- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
çok sıcağa dayanamadımm ben,derece derece yapmışlar 30 derece olana girebildim,
parladımm ama henüz eşim parladığımı değerlendiremedi malum 2 çocukla bir yerde,odaları ayrıydı güya ama kapısı yok yani duvardan bölmüşler,bakalım parladığımı ne zmaan anlayacak
hadi yaaaaaduyunca özeniyorum ama vallahi bana göre değil,
çekiştirmekten adama cilve neyim yapamam ben
tamda yeri burası hengi sapık erkek bu topiği bulabilirki merake tmeyin kızlar güvendeyiz rahat olun
bende yemek derken ne yeme ana yemek yokkyeşil mercimek corbası var yemek niyetinede kakalıcam içine papates dogradım sabahın köründe onu yaptım bide makarna yaparım şimdik nabım ya yorgunummmmmmmmm
pazartesiye kadar evdekonuyu değiştiriyorum. Eee Özge ne yemek var. :)
Kaderim sen annendesin. ohh iyisin. Kocan yarın gidecek mi işe...
Yılbaşında ne yapacaksınız kızlar........
hahhaaaaaaaaay koptummmmmmmm
bende sölim bali ben baksır gb olanlar varya onalrdan giyerim normalde yani nası disem:)) hahaaa du anlatamıyom gösterim
Eki Görüntüle 589829
böle bişi yani
ama gerektiği yerde gerekeni giyerim kocikime
ben evlenirken hep mikili felan almıştım çamaşırlarımı sonra evlenince iç çamaşırı sattım katalogtan ordan örendim neler varmış nelerrrrrrrrrrrraldım hem sattım hem kendisime aldım şimdi bisürü var
aaa cık cık cıkk ayıp ayıp g stingide biliyo bak bakbende az önce baksır yazınca gördüm g stingin ne dimek oldunu önü var arkası yok dimekmiş ayyyyyyyyyyyyyy tutmayın beniiii
ee yeter çalışan kadın bir çeşit yaparalıştırma çok yada kocan yapsın ana yemeği
canım bende cild derken hani surat cild ve göbek vs. anladım:) kız cildinden bahsetmiştim
ayy birde ben parlasam.
kaderim avatarım nasıl beni beğeniyormusun
kkda nam saldım he adımsapuğa çıkcak
pazartesiye kadar evdeya ben sürekli evde oaln kocayı sevmiyorum ne süpürge açbiliyorum ne tv seyredebiliyorum,
birde buraya zırt pırt giremem kocam varken, ama yarın sabah kahvaltıdan sonra çıkacak,
akşama gelir bir kaç işi var arabayla ilgili bizim evle ilgili onları halledecem dedi,,
yılbaşında benim koca asla plan yapmaz malaesef ama ben her yıl başı kırmızı k... giyerim
güzell benimkilerde buna yakınn:))
neyse kızlar ben hazırlanayım eşim 5dk kadar kapıdayız in dedi öptüm sizi
avatarına bakınca millette seni adam sanır
daha gstringi yeni öğrenmiş peh......
pazartesiye kadar evdeya ben sürekli evde oaln kocayı sevmiyorum ne süpürge açbiliyorum ne tv seyredebiliyorum,
birde buraya zırt pırt giremem kocam varken, ama yarın sabah kahvaltıdan sonra çıkacak,
akşama gelir bir kaç işi var arabayla ilgili bizim evle ilgili onları halledecem dedi,,
yılbaşında benim koca asla plan yapmaz malaesef ama ben her yıl başı kırmızı k... giyerim
güzell benimkilerde buna yakınn:))
neyse kızlar ben hazırlanayım eşim 5dk kadar kapıdayız in dedi öptüm sizi
canım bende cild derken hani surat cild ve göbek vs. anladım
beğendümm ammma kocan görürse bu avatarıı ne olurrr bilmemmmmmmmm
kırmızı mı?DD ayy çok tatlı...
