kim dedi güzel diye
bu hafta kar geliyor
c.tesiden başlayacakmış
havalar soğumaya
kim dedi güzel diye
bu hafta kar geliyor
c.tesiden başlayacakmış
havalar soğumaya
aaa:18::18:kız hakkaten adam satsa satamaz.... Onun üstüne olsa ne olur zaten ortak. Ama forsun olur kıskananlar arasında çatlayasıcalar... :)))
Bu arada bizimki benim üzerime... Konut kredisini ben çektiğimden
Eşin çekeceği için krediyi, muhtemelen onun üzerine olacaktır canım, sanırım olmuyor çünkü.
bende ilk zamanlar burda bir konu vardı aynı tapu mevzusu
onu anlatmıştım
ben ne aptalım bak milet neyle uğraşıyor
bende istiyorum diye takılmıştım
üzülme karıcım
eğer boşanma falan olursa
sen nasıl olsa donuma kadar alırsın demişti :)
cumartesiden sonra havalarda 8 10 derece düşüş varmış,
kim dedi güzel diye
bu hafta kar geliyor
c.tesiden başlayacakmış
havalar soğumaya
hımm ozaman herkezin gözdesi..yok ayferim Berra ilk ve tek torun şimdilik:)
Benim kocam da boşanma durumunda bu ev ne olacak şimdi dedi geçen gün :44::44:bende TABİKİ BENİM OLACAK
dedim... :)
Küçük oğlunun adı özcanberke mi? :) benim ikizim adı Özcan. Şimdilerde çok koyulan bir isim değil özel bi sebebi var mı? canım tercih etmenizin.. :)
aaa:18::18:
cumartesiden sonra havalarda 8 10 derece düşüş varmış,
bak aynı şey yinecumartesi soğuk değil yani cumartesiden sonra soğuklar geliyormuşş,
gerçi ben yağmur demem çamur demem buz demem gelirim
hımm ozaman herkezin gözdesi..
annemde 4 tane 4ü de erkek düşünün artık kadının kovmadığına şükrediyorum:)))
kız adamın yüreğine inecek allah muhafaza
evet canım özel sebebimiz var klasik olarak kayınpederimin adı özcan olduğu için koyuldu berki de abimiz ekledi özcanberk oldu
ayberk de söyleyememişler koyun diye çünkü ben baştan tavrımı koymuştum isim konusunda benim dediğim oldu ilk oğlumda kimseyi karıştırmadım isim konusunda ama bunda eşim rica etti koyalım diye ee birde eşim kayınpederin tek çocuğu olduğu için adam özeniyomuş öyle tamam dedim ben de hem bu çok önemli değildi benim için ilkinde benim dediğim oldu ya benim içimde kalmadı en azından ya bir daha oğlum olmazsa dedim o nedenle kimse karışmıcak diye söylemiştim haa kız olsaydı yine karıştırmıcaktım tabiki kızımız olsaydı ayberk koyacaktı adını
evet canım özel sebebimiz var klasik olarak kayınpederimin adı özcan olduğu için koyuldu berki de abimiz ekledi özcanberk oldu
ayberk de söyleyememişler koyun diye çünkü ben baştan tavrımı koymuştum isim konusunda benim dediğim oldu ilk oğlumda kimseyi karıştırmadım isim konusunda ama bunda eşim rica etti koyalım diye ee birde eşim kayınpederin tek çocuğu olduğu için adam özeniyomuş öyle tamam dedim ben de hem bu çok önemli değildi benim için ilkinde benim dediğim oldu ya benim içimde kalmadı en azından ya bir daha oğlum olmazsa dedim o nedenle kimse karışmıcak diye söylemiştim haa kız olsaydı yine karıştırmıcaktım tabiki kızımız olsaydı ayberk koyacaktı adını
adıyla yaşasın. İyi yine kayınpederinin ismi güzelmiş :) bizde yaşlanınca bu isim konularına takılacakmıyız bilmem, ama bana garip geliyor :)
bizim kayganakta kızıma kendi adını verdirmeye çalışmıştı konumu okumuşunuzdur belki :)) birde sonuna nur eklemiş heyallahımavcunu yaladı sonradan.
Semiha Karamuk bahar bu cumartesi buluşma olursa gelebilir misiniz?
Ghns diye bir arkadaşımız vardı o ne oldu yaa :) o da istiyordu katılmak çünkü :))
bizim kavgadan sonra gözü korkmuşta olabilir.
ne güzel kırmamışsınız büyükleri.
ben büyüklerin bu iism koyma olayın karışmasından nefret ediyorum
ama siz çok güzel davanıp koymuşsunuz ismi
benimde eşim son erkek sülalede
yani nesillerinin devam etmesi için benm bir erkek evlat
doğurmamı dört gözle bekliyorlardır herhalde.
birde eşimin erkek kardeşi 7 yaşında vefat etmiş
eşim bana daha nişanlıyken erkek çocuğumuz olursa
ismini sercan koymak istiyoruz demişti
bende kabul etmiştim
şimdi olursa bende geri çeviremem herhalde...
hiç unutmam doğum yaptığım odada
aynı anda doğum yaptığım bir bayan vardı
k.pederinin ismi konacakmış
adıda şuayipmiş
kız istemiyor aile zorluyordu
biraz bari güzel olsun die
kız yalvarıyordu sonuna can ekleyelim
en azından die...:):):)
Allah rahmet eylesin canım...
Ya büyükler torunlarına gerektiği değeri verir o zaman onların istedikleri isimler koyulabilir ama benim için olacak şey değildi malesef... :) Kızımla ilgili hiç bir şeye karıştırmadım onları, Allah izin verirse de karıştırmayacağım. Nasıl ki komşunun çocuğunu sevdikleri gibi seviyorlar, çocuğumda onlara komşuannelerine değer verdiği kadar değer verecek.
aa Maşallah bakalım ilk kızı kim doğuracak :) sen mi? gelininiz mi? :)))a
yazık ya
aslında en büyük kötülüğü torunlarına yapıyorlar
yavrum eksikliğini hiç aramaz inşallah ama
büyüdükçe insan içerliyor
gaza gelmiyorummmmmmm
aslında isterim ama ya 3.de erkek olursa
banada 2 tane gelin gelecek inşallah bol bol dedikodumu yapacaklar
onlara bir tane görümce lazımm aslında52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?