Nasılsın kaderim uamrım iyi olmuşsundursağol canım,kış çayım yoktu ama tylolhot içtim soğuk algınlığı için,akşamda eşime antbiyotik aldırdım,dr. gitsem antibiyotik verecek,
bakalım umarım fayda eder..
canım ben iyinin kötüsü kötünün iyisi işte:)
dün eşim antibiyotik aldı bakalım fayda eder inşallah,etmezse ara bugün dr. götürürüm dedi,
yanlız çok halsizim sabahta eşim götürdü çocuğu,
ben kalktım ama tyloht hazırlamak iç,n yatıcam yine leaptap kucağımda yatarım artık:)
İyi etmişsin bir yerlerden başlamak lazım ertelemek iyi değil alışır zamanla inşallahkızlar ben ardanın altını tamamen açtım artık salı günü çalışmalara başladık,
ama bu sefer beni yenemeyecek pes etmeyecem,
evde mahsur kalınca dedim evdeyken açayım öğrensin,
havalar soğuk ama biizm ev çok sıcak oluyor,o yüzden havalar bizi etkilemiyor,
halı olayındada tedbirimi aldım, alıştırma kiloduda aldırdım eşime küçük almış çocuğa, etiketinide koparınca geri veremedik,
bugünde büyük boyunu alacak bakalım çıktık bir yola geri adım atmıcam ama sabrımı çok zorluyor..
sabır çekiyorum dün birde hastaydım halim yok kalkmaya,
çaktım ikitane poposuna hala bez bağla diyor
yok dedim bez satan amca ölmüş bez mez satmıyor bezsiz kaldık dedim,
hıı tayam tayam dedi durdu ağlayarak
eyvah ya yazında bu gibi sorunlar olunca, daha zamanı var deyip 1 haftadan sonra altını tekrar bağlamıştım hemde baya baya söylemeye başlamıştı,
arada kaçırınca pes ettim bağladım,, keşke ozaman diretseydim
hayırlısı olsun canımkızlar günaydın
gittim sonucu negatif çıktı .
Gözün aydın darısıda diğer dişlerinin çıkmasınagünaydın kızlaray bugün hava muthiş soğuk yaa klima sabtan beri çalışıyo banamısın demiyo valla
sevcan canım çok geçmiş olsun iyi çok şükür tahlillerinde bişey çıkmamış geçenlrde benim büyük oğlanda karnım ağrıyor diye rahatsızlandı dr a götürdük tahlil falan yapıldı üşütme dedi dr ıhlamur falan içir canım ılık ılık iyi gelir
kaderim canım sana da çok gemiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin ardayı da çişe alıştırıyomusun valla allah sabır versin canım hasta hasta uğrşatırmaz işallah canım seni
sürgün sevda gözün aydın canım yokmuş bişey
bu arada kızlarr bizim küçük veletin dişi patlamışakşam ben gördüm
günaydın kızlar
bizde bugün berra ya randevu aldık
bakalım ne diyecek
sevcan geçmiş olsun
berra da ara ara karnım ağrıyor der
karamuk gözünüzaydın.
sağlam olsun dişleri :)
kaderim sanada geçmiş olsun
kolay gelsin bu arada
zor olaya bu alıştırma ama
niyetine girince üstesinden
geliyor insan.
sürgün sevda gözünaydın
korunmayı sağlama alırsın artık :)
günaydın kızlar
biz dün gittik doktora
ciğer filmi kan tahlili derken
akşamı buldu çıkmamız
çok şükür ki bir şey çıkmadı
ilaçları aldık ama kullanmadım
ballı limona devam :)
kaderim bi tek annem olsun bana birşey olmaz sözü
ne kadarda doğru
bir yemek bir çorba yapsa o bile yetiyor
çiş eğitimindede bence arda altına yapınca sakın
kızıp sinirlendiğini belli etme
inatlaşır daha fazla
baharım inşallah diğer sonucun iyi çıkar
seni üzmez doktorlar
karamuk kolay gelsin
sen demirtaştamıydın?
