Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hızlı başlamışlar hayata :)) ayy düşünüyorumda bizde yapardık yaa... Sevgilisi olmayana çocuk derlerdi o zamanlar... Nasıl gelinin güzel mi? sorsaydın kim kimin nesi hemen fesatlanma işine girmişin kız :)) derslerini falan etkilemesse elleşme çocuklara sevenleri ayırma

2013 hoş geldinn
bende çok beğendim cuk oturmuş :)))

Canım çok ucuzda değilmiş muaynesi ama bazen para da almıyormuş iyi yaa deva kimdeyse ona gidin napıcan olana kadar... Devlet hastanesiyle falan anlaşması yokmu arada orayada gidersin...

Geçmiş olsun canım.
İşe girdin ama hala formunu kaybetmedin, Kız Anlamıyorum bu kadar gezmenin arasında bebek yapma işini nasıl hallediyorsunuz? :44:
Ben kendimi yoğun bilirim ama sen daha betersin anam.

Günaydın canım iyi seneler.

Ayyy çocuklarımıza Allah akıl fikir versin inşallah. Hepsi normal doğal şeyler yaşanılması gerekenler. Ama hayatlarını etkilemesin hiç birinin inşallah...

Günaydın kızlar... Rabbim hepimizin evine ailesine sağlık versin. Mutlu bir yıl olsun inşallah.
Bizde ablamdaydık yılbaşında yemek yedik sonrada tv izledik farklı bir şey yapmadık yani.

Bu gece hiç uyuyamadım boğazlarım çok acıyor. Birde üstüne midem yanıyor. Nedense bu mide yanması sadece geceleri oluyor yaa.. uykudan uyandırıyor. ooff çok kötüydüm. Gece kalktım boş boş ekmek yedim kar etmedi. Sabaha karşı eşimi kaldırdım dedim bol şekerli şerbet yap o da kaynak suyla yapmış sağolsun, iyiki içmemişim. Hala aynıyım. Ne dokundu acaba mideme...

günaydın canım sana da iyi seneler
çok geçmiş olsun yediğin bişeyler dokundu heralde bir de maden suyu içsen o da iyi geliyor işe yarar belki

emin evim nerede?? hiç duymadım allah gönlünüze göre versin..
hangi semttesin şuanda??
canım sağlık olsun herşey olur evinde olur inşallahh,kirada olmak zordur tabi ama zaman gerekiyor bazı şeyler için,
bizde 12 yllık evliyiz ama daha yeni aldık evimizi,
diğer evimi saymıyorum o kp kalma ama hep bişeyleri erteliyor insan,
bizde evi ertelemiştik hep,ama şimdi seneye kısmetse evimdeym..
zamanı gelince ev sahibide olursun inşallahh..
ne zorun var kendinlede o halde çıkmışsın yollara,ya metroda düşüp bayılsan
kv ne güzel bakmış sana kendi kızına bakar gibi özendim imrendim
ben yatsam o halde kv madem hastaydık bütün gün yatacaktın neden geldinki der
birde kalkıp bana çay neyim yapacak
kv lafı açılmışken BAHARım sormuştu kv le konuşmuyormusunuz diye hayır canım konuşmuyoruzz
ama benimle heçççç alakası yok kocam ve anasıyla alakalı bende faydalanıyorum işte
kocam bana konuşmama yasağı verdi bende konuşmuyorum
ama arada giderdim kv me ama mudanyayı sevdiğim içinn
ciddimisin ortak faceben müsade etmezdim ama neden tamamen derslerinden dolayı zaten çok düşüş yaşıyoruz bu dönem 6.sınıfta branj öğretrmenler girince çok afalladı, okadar para veriyoruz okusun diye bence derslerinle ilgilenmeli
ben her zaman diyorum önce okul dersler sonra üniversitede ne b.. yersen ye diye eşimde yuhhh acımasız diyor
napim ya herşeyin bir zamanı var ama onun zamanı gelmedi bence,,
bizimkininde öyle söylediği bir kaç kişi olurdu 2,3 sınıftayken ama ozamanlar ciddiye almıyor isnan hatta hoşuna gidiyor ama bu 6 sıunıf seneye 7 öbür sene 8 zman çokkk çabuk geçiyor benim söylediklerim aklında kalsın diye üni.. bekle diyorum,kaptırmasın çocuğum kendini elin kızlarına
eltim 6 sınıftayken kayınmla çıkmaya başlamış ve şuan evliler

amin canım inşallahh cümlemize versin rabbim
benim midem yanmıyor şuan ama hamileyken çok yanardı gece uykum kaçardı rennie var bilirisn belki dil altı tableti,
hatta babaannem var benim 2 senedir rennie alıyorum ona ve ne dular ediyor bana inan çok iyi geliyor bence evinde bulundur eğer yoksa
1 2 tatlı kaşığı karbonat at ağzına yada elma ye en iyi çözüm..
geçmiş olsun canım..
bu arada diğer yazdığınıa alıntı yaptım ama çıkmamış neyse buraya yazayım aklımda zaten yazdıkların
fesatlık yapıyorum heeeeeeevallah hiç bilmiyorum ama bence annelik iç güdüsüyle yakşalıyorum
iyi bir puanla bitirsin ortayı sonra lisede yapacak zaten ama sbs puanının 400 küsür olması lazım iyi bir anadolu kazanması için:18:

