- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
gaza gelmiyorummmmmmm
aslında isterim ama ya 3.de erkek olursa
banada 2 tane gelin gelecek inşallah bol bol dedikodumu yapacaklar
onlara bir tane görümce lazımm aslında52:
umarım eksikliğini hissetmez dediğin gibi.
Şimdi soruyorum babaanneni seviyormusun diye, sevmiyorum diyo :)
Şimdiye kadar sev kızım o seni seviyor diyordum, şimdi artık o da seni sevmiyormuş zaten diyorum :)
nede güzel olur
sende üçüncü:):):)
bir ara geliyorlar muhabbeti vardı
hani hediye falan getirmiş diyordun
sahte ilgi mi çıktı?
nede güzel olur
sende üçüncü:):):)
kız olursa biraz zor olur tabi çocuk açısından başında fedai gibi iki abi :))) ama olsun yaa... Yakışırda sana...
Semiha Karamuk bahar bu cumartesi buluşma olursa gelebilir misiniz?
Ghns diye bir arkadaşımız vardı o ne oldu yaa :) o da istiyordu katılmak çünkü :))
bizim kavgadan sonra gözü korkmuşta olabilir.
ne güzel kırmamışsınız büyükleri.
ben büyüklerin bu iism koyma olayın karışmasından nefret ediyorum
ama siz çok güzel davanıp koymuşsunuz ismi
benimde eşim son erkek sülalede
yani nesillerinin devam etmesi için benm bir erkek evlat
doğurmamı dört gözle bekliyorlardır herhalde.
birde eşimin erkek kardeşi 7 yaşında vefat etmiş
eşim bana daha nişanlıyken erkek çocuğumuz olursa
ismini sercan koymak istiyoruz demişti
bende kabul etmiştim
şimdi olursa bende geri çeviremem herhalde...
adıyla yaşasın. İyi yine kayınpederinin ismi güzelmiş :) bizde yaşlanınca bu isim konularına takılacakmıyız bilmem, ama bana garip geliyor :)
bizim kayganakta kızıma kendi adını verdirmeye çalışmıştı konumu okumuşunuzdur belki :)) birde sonuna nur eklemiş heyallahımavcunu yaladı sonradan.
aaa ben gittim herkesler gitmiş
aşkolsun yani
ben işlerimi hallettim
muhtara kaydoldum
sağlık ocağına kaydoldum
bankaya gidip imzamı attım
özdilekte alışverişimi yaptım
evdeyim.
kahvemi yaptım
yorgunluğumu atıyorum...
kızlar yarın bimde peluş kilim var 150x90cm
ardanın odasına almıştım, banyoma alacaktım ama 1 tane kalmıştı geçen sefer
şimdi baktım bim sayfasına netten,yarın satışta
yarın sabah sabah almam lazım paylaşayım dedim,
eğer aldığımın aynısıysa hiç kaymıyor kullanımı oldukça rahat tafsiye ederim:)
fiatı 29 tl.
kızlar yarın bimde peluş kilim var 150x90cm
ardanın odasına almıştım, banyoma alacaktım ama 1 tane kalmıştı geçen sefer
şimdi baktım bim sayfasına netten,yarın satışta
yarın sabah sabah almam lazım paylaşayım dedim,
eğer aldığımın aynısıysa hiç kaymıyor kullanımı oldukça rahat tafsiye ederim:)
fiatı 29 tl.
iyi günler kullan canım şimdiden. Bende uğrarım bakalım yarın :))
Bende bursalıyım bursamı ve insanlarını çok seviyorum =)
Ayy çok güzeldi.. Ayferin evini çok beğendim... :) Bir sürüde zahmet etmiş vallahi, elleri dert görmesin :)
Bizim veletlerden fırsat kaldıkça muhabbet ettik :) hep oyuncak kavgası
kızlar dün oturuyorduk salonda, Kaderim mutfağa geçti. O geçer geçmez Arda lap Şevvalin yanına oturdu, ayaklarını Şevvalin ayaklarına değdiriyor suratta muzip....çok tatlılar yaaa.....
