Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
gaza gelmiyorummmmmmm
aslında isterim ama ya 3.de erkek olursa
banada 2 tane gelin gelecek inşallah bol bol dedikodumu yapacaklar
onlara bir tane görümce lazımm aslında52:

Ayy hiç belli olmaz gerçekten yaa... Erkek olabileceğini de göze almak gerek...
Dedikodunu yapmalarına müsade etmezsin sende iyi anne olursun canım benim...

umarım eksikliğini hissetmez dediğin gibi.
Şimdi soruyorum babaanneni seviyormusun diye, sevmiyorum diyo :)
Şimdiye kadar sev kızım o seni seviyor diyordum, şimdi artık o da seni sevmiyormuş zaten diyorum :)

bir ara geliyorlar muhabbeti vardı
hani hediye falan getirmiş diyordun
sahte ilgi mi çıktı?

ben çıkıyorum kızlar
umarım çabucak hallolur işlerim
size bol sohbetler

Semiha Karamuk bahar bu cumartesi buluşma olursa gelebilir misiniz?
Ghns diye bir arkadaşımız vardı o ne oldu yaa :) o da istiyordu katılmak çünkü :))
bizim kavgadan sonra gözü korkmuşta olabilir.

valla şimdilik bir işim yok gözüküyo ama geçen hafta halamın kızları gelecekti oturmaya işte olduğum için kabul edemedim bakalım bir onu netleştiriyem bu hafta gelecekler mi eğer gelmeyeceklerse bir işim yok gözüküyor

ya aslında bende hiç sevmem böyle şeyleri de hadi dedim ilkinde benim dediğim oldu bunda da eşime karışmayayım o nedenle ses çıkarmadım valla ben hiç sanmıyorum takılacağımı böyle şeylere kim ne koyarsa koysun bananne yani

aaa ben gittim herkesler gitmiş
aşkolsun yani

ben işlerimi hallettim
muhtara kaydoldum
sağlık ocağına kaydoldum
bankaya gidip imzamı attım
özdilekte alışverişimi yaptım
evdeyim.
kahvemi yaptım
yorgunluğumu atıyorum...

ooo süpersin bu ne hız..
afiyet olsunn
bende yemek yaptım biraz süpürge,, çamaşır serdim ama kk açık kalıyor arada gelip bakıyorum

kızlar yarın bimde peluş kilim var 150x90cm
ardanın odasına almıştım, banyoma alacaktım ama 1 tane kalmıştı geçen sefer
şimdi baktım bim sayfasına netten,yarın satışta
yarın sabah sabah almam lazım paylaşayım dedim,
eğer aldığımın aynısıysa hiç kaymıyor kullanımı oldukça rahat tafsiye ederim:)
fiatı 29 tl.

ben bimi çok özledim yaaa
eskiden çok yakındı
sık sık takip eder uğrar
alışveriş yapardım
şimdi burda yok
varda yakın değil

iyi günler kullan canım şimdiden. Bende uğrarım bakalım yarın :))

Bende bursalıyım bursamı ve insanlarını çok seviyorum =)
slmm hg aramısa cee diyip gitme

Ayy çok güzeldi.. Ayferin evini çok beğendim... :) Bir sürüde zahmet etmiş vallahi, elleri dert görmesin :)
Bizim veletlerden fırsat kaldıkça muhabbet ettik :) hep oyuncak kavgası

kıskanmadımkine hihh

kız sen kzı tarafısın naz et acuk

damat geliyor damattttttt
bana da gelinnnn
arda yanlız dediğim dedik biraz yaramaz ama şevval onu adam ederse olur bu iş

sendende süper kaynana olur gülüm hem kaynana olursun hem görümce sen takma kafana

hımm anladım cnaım eşime sordum biliyomuş o biraz enterasan bi sistem ama dediğin gb faiz yemek istemeye ler kullanabilir adıda hoşmuş emin evler :44:

valla o paraya 12 piksel fotoraf makinası alıp bisürü çekerim herelde ama çok parası olanlar tabiki düşünebilir ehh ihsan çok parası olunca nabcanı biemiyo bizim ailenin fotoshopçusu benim şipşakçısı dogum yürüme dogum günü ilk banyolar felan filan bütün analrını yakalarım hiç te para vermiyolar yahuu bende kendime bi ücret biçicem özendim

hişşşştt çaktırma Özgeyi çatlatmak için söyledim onu....

cat cuttt

delüüü seni delüü
ya ben haksevere diyecem aslında eşine söyle getirsin diye ama allah muhafaza korkuyom kocasından
birde akşama birde eve oluncadilim varmıyor söyle kocana gel demeye:))

nabım ya beim keltoşumda böle atsam atılmaz satsam satılmaz

Ben eşini anlıyorum bir nebze... Çıtır güzel hatunu bulmuş kıskanıyor... Bizimkiler bizden kaçmaya çalışıyor baksana. Akşam 10 dakika kafa dinlesem diye adam kaç takla atıyor :))

bana diyon dimi gülümmmmmm

akılmı kaldı kuzum hergün 130 çocuk geçiyo elimden maşallah subannallah paşamaiyi olsunda inşallah çocum olsunda ben göstermek için heryeri gezcem kırk uçurcam 2-3 sene pipisini kescem hemen erkek olursaçok pis planlarım varyicem onu

saol canım geçti şükür ben böle bigün iyi bigün asta olurum artık ömalum cocuklar kreş hep hata oluyolar haftada bi heryer çifleniyo dolapların arkaları kapılar kolları o tuvaletler lavabolar görmeniz lazım çok temizlik yapılıyo gün içinde sürekli cıkışta girişte hep temislik yapılıyo mikrop üremesin die ama kalabalıkta malesef hep hasta oluyolar bizde öle hasta çalışmaya başladık bakalım ayın sonunda veriyolarmış maaaşları hoş bi maaş oldugu yokta işte harçlık diyeyimoff ya bende işimi yapıp sigortam maaşım olsun istiyorum çok mu yahuu