ya kızlar benim omuzlarım nasıl ağrıyor anlatamam size,
kafamı sağa sola çeviremiyorum şuanda nasıl yazıyorum halimi görseniz,
anneme şişe kapatacaktım dün misafirlerim falan vardı çok yoğundum kapatamadımm
yatsamda geçmiyor sanki biri iğne sokup sokup çıkarıyor

ay evet canım rennie ben de de var bende kullanıyorum hamilelkten eser kalan bir mide yanması var bende de o da iyi geliyor
ay kaderim canım benim tamamen masumane bişey onlarınki ya hatta böyle şeyleri benimle konuşması hoşuma bile gidiyor ama senin dediğin gibi öncelik dersleri onu herzaman bende söylerim ve bizim babamızda aynı senin eşin gibi yok artık der ben oğluma herzaman derim önce okul bitecek üniversite bitirielcek işe başlanacak sonra daaaaaaaaa benim bulduğum bir kızla evlenilecekkkkkk

ayy canım ya yok öyle anne sözü dinleyen erkekler şimdi,
gerçi öncedende yoktu benim kv kp eşime çok gelin bulmuşlar eşim 20li yaşlara gelince ama dinlememiş onları
iyikide benimle evlenmiş:))
kaldıki bizimkilerin hiççç işleri olmaz bizimle..
ayarlarına göre bulsunlarda:)))gerçi ün.. gidince ayalarıı orada olacak zatii

Son düzenleme:
sevcancım faceye resim yüklemişsin daha yeni gördüm bir inceleyim dedim,
bu arada ikizinle gözleriniz aynı benziyorsunuz tabi tahmin doğruysa:)
siyah gömlekli kucağında şevval var doğrumu:)
maşallah gözlerinde çok güzel resimlerde daha iyi inceliyor insan karşındaki seni görmeyince

ay yok bee canım nerde bizi dinlicekler bizim kocalrımız analarının buldukları ile mi evlendi bizde eşimle üniversitede tanıştık ve evlendik valla bizim oğlanlar anne biz evlendik diye karşımıza dikilirlerse hiç şaşırma canım allahım hayırlı insanlarla karşılaştırısn evlatalrımızı

günaydın canım sana da iyi seneler
çok geçmiş olsun yediğin bişeyler dokundu heralde bir de maden suyu içsen o da iyi geliyor işe yarar belki

evde yoktu canım yaa. Hoş aklıma bile gelmedi ama
İşin garip yanı akşam yemeğide yemedim...
çerez ve hazır keklerden yedim çayla akşam....

Renne yi biliyorum aslında hamileylken benim de çok aşırı yanmıştı midem şimdi 10-15 gündür geceleri uykudan uyandırıyor reflümü acaba... off doktora gitsem endoskopi derse, istemiyorum

Vallahi karamukun oğlu için masumane olabilir ama seninki büyük gülüm radarları beş aç... Ben o yaşlarda kendimi düşünüyorum da hiç masumane değildi...

Geçmiş olsun canım, sıcacık banyo yaptın mı? sonrada vicks falan sür.

Ohh çatlasın kaynanalar....
bizimkide gebermişti beni almıcam diye. Şimdi daha da geberiyor...

kuzum vazgeçin şu benim bulduğum kız davalarından :))) bak oğlunuzu el edersiniz benden dimesi.....

yok gülüm yaa o benim kaynım
ayyy inanmıyorum....
Bu arada kv demlede çok benziyoruz birbirimize... :)) bi ara gösteriyim fotosunu bak :))
ikizimle hiç benzemiyoruz bak dur onunda resmini gösteririm bize geldiğinde. Aslında oda var facede düğün fotolarında ben kırmızı elbiseliyim hatta...

:) amannn Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsında senin veya kendisinin bulduğu hiç önemli değil...

sevcancım kaçta çıkıyorsun işten??
iş çıkışı gel istersen bana..
benim oğlum bu akşam geç gelecek 7:30 gibi ayrıca eşim alacak ve abimlere gidecekler biz bu akşam ardamla yanlızız
eve gelmeleri 30 bulur..
başka gelmek isteyen varsa gelin kızlar ben sizi evinize bırakırım
karamuk sende al oğluşlarını gell bırakırım ben sizi..
ayy ne bilim içimden geldi işteeeeeeee

Canım dur eşimle konuşayım bir bakiim. Bazen mesaiye kalıyor öyle olursa süper olur.

Kaderim konuştum benüm herüfünen :))...
mesaiye kalmıyormuş, ama gidin siz bilirsiniz dedi. O zaman bir kahve içimlik geliriz, yemek yedikten sonra.
Ama detaylı evini tarif etmen lazım Özelden.

Kaderim konuştum benüm herüfünen :))...
mesaiye kalmıyormuş, ama gidin siz bilirsiniz dedi. O zaman bir kahve içimlik geliriz, yemek yedikten sonra.
Ama detaylı evini tarif etmen lazım Özelden.

yok canım farketmez burdanda edebilirim:)))))))
şimdikk seyhanları biliyorsun hemen onun yanındaki otoparktan gireceksin arabayla geleceksen eğer,
yürüyerek geleceksen seyhanlara gelmeden gölveren marketi var bizim sitenin marketi o oradan gireceksin,
gölveren m. olduğu apartman değil hemen arkasındaki apartman turuncu olan yüksek oba 4 yazıyor binanın dışında,
oturma yerleri var çardak gibi onun önünden geçeceksin..
gelmek isteyenler varsa beklerim:))
kaç gibi gelirsin şekerümmm...

canım arabayla gelicem. 4 yazan bina yani. zilde isminiz yazıyor mu? çünkü kontörüm yok gelince çaldıramam seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…