Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

kayınvaldem öle canım benim eczxa dolabı diyoruz biz ona zaten meryem eczanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim başım arıyo diyorum hemen bi parol cıkarıyo cantada

ufuk diyo benim şuram arıyo buram arıyo hemen cıkarıyo cantadan ranitap
midem arıyo de hemen başka ilaç
kremler felan
ecza dolabı gb cantada hep bişiler vardır

bu arada canım hep ballın üstüne çörek otuda at ye peygamber efendimiz (sav) de demiş çörek otunun bi ölüme caresi yokmuş cok iyi geliyo

bu arada bi formul daha vereyim çay bardanın 3te birine limonsuyu ücte birine zeytin yagi ücte birine bal koy ölekarıştır için oda bomba etkisi yapıyo hastalılaraaaaaaaaaaaaaaaaa

dur akıllıbıdık gelene kadar ben açıklıyım snaa durumu.
Fomarada eminevimin bürosu var canım. :)
işleşiy şöyle.
Oraya yazılyorsun örneğin 100 kişilik grup kuruyorlar. Gün misali her ay bir kişiye ev alıyorlar(kişinin kendi beğendiği evi)
Ama kime ne zaman çıkacağı belli değil her ay kalan kişiler içinden kura çekiliyor.
Güzel bişey aslında en azından faizsiz ama ne bileyim memnun kalmayanlarda var eminevimden bir kaç arkadaş çıktı yani. (akıllıbıdıkın kafasını karıştırmak gibi olmasın ama)

Hee valla sen hasta hasta taa mudanyalara metroyla kocan çağırdı diye git. Şunca yere yollamasın seni... Hıııhhh biz senin yerinede güler eğleniriz...

Son düzenleme:

Severim böyle insanları ben çantamda aspirin bile taşıyamıyorum kız şeker niyetine çiğniyo hemen :)

denicem bal yağ limon karışımını.
Bende karabiber+bal+limon sıkarım oda çok süper...

Kızlar merhaba,

Ben de Bursa'lı bir ekim annesiyim. henüz bebeğim 2,5 aylık. hamileleiğimin son iki ayına kadar doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. ilgilenen arkadaşlar olursa (özel hastanelerde izin veriliyor sanırım yalnızca) doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.hayatınızdaki en güzel en mutlu anlarınızı hafızalarınızda tutmak yerine fotoğraf karelerine baktıkça hatırlamaya ne dersiniz? bebeğinizle ilk buluşmanız ,onunla ilk karşılaşma anınızda çok özel fotoğraflar oluyor.ilgilenen arkadaşların bana msj atması yeterli. ücretim 250 tl. Cd şeklinde veriyorum fotoğrafları.doğum öncesi odada,doğumhanede ve doğum sonrası odada yapılacak çekimlerle 100'e yakın fotoğraf veriyorum.mesajlarınızı bekliyorum.

Sadece Cd şeklinde veriyormuşsunuz, bastırma işi sanırım ebeveynlere düşüyor, fiyat çok değil mi?
Hani bilmediğimden soruyorum, örnek albüm yada foto falan var mı?

benim üzüntüm var zaten benim doğumum acil olduğu için öylebir anımız yok malesef
hep hayalimde doğum sonrası yani ameliyathanede oğlumla kocamla bir resmim olsun istemişimdir
hastanemizinde fotoğrafçısı vardı dr.muzda biliyordu istediğimizi ama olmadı işte

hişşşştt çaktırma Özgeyi çatlatmak için söyledim onu....

delüüü seni delüü
ya ben haksevere diyecem aslında eşine söyle getirsin diye ama allah muhafaza korkuyom kocasından
birde akşama birde eve oluncadilim varmıyor söyle kocana gel demeye:))

Üzülme canım yaa, içinde kalan bir tek bu olsun evladın yanındaya sağlıklı ya... Hem Evinizde çektirseydiniz sonrasında olmadı mı?

delüüü seni delüü
ya ben haksevere diyecem aslında eşine söyle getirsin diye ama allah muhafaza korkuyom kocasından
birde akşama birde eve oluncadilim varmıyor söyle kocana gel demeye:))

Ben eşini anlıyorum bir nebze... Çıtır güzel hatunu bulmuş kıskanıyor... Bizimkiler bizden kaçmaya çalışıyor baksana. Akşam 10 dakika kafa dinlesem diye adam kaç takla atıyor :))

Üzülme canım yaa, içinde kalan bir tek bu olsun evladın yanındaya sağlıklı ya... Hem Evinizde çektirseydiniz sonrasında olmadı mı?

var canım hatta bu akşam bakarız bak bol bol:)
çok varda hani hastanede yok o anda tam çıakarken, yani karnından
öyle doğal bir resmimiz yok:)

Haksever senin parmakların eksik oğluşumun kırkı çıktı :)
Sorma valla Sevcan la Kaderim i görünce bende kızıyorum kocama, neden asosyaliz diye
Şimdi bebişim küçük, biraz büyüsün ne yapar eder kandırır gezerim gerçi ben. O zaman senin bebeğin olur sen kıskanmaya devam edersin Haksevercim :)

Kızlar nasılsınız?Ne var ne yokSohbetinize doyum olmamış yineBuluştunuzmu kızlar ?Karabuk yakınmış oda gelseydi Yerimizede eğlenin artıkKaderim bizleride davet ettiğin için teşekkürler canım Sevcancığım geçmiş olsun mide yanması kötüdür soda ve süt iyi gelir derler.Haksever sanada geçmiş olsun mudanyalara kadar geliyosunda bana gelemiyosun şekerimbak kaderimle sevcandan örnek alDikkat et kendine rahatsız rahatsız nasıl gezmeye gittin bu kadar yorma kendini Allah nazardan saklasın valla İyi neyseki iyi niyetli bir kayınvalden var ya cadıloz olsaydı Bebekciğim kırkı çıkmış canım prensin ne çabuk geçti ya Allah bağışlasın kaderi güzel olsun canımKaderim sağol canım inşallah ev sahibi olsun her isteyen tabiki herşey bir anda olmaz zamanla olur inşallah.Sevcancığım doktoru sormuşsun özel canım devlete bağlı değil malesef.Zaten hsg vs bu tarz şeyleri parayla çekiyorlar canım.Araştırıcam neresi uygunsa artık.Adetimin 3. günü kan vericem ama çalışırken izin vermeleri biraz zor acaba 6 dan sonra açık olan özel yerler varmıdır çünkü doktor özellikle adetinin 3. günü ver dedi:44:Bende aynı kızlar çalış koştur Allah sağlık huzur versinde beterinden korusun.Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyiakşamlar

Aslında tüm hastanelerin laboratuarı 24 saat açık. Önemli olan bir tanıdık bulabilmek. Acilden girişini yaptırır kanını verirsin sonucunu geçte alsan farketmez sanırım. Sen ne tahlili yaptırıcaksın tam adı ne. Ben mudanyadaki özel hastanelere tel ile sorabilirim canım. Daha adet olmadın dimi... Bahar hastanesinin laboratuarı 24 saat açık. Ama sizede çok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…