- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
nasıl çıkmaz ki tahlilde şaşırdım..ama karın ağrısını bence kurda yorma havalar soğuk midesini üşütmüştür,
umarım kötü bişey çıkmaz..
canım kontrolden para alınmıyor,muayne ücretinden 15güne kadar ücret alınmıyor..
sağol canım,kış çayım yoktu ama tylolhot içtim soğuk algınlığı için,akşamda eşime antbiyotik aldırdım,dr. gitsem antibiyotik verecek,İyi olmanıza sevindim canımBende iyiyim ne olsun bildiğin gibi :)
Kaderim geçmiş olsun dikkat et kendine, kış çayı hazır karışık bitki çayı var ondan içsene faydası olur.Allah şifa versin.Bu arada yarın okullar varmış haberlerde söyledi haberin olsun canım
Sen nasıl oldun canım.
bende şaşırdım açıkçası... Dediğin gibi üşütüyor muhtemelen çünkü her ağrıyor dediğinde ya gaz çıkarıyor ya kaka yapıyor
sağol canım,kış çayım yoktu ama tylolhot içtim soğuk algınlığı için,akşamda eşime antbiyotik aldırdım,dr. gitsem antibiyotik verecek,
bakalım umarım fayda eder..
canım ben iyinin kötüsü kötünün iyisi işte:)
dün eşim antibiyotik aldı bakalım fayda eder inşallah,etmezse ara bugün dr. götürürüm dedi,
yanlız çok halsizim sabahta eşim götürdü çocuğu,
ben kalktım ama tyloht hazırlamak iç,n yatıcam yine leaptap kucağımda yatarım artık:)
İyi gelir neden gelmesin.
Bende evde vardı kendi kendime içtim antibiyotik :) sonra doktor ertesi günü yine aynı ilacı yazdı...
Arda ne yapacak keşke annen gelebilse :S oynarmı kendi kendine sen yatsan...
kızlar ben ardanın altını tamamen açtım artık salı günü çalışmalara başladık,
ama bu sefer beni yenemeyecek pes etmeyecem,
evde mahsur kalınca dedim evdeyken açayım öğrensin,
havalar soğuk ama biizm ev çok sıcak oluyor,o yüzden havalar bizi etkilemiyor,
halı olayındada tedbirimi aldım, alıştırma kiloduda aldırdım eşime küçük almış çocuğa, etiketinide koparınca geri veremedik,
bugünde büyük boyunu alacak bakalım çıktık bir yola geri adım atmıcam ama sabrımı çok zorluyor..
sabır çekiyorum dün birde hastaydım halim yok kalkmaya,
çaktım ikitane poposuna hala bez bağla diyor
yok dedim bez satan amca ölmüş bez mez satmıyor bezsiz kaldık dedim,
hıı tayam tayam dedi durdu ağlayarak
eyvah ya yazında bu gibi sorunlar olunca, daha zamanı var deyip 1 haftadan sonra altını tekrar bağlamıştım hemde baya baya söylemeye başlamıştı,
arada kaçırınca pes ettim bağladım,, keşke ozaman diretseydim
yok canım dün baya dinlendim akşamda erken yattım biraz,
annemi çağırmak aklıma gelmedi..
oda aramadı dün, eşim bugün söylerse hasta olduğumu belki gelir,
arda kendi kendine oynuyorda işte çiş olayında kalkıcam hep
kızlar günaydın 2 gündür yazamadım .nasılsınız.?
doktordan geliyorum şimdi günlerim geçti tam 2 hafta test yaptırmaya gittim çok moralim bozuk hemşire eğer gebelik varsa 6 haftalık dior korkuyorum şuan için düşünmyorum çok üzülürüm gebeysem allah arattırmasın ama bazı sebeplerden istemyorum.dua edin neolur
kızlar günaydın
gittim sonucu negatif çıktı .
hadi gözün aydın.
Madem istemiyorsun daha iyi yöntemlerle korunursun bundan sonra
size de geçmiş olsun canım iyi haberlerle gelirisniz işallah
günaydın kızlar
bizde bugün berra ya randevu aldık
bakalım ne diyecek
sevcan geçmiş olsun
berra da ara ara karnım ağrıyor der
karamuk gözünüzaydın.
sağlam olsun dişleri :)
kaderim sanada geçmiş olsun
kolay gelsin bu arada
zor olaya bu alıştırma ama
niyetine girince üstesinden
geliyor insan.
sürgün sevda gözünaydın
korunmayı sağlama alırsın artık :)
günaydın kızlaray bugün hava muthiş soğuk yaa klima sabtan beri çalışıyo banamısın demiyo valla
sevcan canım çok geçmiş olsun iyi çok şükür tahlillerinde bişey çıkmamış geçenlrde benim büyük oğlanda karnım ağrıyor diye rahatsızlandı dr a götürdük tahlil falan yapıldı üşütme dedi dr ıhlamur falan içir canım ılık ılık iyi gelir
kaderim canım sana da çok gemiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin ardayı da çişe alıştırıyomusun valla allah sabır versin canım hasta hasta uğrşatırmaz işallah canım seni
sürgün sevda gözün aydın canım yokmuş bişey
bu arada kızlarr bizim küçük veletin dişi patlamışakşam ben gördüm
günaydın kızlar
bakalım ne diyecek
sevcan geçmiş olsun
karamuk gözünüzaydın.
