Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aa ne güzel işin.çocuk okuldayken sende biraz dinlenirsin...
prensesimde iyi ne olsun
okula gidip geliyor ödev dertleriyle uğraşıyoruz...
daha şimdiden haftasonları ne çok ödev veriyorlar çocuklara...

komşularımı daha tanıyamadım canım.
merdivende bir kaç kişiyle denk gelip sohbet etmişliğim var o kadar :)
kayınvaliden hangi belende oturuyor canım
kayınvalidene geldikçe beklerim ...

Bursanın güzel kızları iyi sohbetler
hoşgeldin aramıza
her işin bir zorluğu var canım küçüğü biraz yaramaz onla uğraşmak yetiyor banaAblası sabahçı öğlen eve geliyor, küçüğü öğlenci.O sırada evi toparlıyorum canım.Sağlık olsunda napalım.Kayınvaldemlere çok sık gitmiyorum en son aşure yemeye çağırmıştı iş güç olunca yorgun oluyorum.Senide beklerim canım sağol teşkkür ederim.Berra 1.sınıfmı?Ayy neanıgüzel heveslidir inşllh öp yerime BerrayıKib iyigeceler canım
günaydınlaarrr kızlarrrrrrr
bugün cumartesi ve ben işteyim
iyigeceler canım Allah kolaylık versin kolay değil
şimdiden hepinize mutlu yıllar kızlarr belki daha sonra fırsatım olmaz şimdiden kutluyorum

Eki Görüntüle 591165

Teşekkürler sizede hayırlı sağlıklı seneler

Kızlar doktora gittik bugün.Çok memnun kaldım çok tatlı güleryüzlü biriydi vede çok ilgili davrandı.Şimdi adet olunca 3. gün hormon tahlili ardından rahim filmi istedi doktor hanım.Eşim içinde yeniden sperm testi ve hormon testi istedi.Şimdiye kadarda bana klomen iğne aşılama yapılmamasınada şaşırdı sonuca göre tedaviye başlıyacak.Oradan dolaştık sonra koruparka gittik nekadar kalabalıktı, yıl sonu diye sanırım.Eve gelince biraz etrafı topladım sözde hafta sonu tatilimBende haberle böyleHayırlısı olur umarım

inşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız

sanada sevdiklerinle beraber nice seneler

hayırlısı olsun tatlım.
bir başlada tedaviye allahın izniyle bebeğinde olur...

sanada sevdiklerinle beraber nice seneler
sağol teşekkürler sizede mutlu seneler kendini tanıtırmısın?
inşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız
Amin canım inşllh
hayırlısı olsun tatlım.
bir başlada tedaviye allahın izniyle bebeğinde olur...
Sağol canım inşallah teşekkür ederim Allah isteyen herkeze nasip etsin
Kızlar yarın neler yapacaksınız yemek olarak fikir verirseniz çok sevinirim

Ben çalıştığım için bugünden tavuklu patates tarhana çorba ve brokoli salata yapmayı düşünüyorum

Kızlar yarın neler yapacaksınız yemek olarak fikir verirseniz çok sevinirim

Pardon canım ya benim jeton sonradan düştü sen yılbaşı içinmi soruyordun menü olarak:44:ben normal günlük menü için sordun sandım bir anda .benim için yılbaşı normal gün farketmiyor kutlamadığımız için. ben normal menümü yazdım canım, yılbaşı hazırlığı felan değil yanibilgin olsun iyigeceler

Kızlar yarın gündüz yine sohbetiniz koyu olurben işte olacağım akşam geldiğimde bakarım.şimdiden hepinize iyi güzel bir hafta diliyorum iyigeceler Allah'a emanet olun

Günaydın kızlar! HEPİNİZE MUTLU YILLAR!
herkesin zengin olduğu(yaram varya), Bol sağlıklı, Çocuklarımızla mutlu, kociklerimizle(sevgililerimizle) aşklı , dostlarımızla daha dost, BİR YIL DİLERİM!

Kaderim tam ben cevap verecektim semiha yetişmiş :))

Baharcım çok sevindim tedaviye başlamana, hiç klomen kullanmamıştın, inşallah yumurtaların çatır çatır çatlarda bebişimizi kucağımıza alırız.

günaydın kızlarrrrrrrrr iyi haftalar iyi seneler herkese

hadi canım hayırlısı olsun tedavin biran evvel meleğini kucağına alırısn işallah

amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize işallahhhh

dr. kim canım,çok sevindim adına inşallah dr. değişikliği yapmassın ve bu dr. hamile kalırsın inşallah...
Kızlar yarın gündüz yine sohbetiniz koyu olurben işte olacağım akşam geldiğimde bakarım.şimdiden hepinize iyi güzel bir hafta diliyorum iyigeceler Allah'a emanet olun
sağol canım sende allaha emanet ol...

teşekkürler canım sanada mutlu yıllar eşinle kızınla

2012,nin son gününden günaydınlarrrrrrrrrr

yemek tarifi soran olmuş benim bu akşam misafirlerim gelebilir yemeğe,ama kesin değil henüz,
ama yılbaşına özel değil, yunanistandan akrabalar var,
annemdeler akşama gelebiliriz dediler öğleden sonra belli olacak..
yani kafamda hiç planlamadım ne yaparım diye,
birazda rahatsız gibiyim nezleyim boğazlarım şiş,fena üşüttüm.

kızlar hafta sonunuz nasıl geçti anlatın bakalım:)
biz hafta sonunda eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanıştık büyük buluşma oldu:)
15 kişilk guruplar eşimin nargile arkadaşları, biz hanımlar çok dertliydik bunların sürekli birlikte olmasından.. demişler hanımlarda tanışsın,
ahmet köyüne gittik orada bir arkadaşın evinde tanıştık sohbet ettik
ordan eşlerimizin nargile mekanına gittik gece 1 e kadar beraberdik,
farklı kişilerle tanışmak çok güzeldi..bol bol kocalarımızın nargile dünyasını eleştirdik:23
dünde biraz gezdik biraz evde, bugünde market alışverişim var ama nasıl çıkıcam evden bilmiyorum offfffff çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…