Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

:) kız cildinden bahsetmiştim
ayy birde ben parlasam.

ee yeter çalışan kadın bir çeşit yapar alıştırma çok yada kocan yapsın ana yemeği

kaderim avatarım nasıl beni beğeniyormusun

kkda nam saldım he adımsapuğa çıkcak

konuyu değiştiriyorum. Eee Özge ne yemek var. :)
Kaderim sen annendesin. ohh iyisin. Kocan yarın gidecek mi işe...

Yılbaşında ne yapacaksınız kızlar........
pazartesiye kadar evdeya ben sürekli evde oaln kocayı sevmiyorum ne süpürge açbiliyorum ne tv seyredebiliyorum,
birde buraya zırt pırt giremem kocam varken, ama yarın sabah kahvaltıdan sonra çıkacak,
akşama gelir bir kaç işi var arabayla ilgili bizim evle ilgili onları halledecem dedi,,
yılbaşında benim koca asla plan yapmaz malaesef ama ben her yıl başı kırmızı k... giyerim

güzell benimkilerde buna yakınn:))

neyse kızlar ben hazırlanayım eşim 5dk kadar kapıdayız in dedi öptüm sizi

ee yeter çalışan kadın bir çeşit yapar alıştırma çok yada kocan yapsın ana yemeği

ana benimkimi nerde eeeeeeeeee o günlerro varya patatesi felan bütün görse elma sanar ki yemek yapcak geçen yumurta kırmışta anlata anlata bitiremiyo bi tabakga kırmış bi tabakta çırpmış bi tavada bişirmis bide bi taba koymuş yemiş bi yumurtada 3 tabak bi tava 2 tahta kasik bi catal pisletmis düşün bende bozmadım harikasın dedim bide onalrı ölece koymul bırakmış tezgaha akşama kadar nasır tutmuş o tabaklaraman ellemesin bişeye daha iyi

geçen o evdeydi çaımıyodu pazara git bali dedim sadece salatalık balık alcak yanine almış biliyonmu roka diye kara lahana almış 2 tane maydonoz almış morul diyebide bida ellemiş mayb-dooz alcakmış adam demiş abi o bu aldıklarınla aynı demişte öle bırakmış neyin ne oldunu bilmiyo

kırmızı mı? DD ayy çok tatlı...
Bizde hep plan yapmak isteriz ama parasızlıktan yapamayız :)))

Tamam canım iyi akşamlar.. :)

avatarına bakınca millette seni adam sanır
daha gstringi yeni öğrenmiş peh......

valla kız tanga manga durdumda bu adı yeni duydum lugatıma kattım hemen

görüşürük öp yakışıklı cocuklarını benüm için

canım bende cild derken hani surat cild ve göbek vs. anladım

beğendümm ammma kocan görürse bu avatarıı ne olurrr bilmemmmmmmmm

kırmızı mı? DD ayy çok tatlı...
Bizde hep plan yapmak isteriz ama parasızlıktan yapamayız :)))

Tamam canım iyi akşamlar.. :)

kocam görmesin valla:18:

bu arada ne yılbaşısı kız nenne yaparım sizi ben yılbaşında daha cok kuran okuruzda kendini sapıtanalra dua ederim nabım zaten yeterince gevur adetlerini yapıyoruz bizim yılbaşımız geçti rabbim hepimize sağlık sıhhat versin

hadi canım aayyy inanmıyorummmmm maydonoz diye karalahanamı?? :))) deseydin oturda sar artık yiyelim...
Benim kocamda çok pisletir. birde mesela kahvaltı hazırlıcak çayı koyar başında bekler kaynar o demler. Sonra patatesi soyar kızartır bekler başında. En son masayı hazırlar. 2 saat içinde yapar yani bunları hatta birgün iddalaştık aynı şeyler ben 25 dakikada yaptım

bende mutfaga gidiyommmmmmmmmmmmmmmmmmışık hızıyla hemde görüşürüz sevcan görüşürüz kaderim muahhhhhhhhhhhhh

hoşbuldum canım
seni seni
demek kavgalar heee
arada olcak öle
hep laylay olmuyor
ohh mis gibide tatilini yapmış parlamışsın
sefan olsun

şu tamponu bende hiç kullanamadım
hatta şu an adını bile duyduğumda bayılasım geliyor.
hiçte rahat birşey deil...

hoşbulduk hakseverim
yeni işin hayırlı uğurlu olsun

kızlar kocalarınızın kıymetini bilin,benim eşim bana asla yardımcı olmaz hiç bir konuda,
mutfağa su içmek için girer oda bardağı nereye koyduğunu bilmez,
sabahları ev temziliğinde koltuk yatak altından çoraplarını topluyorum
çorabına kadar gömleğine kadar ben veriyorum,ama okadarda yapmam lazım diyorum bazen kıyamıyorum ona

adam sabah çıkıyor akşama kadar işte,ben sıcacık evimden çıkmıyorum,okadarını vermişim çokmu diyorum,
belkide kendimi avutuyorummmm
gülbahçedeki evimdeyken arkadaşla halılarımı yıkamıştık,suları süzülsün diye duvara dayamıştık,
eşime gelince duvara asalım dedim,asla asmam ben yıkadım sanarlar dedii
iyice karanlık olmasını bekledik,zar zor ikna etmiştim
kaldıki yumurta yapıp sofra hazırlıcakkk
kocanızın kıymetini bilinnn

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hoşgelmişler sefa getirmişlerrr
geçmişi takip edemem sanırım
bir tek hakseverim işe başlamış galiba
hayırlı uğurlu olsun...
Aaaa Semiha gelmiş hoşgeldin canım nasılsın?Yeni evin hayırlı olsun güle güle otur huzurlu şekilde inşallah.Tatlı kızın nasıl iyimi?Yerleşmişsin galiba iyi canım ya kurtuldun sevindim senin adına görüşürüz inşallah.Kib iyigeceler.Bu arada bende işe girdim o yüzden gündüzleri nette yokum canımYorgun oluyorum baya.Akşamları giriyorum çok klamıyorum uykum geliyor:18:Çocuk bakıyorum bizim burda eve yakın sayılır.Sen sormadan söyleyim dedim
Hoşgeldin ne gzüel tatil yaptın geldin iyide ettinTopikte birşey olmadı canım gayet sessizdi
Hahaahhh sen yoksun ya topiğimiz duruldu... Biz ikimiz zaten yürüyen bomba arkadaşım....
SAVULUNNNNNN... sevcanla kaderim geliyor.......

Baharım karamukum bebekimde olsa ne güzel olurdu..........
Canım bend eolmayı çok istiyorumda iş güç olunca net yok malesef

Canım sen 5 aydır adet olmadınmı gerçekten ya niye bu kadar uzun sürdü söktürücü kullan bence.Bu arada sanada mucuk

Aslında biraz yardımcı olsaymış iyi olurmuş Sağlık huzur olsunda insanın gözüne okadar batmaz.Ama yinede eşlerin birbirine yardım etmeleri güzel olur tabiki.Allah yardımcın olsun.

Ben çıkıyorum kızlar biraz yorgun ve uykusuzum:18:Görüşürüz iyigeceler Allah'a emanet olun

hoşbuldum canım
seninde yeni işin hayırlı olsun...
küçük mü baktığın çocuk?

KIZLAR SELAM...
ÇOK YOĞUNUM ÇOK YOĞUNUM

öğleden sonrada konut kredimi yapılandırmaya gidicem. :)))
borcumu 2 yıl 4 ay indiricem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…