Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oyy kuzum yaa bişeyin oldugu belliydi zaten bi ileşemediniz kuzum siz ya niye böle ama dediğimi yapmıyosun balzencefil yapcaktın hani bakmıyosun kendine sonra hastasınız böleakşamalrı meyve yeniyomu kuru yemişler pekmez tayinler yeniyomuo çocugada yedir bunları bişeyiniz kalmaz allah şifa versin canım dikkat edin

bu arada evet ablanalra taşının sizz

kuzum ya bişi yokmuş işte hem olsa nolcakki o test tehlikeli diyolar ahmet beye güvenim sonsuz ama olsa nolur yani bişi olsa bbegine kıyıcakmısın onu düşün kıymıcaksan niye onu rahatsız etceksinben olsam yaptırmazdım çünkü çok ta gerek yok demiş doktor allah korusun bişi çıksada biz allah inancı i-olan insanalrız bişey yok bence 2li testi normal ense kalınlığıda nye üzüyosunkendini kızıcam ama melekler korusun sizi kuzum üzme kendini bebeğine zarar veriyosun yazık ama

ben bursanın Osmangazi de oturuyorum ben dilek 25 yaşındayım evli değilim ve çalışmıyorum

bende osmangazi merinostayım 23 yaşındayım 5bucuk senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim memnun oldum

meraba kızlar ben bursalı değilim ama bursaya gelin geldim benide aranıza alınnn

meraba hoşgeldinnnn gelinimizzzzz oğlumuz ne iş yapıyo sen yaş boy kilo iş güç ne kadarlık evlisiniz çocuk varmı kaynananla aran nası bilgileri alalım

ben bursanın Osmangazi de oturuyorum ben dilek 25 yaşındayım evli değilim ve çalışmıyorum
Bende Mudanyadan canım
Canım ya üzülüp ağlama lütfen aklına kötü şeyler getirme inşallah sonuçlar iyi çıkar.Allah yardımcınız olsun canım
Canım hergün girerdin birşeyler olduğunu tahmin ettik :2:Çok geçmiş olsun üzüldüm.Allah'tan ailen yakın ne güzel sağolsunalr yardımcı olmuşlar.Dikkat edin kendinize bitki çayları vs için.Kendini toplayana kadar ablanda kal biraz bariİnşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz prensesinle öpüyorum canım kendinize iyi bakın
meraba kızlar ben bursalı değilim ama bursaya gelin geldim benide aranıza alınnn
Canım hoşgeldin Allah mesut etsin sanırım birde bebiş var yoldaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sizler bursanın neresinde yaşıyorsunuz?
Ben mudanya canım 30 yaşında evli çocuk yok henüz

Haksever nasılsın şekerimSenin bu lafların varya ilahi sen çok yaşa emi karnın büyüsünde bebişin olsun tez zamanda

oyyy çok geçmiş olsun canım siz fena yakalandınız..
acil şifalar,
benim anneciğim var ilgilenen senin ablaların:))
Merhaba bende bursada yasıyorum...
hoş geldiniz..
hoş geldiniz..
Sizler bursanın neresinde yaşıyorsunuz?

ben yıldırım millet mh..

kızlar oğluma haksızlık ettim sinirlendim bağırdım çağırdım,
çiş olayında çok sabırsızdım ama beni utandırdı..
salı günü başlamıştık sanaırım çiş alıştırmaya,
dün 1 kez kaçırdı altına oda azcıkk..
bugün maşallahı varçözdü olayı artık bana bile söylemiyor koşa koşa gidiyor banyoya lazımlığına oturyor bende arkadan:))
yupiiiiiiii çok mutluyum
büyük bir yüktü ıomuzumda rahatladım artık,
ama vijdan azabı duydum kendimden 4 günde çözdü benim oğlum,
bende burda söylendim okadar,,vijdansız analar gibi:18:

ben bilmem eşim bilir reklamında açtım burayı
favorim kırmızılar ama zor işleri fark açıldı baya:)

haksever güle güle giy canım..

bende bursalı olmayıp bursada yaşayanlardanım 2005 şubatta bursanın ilçesine atandım 2008 şubattan beride bursa merkezdeyim.nilüferde oturuyorum.zamanla sizleri tanımak isterim.

bende bursalı olmayıp bursada yaşayanlardanım 2005 şubatta bursanın ilçesine atandım 2008 şubattan beride bursa merkezdeyim.nilüferde oturuyorum.zamanla sizleri tanımak isterim.
Hoşgeldin aramıza memnun oluruz sık sık bekleriz topiğe.Memursunuz sanırım?Bende mudanyada oturuyorum.