İnşallah iyi arkadaş olurlar :)
damat geliyor damattttttt
bana da gelinnnn
arda yanlız dediğim dedikbiraz yaramaz ama şevval onu adam ederse olur bu iş
dur akıllıbıdık gelene kadar ben açıklıyım snaa durumu.
Fomarada eminevimin bürosu var canım. :)
işleşiy şöyle.
Oraya yazılyorsun örneğin 100 kişilik grup kuruyorlar. Gün misali her ay bir kişiye ev alıyorlar(kişinin kendi beğendiği evi)
Ama kime ne zaman çıkacağı belli değil her ay kalan kişiler içinden kura çekiliyor.
Güzel bişey aslında en azından faizsiz ama ne bileyim memnun kalmayanlarda var eminevimden bir kaç arkadaş çıktı yani. (akıllıbıdıkın kafasını karıştırmak gibi olmasın ama)
Hee valla sen hasta hasta taa mudanyalara metroyla kocan çağırdı diye git. Şunca yere yollamasın seni... Hıııhhh biz senin yerinede güler eğleniriz...
Kızlar merhaba,
Ben de Bursa'lı bir ekim annesiyim. henüz bebeğim 2,5 aylık. hamileleiğimin son iki ayına kadar doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. ilgilenen arkadaşlar olursa (özel hastanelerde izin veriliyor sanırım yalnızca) doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.hayatınızdaki en güzel en mutlu anlarınızı hafızalarınızda tutmak yerine fotoğraf karelerine baktıkça hatırlamaya ne dersiniz? bebeğinizle ilk buluşmanız ,onunla ilk karşılaşma anınızda çok özel fotoğraflar oluyor.ilgilenen arkadaşların bana msj atması yeterli. ücretim 250 tl. Cd şeklinde veriyorum fotoğrafları.doğum öncesi odada,doğumhanede ve doğum sonrası odada yapılacak çekimlerle 100'e yakın fotoğraf veriyorum.mesajlarınızı bekliyorum.
hişşşştt çaktırma Özgeyi çatlatmak için söyledim onu....
delüüü seni delüü
ya ben haksevere diyecem aslında eşine söyle getirsin diye ama allah muhafaza korkuyom kocasından
birde akşama birde eve oluncadilim varmıyor söyle kocana gel demeye:))
Ben eşini anlıyorum bir nebze... Çıtır güzel hatunu bulmuş kıskanıyor... Bizimkiler bizden kaçmaya çalışıyor baksana. Akşam 10 dakika kafa dinlesem diye adam kaç takla atıyor :))
Haksever senin parmakların eksikoğluşumun kırkı çıktı :)
Sorma valla Sevcan la Kaderim i görünce bende kızıyorum kocama, neden asosyaliz diye
Şimdi bebişim küçük, biraz büyüsün ne yapar eder kandırır gezerim gerçi ben. O zaman senin bebeğin olur sen kıskanmaya devam edersin Haksevercim :)
Kızlar nasılsınız?Ne var ne yokSohbetinize doyum olmamış yine Buluştunuzmu kızlar ?Karabuk yakınmış oda gelseydi Yerimizede eğlenin artık Kaderim bizleride davet ettiğin için teşekkürler canım Sevcancığım geçmiş olsun mide yanması kötüdür soda ve süt iyi gelir derler.Haksever sanada geçmiş olsun mudanyalara kadar geliyosunda bana gelemiyosun şekerim bak kaderimle sevcandan örnek al Dikkat et kendine rahatsız rahatsız nasıl gezmeye gittin bu kadar yorma kendini Allah nazardan saklasın valla İyi neyseki iyi niyetli bir kayınvalden var ya cadıloz olsaydı Bebekciğim kırkı çıkmış canım prensin ne çabuk geçti ya Allah bağışlasın kaderi güzel olsun canım Kaderim sağol canım inşallah ev sahibi olsun her isteyen tabiki herşey bir anda olmaz zamanla olur inşallah.Sevcancığım doktoru sormuşsun özel canım devlete bağlı değil malesef.Zaten hsg vs bu tarz şeyleri parayla çekiyorlar canım.Araştırıcam neresi uygunsa artık.Adetimin 3. günü kan vericem ama çalışırken izin vermeleri biraz zor acaba 6 dan sonra açık olan özel yerler varmıdır çünkü doktor özellikle adetinin 3. günü ver dedi:44:Bende aynı kızlar çalış koştur Allah sağlık huzur versinde beterinden korusun.Öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyiakşamlar
Doğru canım haklısın tanıdık olsa dediğin gibi hallederde .Mudanyada özel hastane yokkiAslında tüm hastanelerin laboratuarı 24 saat açık. Önemli olan bir tanıdık bulabilmek. Acilden girişini yaptırır kanını verirsin sonucunu geçte alsan farketmez sanırım. Sen ne tahlili yaptırıcaksın tam adı ne. Ben mudanyadaki özel hastanelere tel ile sorabilirim canım. Daha adet olmadın dimi... Bahar hastanesinin laboratuarı 24 saat açık. Ama sizede çok uzak.
