- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bayılmıştım bu yazıya ama yarım çıkmış yaa(
iyiki o ses türkiye vardı yılbaşına özel muhteşemdiiiiiiiiii..
Ayy bizde önce ben bilmem eşim biliri izledik sonrada bunu. :)
kızlar oğlum facede,, seni düşünerek 2013 giriyorum diye bir yazı paylaşmışşok oldum
ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla eşime bahsettim vayy be büyüdü koçum benim diyor
benim okuduğumuda gördü:26:
nasıl tepki vereceğim bilemedim:26:
yanlız anladığım bir şey var benden fena kaynana çıkacak
orta 1 daha bu çocuk, yuhh ya çok fena oldum
bende çok beğendim cuk oturmuş :)))2013 hoş geldinn
Aminnn canım hep birlikte inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım olurda seversiniz teyzeleri
Sağol canım sanada hayırlı seneler olsun.Aminn canım inşallah Allah olmayanlara nasip etsin
Teşekkür ederim canım çok sağol.Doktor Aynur şendemir çok tatlı bir doktor vede ilgili muayene 130 du yerleri taşınınca 150 olmuşNapalım sağlık için fedakarlık etmek gerek birazda bahara gitmiştim devlet hastanesi gibiydi aynı parayı veren düdüğü çalarmış derler Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın Sanada geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine:2:
Ayy prensede Allah sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin teşekkür ederiz bizi düşündüğü için annesi
İyigeceler canım geçmiş olsun sanada hayırlı yıllar ailen ve sevdiklerinle beraber
iyi etmiş annesi bir değişiklik olmuştur.
Canım çok ucuzda değilmiş muaynesi ama bazen para da almıyormuş iyi yaa deva kimdeyse ona gidin napıcan olana kadar... Devlet hastanesiyle falan anlaşması yokmu arada orayada gidersin...
slm kızlar hafta sonu mudanyadaydımmmmmmmmmmmmmmmmçok hastaydım bide sürüne sürüne gittim valla otobüslerle eşim illa gel dedi kendi orda çalışıyo sinir etti beni akşam burnundan getirdim ama çünkü ne halde oldumu gördü annesi kardeşi bayır bide evleri resmen oturarak cıktım yaşlı gb çünkü haftada bi ilaç var içmem gereken midemi cok feana yapıyo ayaga kalkamıyorum onu içmiştim cuma akşamı cumartesi kalkamadım bide beni yollara düşürdü eve bi gitdim direk yere attım kendimi zor ayakta duramıyodum hemen yatırdılar ıhlamurun içine adaçayı felan yapmışlar bide bişi yememiştim açlıktanda olabiler bayılmışım sonra onları yedim içirdiler yattım bi uyumuşum akşam turp gb kalktım sağ olsun kayınvaldecim ileştirdi ileştirdi ama akşam gezme ayarlamış tabi hasanagaya eşimin halasına gittik ben uyurken börek yapmış kayınvaldem corba yapmış halayla kalıyo babannesi esimin ikiside dul birbirlerine arkadaş oluyolar halanın 4 kızı var onlar evli onlarda eşleriyle gelmişler kalabalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yedik içtik ama muhabbet iyiydi sonra gene mudanyaya döndük gece yattık pazar malum mudanyada nabılır pazar pazarına gidilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tabiisi gittik pazara..10tlye bi hırka aldım görmeniz lazım süper bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2 tane tayt aldım süper 3bucuk tl ben evde ev botuyla tayt giyerim hep hırka bide seviyorum öle işte pazarteside mudanyadan gittim kreşe
pazartesi eşim gelmedi eve mudanyada kaldı yeni yıla yanlız girdim yani hoş bize göre yeni yıl değil diğer günlerden bi farkıda yok tv açmadım yattım dinlendim bende
dünde okul cok yogundu akşam kayınvaldem bursaya geldi annesi için akşamda bize geldi cok görüşmedikyaneyse akşam bizde kaldı şimdi eşimle gittiler eşim mudanyada çalışıyo onuda götürdü
bende girim size yazayım dedim yazamadım kaç gündür işte yokken bunları yaptım beni yok yazmayın yanee
oyy canım maşallah baya doldurmuşsun günlerini bende yabancı dil cok istiyorum öğrenmek yabir dil bi insan eşim iki dilimi hayatta çekemez biriyle baş edemiyo adamcaz
cok sevindim yerleşmene oo çevre bile edinmişsin zaten bide özel derslerlede doldurmuşsun on parmanda on marifet sanırım ev için işleri yogunlaştırdınhayırlısı olsun canım en yakın zmanda çok güzel eviniz olsun herkezin muradı olsun hayırlısıyla inş görüşürüz
Geçmiş olsun canım.
İşe girdin ama hala formunu kaybetmedin, Kız Anlamıyorum bu kadar gezmenin arasında bebek yapma işini nasıl hallediyorsunuz? :44:
Ben kendimi yoğun bilirim ama sen daha betersin anam.
günaydın kızlarrrrrrrrrr ve herkese iyi seneler
ay canım hiç şaşrıma büyüyorlar bizimki 3 e gidiyor onun bile kız arkadaşı var konşuyoruz birlikte hatta dün kız arkadaşı ile ortak kullanacaklarmış face açtım ama çok şekerler yaa bazen geliyo anne biz bugün küstük işte bugün barıştık gibi laflar ediyo ahh ahh diyorum daha dün gibi yerlrede emekliyodu şimdi büyümüşte kız arkadaşı bile var
Günaydın canım iyi seneler.
Ayyy çocuklarımıza Allah akıl fikir versin inşallah. Hepsi normal doğal şeyler yaşanılması gerekenler. Ama hayatlarını etkilemesin hiç birinin inşallah...