Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar

bebekler uyurken tam 30 dk yazdım amma silindi zaman aşımına uğramış foruma giriş neyse başka zaman artık...doktor ve hastane maceramı yazmıştım da....

hadi bakalım kolay gelsin sana canımm...
faiz oranı nasıl olacak peki,yani 2 yıl 4aydan sonra eve borcunuz bitiyormu??

yok kaderim öyle değil
toplam vadeden indirim yapacak...
diyelim 9 yıl ise 2 yıl 4 ay bunun üzerinden indirim sağlanacak...

yok kaderim öyle değil
toplam vadeden indirim yapacak...
diyelim 9 yıl ise 2 yıl 4 ay bunun üzerinden indirim sağlanacak...
hımm şimdi anladım:))süpermiş inşallah halletmiştir sevcan,gelmemiş daha galiba
Bayadır takip edemiyorum kızlar özledim burayı :)

evet farkındayım artık hiçç gelmiyon buraya,
doğurdun çocuğu unuttun bizi
nasıl gidiyor bakalım bebek bebeğin nasıl??

ayyyyyyyyy delircemmmmmmmm kızlarrr bitisn artık bu sene sonu işleriiiiiiiii
hiç sevmiyorum bu günleri yaa iş bitmiyor yaaaaaaaaaa çenem aradı sabahtan beri telefonla konuşmaktan
sabahtan beri giriyom giriyom çıkıyom bi türlü yazamıyorum
kaderim hoşgeldin canım ohh ne güzel bir tatil yapmışın iyi gelmiştir sağolasın bu arada canım bebiş iyi olmaya çalışıyor akşam dr a götürüdk nezle ve akıntı olduğu için öksürmeye başalmış yine ama çok şükür dr iyiki erken getridiniz yoksa yine bronşite çeviriridi dedi iyi bakalım şimdilik
sevcan canım hayırlı olsun hadi indirimin

ay kızlarrrrrrrrrr bu arada kırmızı k..... lar tangalar falan havada uçuşmuş tüühhhhhhhhh kaçırmışız muhabbetiiiiiiii

ay sonunda regl olabildimyedim kırmızıyı
kızlar muhasebe işinden sıyrıldım zaten derslerden vaktim kalamdı ısrarla onuda yap diyolar sanki muhasebe kolay işmiş gb kesin kati hayır dedim offf2 gecedir uyumuyorum

bugünde adetim gelcek diye belim koptu koptuu öldüm arıdan neyse bunada şükür gelsinde razıyımsoğan kürü yapayım diyorum evdede bitane sopğan kalmamış kardeş yarın pazarlık düzcem sonra ablama gitcem eşim mudanyada çalışıyo bende ablamdanda akşam üstü mudanyaya giderim orda görümcem gene orda bi hafta evinde bi hafta mudanyada zatenbenimki dururmu göbegi beraber kesilmiş bizde gitcez yani evimde şöle nallarımı uzatıp yatmım ben zaten neyse ablamın büyük kızının dogum günüde onun için önce ablama giderim sonra mudanyaya uçarım hafta sonu güya anca yorgunluk başka bişi değil

ay kız bilmem mi kocacığımın kıymetini allah nazarlradan saklasın vallahi ben cumaretsileri çalıştığım için sağolsın ütü işi süpürge açma işi pazar işi kocişte oluyor tabi şuan ders çalıştığı için yaptırmıyorum sağolsun ama hiiç yerinmez kocişim allahın izni ile sınav bitince geceleri çocuğu uyutma işi de kendisinimn asli görevleri arasında olacak
bana az daha sabret 1 ay kaldı 1 ay sonra ben uyuturum çocuğu diyo mamasını da veirir altını da değiştiri canım kocişim hele bir tost yaparki sormayın ben bazen karnım açıktı dedğimde hemen kocişim tostun neyli olsun diye sorar canım kocişim çok seviyom bee kendisiniiiiiiii aman haa dilimi ısırıyım da nazar değmesin

