- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım arabayla gelicem. 4 yazan bina yani. zilde isminiz yazıyor mu? çünkü kontörüm yokgelince çaldıramam seni.
Ya bu arada ne zamandır söylücem araya başka muhabbetler karıştın.
Kahven bitmek üzere :)) çok beğendik. Biraz daha sert dimi, bizim türk kahvesine nazaran.
eşim anlamadı, yunanistan kahvesi olduğunu farklı geldi deyip sormuoyorda, :)) her akşam içiyor. :))
afiyet olsun canım:))
evet burdaki kahvelere tepeleme 1 tatlı kaşığı koyuyorsun yine okadar koyu köpüklü olmuyor,
ama yunanistan kahvesine 1 tatlı kaşığı tepeleme koyunca, oldukça koyu ve köpüklü oluyor,
ben okadar tepeleme koymuyorum çünkü uyutmuyor beni:))
arabayla geleceksen zaten benim aşağı inmem lazım kumandayla giriliyor..
o yüzden ben seni ararım ama kaç gibi gelirsin bu arada hemen iş çıkışı gel yemek yemeden,
bişeyler ayarlarım canımpoğaça yapmıştım yanına patates salatası yaparım tatlı matlı ayarlarım bişeyler
Ben tepeleme koydum sert sert çok güzel oldu :))) uyuttu beni ama hatta kafam uykudan kalmadıDD
o zaman gölverenin oradan girerim canım ben, dışarıya koyarım arabayı sen inme hiç aşağı ben direk çıkarım yukarıya...
Misafirperver arkadaşım benim çok saol düşünmen yeter... ama ben yemek yer gelirim. Poğaçanın tadına bakarım ayrıca. Tatlıyıda ben getiricem :) patates salatası yapma bence bunlar yeter..
oyy canım maşallah baya doldurmuşsun günlerini bende yabancı dil cok istiyorum öğrenmek yabir dil bi insan eşim iki dilimi hayatta çekemez biriyle baş edemiyo adamcaz cok sevindim yerleşmene oo çevre bile edinmişsin zaten bide özel derslerlede doldurmuşsun on parmanda on marifet sanırım ev için işleri yogunlaştırdın hayırlısı olsun canım en yakın zmanda çok güzel eviniz olsun herkezin muradı olsun hayırlısıyla inş görüşürüz
canım gölverenin orada yer bulamassın,
ozaman şöyle yapalım, arka kapıdan gelirsen balkondan açarım ben sana kapıyı,
orasıda karadeniz lahmacun varya onun yanındaki aradan yukarı dönüyorsun biraz yukarı çıkınca sağda turuncu aprtm..
zaten o araya girince görürsün beni balkona çıkarım ben..
canım hiç gerek yok tatlı ayarlarım ben zahmet etme sakın..
ben seni kaç gibi arayım telefonla??
bu durumda sayanoranın arasındaki sokaktan mı giricem :S anlamadım.
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat :)
Sağol canım bizde iyiyiz çok şükür. Nasıl gidiyo, yine ben yokken bişeyler kaçırdım mı :)
olmadı ordan tarif edeyim sayonoranın oradan girersen soldan ilk aradan aşağı iniyorsun sağında park olacak zaten,
2.siteden sonra biizmki turncu olan..
ama en garanti gölveren marketinin orası gibi,
zaten dönüşü sana yukarıdan verecek u dönüşü yapacaksın sayonaranın orada geçeceskin yani..
sen beni 19:30 da ara.
ohhh programlar yapılmış akşam için ne güzel valla iyi eğlenceler kızlar sizee
Geçmiş olsun canım.
İşe girdin ama hala formunu kaybetmedin, Kız Anlamıyorum bu kadar gezmenin arasında bebek yapma işini nasıl hallediyorsunuz? :44:
Ben kendimi yoğun bilirim ama sen daha betersin anam.
Günaydın kızlar... Rabbim hepimizin evine ailesine sağlık versin. Mutlu bir yıl olsun inşallah.
Bizde ablamdaydık yılbaşında yemek yedik sonrada tv izledik farklı bir şey yapmadık yani.
