kız Karamuk u ben bile gider alırım.
Hadiiiiiiiii karamuk yaa 2 saatten ne olacak geliversen....
Hem kocanda rahat rahat dersini çalışır.
canım sen yine oakdar yakınsınki bana,bende bırakırım eve dönüşte,
çocuğun dersi var diğeri küçük bahaneler bulmaisterse insan ne yapar eder gelir,
hadi bakalım göster kendinide gel
isim isim yazmıyorum arzu eden gelsin evimi açık adres yazdım zatiii
Hanımlar diyetisyen öneriniz var mı
Hanımlar diyetisyen öneriniz var mı
Günaydın kızlar....
günaydın canım sana da
nasıl geçti akşamınız
Ayy çok güzeldi.. Ayferin evini çok beğendim... :) Bir sürüde zahmet etmiş vallahi, elleri dert görmesin :)
Bizim veletlerden fırsat kaldıkça muhabbet ettik :) hep oyuncak kavgası
ohh ne güzel canım güzel bir akşamdı yani kız vallahi aklım kaldı sizde yaa akşam planladığım gibi olmadı hem büyük oğlanıda dersi yoktu akşam rahattım yani neyse kısmet değilmiş başka akşama işallah ama bak ben de beklerim bi akşam kahveye buyrun gelin kızlar benim bi türlü denk gelmiyo siz gelin bari adam nasıl olsa üst katta ders çalışıyo onun zararı olmaz bize ben yanlızım alt katta valla önümüzdeki hafta ayarlayın bi akşam gelin kızz
günaydın kızlar
herkesler nasıl bakalım
ohhhh gece gezmeleride başlamış
sefanız olsun
ben çok uzağım ama size
olmuyor böylee yaaa
keşke gelseydinarasaydınya... ne güzel olurdu müsaitmişsin hemde...
Kısmet canım yaa, olur neden olmasın :) Bende beklerim bak. Bir cuma akşamı yada cumartesi gelirsin o zaman hem derslerinizde çok engel olmamış olur :))
Sanada gelicez bir cumartesi :) ayrıca sende gel uzağa gittin diye uzak kalma şekerim...
beklerim canım işte dedim ya küçük velet hasta çok mızmızlık yapmış dün keyfi yoktu
benimde dün doktorda randevum vardı
ona git gel derken koca gün bitti
bugünde bankadan imza için benide çağırmışlar
eşim tapuya gitti
bende öğleden sonra bankaya gideceğim
ordanda muhtara geçicem
adres değişikliğini bildiricem
yarında anneme kalmaya gideceğim
pazartesi dönmeyi düşünüyorum kısmetse..
Geçmiş olsun canım ciddi bir şey yok umarım...
Senin bu işlemler uzun sürer nufus müdürlüğünede gitmen gerekiyor adres bildirimi için.
Ohh ne güzel özlem giderirsiniz annenlerle :)
eşinde geliyor mu? kalmaya Semiha.
önemli birşey değil
cildim için gitmiştim
antibiyotik verdi bakalım
ne olacak
geçen hafta nüfus müdürlüğüne gitmişti eşim
ordaki işlem tamam
sadece muhtara evrak götüreceğim
eşimde kalır annemde ama
ben uzun süre kalmasını istemem
rahat rahat takılamıyorum sonra
konu komşuyu gezemiyorum:):):)
rica ederim canım gerçi uzaksınız ama olsun bidahakine inşallah..Kızlar nasılsınız?Ne var ne yokSohbetinize doyum olmamış yine Buluştunuzmu kızlar ?Karabuk yakınmış oda gelseydi Yerimizede eğlenin artık Kaderim bizleride davet ettiğin için teşekkürler canım Sevcancığım geçmiş olsun mide yanması kötüdür soda ve süt iyi gelir derler.Haksever sanada geçmiş olsun mudanyalara kadar geliyosunda bana gelemiyosun şekerim bak kaderimle sevcandan örnek al Dikkat et kendine rahatsız rahatsız nasıl gezmeye gittin bu kadar yorma kendini Allah nazardan saklasın valla İyi neyseki iyi niyetli bir kayınvalden var ya cadıloz olsaydı Bebekciğim kırkı çıkmış canım prensin ne çabuk geçti ya Allah bağışlasın kaderi güzel olsun canım Kaderim sağol canım inşallah ev sahibi olsun her isteyen tabiki herşey bir anda olmaz zamanla olur inşallah.Sevcancığım doktoru sormuşsun özel canım devlete bağlı değil malesef.Zaten hsg vs bu tarz şeyleri parayla çekiyorlar canım.Araştırıcam neresi uygunsa artık.Adetimin 3. günü kan vericem ama çalışırken izin vermeleri biraz zor acaba 6 dan sonra açık olan özel yerler varmıdır çünkü doktor özellikle adetinin 3. günü ver dedi:44:Bende aynı kızlar çalış koştur Allah sağlık huzur versinde beterinden korusun.Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyiakşamlar
bir ara zil çaldı dedimki sevcana aha karamuk geldi galiba:)) geçmiş olsun dr. kim canımay canlarım benim ya sağolun ama akşam inanki düşünmedim değil süpriz yapacaktım size tarifi nasıl olsa yazmıştı kaderim sitenin önüne gelip açın kapıyı ben geldim diyecektim ama eve gittim bizim velet bütüngün hiç uyumamış ve çok mızmızdı kayınvalidemin canını çıkarmış hiç durmamış sonra eve gidince yemek yedik onu uyuttum keyfi yoktu yani bu akşamda dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Ayy çok güzeldi.. Ayferin evini çok beğendim... :) Bir sürüde zahmet etmiş vallahi, elleri dert görmesin :)
Bizim veletlerden fırsat kaldıkça muhabbet ettik :) hep oyuncak kavgası
günaydın kızlar
herkesler nasıl bakalım
ohhhh gece gezmeleride başlamış
sefanız olsun
ben çok uzağım ama size
olmuyor böylee yaaa
geçmiş olsun.
şu çocukların hastalığıda hiç bitmiyor vallahi
tabii allah beterinden saklasın yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?