günaydın kızlarr..
kızlar dün akşam uludağaa çıktık,,milli parkın oraya kadar hiççç kar yok çok şaşırdım zirveye kadar çıkamadık ama,
milli parkın oraya bile zincirle çıkamıyor insan karlı olduğu zamanlarda ama orası kışın nasıl karsız kalıyor anlamadım,,
ama 0 derceye indi oraya çıkınca aşırı soğuktu..
yanlız kar fena geliyormuş hafta sonu bursayı kar kaplayacak kanımca..
bu pazarda uludağa nasıl çıkacaz inicez bilemiyorum..
kızlar sevcan açmamış bugün dün biraz rahatsızdı acaba dr.a falanmı gitti işten izinmi aldı bugün merak ettim ya,
yoksa gelirde..
slmm hg aramısa cee diyip gitme
hoşbuldummmm =) yok yok gitmem inşallah=)
sevcancım sende ihmal etme git,
benim boğazlar bir iyi bir kötü dur bakalım nezaman yatıracak beni diye bekliyorum..
aslında önlem almak çok iyi ama hastalık kapıya dayanınca işte..
hakılslın canım gündüz manzara daha güzel,,
zaten akşam çokta sis vardı bir b.. anlamadım ama kırmayım dedim heveslenmiş adam..
günaydın kızlar
berram hastalandı yine
ateşlendi gece
42 leri buldu yine ateşi
duş aldırdık
ateş düşürücü verdim
bir süre sonra istifra etti
sonra rahat rahat uyudu ama
saat 4 e geliyordu
az önce uyandı
yine halsiz ama anneanneme
gidelim ahi diyor
hem hasta hem gezmeden geri kalmıyor
ardada kansızlık vardı ilaçlarımızı damlamızı kullandık ama tekrar kan testi yaptırmamız lazım ama henüz 2. testimizi yaptırmadık,
geçmiş olsun tekrar
42 offff çok ya 40 görünce ben panikliyorum..
hasta hasta hala anneanne derdinde yani..
istifra etmesi iyi olmuş tabi..
canım çok geçmiş olsun ama okuldan bulaştığı kanaatindeyim
Günaydın kızlar.
Baharcım, Karamukcum Semihacım çok geçmiş olsun hepinize.
Bende çok hastayım yaa...
Birde işler çok fena açamadım bugün hiç. Kaderim merak etmiş Saol Allah razı olsun. Dün doktora gidemedim başka şeyler karıştı of...
Bakalım belki bu akşam giderim.
Karamuk sen zaten kan damlası vermiyormuydun :S ben sanırım 1 yaşına kadar ferrum verdim. Kansızlık önemli rahatsızlık yaa... ihmal etmeyin canım benim.
Semiha ayy ateşi 42 dereceyemi çıktıçok yaa iyiki havale geçirmemiş... Dayanıklı, güzel kızın
Sanırım hastaneye gidemediniz. Ama mutlaka bugün götür ateş başladıysa antibiyotiksiz iyi olamaz sanırım Ana okuluna yeni başladı çocuk böyle böyle alışacaklar
Hastaneden sonrada anneannesine gidersiniz yine :) hem çocuğunu kırmamış olursun hem annen ilgilenir, sen dinlenirsin belki biraz.
semihacım sevcancım çok geçmiş olsun kızlar allah tez zamanda şifa versin
ben kan damalası kullanmadım hiç şimdiye kadar vermişlerdi ama ne biliyim hep ilaç ilaç diye kullanmadım bakalım 40 gün kullancaz şimdi ondan sonra test yapılacak tekrar
ay anacım bu hava ne zaman buluşma adını duysa kara çeviriyor
hoş geldinizz
hoşbuldum=)merhaba hoşgeldiz aramıza.
kendinizi tanıtmamışsınız ama :))
ardada kansızlık vardı ilaçlarımızı damlamızı kullandık ama tekrar kan testi yaptırmamız lazım ama henüz 2. testimizi yaptırmadık,
geçmiş olsun tekrar
42 offff çok ya 40 görünce ben panikliyorum..
hasta hasta hala anneanne derdinde yani..
istifra etmesi iyi olmuş tabi..
canım çok geçmiş olsun ama okuldan bulaştığı kanaatindeyim
sağolun kızlarGünaydın kızlar.
Baharcım, Karamukcum Semihacım çok geçmiş olsun hepinize.
Bende çok hastayım yaa...
Birde işler çok fena açamadım bugün hiç. Kaderim merak etmiş Saol Allah razı olsun. Dün doktora gidemedim başka şeyler karıştı of...
Bakalım belki bu akşam giderim.
Karamuk sen zaten kan damlası vermiyormuydun :S ben sanırım 1 yaşına kadar ferrum verdim. Kansızlık önemli rahatsızlık yaa... ihmal etmeyin canım benim.