kolay gelsin bu arada
geliyor insan.
sürgün sevda gözünaydın
size de geçmiş olsun canım iyi haberlerle gelirisniz işallah
amin işallah canım sağoalsın ama valla bizimki çok ısırıyo dişleri çıkıncada ısırırsa yandık neyi görse ısırmaya çalışıyo
bugün bir vukuatımız yok,,Senin için kötü bir zaman olmuş ama, belki oğlun üzülür hasta hasta annemi uğraştırmıyım der söyler çişini. İnşallah...
ilk gece bezlemedim yaptırıp yatırdım hem geceye hem gündüze alışsın diye,ama baktım kaçırmış,Çok doğru yapmışsın canım. Yazı kışı yok gerçekten öğrenirse öğrenir. Ama herkes zorluk çekiyor dediğin gibi sabır şart. Kızmadan bağırmadan, en fazla bir hafta uğraşırsın. Yazında rahat edersin.
Başarılar dilerim canım. Gece ne yapıyorsun. kaldırıyormusun? bezliyormusun?
Darısı bizim başımıza...
çocuk bekleyen bir anne olsaydın,,kızlar günaydın
sağol canımm..günaydın kızlaray bugün hava muthiş soğuk yaa klima sabtan beri çalışıyo banamısın demiyo valla
sevcan canım çok geçmiş olsun iyi çok şükür tahlillerinde bişey çıkmamış geçenlrde benim büyük oğlanda karnım ağrıyor diye rahatsızlandı dr a götürdük tahlil falan yapıldı üşütme dedi dr ıhlamur falan içir canım ılık ılık iyi gelir
kaderim canım sana da çok gemiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin ardayı da çişe alıştırıyomusun valla allah sabır versin canım hasta hasta uğrşatırmaz işallah canım seni
günaydın kızlar
bakalım ne diyecek
sevcan geçmiş olsun
karamuk gözünüzaydın.
kolay gelsin bu arada
geliyor insan.
sürgün sevda gözünaydın
bugün bir vukuatımız yok,,Senin için kötü bir zaman olmuş ama, belki oğlun üzülür hasta hasta annemi uğraştırmıyım der söyler çişini. İnşallah...
ilk gece bezlemedim yaptırıp yatırdım hem geceye hem gündüze alışsın diye,ama baktım kaçırmış,Çok doğru yapmışsın canım. Yazı kışı yok gerçekten öğrenirse öğrenir. Ama herkes zorluk çekiyor dediğin gibi sabır şart. Kızmadan bağırmadan, en fazla bir hafta uğraşırsın. Yazında rahat edersin.
Başarılar dilerim canım. Gece ne yapıyorsun. kaldırıyormusun? bezliyormusun?
Darısı bizim başımıza...
çocuk bekleyen bir anne olsaydın,,kızlar günaydın
sağol canımm..günaydın kızlaray bugün hava muthiş soğuk yaa klima sabtan beri çalışıyo banamısın demiyo valla
günaydın kızlar
bakalım ne diyecek
sevcan geçmiş olsun
karamuk gözünüzaydın.
kolay gelsin bu arada
geliyor insan.
sürgün sevda gözünaydın
saol canım
Çok sevindim inciler sıra sıra olsun sağlıklı düzgün olsun :)
ee ıssıra ıssıra öğrenecekler ıssırmamayı :)) ben hep burnunu sıkardım memeyi ısırıyodu en çok :) sen emziriyomusun.
bugün bir vukuatımız yok,,
ama dün çıldırttı beni..
ilk gece bezlemedim yaptırıp yatırdım hem geceye hem gündüze alışsın diye,ama baktım kaçırmış,
eşimde bağla çocuk daha gündüz söylemiyor gece nasıl söylesin hasta yapacan çocuğu deyince gece bez bağladım,
farkında değil ama bezinede yapıyor sabahta çıkarıyorum..
çocuk bekleyen bir anne olsaydın,,
6 haftalık olabilirsin diyen kadını bombalardın heralde,
nasıl emin olmadan konuşuyor..
sanada gözün aydın diyelim..dikkat et korunma yöntemini değiştir,
bu korku sana yetmiştir:)
sağol canımm..
kız çaktırma gördüğünü,
birileri aaa dişimi çıkmış derse aaaaaaa çıkmışmı de:)
hediye aldırmanın mantıklı kurnaz yolları:)
gırgır olur:)
sağol canım
niyetine girdik ve asla pes etmeden çıkıcam işin içinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?