- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım benim arkadaşımda arnavutlara evlendi ama çalışıyor,
bazılrı evet daha sıkıyorlar ama kimi torbeş kimi arnavut farklı oluyor olabilir,
benim eltim mesela arnavut değiliz biz torbeşiz diyoree ne fark var diyorum farklı iki yer diyor,
doğrumu kübracım..torbeşçe konuşuyor hatta anneleri halaları..
arnavut konusu açılmışken bugün gülbahçe günümdeyim arnavut arkadaşlarımın bol olduğu gün
kübra tanır bazılarını:) muhtarımız bayram abimizde arnavut onu tanırsın bak yani eski muhtarımız..
Kaderim Semiha yahuu korkuttuk Kübrayı :)) bu kadar çok tanıdık çıkacağını bilemezdi kızcağız bakınız kaçtı
bende zaferdemisin diyecektimki zaferdemişsin:))görümcemin komuşusumun yoksam
amanin birde benim eltim var oda arnavut kime desem biliyor eltimi,babasının mesleğinden dolayı:)
amma ismini neyim söylemem kocasını çokkk çekiştirdim burdayerden yere vurdum adamı ama çok eminmki tanıyorsunn
üst komuşumussun bizde sevcanla milletteyiz:)
bu arada sanada kolay gelsin canım boll müşteriler
yok canım onlar bulgaristan göçmeni =) aslında benimkindede var bitaraftan arnavutluk çözemedik dahaorada oturan arnavut çok tanıdığım var
Eşinde mi arnavut. Genelde arnavutlar eşlerini çalıştırmıyorda. Yada benim bildiklerim...
Allah mutlu yuvanızı daim etsin...
Arnavutlar genelde zafer mah. de oturuyor :) benimde var tanıdıklarım hatta...
Ne güzel çalışıyorsun ve kendi işiniz. Allah iş rastlığıda versin :)
Bütün bilgileride vermişsin biri bir gün büfeden kafa uzatmasın Kübradiye :))
hoşbuldum tekrardan :) evet zafer mahallesindenim :=)
bende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor
bende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor
canım benim arkadaşımda arnavutlara evlendi ama çalışıyor,
bazılrı evet daha sıkıyorlar ama kimi torbeş kimi arnavut farklı oluyor olabilir,
benim eltim mesela arnavut değiliz biz torbeşiz diyoree ne fark var diyorum farklı iki yer diyor,
doğrumu kübracım..torbeşçe konuşuyor hatta anneleri halaları..
arnavut konusu açılmışken bugün gülbahçe günümdeyim arnavut arkadaşlarımın bol olduğu gün
kübra tanır bazılarını:) muhtarımız bayram abimizde arnavut onu tanırsın bak yani eski muhtarımız..
bende zafer mahallesindenim
yani bekarken:)
yok yavvv yanlış yaparmıyım :) iharbiden yahu.
ona göre yanlış yapamaz bize:):):)
Kaderim Semiha yahuu korkuttuk Kübrayı :)) bu kadar çok tanıdık çıkacağını bilemezdi kızcağız bakınız kaçtı
hoşgeldin canım aramızaa
kızlar ben çıkıyorum
size bol sohbetler
sıcacık haftasonu diliyorum
pazartesi döneceğim kısmetse annemden
kendinize iyi bakın
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
sevcan...
ne kadannnnn popüleriz....
Herkese merhaba.
2013 hepinize hayırlar ve güzellikler, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve gönlünüzdekileri getirsin.
Hepiniz için yeni yeni güzel başlangıçların olduğu ve aynı güzellikte devam edeceği, yurdumuz için, tüm insanlık için ve tüm kainat için; sevgi, saygı, barış ve hayırlar getirsin inşallah.
Yazmadan önce geriye dönüp bakmak istesem de; sayfalar çok ilerlediği için her defasında bundan vazgeçiyorum. Çünkü bunu yapmaya çalışınca, aynen şu anda olduğu gibi yazmam istediğimi de yazamayıp biraz daha sonraya ertelediğimde, bu defa yine aynı şey oluyor.
O yüzden direk yazayım dedim bu defa. Son sayfalarda yeni isimler var sanırım.
Aramıza yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz diyorum.
Herkese selamlar ve hepinizi ayrıca minikleri de çok öpüyorum. Şimdilik hoşcakalın.
Sevgimle
Popüler olmak, meşhur olmak, hayranlık uyandırmak zor zanaaat...
Ben size demedim mi, popüler olmadan önce bunları da göze almalısınız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?