Sende sağol canım Allah iyilik versinnabersiniz kızlar kimseler uğramamış,
hakseverde gece uğramamış,
baharcım canım sağol biraz daha iyim,
dün akşam üstü annem geldi, yemekler yapmış bana çorba falan getirdi..
yarında gelirim belki dedi..
bende biraz daha iyim..
arda beni çok yoruyor herşeye aklı eren çocuk tuvalete nasıl aklı ermiyor anlamıyorum,
dün gözüme baka baka altına yaptı:18:
sabır sabır:18::18:
günaydın kızlar
biz dün gittik doktora
akşamı buldu çıkmamız
ne kadarda doğru
inatlaşır daha fazla
seni üzmez doktorlar
karamuk kolay gelsin
sen demirtaştamıydın?
bizimkide tuvalet beğenmiyoruz 2 lazımlık var ama sorun çıkarıyorgünaydın kızlarr nasılsınız dışardaydım işlerimi hallettim şimdi geldim ofise
kaderim ohh ne iyi olmuş valla annen gelmiş yardıma zaten bir yemek yapsalar o bile yetiyor
valla arda için de çekecen sabırı devam edeceksin canım başka çaresi yok kimi çocuk inat ediyor işte benim büyük oğlan da çişe alıştırıken küçüğünü yapıyordu afedersin büyük tuvaleti gelince kıyametleri koparıyodu korkuyodu onu yapmaya anne yılan geliyo anne yılan geliyo diye ağlayarak yapardı
aynen canım dün anneciğimin yemekleri bana ilaç oldu.. bugünde çorba yaptı sabah sabah oh mis mis:))günaydın kızlar
biz dün gittik doktora
akşamı buldu çıkmamız
ne kadarda doğru
inatlaşır daha fazla
seni üzmez doktorlar
karamuk kolay gelsin
sen demirtaştamıydın?
Sende sağol canım Allah iyilik versin.Ardaya da kızdığını belli etme güzellikle ikna etme yoluna git yoksa inadına yapmaz
Sonucunun iyi çıkmasına sevindim canım bitki çayı bal limon iyi gelir tabiki ilaçlardan daha iyidir hiç olmazsaİnşallah canım pazartesi hsg çektirip onun sonucuyla birlikte doktora gideceğim bakalım hayırlısı olsun
İnşallah canım ya Allah'tan istediğimiz o hayırlı sağlıklı olsundabizimkide tuvalet beğenmiyoruz 2 lazımlık var ama sorun çıkarıyor
bugün biraz daha iyidi..
ayberk gibi düşünen çok çocuk rastaldım korkudan yapamayanama zor işler sabır işi bu alıştırma olayı
aynen canım dün anneciğimin yemekleri bana ilaç oldu.. bugünde çorba yaptı sabah sabah oh mis mis:))
ay ben kendime hakim olamıyorum,çok sabırsızım,
ama bugün dünküne göre daha iyidi, yarında bugünküne göre daha iyi olacak anladım:))
canım inşallah seni rahatlatacak şeklide ilerler durumun..
ayyy artık hamileyim çığlıkları duymak istiyor bu topikk inşallah yaaaa inşallahh..
Evet Sevcan gelmemiş inşallah iyidir.Annenler gelmiş ne güzel.İyi gezmeye gitmişsin iyi gelmiştir sana gezmeksevcan gelmemiş bugün hiçç şaşırdım..
inşallah sorun yoktur yanlız bırakmazdı bizim topiği,
ya canı sıkkın ya eve gitti şevvalin hastalığı üzerine,
yada yoğundu ama inşallah yoğunluktan girememiştir..
sevcancığım sensiz olmuyor
bugün buraya yazdıktan sonra annem aradı çıkıyoruz yoldayız dedi,
babamla ve abimin eşiyle beraber bana ziyaret için geleceklermiş,
neyse sevindim derken arkadaş aradı,
ihsaniyedeki arkadaşta bugün buluşacaktık hatırlatayım dedi,
ayyy ben şok oldum unuttum dedim artı hastayım dedim olmaz asla dedi bekliyoruz vs..
neyse annemler geldi poşetler ellerinde ay nasıl diyecem derken söylemedim:)
saat 1 oldu eltim arıyor (oda benim arkadaş gurubundan oldu arkadaşlarımı çok sevdi ayrılamıyor):))
babam cumaya gitmişti anneme dedim olsun git annem açılırsın ardaya bakarım dedi..
