haksever
önemli değil canım hafıza bendede öle maalesef hayat şartları benim ikizler var yazmıştım buluşmaya gelmek isterim ama bırakmam çok zor 15 aylıklar kayınvalide eltinin oğluna bakıyo zaten istemiyo ikizleri aşağıya iniyoz kovuyo kardeşlerini 3 yaşında ama anne baba bilmiyo kayınv. büyüttü onunla uyuyo eşimde vardiyalı çalışıyo uymuyo ne yazıkki başka sefere inşallah....
evet topikten kopmaya başladık
eltinin oğluna bakıp seninkini istemiyorsa uzak dur o kaynanadan..
yoık canım ya bu hafta böyle denk geldi,biri ayda bir diğeri 15 günde,,2si 1 haftaya denk geliyor:)Sen ne zaman çıkıcaksın.:) gün gün geziyorsun ne güzel valla. Hayat sana güzel
Canım benim. Anatolyum olursa gelseydin senin bir yanın eksik kalacaktı :) kend meydanı olursa benim bir yanım eksik olacaktı.
Bence en güzeli ertelemek.
yoık canım ya bu hafta böyle denk geldi,biri ayda bir diğeri 15 günde,,2si 1 haftaya denk geliyor:)
canım çıkıcam bakalım daha ardayı hazırlıcam sonra ben sonra çıkarız inşallah..
ama bugün canım gitmek istemiyor,sanki bugün daha soğukama bu arakadaşlarımla daha güzel geçiyor sanki:))
aynen canım ya çünkü ben de bu sefer çok gelmek istedim ama işte senin dediğin gibi de pek uygun olamayacak bu hafta sonu hele şu seneyi bi atlatalım ondan sonra ayarlarız güzel bir havada buluşmayı
bende günleri çok sevmem, çok çocuklu oluyor :) genelde benim kızla ben çocuk odasında oturuyoruz
bugün de bırakamıyorsun tabi Ardayı annene
canım dünkü günüm çok çocukluydu,
o yüzden almak istemiyorum ardayı,çocuk nihayetinde..
gülbahçe günümde ise yani bugünkü günümde bir arda var ve daha rahatımdiğerleri hepsi okullu talha gibi:)
neyse kızlar çıktım ben öpüyorum sizi
güle güle canım iyi sohbetler.
2-3 çocuk olunca iyi oluyor oynuyorlar ama bizim günler genelde 7-8 çocuklu oluyor cıykıl cıykıl, kavga dövüş. :))
evet topikten kopmaya başladık
eltinin oğluna bakıp seninkini istemiyorsa uzak dur o kaynanadan..
ayy çok kötü yaa bzen böyle anababalara kızıyorum inanın. Madem büyük annelere atacaksınız ne diye yaparsınız o çocuğu((
İnme sende boşver cnaım. Zaten seninkiler ikiz çok arkadaş aramazlar başka.
haksever
önemli değil canım hafıza bendede öle maalesef hayat şartları benim ikizler var yazmıştım buluşmaya gelmek isterim ama bırakmam çok zor 15 aylıklar kayınvalide eltinin oğluna bakıyo zaten istemiyo ikizleri aşağıya iniyoz kovuyo kardeşlerini 3 yaşında ama anne baba bilmiyo kayınv. büyüttü onunla uyuyo eşimde vardiyalı çalışıyo uymuyo ne yazıkki başka sefere inşallah....
selam kızlar kendini nacizane tanıtayım,26 yaşındayım,muhasebeciyim,nişanlıyım ,30.06.2012 kısmetse düğünüm,buluşma anketine oy vericem ama kapalı sanırım bence kent meydanı en merkezi yer...
ilk önceleri rahattılar tabi nasıl olsa bakılıyo çalışılıyo maaşlar birikiyo şimdi çocuk ne anne istiyo ne baba bide ikizler olunca tam fiyasko oldu psikolojisi çocuğun..ayrıca kyınvalide benim 1 tanesine bakcakmış ilk başlarda tartışma konusuydu bizim evde ben çalıştım 2 ay doğum yaptıktan doğumumda erken oldu zaten neyse uzatmayayım müsait olunca yazarım işten ayrılınca neymiş efendim kayınv. 1 tanesine ben 1 tanesine bakıcam ama 1.katta kayınv. yanında değil kendi katımda 3.katta bebekleri ayırmaya kalktı üstüme geldiler sonuç olarak ben böyle bişeye izin vermem dedim baya bi tartışma oldu eşimde kayınv taraftarıydı çünkü eltinin oğlu 1 tane bebekle olunca duruyomuş 2 bebeği istemiyormuşşşşşşş....tabi zor oldu ama sonuçta bebeklerimi büyüttüm çok şükürrrrrr.....erken doğum yaptım ayrı bebekler küvezde ayrı dert ayrıca oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu şantı var kızımda 2 kere gözlerden ameliyat oldu ALLAHıma çok şükür ki doktorları şaşırttılar hele oğlum neler neler dendi destek olunacağına yapmadığını bırakmadı ama çekiyo şimdi..kayınv.
