- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
İnşallah oda olacak canım benim... O veletin kıçına tokatları yapıştırcaz ama bak ahtımız var
kız sende ebenine gibi olmuşsun tabi anam milletin kayınvalideciği var öğrendiklerini güzel güzel satar... bize(Allah muhabbetinizi bozmasın canım)
zencefilim yoktu canım yaa balım vardı ama ayy hala çok kötüyüm ilf defa böyle oldum ben yaa sanırım boğazımla ilgili bi sıkıntım var.((( oyy yaa daha da ilerlemesin inşallah...
slm bebekim senin oğlan ne yaramaz cıktı seni aldı bizden neyse öle tatlı bi sebebin olsun sen ona iyi bakta biz nasısa burdayız 40ı cıksın sonra zaten büyür gider daha cıkmadı dimi cıktımı yuksa:44:ben işe başlayalı 3 hafta oldu parmak hesabı yaptım cıkmadı galba
oyy canım ücretsiz veriyosun dimek maşallah cok iyisin demekki
simit sarayı medikal parkın çaprazı diyince ordaki tokiler geldi aklıma orası sehrin göbegi yeri cok güzelmiş alcagınız evin ama emin evler yenimi yapılıyo acaba hiç duymadım ben orda arsa varmıki ev yapılcak:44: 140bin iyi herelde cok merkezi orası cünkümhayırlısı olsun inşallah
özeniyom yaa bbu kocamı dövcem ben
kayınvaldem öle canım benim eczxa dolabı diyoruz biz ona zaten meryem eczanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim başım arıyo diyorumhemen bi parol cıkarıyo cantada
ufuk diyo benim şuram arıyo buram arıyo hemen cıkarıyo cantadan ranitap
midem arıyo de hemen başka ilaç
kremler felan
ecza dolabı gb cantada hep bişiler vardır
bu arada canım hep ballın üstüne çörek otuda at ye peygamber efendimiz (sav) de demiş çörek otunun bi ölüme caresi yokmuş cok iyi geliyo
bu arada bi formul daha vereyim çay bardanın 3te birine limonsuyu ücte birine zeytin yagi ücte birine bal koy ölekarıştır için oda bomba etkisi yapıyo hastalılaraaaaaaaaaaaaaaaaa
kaderim alıncak başka bir şey var mı? canikom ekmek felen... Çerez felen :)))
Kızlar merhaba,
Ben de Bursa'lı bir ekim annesiyim. henüz bebeğim 2,5 aylık. hamileleiğimin son iki ayına kadar doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. ilgilenen arkadaşlar olursa (özel hastanelerde izin veriliyor sanırım yalnızca) doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.hayatınızdaki en güzel en mutlu anlarınızı hafızalarınızda tutmak yerine fotoğraf karelerine baktıkça hatırlamaya ne dersiniz? bebeğinizle ilk buluşmanız ,onunla ilk karşılaşma anınızda çok özel fotoğraflar oluyor.ilgilenen arkadaşların bana msj atması yeterli. ücretim 250 tl. Cd şeklinde veriyorum fotoğrafları.doğum öncesi odada,doğumhanede ve doğum sonrası odada yapılacak çekimlerle 100'e yakın fotoğraf veriyorum.mesajlarınızı bekliyorum.
sen gel yeter şekerümmm
Kızlar merhaba,
Ben de Bursa'lı bir ekim annesiyim. henüz bebeğim 2,5 aylık. hamileleiğimin son iki ayına kadar doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. ilgilenen arkadaşlar olursa (özel hastanelerde izin veriliyor sanırım yalnızca) doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.hayatınızdaki en güzel en mutlu anlarınızı hafızalarınızda tutmak yerine fotoğraf karelerine baktıkça hatırlamaya ne dersiniz? bebeğinizle ilk buluşmanız ,onunla ilk karşılaşma anınızda çok özel fotoğraflar oluyor.ilgilenen arkadaşların bana msj atması yeterli. ücretim 250 tl. Cd şeklinde veriyorum fotoğrafları.doğum öncesi odada,doğumhanede ve doğum sonrası odada yapılacak çekimlerle 100'e yakın fotoğraf veriyorum.mesajlarınızı bekliyorum.
hişşşştt çaktırma Özgeyi çatlatmak için söyledim onu....
benim üzüntüm var zaten benim doğumum acil olduğu için öylebir anımız yok malesef
hep hayalimde doğum sonrası yani ameliyathanede oğlumla kocamla bir resmim olsun istemişimdir
hastanemizinde fotoğrafçısı vardı dr.muzda biliyordu istediğimizi ama olmadı işte
delüüü seni delüü
ya ben haksevere diyecem aslında eşine söyle getirsin diye ama allah muhafaza korkuyom kocasından
birde akşama birde eve oluncadilim varmıyor söyle kocana gel demeye:))
Üzülme canım yaa, içinde kalan bir tek bu olsun evladın yanındaya sağlıklı ya... Hem Evinizde çektirseydiniz sonrasında olmadı mı?
ay bende çıkayım artık hala buradayım arda odayı mahvetmiş hemencükkk toplamam lazımm,neyse kızlar ben kaçtım.
Allaha emanet olun....
Hanımlar diyetisyen öneriniz var mı
Kızlar nasılsınız?Ne var ne yokSohbetinize doyum olmamış yine Buluştunuzmu kızlar ?Karabuk yakınmış oda gelseydi Yerimizede eğlenin artık Kaderim bizleride davet ettiğin için teşekkürler canım Sevcancığım geçmiş olsun mide yanması kötüdür soda ve süt iyi gelir derler.Haksever sanada geçmiş olsun mudanyalara kadar geliyosunda bana gelemiyosun şekerim bak kaderimle sevcandan örnek al Dikkat et kendine rahatsız rahatsız nasıl gezmeye gittin bu kadar yorma kendini Allah nazardan saklasın valla İyi neyseki iyi niyetli bir kayınvalden var ya cadıloz olsaydı Bebekciğim kırkı çıkmış canım prensin ne çabuk geçti ya Allah bağışlasın kaderi güzel olsun canım Kaderim sağol canım inşallah ev sahibi olsun her isteyen tabiki herşey bir anda olmaz zamanla olur inşallah.Sevcancığım doktoru sormuşsun özel canım devlete bağlı değil malesef.Zaten hsg vs bu tarz şeyleri parayla çekiyorlar canım.Araştırıcam neresi uygunsa artık.Adetimin 3. günü kan vericem ama çalışırken izin vermeleri biraz zor acaba 6 dan sonra açık olan özel yerler varmıdır çünkü doktor özellikle adetinin 3. günü ver dedi:44:Bende aynı kızlar çalış koştur Allah sağlık huzur versinde beterinden korusun.Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyiakşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?