canım evde durupta napacan yat topla evi hep aynı şeyler,
ben bile mudanyaya gitmek için can atıyorum ama eşim annesiyle konuşmuyor diye benide göndermiyor,
gez gez boşver evde yemek telaşında olmuyor ooo süperrr

maşallah maşallah dağlara taşlaranazar:
bak oğluma bakma konusunda hakkını yemem bazen akşamalrı uyku basıyor eşim sen yat ben ardayla ilgelinirim diyor,
ama sadece uyuturrrtalhanın altını bile değiştirmişti eşim sütünü mamasını yapar verirdi,
ama şimdi daha yoğun işleri uyuttuğuna şükrediyorum

sen nabıyon kız:44:yazık adama mor çatıya yolluyasım geldi adam cazı

puff ben ev kuşuyum sevmiyorumki gezmeyii

selam bebekim
hoşgeldin
nasılsın?kuzucuk nasıl?
selam canım özledik seni :) ben iyiyim kuzucuğun da şimdilik bi pamukçuk derdi kaldı, onu da atlatırsak bi derdimşz kalmıyo çok şükür. Sen nasılsın meleğin nasıl? Alıştın mı yeni evine?

Valla ev işiydi bebekti derken hiç zaman bulup da giremiyorum. Yoksa hep aklımda yani :)

hoşbuldum canım
seninde yeni işin hayırlı olsun...
küçük mü baktığın çocuk?
Sağol canım 2 kız kardeşler biri 5 diğeri 12 yaşında,küçüğü kreşe götürüp getiriyorum büyüğüde okul servisiyle gidip geliyorYani sabah erken gidiyorum akşam 6 dan sonra evde oluyorum napalım Allah sağlık versinde çalışalım şu hayat şartlarında zor tek aylıkla geçinmek.Allah herkezin yardımcısı olsun.Sen neler yaptın canım,alıştınmı yeni evine komşuluk varmı kayınvaldemler yok komşuluk diyordaHer yerde öyle ama artık özledim valla prenseste iyidir inşallah.İnşallah uygun bir zamanda hayırlı olsuna geliriz sanada kabul edersen
KIZLAR SELAM...
ÇOK YOĞUNUM ÇOK YOĞUNUM

öğleden sonrada konut kredimi yapılandırmaya gidicem. :)))
borcumu 2 yıl 4 ay indiricem
A.s canım Allah kolaylık versin
Selam kızlar

bebekler uyurken tam 30 dk yazdım amma silindi zaman aşımına uğramış foruma giriş neyse başka zaman artık...doktor ve hastane maceramı yazmıştım da....
A.s canım
selam kızlar
hayırlı cumalar herkese...
A.s sanada hayırlı cumalar canım
Bayadır takip edemiyorum kızlar özledim burayı :)
Bende seni özledim canım yokluğunuz belli kızler gelmeyen arkadaşlarSen ve bebeğin iyi olsunda önemli değil canım
Ayy canım gözün aydın sevindim.Bugün ben işteykende eşim benim yerime fakülteye gitti endokrinde kontrol randevum vardı onun için.Doktor sağolsun bu sferlik ben olmadan eşimi kabul etti.Sadece hormon sonucuma bakıp ilaç miktarıma bakıyorlar.Lh hormonum yüksek çıkmış fsh ye göre yineBakalım yarında kadın doğuma gidiyorum özele o ne diyecek diğerleri gibi tüp bebekmi dicek bakalım.:26:Canım hafta sonu tatil diyoruz dediğin gibi ama hiç yerimizde durduğumuz yok banada pazar arkadaşlarım gelebilir yarında doktordayım hafta sonu tatili hiç yapamadım işe girdiğimden beriSizde baya yoğunsunuz canım ya maşllh valla iyi enerji varmış kayınvaldenlerdeSen kendini çok yorma bak tedaviye geçeceksin azıcık canının kıymetini bil
Allah mutlu etsin nazarlardan korusun canımBirbirine destek olmak tabiki güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…