ama yengeme ayıp olur diye hayır falan dedim yengemide abim çağırdı:))
uzun lafın kısası arkadaşa gittim bugün ordaydık..eşimde gezmek olunca iyisin dedi durdu
ama daha iyim antibiyotiğe devam tabisi
öyle işte kızlar şimdi evimdeyim annemlerle güzel yemek yedik babamla annem gittiler,
ve iyiki annem varya vallah bir çorbayla iş tamam:)))
slm kızlar nasılsınız ben ölüyorumya yorgunluktan...
perşembe tatildi sabahın 7 sinde kalktım eşimde işe gitmedi çok kar var diye hadid edik kalkmışken fakülteye belgelerimizi götürelim neyse metroyla gittik fakülteye sanıyoz hemen heyet görcek rapor vercekk nerdeeeeeeeeeealdılar belgeleri herşeyi dediler biz sizi arıcaz eşim çok oldu neyse ordan cıktık dedim hadi çarşıya gidelimm gittik tek bi dükkana soktu beni manto bakcaktım almıcaktım bi baktım almışız dogum günü hediyen bak bana icat çıakrtma dedi ocak 20 dogum günüm neyse bu senede böle geçcek işte hiç anlamıyo ki beni ne istediğimi açık açık sölüyorum beni düşün kendin bişi al bana süpriz yap yok anam yok içinden gelmiyo işte neden istiyorumki boşu boşuna zaten ihtiyacım olan alcam bişeyi alsak nolur almasak nolur neyse yaa boşvereyim hiçbizaman düşünülen sevilen önemsenen kadın olmucam neyse manto aldık onada 2 kot bi kazak bere cüzdan aldık 400lira puffffffff oldu yemek yedik patilaya götürdüm onu
mantom kiremit rengi aldım yarın seminer var giyerim artık tee beşevlere lale bahçesine gidicez yaa pufffsabahtan öglene kadar ama eve gelmemiz 3 olur cumarteside orda biter..bu akşamda toplantı vardı kocacım dıaşrda yedi...ben kreşte yedim bişiler... geldimden beride çay çerez servis ediyorum yemek yaptım yarına offf valla cok yorgunum dedim cye oturcam tek kelime etme kafa dagıtcam dedim tamam canım diyo cok bunaldım yahuuu okulda nazi hitler düzeni var konuşmak gruplaşmak telefon yasak net yasak bilmem ne herşey yasak boş görmesinler şaka gb yaa sanki milyarlar veriyolarda herkez hizmet için orda maaş almadımızı söledim işlerine gelince hizmet ama verime gelince iş yeri muamelesi yapıyolar... onlarada canım bi sıkkın bak cuma toplantı yarın seminer bide pazartesi akşamı sohbet var her gün bişi cıkıyo sabah akşamımızı baglıyolar ...samimiyet dışarda diyolar sanki dışar bi hayatımız var gb..çok komik ya bide evli olunca daha bi tuhafına gidiyo insanın yani lisede gb hissediyorum kendimi o yasak bu yasak neyse allah rızası olmasa dayanılmaz hizmet işte bi şekilde yürüyo...
herkez hasta galibageçmiş olsun hepinize canlarım benimben iyiyim şükür bigün hasta gb moralim bozuk oluyo bigün iyi oluyorum hastamıyım diye kendimi dinlemeye vaktim olmadığı için sağlamım çok şükür
çocukalrla aram çok iyihepsini tanıyorum öğrendim anlaşıyoruz yorucu ama onalrla güzel geçiyo herşey büyükler olmasa çocuklar zaten melek öle tatlılarki kıyamıyorum hiç bide küçükler ya bu sene yani ne bilim hep bakarken diyorum nasıl yolluyolar ananaları babaları ne emeklerle ne düşüncelerle diye kızamıyorum hiç bu sene sanırım bende büyüdüm anne gb davranıyorum düştünmü acıdımı içim acıyo terleme bak hasta olursun kızıyorum bazen ceza vermek gerekiyo oda düşünme cezası en fazla bi köşeye git diyorum sonra bakıyorum boynu bükülüyo kıyamıyorum alıyorum kucama öpüyorum konuşuyorum sonra gene aynısını yapıyo ama nabım sanırım bu sene daha farklı bakıyorum ve çocugun kıymetini biliyorum anne olabilcekmiyim acaba
biz sizi arıcaz dediler ararlar mıkicanım sıkkın galiba benim
slm kızlar nasılsınız ben ölüyorumya yorgunluktan...