Bizde hep plan yapmak isteriz ama parasızlıktan yapamayız :)))
Tamam canım iyi akşamlar.. :)
ana benimkiminerde eeeeeeeeee o günlerr o varya patatesi felan bütün görse elma sanar ki yemek yapcak geçen yumurta kırmışta anlata anlata bitiremiyo bi tabakga kırmış bi tabakta çırpmış bi tavada bişirmis bide bi taba koymuş yemiş bi yumurtada 3 tabak bi tava 2 tahta kasik bi catal pisletmis düşün bende bozmadım harikasın dedim bide onalrı ölece koymul bırakmış tezgaha akşama kadar nasır tutmuş o tabaklar aman ellemesin bişeye daha iyi
geçen o evdeydi çaımıyodu pazara git bali dedim sadece salatalık balık alcak yanine almış biliyonmu roka diye kara lahana almış 2 tane maydonoz almış morul diye bide bida ellemiş mayb-dooz alcakmış adam demiş abi o bu aldıklarınla aynı demişte öle bırakmış neyin ne oldunu bilmiyo
buluşuruz canımmm inşallah daha çokkkk günler var önümüzde...
canım 2 aylıktı gördüğünde ,zaman çokkk çabuk geçiyor,
bizde çokk memnun olduk şimdi sıra sende
ayy kıyamam ya,şevval yine süper arda hiç bir oyuncağını vermiyor çok üzülüyorumm
ama okula gidince görecek ebesinin .....
geçmiş olsun bebek canım çabucak iyileşir inşallah,,
vefalı arkadaşım benim
aman ya nasıl kaynanalar var allah muhafaza
diş ağırsını acısını ben çok iyi bilirim offffff çok kötüü aklıma geldikçe,
hatta bitane dolgm var gidip yaptıramıyorum(
günde iki keremiyuhhh
bizim herşeyimiz kymetlii
aha bir edepsüz daha
benim avatraım daha güzell bikerem dettt seninki cinsellik içeriyor benimki seksüpellük
hoş geldinnn
allah yardımcısı olsun canımm..
selamm
bende bende
geçmiş olsun canım inşallah daha iydir
hoş geldinnnn ohh nihayet döndün aramıza,kız ne kavgalar ettik hep ben başlattımm,
sen kaçırdın hepsini bu kadar ayrı kalınırmı ama sonunda barıştıkk
afyon kaplıcadaydım kocişimin izni bu tarihe verildi bzide değerlendirelim dedikk
güzl geçti ama kaplıcada en fazla 3 gün yeterli oluyor.. nerydese dün gelecektik
kadar yani ama sonuç olarak güzeldi,biz geldik otele muazzez ersoy gelecek yılbaşı için onu görmek çok istedimmm
kısmett,,ama senin tamponın çok işe yaradııııı her kullandığımda dua ettim sana senin sayende girdim havuza,,yoksa alamazdım yolumuzun üstünde ecz. yoktu hiçç, kurtarıcım oldun benimm:)))
canım ya hiç rahat değildi yani benmi yanlış yere soktum anlamadım
ya doğru yerdi ama ne bilim anlamadımki normalde hiç yokmuş gibi havuza girip çıkınca sular aşağı doğrı akınca..
aman dedim nolii acıma ve bir basınç oldu aşağı doğru, battı birazda ama olsun gülü seven dikenine katlanırmış
ilk gün çok tedirgindim arkamdan gelen varsa onun beni geçmesini bekleyip hem aynalara baktım popomu dönüp dönüp
ama sonra alıştım sadece havıuzdan çıkınca aaaaa diye bağırsaım geldi:))
birde ben çok huyluyum iç çamaşırımı bile ona gçöre seçerim tanga manga giymemem hiç,
rahatsız olurum ben sorun bende olabilir
ama hiç sızma olmadı sadece bir ara çok korktum meğerse oturduğum yer lekeliymiş
oy oyyyyyyyyyyyyy kimle gemişşşşşşşşş kimleeeeeeeeeeee
kaderim ojgeldin gevşemişindir hamamlarda gız parlamışın valla senelerin kiri gitmiş hamamda karılar nası bayılıyodu kuzum ojgeldin valla sizsiz sessiz topik gelinde ortalı karıştırın
semiha hg canım sende yerleştinmi iyi misin güle güle saglıkla kışın sıcak yazın üfür üfür otur inşallah
baharım,sevcanım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuk mucukkk
ay belim kopuyo yahuuuadet için ilaç içtim o bitti bi sökülemedi ee 5buçuk ayın adeti artık nolmuştur içerde bilmem bi ataydım dılara iyidi
sevcan ne tamponmuş hee çok merak ettim
Aaaa Semiha gelmiş hoşgeldin canım nasılsın?
selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hoşgelmişler sefa getirmişlerrr
geçmişi takip edemem sanırım
bir tek hakseverim işe başlamış galiba
hayırlı uğurlu olsun...