Ayy canım iyi gözün aydın çocuğun günahını aldın olmuyor diye bak oluyormuşBundan sonra devamı gelir inşallah.Bu arada bizimde favorimiz kırmızılardı ama malesef kaybettiler mavili çocuk çok şımarıktı

teşekkürler canım ama muhtemelen seni denicektir gene bez için sakın taviz verme ama sert tutum içindede olma onun artık büyüdügünü ve herkez gb tuvalete yapması gerektigini anlat tıpkı büyük gb maddi ve manevi acıdan anlat onalr herşeyi anlıyolar tuvalet egitimi aslında çok önemli bi konu bi çocugun yüzde 70 karakteri 0-6 yaşta oyuruyo ve en önemli evlerelerden biride tuvalet egitimi bu konudaki her tutum size ileride dönük olucak o yüzden dikkatli ol canım senin tutumların onun haraketleri ve karakteri olucak sonra niye bu böyle oldu dediğimiz tüm hareketler ebebeyinlerin onlara ögrettikleri aslında hep öyle düşün sinilendiginde uzak dur biraz zaten geçer hemen

hg aramıza artık bursalı sayılırsın evlimisin ne iş yapıyosun çocuk varmı yaşın boyun kilon:))

ben özge merinosta oturuyorum 23 yaşındayım 5bucuk senelk evliyim anaokulu öğretmeniyim memnun oldum

Gunaydin kizlar hosbulduk bu arada, ben aslen yozgatli olup temmzda bursaya gelin geldim lise (cocuk gelisim) mezun uh yum ve aciktan adalet okuyorum, bursayi fazla bilmesemde cogu yeri gezdim sanirim osmangazide kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz kayinvalidem ve eltimle aramiz cok iyi bende 21yasima gircem 1,60boy 47 kiloyum oyle iste

hoşbulduk.meslektaş sayılırız.bende ilkokulda anasınıfı öğretmeniyim.yaşım 32 .5 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var bizim aileler yok burda gurbetçiyiz.kilomu hiç sorma

merhaba hemşehrilerim,benide alırmısınız aranıza :)))
siz sormadan ben kendimi tanıtayım.
34 yaşındayım,evliyim,13 ve 8 yaşlarında 2 kızım var,ev hanımıyım.
osmangazi de kayınvalide,3 elti ve 1 görümcenin olduğu aile apartmanında yaşıyoruz:))))

slm kızlar bende 4 ay önce taşındım bursaya eşim öğretmen işi dolayısıyla geldik ama ben henüz alışamadım alışmam için erkenmi sizce ben kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama bu topiği yeni buldum daha önce raslamadığım için üzüldiüm çok sıcak bir ortamınız var hepinizi tanımak isterim...

oy minik gelin seni bende evlendigimde 47 kiloydum boy kilo aynı ben kız tabi şimdi 54felan oldum ben 18de evlendim ben şimdi 23 oldum bende lise çocuk gelişimi mezunuyum bu 5.senem anaoklunda öğretmenlik yapıyorum ayrıca bende açıköğretim işletme okuyorum geçen sene başladım bakalım biter inşallah benimde eşimin ailesiyle kendi ailemden iyiyim çok şükür ne kadar ortak yönümüz var seninle inşallah ayrılmazsın konuşuruz bol bol

hoşbulduk.meslektaş sayılırız.bende ilkokulda anasınıfı öğretmeniyim.yaşım 32 .5 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var bizim aileler yok burda gurbetçiyiz.kilomu hiç sorma

hg aramıza yeniden meslektaşlarım oldu 2 tane ne güzel üniversite mezunusun sen sanırım devlette anaokulu öğretmeni olduguna göre:)) ben özeldeyim keşke okusaydım evlendim evde kalcam sandım sanırım hayırlısı böyleymiş nabayım çok şükür pişman değilim

hg aramıza güzel tanıtmışsın kendini aile apartmanınında işler nasıl öldürmüyonus birbirinizi dimi

hg aramıza biz seni ısındırırız bursaya hatta kanını kaynatırız merak etme

ben hep burdayimmmm bu topigi bulduğum içinde ayrıca çok mutluyum :)
ben çalışmıyorum malesef özel bir kreşte ise başlayacktim geri vazgeçtim bursayi güzelce bi taniym daha sonra tekrar çalışcm insallah :)

Allah mesut etsin bende umarım gönlünce bir iş bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…