- 8 Ocak 2013
- 81
- 0
- 36
hg aramısaatanıt kendini bütün kütük bilgilerini ve özel bililerini alalım merhaba hoşbulduk
selam kızlar...
Nasılsınız geçmişi çok okuyamadım.
Ben perşembe günü çok rahatsızlandım kızlar. Salgın var sanırım ishal, ateş, halsizlik. Perşembe saat 17 de beri yatıyordum bu gün öğlen kalktım, kızımı kontrole götürmek için... perşembe sabah kahvaltısından beri hiç bir şey yemedim 5 kg vermişimdir.ayrıyetten kızımda aynı şekilde benim gibi hasta dün birbirimize baka baka ağladık, Allahtan ablalarım var ablam hemen geldi kızımı götürdü o baktı hep... annemle babam geldiler dün, kaldılar biraz önce gittiler. Sayelerinde iyiyim Allah razı olsun.
şimdide ablamdayımevlat edinseler bizi fena olmayacak
slm kızlar ben cok üzgünüm hamile kalınca hiçbirşey bitmiyormus 4lü tarama testim negatif ama ahmet beye göre sınırda pazartesi aksamı amniyosentez yapılacak
cok korkuyorum bebeğime bişey olursa diye ama yaptırmam gerekir diyede düşünüyorum
4ay nasıl gecer kendimide bebeğimide cok üzerim aksamdan beri stresden tansiyonum yükseldi 17 lerde daha şimdi düşdü 12 ye dua ediyorum
sürekli allahım bebeğimizi bize bağoşlasın diye ahmet bey bi sorun yok
ikili testte diyor ense kalınlığıda normal ama benim bu küçükde olsa riski hastalarıma söylemem lazım dedi
bugün aradım yaptırmıycam dedim siz bilirsiniz dedi eşinizle sizin kararınız dedi sonra düşündük 1saat sonra tekrar aradık tamam yapalım dedik
pazartesi aksam yapılacak korkuyorum da insallah bebeğim o anda uyur kıyamıyorum
ona sabah baska bi doktora gittik o gerek yok dedi ama belli de olmaz dedi aç gitmiştim ultrosonla bebeğimize baktık
acıktı yavrum heralde parmağını emiyordu kıyamadım dünden beri yiyemiyorum hiç bişey sürekli ağlıyorum dua ediyorum
allahım onu korusun sağlıklı olsun sizlerde dua edin arkadaslar
ben bursanın Osmangazi de oturuyorum ben dilek 25 yaşındayım evli değilim ve çalışmıyorum
meraba kızlar ben bursalı değilim ama bursaya gelin geldim benide aranıza alınnn
Sizler bursanın neresinde yaşıyorsunuz?
Bende Mudanyadan canımben bursanın Osmangazi de oturuyorum ben dilek 25 yaşındayım evli değilim ve çalışmıyorum
Canım ya üzülüp ağlama lütfen aklına kötü şeyler getirme inşallah sonuçlar iyi çıkar.Allah yardımcınız olsun canımslm kızlar ben cok üzgünüm hamile kalınca hiçbirşey bitmiyormus 4lü tarama testim negatif ama ahmet beye göre sınırda pazartesi aksamı amniyosentez yapılacak
cok korkuyorum bebeğime bişey olursa diye ama yaptırmam gerekir diyede düşünüyorum
4ay nasıl gecer kendimide bebeğimide cok üzerim aksamdan beri stresden tansiyonum yükseldi 17 lerde daha şimdi düşdü 12 ye dua ediyorum
sürekli allahım bebeğimizi bize bağoşlasın diye ahmet bey bi sorun yok
ikili testte diyor ense kalınlığıda normal ama benim bu küçükde olsa riski hastalarıma söylemem lazım dedi
bugün aradım yaptırmıycam dedim siz bilirsiniz dedi eşinizle sizin kararınız dedi sonra düşündük 1saat sonra tekrar aradık tamam yapalım dedik
pazartesi aksam yapılacak korkuyorum da insallah bebeğim o anda uyur kıyamıyorum
ona sabah baska bi doktora gittik o gerek yok dedi ama belli de olmaz dedi aç gitmiştim ultrosonla bebeğimize baktık
acıktı yavrum heralde parmağını emiyordu kıyamadım dünden beri yiyemiyorum hiç bişey sürekli ağlıyorum dua ediyorum
allahım onu korusun sağlıklı olsun sizlerde dua edin arkadaslar
Canım hergün girerdin birşeyler olduğunu tahmin ettik :2:Çok geçmiş olsun üzüldüm.Allah'tan ailen yakın ne güzel sağolsunalr yardımcı olmuşlar.Dikkat edin kendinize bitki çayları vs için.Kendini toplayana kadar ablanda kal biraz bariselam kızlar...
