Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ohh iyi günler :)) günlerde oynamada oluyor mu? kurtlar dökülüyor mu? gün deyince nedense hep bu gelir aklıma

Kaderim Semiha yahuu korkuttuk Kübrayı :)) bu kadar çok tanıdık çıkacağını bilemezdi kızcağız bakınız kaçtı

Son düzenleme:

=) ayy çok merak ettim söylesen tanırım bizim mhle köy gibi herkez akraba birbiriyle veya muhakkak tanıdık :)
aslında pekte üstünüzde kalmıyorum sizin eminim biliyosunuzdur zafer namıkkemal atıcılar hepsi bir mhle gibi geçer herkez zafer mhleliyiz derler bitişikya birbirlerine evlenmeden evvel zaferde oturuydum şimdiki evim atıcılarda ama zaten zafer atıcılar çok yakın çokçok yakın
atıcılardan millet mahallesine daha yakınım =)
millette zafer gibi ordada çok arnavut var tanıdıklarımız =)

orada oturan arnavut çok tanıdığım var
Eşinde mi arnavut. Genelde arnavutlar eşlerini çalıştırmıyorda. Yada benim bildiklerim...
yok canım onlar bulgaristan göçmeni =) aslında benimkindede var bitaraftan arnavutluk çözemedik daha oda çalıştırmadı beni lcwde çlştım kısa süre çalışmayı düşünüyormusun dio sormuştu reyon yöneticim amabırakmadı ozaman nişanlıydık. şimdi sıkışında dank etti o işyerimizin burda karşımızda biyerde işe girdi bende dükkanımıza bakıyorum :)en azından biraz rahatlayana kadar burayada başlayalı 2 hafta oldu daha =)
bizim erkeklerin vardır öyle çalıştırmam die saçmalıkları aslında benim nenem falan zavallım tarlaya tütüne gidermiş nerde kadın çalışmazmış eskiden kadınlar tarlada çalışırmış şimdide ofiste mağazada veya bi dükkanda aynı hesap sadece devir değişinc iş olanakları değişti =)

amiiin canım hepimizin mutluluğunu daim etsin işimizi rast getirsin =)
gelin olsun çay ısmarlarım tost yaparım size =)

bende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor

evet canım farklı onlar bizde genelde gülbahçe tarafında otururlar zaten =) yanlış anlama ama torbeşlere arnavutun çingenesi derler (duyduğumu söylüyorum yanlış anlaşılmasın).onların arnavutçaları karışık daha çok sırpça kelimeler var.anlayamayız biz yani ne konuştuklarını.
vallahi ben bi muhtar bayram abi tanıyorum ama sanki bnamıkkemalin muhtarıydı oğluda bizim sınıftaydıcoşkundu adı oğlunun acaba omuki .=)

bende zafer mahallesindenim
yani bekarken:)

hoşgeldin cnm=)tafer mhle topiği kurcaz hee=) dünya ne küçük=)

bende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor

hoşgeldin arkadaşım=)

harbiden yahu.
ona göre yanlış yapamaz bize:):):)
yok yavvv yanlış yaparmıyım :) i

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum
size bol sohbetler
sıcacık haftasonu diliyorum
pazartesi döneceğim kısmetse annemden
kendinize iyi bakın

Herkese merhaba.

2013 hepinize hayırlar ve güzellikler, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve gönlünüzdekileri getirsin.
Hepiniz için yeni yeni güzel başlangıçların olduğu ve aynı güzellikte devam edeceği, yurdumuz için, tüm insanlık için ve tüm kainat için; sevgi, saygı, barış ve hayırlar getirsin inşallah.

Yazmadan önce geriye dönüp bakmak istesem de; sayfalar çok ilerlediği için her defasında bundan vazgeçiyorum. Çünkü bunu yapmaya çalışınca, aynen şu anda olduğu gibi yazmam istediğimi de yazamayıp biraz daha sonraya ertelediğimde, bu defa yine aynı şey oluyor.

O yüzden direk yazayım dedim bu defa. Son sayfalarda yeni isimler var sanırım.

Aramıza yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz diyorum.

Herkese selamlar ve hepinizi ayrıca minikleri de çok öpüyorum. Şimdilik hoşcakalın.

Sevgimle

sen nerelerdesin ablam yaa....

Yoksa bizi istemiyor musun? :))

hepimiz için, düşlediğimiz herşey için bembeyaz sayfa açılmış bir yıl olsun....., ne yazar isek o gerçek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…