Ne güzel eğlenmişsiniz iyi olmuş sizin içinAyy çok güzeldi.. Ayferin evini çok beğendim... :) Bir sürüde zahmet etmiş vallahi, elleri dert görmesin :)
Bizim veletlerden fırsat kaldıkça muhabbet ettik :) hep oyuncak kavgası
Merhaba canım evet biz uzak kalıyoruzgünaydın kızlar
herkesler nasıl bakalım
ohhhh gece gezmeleride başlamış
sefanız olsun
ben çok uzağım ama size
olmuyor böylee yaaa
Geçmiş olsun Semihacığım.Allah kolaylık versin iyi gezmeler bu aradabenimde dün doktorda randevum vardı
ona git gel derken koca gün bitti
bugünde bankadan imza için benide çağırmışlar
eşim tapuya gitti
bende öğleden sonra bankaya gideceğim
ordanda muhtara geçicem
adres değişikliğini bildiricem
yarında anneme kalmaya gideceğim
pazartesi dönmeyi düşünüyorum kısmetse..
İnşallah canım sağolrica ederim canım gerçi uzaksınız ama olsun bidahakine inşallah..
bir ara zil çaldı dedimki sevcana aha karamuk geldi galiba:)) geçmiş olsun dr. kim canım
bizim ardanın sesiyle gürültüsüyle muhabbet edebildik azda olsa
allahtan uyududa biraz şevvalcikte rahat rahat oynadı:)
bu sabah yanlzı kalkar kalkmaz şevval nerde uyudu diyor
birde bu sabah bana kipaklarımı ver boyama yapmam gerekkk diyor
şevvali örnek aldık bakalım ne zamana kadar sürecek boyama sevdası yanlız yarım saat oldu hala boyuyor:))
sevcancım her zmaan beklerim canım ne demek
canım sen geçittemiydin?
Allah bozmasın muhabbetlerinikızlar dün oturuyorduk salonda, Kaderim mutfağa geçti. O geçer geçmez Arda lap Şevvalin yanına oturdu, ayaklarını Şevvalin ayaklarına değdiriyor suratta muzip....çok tatlılar yaaa.....
İnşallah iyi arkadaş olurlar :)
bende kızıyorum büyüklerin karışmasına karı koca neyi uygun gördülerse onda karar verilir hem kimene sonuçta herkezin bi isteği hayali var kimi büyükler anlayışsız cahil oluyor ama ben kararımı verdikten sonra bunada saygı duyulması gerekirne güzel kırmamışsınız büyükleri.
ben büyüklerin bu iism koyma olayın karışmasından nefret ediyorum
ama siz çok güzel davanıp koymuşsunuz ismi
benimde eşim son erkek sülalede
yani nesillerinin devam etmesi için benm bir erkek evlat
doğurmamı dört gözle bekliyorlardır herhalde.
birde eşimin erkek kardeşi 7 yaşında vefat etmiş
eşim bana daha nişanlıyken erkek çocuğumuz olursa
ismini sercan koymak istiyoruz demişti
bende kabul etmiştim
şimdi olursa bende geri çeviremem herhalde...