Hoşgeldin ne gzüel tatil yaptın geldin iyide ettinben geldimmm
geçmişi okumak istiyorum biran önce:)
bugün 2 gibi evimdeydim ama şimdi açtım neti
bavulları boşalttım silip süpürdüm dahada işim var ama dayanamadımmm
bakalım neler olmuş topikte okuyalım değerlendirelim
Canım bend eolmayı çok istiyorumda iş güç olunca net yok malesefHahaahhh sen yoksun ya topiğimiz duruldu... Biz ikimiz zaten yürüyen bomba arkadaşım....
SAVULUNNNNNN... sevcanla kaderim geliyor.......
Baharım karamukum bebekimde olsa ne güzel olurdu..........
oy oyyyyyyyyyyyyy kimle gemişşşşşşşşş kimleeeeeeeeeeee
kaderim ojgeldin gevşemişindir hamamlarda gız parlamışın valla senelerin kiri gitmiş hamamda karılar nası bayılıyodu kuzum ojgeldin valla sizsiz sessiz topik gelinde ortalı karıştırın
semiha hg canım sende yerleştinmi iyi misin güle güle saglıkla kışın sıcak yazın üfür üfür otur inşallah
baharım,sevcanım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuk mucukkk
ay belim kopuyo yahuuuadet için ilaç içtim o bitti bi sökülemedi ee 5buçuk ayın adeti artık nolmuştur içerde bilmem bi ataydım dılara iyidi
sevcan ne tamponmuş hee çok merak ettim
kızlar kocalarınızın kıymetini bilin,benim eşim bana asla yardımcı olmaz hiç bir konuda,
mutfağa su içmek için girer oda bardağı nereye koyduğunu bilmez,
sabahları ev temziliğinde koltuk yatak altından çoraplarını topluyorum
çorabına kadar gömleğine kadar ben veriyorum,ama okadarda yapmam lazım diyorum bazen kıyamıyorum ona
adam sabah çıkıyor akşama kadar işte,ben sıcacık evimden çıkmıyorum,okadarını vermişim çokmu diyorum,
belkide kendimi avutuyorummmm
gülbahçedeki evimdeyken arkadaşla halılarımı yıkamıştık,suları süzülsün diye duvara dayamıştık,
eşime gelince duvara asalım dedim,asla asmam ben yıkadım sanarlar dedii
iyice karanlık olmasını bekledik,zar zor ikna etmiştim
kaldıki yumurta yapıp sofra hazırlıcakkk
kocanızın kıymetini bilinnn
Aaaa Semiha gelmiş hoşgeldin canım nasılsın?Yeni evin hayırlı olsun güle güle otur huzurlu şekilde inşallah.Tatlı kızın nasıl iyimi?Yerleşmişsin galiba iyi canım ya kurtuldun sevindim senin adına görüşürüz inşallah.Kib iyigeceler.Bu arada bende işe girdim o yüzden gündüzleri nette yokum canım Yorgun oluyorum baya.Akşamları giriyorum çok klamıyorum uykum geliyor:18:Çocuk bakıyorum bizim burda eve yakın sayılır.Sen sormadan söyleyim dedim
Hoşgeldin ne gzüel tatil yaptın geldin iyide ettinTopikte birşey olmadı canım gayet sessizdi
Canım bend eolmayı çok istiyorumda iş güç olunca net yok malesef
Canım sen 5 aydır adet olmadınmı gerçekten ya niye bu kadar uzun sürdü söktürücü kullan bence.Bu arada sanada mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?