Ben perşembe günü çok rahatsızlandım kızlar. Salgın var sanırım ishal, ateş, halsizlik. Perşembe saat 17 de beri yatıyordum bu gün öğlen kalktım, kızımı kontrole götürmek için... perşembe sabah kahvaltısından beri hiç bir şey yemedim 5 kg vermişimdir.ayrıyetten kızımda aynı şekilde benim gibi hasta dün birbirimize baka baka ağladık, Allahtan ablalarım var ablam hemen geldi kızımı götürdü o baktı hep... annemle babam geldiler dün, kaldılar biraz önce gittiler. Sayelerinde iyiyim Allah razı olsun.
Canım hoşgeldin Allah mesut etsin sanırım birde bebiş var yoldameraba kızlar ben bursalı değilim ama bursaya gelin geldim benide aranıza alınnn
Ben mudanya canım 30 yaşında evli çocuk yok henüzSizler bursanın neresinde yaşıyorsunuz?
oyy kuzum yaa bişeyin oldugu belliydi zaten bi ileşemediniz kuzum siz ya niye böle ama dediğimi yapmıyosun balzencefil yapcaktın hani bakmıyosun kendine sonra hastasınız böleakşamalrı meyve yeniyomu kuru yemişler pekmez tayinler yeniyomu o çocugada yedir bunları bişeyiniz kalmaz allah şifa versin canım dikkat edin
bu arada evet ablanalra taşının sizz
kuzum ya bişi yokmuş işte hem olsa nolcakki o test tehlikeli diyolar ahmet beye güvenim sonsuz ama olsa nolur yani bişi olsa bbegine kıyıcakmısın onu düşün kıymıcaksan niye onu rahatsız etceksin ben olsam yaptırmazdım çünkü çok ta gerek yok demiş doktor allah korusun bişi çıksada biz allah inancı i-olan insanalrız bişey yok bence 2li testi normal ense kalınlığıda nye üzüyosunkendini kızıcam ama melekler korusun sizi kuzum üzme kendini bebeğine zarar veriyosun yazık ama
bende osmangazi merinostayım 23 yaşındayım 5bucuk senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim memnun oldum
meraba hoşgeldinnnn gelinimizzzzz oğlumuz ne iş yapıyo sen yaş boy kilo iş güç ne kadarlık evlisiniz çocuk varmı kaynananla aran nası bilgileri alalım
oyyy çok geçmiş olsun canım siz fena yakalandınız..selam kızlar...
hoş geldiniz..Merhaba bende bursada yasıyorum...
hoş geldiniz..meraba kızlar ben bursalı değilim ama bursaya gelin geldim benide aranıza alınnn
Sizler bursanın neresinde yaşıyorsunuz?
Hoşgeldin aramıza memnun oluruz sık sık bekleriz topiğe.Memursunuz sanırım?Bende mudanyada oturuyorum.bende bursalı olmayıp bursada yaşayanlardanım 2005 şubatta bursanın ilçesine atandım 2008 şubattan beride bursa merkezdeyim.nilüferde oturuyorum.zamanla sizleri tanımak isterim.
kızlar oğluma haksızlık ettim sinirlendim bağırdım çağırdım,
çiş olayında çok sabırsızdım ama beni utandırdı..
salı günü başlamıştık sanaırım çiş alıştırmaya,
dün 1 kez kaçırdı altına oda azcıkk..
bugün maşallahı varçözdü olayı artık bana bile söylemiyor koşa koşa gidiyor banyoya lazımlığına oturyor bende arkadan:))
yupiiiiiiii çok mutluyum
büyük bir yüktü ıomuzumda rahatladım artık,
ama vijdan azabı duydum kendimden 4 günde çözdü benim oğlum,
bende burda söylendim okadar,,vijdansız analar gibi:18:
ben bilmem eşim bilir reklamında açtım burayı
favorim kırmızılar ama zor işleri fark açıldı baya:)
haksever güle güle giy canım..