Hiiii ben sizleri nasil boyle gec farkettim:26:
Izmirde yasiyorum ama baba tarafim bursali umarim bir bulusmaniz benimde bursaya gelis tarihime denk gelir, cok cok opuyorum hepinizi
aaman canım ya ne pikniğiiiardayla koşmaktan piknikte kiminle ne konuştum hiç bilmiyorum,
çünkü bir hoş geldiniz bir güle güle oldu ardanın ağlamasıda cabası(
piknik olunca çok dağınık oturuyor herkez,ve herkez arkadaşalrıyla oturmayı tercih ediyorlar yada kendine yakın gelen kişiyle,
o gün ben nereye bakacağımı şaşrıdım sandalyeyle bir otarafa gidiyorum sohbet katılmaya açlışıyorum,
ben gidene kadar kaynıyor:2:bir diğer tarafa bakıyorum neler konuşuluyor katılayım diye,sonra arda ağlayarak geliyor höööö diye:2::2:
aman yok ben almıyım bu sefer
niee geç farkettin bizi baban bursalı izmirde yaşıyosan baya güzelsindir sennn hg aramıza arada uğraki tanışalım
bencede mantıklı herşeye uyarım benmerhaba Ablacım. Olaya sadece kendi açndan bakmadığın için teşekkür ederim öncelikle. Biz çocukluluarı da düşünmüşsün Allah razı olsun.
KATILIYORUM KIZLAR VAZGEÇELİM mi?!
Zaten inanın içimde bu hafta sonu için hiç heves kalmamıştı. Sizleri özledim, muhabbet etmek çok istiyordum, çünkü ilk buluşmadan inanın hiç bir şey anlamamıştım,
sanırım Candan ablamında dediği gibi yanlış zaman.
Geçmiş olsun şekerimgünaydın cancağızalarım
ankete takılı kalmayın plss KALDIRAMIYORUM MALESEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
BULUŞMA İPTAL SANIRIM DÜN MUDANYAYA GİTTİM YA HASTANE İÇİN TEPEDE BÜTÜN ARABALAR PARK HALİNDEYDİ TRAFİK BERBATTI YANİ BAHARIN GELMESİ BAYA ZOR BİDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI VAR MUDANYADA MALUMUNUZZ COK TEHLİKELİ ŞUANDA
dışarsı şimdi bikaç günde buz tutarhani yazınki buluşmamızda gene cafe falan demiştikte en son piknik yapmıştıkya sanırım en rahat ediceğimiz yer piknik ama bidahaki yaza pikniğe daha hazırlıklı gideriz oyuncakalr alırız cocuklara felan daha güzel olur yaza kalmazda soguklaın geçmesini bekliceksiniz sanırım yada cocuları bırakıcaksınız onlarla bu soğuga cıkılmaz malesef
ben işe gidiyorum bizde bugün tiyatroya götürcez kuzucuklarımızı bakalım nolcak rabbim korusun önce allaha sonra bize emanetler
Hoşgeldiniz aramızaHiiii ben sizleri nasil boyle gec farkettim:26:
Izmirde yasiyorum ama baba tarafim bursali umarim bir bulusmaniz benimde bursaya gelis tarihime denk gelir, cok cok opuyorum hepinizi
Evet bende düşündümde söylemeye dilim varmadıay canım senin açındanda çok zor olacak biliyorum o yzüden ertelenmesi gerektiğini düşünüyorum..
hayırlı cumalar canım..
