmediniz kalkarsınız kardeşim orda yakınlarda bisürü tenhalık kafeler var simit evi olur bi kafe olur girer oturursunuz ne olucakki yani
heyoooooooooooooooo kızlarr
daha şimdi girdim eve müdüremiz 1 ay en az gelmicekmiş hamile ya düşük riski varmış..bi elim telefonda koca gün radyosyon altında görüşme yaptım kulaklarım zonkluyosularımız kesildi depo bozulmuş tamirci peşinde koştum koca gün halledemedim yarın okulu tatil ettim... bu akşam toplantımız vardı bizi alcak servis son dakka arızalandı 2bucuk saat servis bulamadım cünkü tüm servisler işteydi... buda yetmez gb bisürü gün içinde aksilikler ...su kesintisinden tutunda servise kadar herşey başıma kaldı emeklemeden koşuyorum okulda.... gecikmeli toplantımız daha yeni bitti bu saatte yeni geldim eve yarın okul tatil mudanyada diş için randövğm vardı oraya gidicem
bu arada kızlar bi eğitime katılmamı istiyolar üstün zekalı çocukların saptanması ve eğitimi konusunda istanbulda 2 haftalık orda kalarak eğitim alıncak gidermisin dediler eşimde sen bilirsin dedi bilmiyorum bakalım nolcak çok güzel bi eğitim ve işime çok yarıcak bi sertifikam olucak gidersemama başlayalı kaç gün oldu inanın su içmeye yemek yemeye wcye gitmeye vaktim yok bu koşuşturmaya bünyem dayanırmı bilmem gece sayıklıyomuşum okuldakileri eşim diyo bali uyurken dinlen
bide kızlar çok gülüyorum bak hee biyer ayarlayamıyosunuz ya gülcem geliyo ben gelcek olam ne olurdu biliyomusunuz
kent meydanı saat 1 cumartesi günü buluşma var BU KADAR BASİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hee baktınız kent meydanı size uymuyo yerini begenmediniz kalkarsınız kardeşim orda yakınlarda bisürü tenhalık kafeler var simit evi olur bi kafe olur girer oturursunuz ne olucakki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?