Hoşgeldin aramıza memnun oluruz sık sık bekleriz topiğe.Memursunuz sanırım?Bende mudanyada oturuyorum.
evet cnm öğretmenim.
kızlar oğluma haksızlık ettim sinirlendim bağırdım çağırdım,
çiş olayında çok sabırsızdım ama beni utandırdı..
salı günü başlamıştık sanaırım çiş alıştırmaya,
dün 1 kez kaçırdı altına oda azcıkk..
bugün maşallahı varçözdü olayı artık bana bile söylemiyor koşa koşa gidiyor banyoya lazımlığına oturyor bende arkadan:))
yupiiiiiiii çok mutluyum
büyük bir yüktü ıomuzumda rahatladım artık,
ama vijdan azabı duydum kendimden 4 günde çözdü benim oğlum,
bende burda söylendim okadar,,vijdansız analar gibi:18:
ben bilmem eşim bilir reklamında açtım burayı
favorim kırmızılar ama zor işleri fark açıldı baya:)
haksever güle güle giy canım..
bende bursalı olmayıp bursada yaşayanlardanım 2005 şubatta bursanın ilçesine atandım 2008 şubattan beride bursa merkezdeyim.nilüferde oturuyorum.zamanla sizleri tanımak isterim.
teşekkürler canım ama muhtemelen seni denicektir gene bez için sakın taviz verme ama sert tutum içindede olma onun artık büyüdügünü ve herkez gb tuvalete yapması gerektigini anlat tıpkı büyük gb maddi ve manevi acıdan anlat onalr herşeyi anlıyolar tuvalet egitimi aslında çok önemli bi konu bi çocugun yüzde 70 karakteri 0-6 yaşta oyuruyo ve en önemli evlerelerden biride tuvalet egitimi bu konudaki her tutum size ileride dönük olucak o yüzden dikkatli ol canım senin tutumların onun haraketleri ve karakteri olucak sonra niye bu böyle oldu dediğimiz tüm hareketler ebebeyinlerin onlara ögrettikleri aslında hep öyle düşün sinilendiginde uzak dur biraz zaten geçer hemen
hg aramıza artık bursalı sayılırsınevlimisin ne iş yapıyosun çocuk varmı yaşın boyun kilon:))
ben özge merinosta oturuyorum 23 yaşındayım 5bucuk senelk evliyim anaokulu öğretmeniyim memnun oldum
Gunaydin kizlar hosbulduk bu arada, ben aslen yozgatli olup temmzda bursaya gelin geldim lise (cocuk gelisim) mezun uh yum ve aciktan adalet okuyorum, bursayi fazla bilmesemde cogu yeri gezdim sanirim osmangazide kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz kayinvalidem ve eltimle aramiz cok iyi bende 21yasima gircem 1,60boy 47 kiloyum oyle iste
hoşbulduk.meslektaş sayılırız.bende ilkokulda anasınıfı öğretmeniyim.yaşım 32 .5 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var bizim aileler yok burda gurbetçiyiz.kilomu hiç sorma
merhaba hemşehrilerim,benide alırmısınız aranıza :)))
siz sormadan ben kendimi tanıtayım.
34 yaşındayım,evliyim,13 ve 8 yaşlarında 2 kızım var,ev hanımıyım.
osmangazi de kayınvalide,3 elti ve 1 görümcenin olduğu aile apartmanında yaşıyoruz:))))
slm kızlar bende 4 ay önce taşındım bursaya eşim öğretmen işi dolayısıyla geldik ama ben henüz alışamadım alışmam için erkenmi sizce ben kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama bu topiği yeni buldum daha önce raslamadığım için üzüldiüm çok sıcak bir ortamınız var hepinizi tanımak isterim...