Bu gece hiç uyuyamadım boğazlarım çok acıyor. Birde üstüne midem yanıyor. Nedense bu mide yanması sadece geceleri oluyor yaa.. uykudan uyandırıyor. ooff çok kötüydüm. Gece kalktım boş boş ekmek yedim kar etmedi. Sabaha karşı eşimi kaldırdım dedim bol şekerli şerbet yap o da kaynak suyla yapmışsağolsun, iyiki içmemişim. Hala aynıyım. Ne dokundu acaba mideme...
ne zorun var kendinlede o halde çıkmışsın yollara,ya metroda düşüp bayılsan
kv ne güzel bakmış sana kendi kızına bakar gibi özendim imrendim
ben yatsam o halde kv madem hastaydık bütün gün yatacaktın neden geldinki der
birde kalkıp bana çay neyim yapacak
kv lafı açılmışken BAHARım sormuştu kv le konuşmuyormusunuz diye hayır canım konuşmuyoruzz
ama benimle heçççç alakası yok kocam ve anasıyla alakalı bende faydalanıyorum işte
kocam bana konuşmama yasağı verdi bende konuşmuyorum
ama arada giderdim kv me ama mudanyayı sevdiğim içinn
ya kızlar benim omuzlarım nasıl ağrıyor anlatamam size,
kafamı sağa sola çeviremiyorum şuanda nasıl yazıyorum halimi görseniz,
anneme şişe kapatacaktım dün misafirlerim falan vardı çok yoğundum kapatamadımm
yatsamda geçmiyor sanki biri iğne sokup sokup çıkarıyor
canım sen yine oakdar yakınsınki bana,bende bırakırım eve dönüşte,
çocuğun dersi var diğeri küçük bahaneler bulmaisterse insan ne yapar eder gelir,
hadi bakalım göster kendinide gel
isim isim yazmıyorum arzu eden gelsin evimi açık adres yazdım zatiii
canım biz havada karada suda her türlü o görevimizi hallediyoruzgittimiz heryer müsait o konuda kayınvaldemin evi hol uzun ortada kapı var kapıyı kapadınmı iki daire gb oluyo 2şer oda banyo tuvalet ikişer tane bide orda odamız var bazalı felan bildin yatak odası hep bizim o oda yani dolabımız felan var bizim kayınvalde düşünceli kuzum çocunu düşünür yane bizimki zaten o yüzden rahat ya hep gitmek istiyo bişeyden kısıtlama yuk tabi
ama nitekim unca rahatlığa bi velet getiremedik dünyaya inşallah hayırlı saglıklı evlat olsunda herşey rabbimden
canım ıhlamur sıcak bişiler iç öle olunca bide kayınvaldem bana zencefilli bal yaptı o gün ölcem zannettim midem arıyo öksürük geliyo ayaga akalkamıyodum ıhlamur ada çayı yeşil çay bişi yaprakalrını karıştırdı cay yaptı bide zenzefilli bal yaptı uyudum uyandım geçti çocuklarınızada zencefilli bal yapın öksürük grip felan tık diye kesiyo bilginize kaynanamın metodu
canım nabıyım eşim cardı o orda calışıyo atrabamızın aküsü bitmiş kaç gün arabaya takviye edip çalıştırttı arabayı tamire vermiş o yüzden bana gel demiş o kadar kötü oldunu bilmiyosdum dedi özür diledi sunra annesi halimi anlatınca üzüldü canım benim araba bozuk orda tamire vermiş die bana gel didi yane
canım hani şu kokan merhem varya onla ovala sonra ütüledigin bi havluyu oraya koy tülbentle sar bide kas gevşeltici iç hafifse bi güne geçer ama bazen çok tutuluyo bilirim nasıl oldugunu 2 güne geçer çoksa ama bu dediklerimi mutlaka yap böle sarılı yat akşam sonrada sıcak banyo yap gene sıcak havluyla sar geçer canım ihmal etme kulunç sanki önemsiz gb duruyo ama hürrem bile kulunç hastalığından ölmüş gerçek hayattaben öle duydum:44:
Sağol canım bizde iyiyiz çok şükür. Nasıl gidiyo, yine ben yokken bişeyler kaçırdım mı :)
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat :)
teşekkür ederim koşuşturmayı tempoyu üretmeyi faydalı olmayı seviyorum
hazır bebekta yokken hayatta rahat rahat yapıyorum istediklerimi
matemetik kursunu açıköğretim okulncesi okuyan 4.sınıf tanıdıklara veriyorum kpss de kolaylık olsun diye (ücretsiz)
hangi semtte oldugumu sormuşsunuz yıldırımda eğitim tarafında oturyorum yunus emre iöo çokkkk yakınımmmm
emin evimi sormuşsunuz
şubesi heykelde simit sarayı mı simit dünyasımı ne onun yanında hemen medical parkın biraz uzaktan çaprazında kalıyor tam olarak tarif edecek kadar bursayı bilemiyorum
140 milyar için çekilişli siteme girdim ilk kuramız yapıldı bize çıkmadı en geç 2,5 yıl sonra paramızı verecekelr hayırlsı bakalım bakarsınız komşu oluruz ee ne demişler ev alma komşu allll
kız Karamuk u ben bile gider alırım.
Hadiiiiiiiii karamuk yaa 2 saatten ne olacak geliversen....
Hem kocanda rahat rahat dersini çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?