Doğru canım haklısın tanıdık olsa dediğin gibi hallederde .Mudanyada özel hastane yokkiBahar açık demek 24 saat iyiymiş uzaklık sorun olmaz sanırım eşim götüreceği için.Düşündüğün için sağol canımHormon tahlili yaptırıcam 3. günü 9. 10. günüde hsg çektiricem
E=karamuk04;28080848]ay canlarım benim ya sağolun ama akşam inanki düşünmedim değil süpriz yapacaktım size tarifi nasıl olsa yazmıştı kaderim sitenin önüne gelip açın kapıyı ben geldim diyecektim ama eve gittim bizim velet bütüngün hiç uyumamış ve çok mızmızdı kayınvalidemin canını çıkarmış hiç durmamış sonra eve gidince yemek yedik onu uyuttum keyfi yoktu yani bu akşamda dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım
Ayy çok güzeldi.. Ayferin evini çok beğendim... :) Bir sürüde zahmet etmiş vallahi, elleri dert görmesin :)
Bizim veletlerden fırsat kaldıkça muhabbet ettik :) hep oyuncak kavgası
Ne güzel eğlenmişsiniz iyi olmuş sizin içinÇocuklar arasında normaldir kavgalar
günaydın kızlar
herkesler nasıl bakalım
ohhhh gece gezmeleride başlamış
sefanız olsun
ben çok uzağım ama size
olmuyor böylee yaaa

Merhaba canım evet biz uzak kalıyoruz
Geçmiş olsun Semihacığım.Allah kolaylık versin iyi gezmeler bu arada
İnşallah canım sağol
Allah bozmasın muhabbetlerini
bende kızıyorum büyüklerin karışmasına karı koca neyi uygun gördülerse onda karar verilir hem kimene sonuçta herkezin bi isteği hayali var kimi büyükler anlayışsız cahil oluyor ama ben kararımı verdikten sonra bunada saygı duyulması gerekir
Semiha Karamuk bahar bu cumartesi buluşma olursa gelebilir misiniz?
Ghns diye bir arkadaşımız vardı o ne oldu yaa :) o da istiyordu katılmak çünkü :))
bizim kavgadan sonra gözü korkmuşta olabilir.
Canım tam söz vermeyim çünkü bazı işlerimiz vardı kayınbabamda rahatsızlanmış bugün eşim oraya gideriz geçmiş olsuna diyordu
ben bimi çok özledim yaaa
eskiden çok yakındı
sık sık takip eder uğrar
alışveriş yapardım
şimdi burda yok
varda yakın değil
Semiha yakında oralarada açılır Bim bence
Bende bursalıyım bursamı ve insanlarını çok seviyorum =)
Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden

İyi olmana sevindim.Haklısın bende kreşte yardımcı öğretmenlik yaparken sık sık rahatsızlanıyordum grip vs çünkü dediğin gibi kalabalık ortam çocuklar vs bulaşıyordu.Ya neden öyle az veriyorlar dediğin gibi aylık ve sskn olsa iyi olurdu tabiki

baharcım geçmiş olsun kayın pederine,

haksevercim zamanında 2 görümce 1 kaynana birde kaynımla başetmişliğim var benim,
rekorlar kitabına girmeye adayım
bir gelinin hakkındanmı gelemicemmmmmmm

haksever ya nasıl oluyor canım ssk olmuyor ben anlamadım öğretmenlik yapıyorsun üstelik, birde maaşın nasıl az ya,
canım ben sevdiğim işi yapacağıma maaşıma ssk ma bakarım,ama tabi senin tercihin,
bence sen başvuru yap diğer okullarada,,
karşılığını almazsan işinden soğarsın ama

günaydın hanımlarr
akşam oğluşumunn dr kontrolu vardı ya çok şükür iyileşmiş göğsü rahatlamış dedi ama kan tahlili yaptı dr şimdi de kansızlık çıktı orta derecede kansız dedi ve kan damlası verdi kırk gün kullanacak ondan sonra tekrar bakılacak bu yüzden sık sık rahatsızlanıyor ve rahatsızlandığında da hastalığı uzun sürüyor dedi bakalım bu akşam bir testi daha çıkacak o dfa demir eksikliği var mı ve hebatit b aşısı tutup tutmadığı ile ilgili bir tahlilmiş akşam 6 da arayacak bakalım dr onlar nasıl çıkacak :26:

günaydın kızlar
berram hastalandı yine
ateşlendi gece
42 leri buldu yine ateşi
duş aldırdık
ateş düşürücü verdim
bir süre sonra istifra etti
sonra rahat rahat uyudu ama
saat 4 e geliyordu
az önce uyandı
yine halsiz ama anneanneme
gidelim ahi diyor
hem hasta hem gezmeden geri kalmıyor

ardada kansızlık vardı ilaçlarımızı damlamızı kullandık ama tekrar kan testi yaptırmamız lazım ama henüz 2. testimizi yaptırmadık,
geçmiş olsun tekrar

42 offff çok ya 40 görünce ben panikliyorum..
hasta hasta hala anneanne derdinde yani..
istifra etmesi iyi olmuş tabi..
canım çok geçmiş olsun ama okuldan bulaştığı kanaatindeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…