oy minik gelin senibende evlendigimde 47 kiloydum boy kilo aynı ben kız tabi şimdi 54felan oldum ben 18de evlendim ben şimdi 23 oldum bende lise çocuk gelişimi mezunuyum bu 5.senem anaoklunda öğretmenlik yapıyorum ayrıca bende açıköğretim işletme okuyorum geçen sene başladım bakalım biter inşallah benimde eşimin ailesiyle kendi ailemden iyiyim çok şükür ne kadar ortak yönümüz var seninle inşallah ayrılmazsın konuşuruz bol bol
Allah mesut etsin bende umarım gönlünce bir iş bulursunGunaydin kizlar hosbulduk bu arada, ben aslen yozgatli olup temmzda bursaya gelin geldim lise (cocuk gelisim) mezun uh yum ve aciktan adalet okuyorum, bursayi fazla bilmesemde cogu yeri gezdim sanirim osmangazide kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz kayinvalidem ve eltimle aramiz cok iyi bende 21yasima gircem 1,60boy 47 kiloyum oyle iste
Ne güzel ,güzel meslekHoşgeldin aramıza memnun oluruz sık sık bekleriz topiğe.Memursunuz sanırım?Bende mudanyada oturuyorum.
evet cnm öğretmenim.
Allah bağışlasın kızınızı bende kreşte yardımcı öğrtemnlik yapmıştım.En son çocuk bakıyordum şimdi boştayım uygun bir iş arıyorum bakalım hayırlısı olur inşallahhoşbulduk.meslektaş sayılırız.bende ilkokulda anasınıfı öğretmeniyim.yaşım 32 .5 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var bizim aileler yok burda gurbetçiyiz.kilomu hiç sorma
Hoşgeldiniz aramıza Allah bağışlasın kızlarınızımerhaba hemşehrilerim,benide alırmısınız aranıza :)))
siz sormadan ben kendimi tanıtayım.
34 yaşındayım,evliyim,13 ve 8 yaşlarında 2 kızım var,ev hanımıyım.
osmangazi de kayınvalide,3 elti ve 1 görümcenin olduğu aile apartmanında yaşıyoruz:))))Ooo kalabalık aile desenizde
slm kızlar bende 4 ay önce taşındım bursaya eşim öğretmen işi dolayısıyla geldik ama ben henüz alışamadım alışmam için erkenmi sizce ben kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama bu topiği yeni buldum daha önce raslamadığım için üzüldiüm çok sıcak bir ortamınız var hepinizi tanımak isterim...
A.s hoşgeldin aramıza alışırsın zamanla Bursa güzeldir olsun şimdi buldun iştebekleriz topiğe
oy minik gelin senibende evlendigimde 47 kiloydum boy kilo aynı ben kız tabi şimdi 54felan oldum ben 18de evlendim ben şimdi 23 oldum bende lise çocuk gelişimi mezunuyum bu 5.senem anaoklunda öğretmenlik yapıyorum ayrıca bende açıköğretim işletme okuyorum geçen sene başladım bakalım biter inşallah benimde eşimin ailesiyle kendi ailemden iyiyim çok şükür ne kadar ortak yönümüz var seninle inşallah ayrılmazsın konuşuruz bol bol
hg aramıza yeniden meslektaşlarım oldu 2 tane ne güzelüniversite mezunusun sen sanırım devlette anaokulu öğretmeni olduguna göre:)) ben özeldeyim keşke okusaydım evlendim evde kalcam sandım sanırım hayırlısı böyleymiş nabayım çok şükür pişman değilim
hg aramıza güzel tanıtmışsın kendiniaile apartmanınında işler nasıl öldürmüyonus birbirinizi dimi
hg aramıza biz seni ısındırırız bursaya hatta kanını kaynatırız merak etme
Allah mesut etsin bende umarım gönlünce bir iş bulursun
Ne güzel ,güzel meslek
Allah bağışlasın kızınızı bende kreşte yardımcı öğrtemnlik yapmıştım.En son çocuk bakıyordum şimdi boştayım uygun bir iş arıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
Hoşgeldiniz aramıza Allah bağışlasın kızlarınızıOoo kalabalık aile desenizde
A.s hoşgeldin aramıza alışırsın zamanla Bursa güzeldir olsun şimdi buldun iştebekleriz topiğe
hoşbuldum,amin rabbim cümlemizin evladını bağışlasın
evet kalabalık aileyiz.bunun avantajları da var dezavantajları da.(dezavantajları biraz daha fazla)
ama genel anlamda iyi geçniyoruz.en azından birbirimizi öldürmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?