perşembe tatildi sabahın 7 sinde kalktım eşimde işe gitmedi çok kar var diye hadid edik kalkmışken fakülteye belgelerimizi götürelim neyse metroyla gittik fakülteye sanıyoz hemen heyet görcek rapor vercekk nerdeeeeeeeeeealdılar belgeleri herşeyi dediler biz sizi arıcaz eşim çok oldu neyse ordan cıktık dedim hadi çarşıya gidelimm gittik tek bi dükkana soktu beni manto bakcaktım almıcaktım bi baktım almışız dogum günü hediyen bak bana icat çıakrtma dedi ocak 20 dogum günüm neyse bu senede böle geçcek işte hiç anlamıyo ki beni ne istediğimi açık açık sölüyorum beni düşün kendin bişi al bana süpriz yap yok anam yok içinden gelmiyo işte neden istiyorumki boşu boşuna zaten ihtiyacım olan alcam bişeyi alsak nolur almasak nolur neyse yaa boşvereyim hiçbizaman düşünülen sevilen önemsenen kadın olmucam neyse manto aldık onada 2 kot bi kazak bere cüzdan aldık 400lira puffffffff oldu yemek yedik patilaya götürdüm onu
mantom kiremit rengi aldım yarın seminer var giyerim artık tee beşevlere lale bahçesine gidicez yaa pufffsabahtan öglene kadar ama eve gelmemiz 3 olur cumarteside orda biter..bu akşamda toplantı vardı kocacım dıaşrda yedi...ben kreşte yedim bişiler... geldimden beride çay çerez servis ediyorum yemek yaptım yarına offf valla cok yorgunum dedim cye oturcam tek kelime etme kafa dagıtcam dedim tamam canım diyo cok bunaldım yahuuu okulda nazi hitler düzeni var konuşmak gruplaşmak telefon yasak net yasak bilmem ne herşey yasak boş görmesinler şaka gb yaa sanki milyarlar veriyolarda herkez hizmet için orda maaş almadımızı söledim işlerine gelince hizmet ama verime gelince iş yeri muamelesi yapıyolar... onlarada canım bi sıkkın bak cuma toplantı yarın seminer bide pazartesi akşamı sohbet var her gün bişi cıkıyo sabah akşamımızı baglıyolar ...samimiyet dışarda diyolar sanki dışar bi hayatımız var gb..çok komik ya bide evli olunca daha bi tuhafına gidiyo insanın yani lisede gb hissediyorum kendimi o yasak bu yasak neyse allah rızası olmasa dayanılmaz hizmet işte bi şekilde yürüyo...
herkez hasta galibageçmiş olsun hepinize canlarım benimben iyiyim şükür bigün hasta gb moralim bozuk oluyo bigün iyi oluyorum hastamıyım diye kendimi dinlemeye vaktim olmadığı için sağlamım çok şükür
çocukalrla aram çok iyihepsini tanıyorum öğrendim anlaşıyoruz yorucu ama onalrla güzel geçiyo herşey büyükler olmasa çocuklar zaten melek öle tatlılarki kıyamıyorum hiç bide küçükler ya bu sene yani ne bilim hep bakarken diyorum nasıl yolluyolar ananaları babaları ne emeklerle ne düşüncelerle diye kızamıyorum hiç bu sene sanırım bende büyüdüm anne gb davranıyorum düştünmü acıdımı içim acıyo terleme bak hasta olursun kızıyorum bazen ceza vermek gerekiyo oda düşünme cezası en fazla bi köşeye git diyorum sonra bakıyorum boynu bükülüyo kıyamıyorum alıyorum kucama öpüyorum konuşuyorum sonra gene aynısını yapıyo ama nabım sanırım bu sene daha farklı bakıyorum ve çocugun kıymetini biliyorum anne olabilcekmiyim acaba
biz sizi arıcaz dediler ararlar mıkicanım sıkkın galiba benim
Merhaba bende bursada yasıyorum...
Merhaba bende bursada yasıyorum...
hayırlı haberler alırsın inşallah canım:)...bende manto istiyorummmm
ben bursanın Osmangazi de oturuyorum ben dilek 25 yaşındayım evli değilim ve çalışmıyorumHoşgeldin aramıza neresinden Bursanın kendini tanıtırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?