Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım :)
Çok geçmiş olsun öncelikle, karabiber limon bal karıştırıp içsene çok iyi geliyor boğazlara....
Ne güzel yeni kişiler tanışmısın :) güzel anlaşmışsınızki gece 1 e kadar berabermişsiniz, umarım iyi arkadaş olursunuz :)
Ahmet köyü nerede? hiç bilmiyorum.

Benim hafta sonumda yoğundu cumartesi kızım 7,30 da kalktı bende gece 4 te uyumuştum
sonra çocuğum 9 da uyuda 11 de kalktı ama ben yatmadım evi toparladım iyikide toparlamışım çat kapı misafirim geldi öğleden sonra. akşamda biz abimlere gittik dünde anatolyuma gittik kızı gezdirdik öyle işte canım...

Evde olsaydım beraber giderdik, sana yardım ederdim, koluna girerdim, sırtıma alırdım (( kıyamam....
Bugünde çalışmamam gerekiyordu aslında ama cuma günü öğleden sonra çıkınca işlerim kaldı (( kızımla kocam sabah uyuyolardı ayyy yavrumu bıraktım geldim yaa....

günaydın kızlar
herkescikler iyi mi
bende iyi sayılırım
dün adet oldum
çok ağrım vardı
yattım koca gün
bugün biraz daha iyiyim

bende sizlerin yeni yılını kutlarım
hayırlı sağlıklı paralı huzurlu sevdiklerinizle beraber nice yıllar dilerim...

canım benim sağolasınn oyy ne güzel olurdu vallah..
ahmet köye anotoliumun önünden geçtik canım baya ileriye kadar gittik..
şükrü şenkaya okuluna yakınmış..
eşin evdemi bugün kzıınla beraber,sen niye bugün izin alacaktın hayırdır...
konut kredisini hallettinmi bu arada..
bu akşam napıyorsunuz bakalım??
oyy ne çok sormuşum

aminnn aminnnnnnnnnnnnn..
sanada mutlu yıllar canım kızınla eşinle beraber

Geçmiş olsun canım.

bende her yıl başı adetli olurdum :) sadece 2010 a girerken değildim o gecede hamile kaldım
Ve bu yılbaşında da adet değilim. Tutmak lazım bugece vallahi olmasın bişey...

Son düzenleme:

Hee evet biliyorum orayı botanik e çıkıyorsun, birde yunuseline o yolu takip edince...

Bizim şirket 10 gündür izinde canım. Bizim muhasebe olarak işlerimiz vardı, az bişeyim kalmıştı cuma bitirecektim ama acil bankaya gidince kaldı bugüne.....
Banka işimi hallettim evet, borcumuzu 15 ay düşürdük
aylık ödememizde 20 tl arttı :)))

Darısı Semihanın başına...
Arkadaşım ses seda yokmu hala bankadan. Birde sen arasan taciz etsen... Senin araman işe yarar...

Geçmiş olsun canım.

bende her yıl başı adetli olurdum :) sadece 2010 a girerken değildim o gecede hamile kaldım

:18::18::18:eyvahhhh dikkat et şekerim
yılbaşı kurbanı olma:):):)

canım cuma günü seninle konuştuktan sonra haber geldi bankadan
eşim bugün gidecekti tapuya aslında banka perşembe gidin çok kalabalık olur demiş
masraflarıda sordu eşim
sadece tapuya 200 civarı ödenecek demiş
birde expertiz ücretim var 350
başkada masraf çıkmaz inşallah...
bakalım göreceğiz.

ayyy hadi inşallah biran evvel olsun oda...
iyi çok masraf olmucak... Tek tapuda uğraşmak kalıyor o kadarda olsun.
Siz de vadeyi indirmiştiniz dimi.
kaç ay yapılandırdınız cnaım.

günaydın canım çok geçmiş olsun bu arada bir de misafirin gelecekmiş nasıl yapıcaksın ki hasta hasta
ne güzel olmuş tanışmışsınız biz de 2 hafta önce eşimin arkadaşalrı ile anatoliuma yemeğe gittik eşleri ile tanıştık 5 aileydik güzel oluyor böyle organizasyonlar
valla bizim hafta sonu klas,k olarak evde geçti cumaretsi işteydim zaten akşamına eltimler geldi dün de biraz alışverişe gititk özdileğe sonra yemek falan yemekten sonra ada bu akşam için hazırlık yaptım kardeşimle eşi gelecek akşama zaten bebeişte çok mızmzıdı hafta sonu ya rahatsız diye yapıyor ya da dişlerinden yapıyor çok huysuzdu

Eki Görüntüle 592168
arda kk teyzelerinin yeni yılını kutlar

ay canım benim sizlerin de yeni yılı kutlu olsun öpüyorum

günaydın sizlerinde yeni yılı kutlu olsun geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.

aman haa dikkat et canım bir süpriz olmasın sonraaaaaaaaa

ay ya sinir oluyorum ya gelmicez ya gelicez desinler annemde sinir oldum belli değil diyor
gelirsekte alırız lahmacun cantık yeriz rahat ol diyor aman neyse bende ilgilenmiyorum aramıcamda..
hiç birşey yapmıcam sonra diyecekler bütün gün evde lahmacun söylemiş aaa diye:18:

Günaydın bursanın güzel hatunlarııı
2012 benim için "eh işte" geçmişti.. İnşallah 2013 hepimiz için harika olur , yepyeni umutlarla gelir ve o umutlar da gerçekleşir

ee yani canım saat kaç olmuş bundan sonra ne hazırlayabilirisn ki boşver hazır bişeyler alırısın annenin değdi gibi sonra da derrsin aaa ellerimle yemek yapmak isterdim ama size geç haber verdiniz valllahi bunu saymam der geçersin

Günaydın bursanın güzel hatunlarııı
2012 benim için "eh işte" geçmişti.. İnşallah 2013 hepimiz için harika olur , yepyeni umutlarla gelir ve o umutlar da gerçekleşir

amin canım işallah herkes için mutlu ve güzel bir yıl olur

aynen taktiğim oydu ama 10 dk önce aradılar,
yarın akşam geliyorlarmış bir gün önceden haber vermiş oldular,,
neyse artık yarına allah kerim:)

aynen taktiğim oydu ama 10 dk önce aradılar,
yarın akşam geliyorlarmış bir gün önceden haber vermiş oldular,,
neyse artık yarına allah kerim:)

ee şimdi artık kaçış yok yapacaksın mecbur işallah iyileşirisn yarına kadar biraz canım zor olacak yoksa senin için

ayyy yılbaşında ben de misafir ağırlamayı ve misafir olmayı sevmiyorum yaa... evimde en güzeli. Zaten tv de dansözlerde çıkıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…