Canım tam söz vermeyim çünkü bazı işlerimiz vardı kayınbabamda rahatsızlanmış bugün eşim oraya gideriz geçmiş olsuna diyorduSemiha Karamuk bahar bu cumartesi buluşma olursa gelebilir misiniz?
Ghns diye bir arkadaşımız vardı o ne oldu yaa :) o da istiyordu katılmak çünkü :))
bizim kavgadan sonra gözü korkmuşta olabilir.
Semiha yakında oralarada açılır Bim benceben bimi çok özledim yaaa
eskiden çok yakındı
sık sık takip eder uğrar
alışveriş yapardım
şimdi burda yok
varda yakın değil
Hoşgeldin aramıza Bursanın neresindenBende bursalıyım bursamı ve insanlarını çok seviyorum =)
slmm hg aramısa cee diyip gitme
kıskanmadımkine hihh
kız sen kzı tarafısın naz et acuk
sendende süper kaynana olur gülüm hem kaynana olursun hem görümce sen takma kafana
hımm anladım cnaım eşime sordum biliyomuş o biraz enterasan bi sistem ama dediğin gb faiz yemek istemeye ler kullanabilir adıda hoşmuş emin evler :44:
valla o paraya 12 piksel fotoraf makinası alıp bisürü çekerim herelde ama çok parası olanlar tabiki düşünebilir ehh ihsan çok parası olunca nabcanı biemiyo bizim ailenin fotoshopçusu benim şipşakçısı dogum yürüme dogum günü ilk banyolar felan filan bütün analrını yakalarım hiç te para vermiyolar yahuu bende kendime bi ücret biçicem özendim
cat cuttt
nabım ya beim keltoşumda böle atsam atılmaz satsam satılmaz
bana diyon dimi gülümmmmmm
akılmı kaldı kuzum hergün 130 çocuk geçiyo elimden maşallah subannallah paşama iyi olsunda inşallah çocum olsunda ben göstermek için heryeri gezcem kırk uçurcam 2-3 sene pipisini kescem hemen erkek olursa çok pis planlarım var yicem onu
saol canım geçti şükür ben böle bigün iyi bigün asta olurum artık ömalum cocuklar kreş hep hata oluyolar haftada bi heryer çifleniyo dolapların arkaları kapılar kolları o tuvaletler lavabolar görmeniz lazım çok temizlik yapılıyo gün içinde sürekli cıkışta girişte hep temislik yapılıyo mikrop üremesin die ama kalabalıkta malesef hep hasta oluyolar bizde öle hastaçalışmaya başladık bakalım ayın sonunda veriyolarmış maaaşları hoş bi maaş oldugu yokta işte harçlık diyeyim off ya bende işimi yapıp sigortam maaşım olsun istiyorum çok mu yahuu
ardada kansızlık vardı ilaçlarımızı damlamızı kullandık ama tekrar kan testi yaptırmamız lazım ama henüz 2. testimizi yaptırmadık,günaydın hanımlarr
akşam oğluşumunn dr kontrolu vardı ya çok şükür iyileşmiş göğsü rahatlamış dedi ama kan tahlili yaptı dr şimdi de kansızlık çıktıorta derecede kansız dedi ve kan damlası verdi kırk gün kullanacak ondan sonra tekrar bakılacak bu yüzden sık sık rahatsızlanıyor ve rahatsızlandığında da hastalığı uzun sürüyor dedi bakalım bu akşam bir testi daha çıkacak o dfa demir eksikliği var mı ve hebatit b aşısı tutup tutmadığı ile ilgili bir tahlilmiş akşam 6 da arayacak bakalım dr onlar nasıl çıkacak :26:
günaydın kızlar
berram hastalandı yine
ateşlendi gece
42 leri buldu yine ateşi
duş aldırdık
ateş düşürücü verdim
bir süre sonra istifra etti
sonra rahat rahat uyudu ama
saat 4 e geliyordu
az önce uyandı
yine halsiz ama anneanneme
gidelim ahi diyor
hem hasta hem gezmeden geri kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?