Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Evet bahar evdeydi girer umarım.
Cafe bölümünde oyun parkı yok sanırım Kaderim alt katta var :S bende kızı bırakabilirsem bırakıcam kent meydanı olursa zaten.

yaaa gerçektenmi yokya benim ardayı alıp almayacağım son gün belli olacak,
şimdi kent meydanı olursa ben naparım çocukla,
benim oğlum 2dk oturmaz ki,hep peşindemi gezicem...
ben hiç gitmiyorum diyebilirim kent meydanına,hiçte sevmiyorum diyordumya demekki o yzüdenmiş:))
park olmazmı yaa koca kentte yuhhhhhhhh

olur canım da bebek gelmeyecekmiş,
diyelim topladık kim ulaştıracak,
bence kendimiz gidelim hem bebeğini görürüz adet yerini bulsun..

Evet yaa benimde bu yüzden içime sinmiyor,
benimkide en fazla yarım saat durur malesef.
Kent meydanı olursa, İnşallah o gün eşimde çalışmaz bırakırım kızı ona.

Son düzenleme:

ay canım ya inan çok istiyorum ya diyorum ya anacım çocuk olmasa fizana çağırın gelirim kim sallar kocayı hadi kış olmsa yine bir derece gelme şansım var ama inan şimdi gelirim çocukda daha çok öksürmeye başlar hasta falan olur ondan sonra benim adam yer benim kafamı geldiğime olurum

neyse yer belli olsun bir bakalım...

neyse yer belli olsun bir bakalım...

evet canım bencede yer bi belli olsun duruma ona göre konuşuruz yine
ben sana cebimi atıyım özelden sen de bana at sakıncası yosa haberleşiriz
kaderim canım senin cebin bende var ama değiştimi yoksa aynımı hala

Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. Ben yokken 3. dünya savaşı çıkmış sanırım :) neyseki tatlıya bağlanmış. Buluşmada benim yerime de eğlenin :)

Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum. Ben yokken 3. dünya savaşı çıkmış sanırım :) neyseki tatlıya bağlanmış. Buluşmada benim yerime de eğlenin :)
kesin gelmiyorsun yani,,sağol canım önce bir buluşalımda..

yok canım değişmedi aynı:)

ya ben kararsızım..
hani ben gelicem ben gelicem diyen diğer kızlar nerde??
fikir versin herkez ben bişey diyemiyorum ya..

mrb arkadaslar ben hiç gelicem gelicem demedim ama gelmek isterdim.
malesef gelemem hamileliğim bu ara kötü geçiyor mide bulantısı yok ama tansiyonum çok düşük bayılıyorum.
eşimde yanlız dısarı cıkmama izin vermiyor sürekli yatıyorum 4gündürde kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
bu aksam doktora gidicem insallah hersey yolundadır hayırlısı olsun diyorum hersey nasip kısmetbugecen seferde gelmemiştim ben
sizlere iyi eğlenceler

o filmin fragmanını bile izletmedim kocama ne o öyle mankenleri cıbır cıbır koymuşlar sümelanın sşifresine gitmiştik sinamaya o yüzden 2si diye baktık fragmanına eşim dedi sapıtmışlar dedim kapa döverim gitmedik o yüzden sen diyince dicektimde hadi dedim artık gitcekler bozmıyayım

Ayy evet yaa muallakta kaldı :))
Küçük cadı da açmamış tekrar oylama baksana.

Ne yapalım canlar he diyiverin :))

o kadar gülüyorumki ben yapıcamı biliyorumda gelemiyorum diye geride kalıyorum yoksa bu iş çoktan bitmişti

selam kızlar ben baya geç fark ettim topiği bende sohbete katılmak isteri tabikide buluşma yerine de ama bebeklerim ikiz 15 aylık bırakmam çok zor başka buluşmaya kısmet artık hemide tanışmış oluruz...

hg aramıza bakma şuanda buluşma için herkez cadılaşsada aslında çok mülayim hanım hanımcık hatunlarız bu sıra hepimizin libidosu tavanlarda maşallah ikiz bebek anneleri cogaldı bende istiyom bi kız bi oğlan olsun

heyoooooooooooooooo kızlarr

daha şimdi girdim eve müdüremiz 1 ay en az gelmicekmiş hamile ya düşük riski varmış..bi elim telefonda koca gün radyosyon altında görüşme yaptım kulaklarım zonkluyo sularımız kesildi depo bozulmuş tamirci peşinde koştum koca gün halledemedim yarın okulu tatil ettim... bu akşam toplantımız vardı bizi alcak servis son dakka arızalandı 2bucuk saat servis bulamadım cünkü tüm servisler işteydi... buda yetmez gb bisürü gün içinde aksilikler ...su kesintisinden tutunda servise kadar herşey başıma kaldı emeklemeden koşuyorum okulda.... gecikmeli toplantımız daha yeni bitti bu saatte yeni geldim eve yarın okul tatil mudanyada diş için randövğm vardı oraya gidicem

bu arada kızlar bi eğitime katılmamı istiyolar üstün zekalı çocukların saptanması ve eğitimi konusunda istanbulda 2 haftalık orda kalarak eğitim alıncak gidermisin dediler eşimde sen bilirsin dedi bilmiyorum bakalım nolcak çok güzel bi eğitim ve işime çok yarıcak bi sertifikam olucak gidersem ama başlayalı kaç gün oldu inanın su içmeye yemek yemeye wcye gitmeye vaktim yok bu koşuşturmaya bünyem dayanırmı bilmem gece sayıklıyomuşum okuldakileri eşim diyo bali uyurken dinlen

bide kızlar çok gülüyorum bak hee biyer ayarlayamıyosunuz ya gülcem geliyo ben gelcek olam ne olurdu biliyomusunuz

kent meydanı saat 1 cumartesi günü buluşma var BU KADAR BASİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

hee baktınız kent meydanı size uymuyo yerini begenmediniz kalkarsınız kardeşim orda yakınlarda bisürü tenhalık kafeler var simit evi olur bi kafe olur girer oturursunuz ne olucakki yani

