yani ben
Sağol canım 2 kız kardeşler biri 5 diğeri 12 yaşında,küçüğü kreşe götürüp getiriyorum büyüğüde okul servisiyle gidip geliyorYani sabah erken gidiyorum akşam 6 dan sonra evde oluyorum napalım Allah sağlık versinde çalışalım şu hayat şartlarında zor tek aylıkla geçinmek.Allah herkezin yardımcısı olsun.Sen neler yaptın canım,alıştınmı yeni evine komşuluk varmı kayınvaldemler yok komşuluk diyorda Her yerde öyle ama artık özledim valla prenseste iyidir inşallah.İnşallah uygun bir zamanda hayırlı olsuna geliriz sanada kabul edersen
sen nabıyon kız:44:yazık adama mor çatıya yolluyasım geldi adam cazı
puff ben ev kuşuyum sevmiyorumki gezmeyii
hoşgeldin aramızaBursanın güzel kızları iyi sohbetler
her işin bir zorluğu var canım küçüğü biraz yaramaz onla uğraşmak yetiyor banaaa ne güzel işin.çocuk okuldayken sende biraz dinlenirsin...
prensesimde iyi ne olsun
okula gidip geliyor ödev dertleriyle uğraşıyoruz...
daha şimdiden haftasonları ne çok ödev veriyorlar çocuklara...
komşularımı daha tanıyamadım canım.
merdivende bir kaç kişiyle denk gelip sohbet etmişliğim var o kadar :)
kayınvaliden hangi belende oturuyor canım
kayınvalidene geldikçe beklerim ...
iyigeceler canım Allah kolaylık versin kolay değilgünaydınlaarrr kızlarrrrrrr
bugün cumartesi ve ben işteyim
şimdiden hepinize mutlu yıllar kızlarr belki daha sonra fırsatım olmaz şimdiden kutluyorum
Eki Görüntüle 591165
Kızlar doktora gittik bugün.Çok memnun kaldım çok tatlı güleryüzlü biriydi vede çok ilgili davrandı.Şimdi adet olunca 3. gün hormon tahlili ardından rahim filmi istedi doktor hanım.Eşim içinde yeniden sperm testi ve hormon testi istedi.Şimdiye kadarda bana klomen iğne aşılama yapılmamasınada şaşırdı sonuca göre tedaviye başlıyacak.Oradan dolaştık sonra koruparka gittik nekadar kalabalıktı, yıl sonu diye sanırım.Eve gelince biraz etrafı topladım sözde hafta sonu tatilimBende haberle böyle Hayırlısı olur umarım
hoşgeldin aramıza
her işin bir zorluğu var canım küçüğü biraz yaramaz onla uğraşmak yetiyor banaAblası sabahçı öğlen eve geliyor, küçüğü öğlenci.O sırada evi toparlıyorum canım.Sağlık olsunda napalım.Kayınvaldemlere çok sık gitmiyorum en son aşure yemeye çağırmıştı iş güç olunca yorgun oluyorum.Senide beklerim canım sağol teşkkür ederim.Berra 1.sınıfmı?Ayy neanıgüzel heveslidir inşllh öp yerime Berrayı Kib iyigeceler canım
iyigeceler canım Allah kolaylık versin kolay değil
Teşekkürler sizede hayırlı sağlıklı seneler
Kızlar doktora gittik bugün.Çok memnun kaldım çok tatlı güleryüzlü biriydi vede çok ilgili davrandı.Şimdi adet olunca 3. gün hormon tahlili ardından rahim filmi istedi doktor hanım.Eşim içinde yeniden sperm testi ve hormon testi istedi.Şimdiye kadarda bana klomen iğne aşılama yapılmamasınada şaşırdı sonuca göre tedaviye başlıyacak.Oradan dolaştık sonra koruparka gittik nekadar kalabalıktı, yıl sonu diye sanırım.Eve gelince biraz etrafı topladım sözde hafta sonu tatilimBende haberle böyle Hayırlısı olur umarım
sağol teşekkürler sizede mutlu seneler kendini tanıtırmısın?sanada sevdiklerinle beraber nice seneler
Amin canım inşllhinşallah bebişinizi kucağınıza alırsınız
Sağol canım inşallah teşekkür ederim Allah isteyen herkeze nasip etsinhayırlısı olsun tatlım.
bir başlada tedaviye allahın izniyle bebeğinde olur...
Kızlar yarın neler yapacaksınız yemek olarak fikir verirseniz çok sevinirim
Günaydın kızlar! HEPİNİZE MUTLU YILLAR!
herkesin zengin olduğu(yaram varya), Bol sağlıklı, Çocuklarımızla mutlu, kociklerimizle(sevgililerimizle) aşklı, dostlarımızla daha dost, BİR YIL DİLERİM!
dr. kim canım,çok sevindim adına inşallah dr. değişikliği yapmassın ve bu dr. hamile kalırsın inşallah...Kızlar doktora gittik bugün.Çok memnun kaldım çok tatlı güleryüzlü biriydi vede çok ilgili davrandı.Şimdi adet olunca 3. gün hormon tahlili ardından rahim filmi istedi doktor hanım.Eşim içinde yeniden sperm testi ve hormon testi istedi.Şimdiye kadarda bana klomen iğne aşılama yapılmamasınada şaşırdı sonuca göre tedaviye başlıyacak.Oradan dolaştık sonra koruparka gittik nekadar kalabalıktı, yıl sonu diye sanırım.Eve gelince biraz etrafı topladım sözde hafta sonu tatilimBende haberle böyle Hayırlısı olur umarım
sağol canım sende allaha emanet ol...Kızlar yarın gündüz yine sohbetiniz koyu olurben işte olacağım akşam geldiğimde bakarım.şimdiden hepinize iyi güzel bir hafta diliyorum iyigeceler Allah'a emanet olun
Günaydın kızlar! HEPİNİZE MUTLU YILLAR!
herkesin zengin olduğu(yaram varya), Bol sağlıklı, Çocuklarımızla mutlu, kociklerimizle(sevgililerimizle) aşklı, dostlarımızla daha dost, BİR YIL DİLERİM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?