vazgeçelim evet bidahaki buluşmada inşallah sorunda yaşamayız ama benimde hevesim kalmadı(
aaman canım ya ne pikniğiiiardayla koşmaktan piknikte kiminle ne konuştum hiç bilmiyorum,
çünkü bir hoş geldiniz bir güle güle oldu ardanın ağlamasıda cabası(
piknik olunca çok dağınık oturuyor herkez,ve herkez arkadaşalrıyla oturmayı tercih ediyorlar yada kendine yakın gelen kişiyle,
o gün ben nereye bakacağımı şaşrıdım sandalyeyle bir otarafa gidiyorum sohbet katılmaya açlışıyorum,
ben gidene kadar kaynıyor:2:bir diğer tarafa bakıyorum neler konuşuluyor katılayım diye,sonra arda ağlayarak geliyor höööö diye:2::2:
aman yok ben almıyım bu sefer
Bende çok mecbur kalınmadıkça çocuğunu keyfine baktıranlara karşıyımayy çok kötü yaa bzen böyle anababalara kızıyorum inanın. Madem büyük annelere atacaksınız ne diye yaparsınız o çocuğu((
İnme sende boşver cnaım. Zaten seninkiler ikiz çok arkadaş aramazlar başka.
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin darısı düğününe olsun ama tarihte yanlışlık var sanırım 2013 olacak değilmi düğün için?şimdiden mutluluklar dilerimselam kızlar kendini nacizane tanıtayım,26 yaşındayım,muhasebeciyim,nişanlıyım ,30.06.2012 kısmetse düğünüm,buluşma anketine oy vericem ama kapalı sanırım bence kent meydanı en merkezi yer...
Geçmiş olsun hiç kolay şeyler değil.Allah yardımcınız olsun.Yani Allah kimseye muhtaç etmesin sağlık sıhhat versinde gerçketen çok zor.Bu arada bebişlerinizi Allah bağışlasınilk önceleri rahattılar tabi nasıl olsa bakılıyo çalışılıyo maaşlar birikiyo şimdi çocuk ne anne istiyo ne baba bide ikizler olunca tam fiyasko oldu psikolojisi çocuğun..ayrıca kyınvalide benim 1 tanesine bakcakmış ilk başlarda tartışma konusuydu bizim evde ben çalıştım 2 ay doğum yaptıktan doğumumda erken oldu zaten neyse uzatmayayım müsait olunca yazarım işten ayrılınca neymiş efendim kayınv. 1 tanesine ben 1 tanesine bakıcam ama 1.katta kayınv. yanında değil kendi katımda 3.katta bebekleri ayırmaya kalktı üstüme geldiler sonuç olarak ben böyle bişeye izin vermem dedim baya bi tartışma oldu eşimde kayınv taraftarıydı çünkü eltinin oğlu 1 tane bebekle olunca duruyomuş 2 bebeği istemiyormuşşşşşşş....tabi zor oldu ama sonuçta bebeklerimi büyüttüm çok şükürrrrrr.....erken doğum yaptım ayrı bebekler küvezde ayrı dert ayrıca oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu şantı var kızımda 2 kere gözlerden ameliyat oldu ALLAHıma çok şükür ki doktorları şaşırttılar hele oğlum neler neler dendi destek olunacağına yapmadığını bırakmadı ama çekiyo şimdi..kayınv.
Kızzz bu ney böyle
HIMM TAMMAM canım hatırladım şimdik
slmm hg aramıza şimdilik buluşmamız iptal kar ve soğuk dolayısıyle
aaaaaaaaaaneler gelmiş başına canım rabbim korusnun miniklerini cahil insanalrla uğraşmak cok zor anlayışsız kadın sen cocukalrının saglıgına mı bakcaksın onlamı uğraşcaksın neyseki geçmiş zor günler bida yaşatmasın rabbim
niee geç farkettin bizi baban bursalı izmirde yaşıyosan baya güzelsindir sennn hg aramıza arada uğraki tanışalım
yawyummmmmmmmmm totonu yere koyaydın her muhabbeti duyardın öle deme bence çok güzeldi bide beni düşünsene 2 komşumu getirdim evden çıkabilmek gelebilmek için onlarında cocuk gb kıskancakalrı tuttu bizle ilgilen dedi durdular görmediniz mi alttan alttan içimi oydular valla 2 çocukla geldim sayılır ama ben herşeye ragmen çok mutlu oldum sizi gördüğüme tanıdığıma ne bilim çokta sevdim değişik bisürü arkadaş farklı bi deneyimdi benim için ben memnunum neresi olsa isterim sizi görmek buluşmak inan ben çok memnunum sizi tanıdığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?