Kızlar tek bir cafesi olan ufak bir şehirde de yaşayabilirdik.. Ama kocaman bir sürü mekanların ve imkanların olduğu bir şehirdeyiz.. Önemli olan birarada olmamız, tanışıp sohbet etmemiz değil mi..
Kent Meydanı en çok oyu almış madem , orada görüşelim.. :)

Ahh canım benim sende tatlı cadısın ama bizden kalır yanın varmıDün akşam nasıl gergindik bak bugün süt dökmüş kediye dönmüş herkez sende dahil olmak üzereAllah kolylık versin iş kadını oldun artık kolay değil.Bende yarın iş başı şekerimBugün arkadaşlarla misafirlikteydim
Aaa Sevcan ikiz olduğunu yeni öğrenmiş oldum ne güzel Allah ayırmasın
Bebeğe candan ablayla hep diyorduk bebeğe gidelim hediyesinide verelim diye.İnşallah yakın bir zamanda gdersek iyi olur bencede.Hem bebeğin bebişi fıtıktan ameliyat olmuş yavrum benimHem geçmiş olsun ahem hayırlı olsuna gidersek sevinir Bebekte.Koruparkın oralarda ama köyde evleri oradan otobüsle gidiliyor koruparkın oradan
selam kızlar ben baya geç fark ettim topiği bende sohbete katılmak isteri tabikide buluşma yerine de ama bebeklerim ikiz 15 aylık bırakmam çok zor başka buluşmaya kısmet artık hemide tanışmış oluruz...
Allah bağışlasın bebeklerini canımİnşallah bir dahaki sefere kısmet nasip
Olabilir benim için sorun değil
Bende böyle düşünüyordum güzel fikir
Bugün arakadaşlarımla birlikte misafirlikteydik oradan eşimle koruparka gittik anca girebildim topiğe yarında iş başı.Eee sizler neler yaptınız buluşma olucakmı bakıyorum tam karar verilmemiş
Evet bahar evdeydi girer umarım.
Cafe bölümünde oyun parkı yok sanırım Kaderim alt katta var :S bende kızı bırakabilirsem bırakıcam kent meydanı olursa zaten.
Canım kusura bakmayın gezmedeydim giremedim.Bir iki arkadaş daha gelebilir buluşmaya fakat birininki tam belli değil.Hopeylede konuştum geçen ama yine konuşurum tam bişey belli olmadığı için oda bişey diyemedi
Karamuk geçende anatoliuma gelemem bana ters diyordun şimdi kent meydanı diyorlar işte burayadamı gelmen zor olur:44:
A.s canım hoşgeldin inşallh yakın bir zamanda ziyaretine gelmek isteriz kendine ve bebeğine iyi bak öpüyorum.Evet dün malesef harp çıktı ama ateşkes imzalandı vatana millete hayırlı olsun
Canım çok geçmiş olsun inşallh herşey yolunda gider

Kent meydanı uygunda canım gelecek olan arkadaşlar neredeCandan ablayıda merak ettim girerdi oda gelir inşllh.Seninde gelmeni çok siterdim ama malum sağlık olsun napalım.Bende yarın iş başı çalışıcam bugünd etopiğe anca girebildim.Senin işlerde yoğun anlaşılan Allah kolaylık versin hayırlı bol kazançlar

Arkadaşlarım bugün gündüzden evde yoktum misafirlikteydik arkadaşlarla oradanda eşimle koruparka gittik bazı işlerimiz vardı.Anca gelebildim topiğe kusura bakmayın.Ama bu seferki katılım neden bu kadar az kimler gelecek ve buluşma tam olarak belli oldumu?Bencede kent meydanı iyi bir karar olmuş sonuçta herkeze yakın olmuş oluyor ortak bir yer.Yinede fark etmez benim için bildiğim yer olduktan sonra

Ne fenasın sen diş randevusuna gidicen diye okulu tatil etmişsin birde suları bahane etmişsin. :)) Çok ta kar var kazasız belasız git gel inşallah canım benim.

Eğitim güzelmiş bu eğitimler hep paralı oluyor ve senin masraflarını falan sanırım okul karşılıcak bana git deseler gidemem çocuğuğu bırakıp fırsatın varken değerlendir kesinlikle git canım.

Neden gülüyosun karışıtrdın ortalığı fesatlık soktun anatolyum uzak diye.
Biz bi özdilek dedik sonrasında Anatolyum saat 1 de dedik :))) sen gelip oylama açmasaydın anatolyum uzak demeseydin, herkes o gün orada olacaktı Yanin demem o ki ortada çokta anlaşmazlık yoktu. Birde Gülüyor mısmıllll!
Simit evi de olur cafe de olur doğru, ama çocuksuzlar için güzel olur biz özdilek derken çocukları kapatıcaz parka oturduğumuz yerden hem muhabbet hem sohbet edicez dedik. Cafede bizim canavarlar masaları devirir en iyi sen bilirsin bu yaramazları :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…