Semiha ayy ateşi 42 dereceyemi çıktıçok yaa iyiki havale geçirmemiş... Dayanıklı, güzel kızın
Sanırım hastaneye gidemediniz. Ama mutlaka bugün götür ateş başladıysa antibiyotiksiz iyi olamaz sanırım Ana okuluna yeni başladı çocuk böyle böyle alışacaklar
Hastaneden sonrada anneannesine gidersiniz yine :) hem çocuğunu kırmamış olursun hem annen ilgilenir, sen dinlenirsin belki biraz.
hoşbuldummm
hoşbuldum=)
ismim kübra 22 yaşındayım:)evliyim 1 sene olcak ocak 29da :)
doğduğumdan beri bursadayım arnavutuz dedemler göçtüğünde makedonyadan bursaya yerleşmişler çok şükürki :) ogün bugündür bu güzel şehirdeymişiz :)
eşim istanbulluydu bursaya taşındırdım onuda2 sene olcak geldiğinde küçük bi dükkan açtık şehrek üstünde büfe :) evlendiğimden beri çalışmıyordum ancak şimdi dükkanımıza ben bakıorum :)bu sayede dahaçok nete giiriiyorum inşallah bende aranızdayım =)
hoşgeldin aramıza
zafer mahallesinden misin yoksa:)
orda arnavutlar çokta
hoşbuldummm
hoşbuldum=)
doğduğumdan beri bursadayım arnavutuz dedemler göçtüğünde makedonyadan bursaya yerleşmişler çok şükürki :) ogün bugündür bu güzel şehirdeymişiz :)
eşim istanbulluydu bursaya taşındırdım onuda2 sene olcak geldiğinde küçük bi dükkan açtık şehrek üstünde büfe :) evlendiğimden beri çalışmıyordum ancak şimdi dükkanımıza ben bakıorum :)bu sayede dahaçok nete giiriiyorum inşallah bende aranızdayım =)
hoşbuldum tekrardan :) evet zafer mahallesindenim :=)
evet canım yeni arabasıyla:) çocuk gibi heveslendi akşam hadi hadi çıkalım deyince çıktık:)olsun bir günde gündüz gidersiniz :)
Yeni arabanızla mı gittiniz. :)
evet biz buluşmuyoruzzzzzzzzzzzsemihacım sevcancım çok geçmiş olsun kızlar allah tez zamanda şifa versin
ben kan damalası kullanmadım hiç şimdiye kadar vermişlerdi ama ne biliyim hep ilaç ilaç diye kullanmadım bakalım 40 gün kullancaz şimdi ondan sonra test yapılacak tekrar
ay anacım bu hava ne zaman buluşma adını duysa kara çeviriyor
bende halen ferrum fort kullanıyorum amann allahım zekamı koruuBen verdim canım kızıma kan damlası, çünkü demir eksikliği zeka geriliğine bile yol açıyor. Ferrum iyi ama.
Bir ara ferra sanol verdi sağlık ocakları ama sonra geri çekti devlet, iyiki ondan vermemişim ben. İçinde paraben var diye vermemiştim bende.
ayy canım ya bayıldım o topiğe hemen koıymam lazım dedimkaderim evinin fotosunu koymuşsun ama çok dağınık değil. Bizim geldiğimiz akşam keşke fotolasaydık :)
İki afacan nasılda dağıtmışlardı oyuncakları....
bende zaferdemisin diyecektimki zaferdemişsin:))görümcemin komuşusumun yoksamhoşbuldummm
hoşbuldum=)
evet canım yeni arabasıyla:) çocuk gibi heveslendi akşam hadi hadi çıkalım deyince çıktık:)
pazarda uludağ çıkıcaz kısmetse yeni arabasıyla
evet biz buluşmuyoruzzzzzzzzzzzama pazar kar geliyor dediler ya cumartesi değil,vallah biz karda yağsa yinede buluşacaksak buluşuyoruz,
bahane kabul edilmiyor bizde,, ama burada herkez havadan yakınıyor hıhhhhh
yaz gelsin görecem bennn
bende halen ferrum fort kullanıyorum amann allahım zekamı koruu
ayy canım ya bayıldım o topiğe hemen koıymam lazım dedimdahada yeni girmiştik eve ardada dağıtıı bikaç bişey oynuyordu ben çektim o anki hevesle
ama kabul edilmediakşama koyayımda dudakları uçuklasın:))
bende zaferdemisin diyecektimki zaferdemişsin:))görümcemin komuşusumun yoksam
amanin birde benim eltim var oda arnavut kime desem biliyor eltimi,babasının mesleğinden dolayı:)
amma ismini neyim söylemem kocasını çokkk çekiştirdim burdayerden yere vurdum adamı ama çok eminmki tanıyorsunn
üst komuşumussun bizde sevcanla milletteyiz:)
bu arada sanada kolay gelsin canım boll müşteriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?