Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canım,bursamız güzeldir alışırsın zamanla
bende yeniyim topikte,ortamı bende çok sevdim.

Selam kìzlar ara ara girip selam veriyorum kaderim gözün aydin ardacim akilli Çocuktur kiyamam bagirma sakin davran annelik Çok zor bak ben 2.doguruyormuyum Çünkü Çocuk yetistirmek büyütmek Çok zor :)

Merhaba

Öncelikle tüm hastalanmış olanlarınıza ve yine aynı şekilde hasta olan miniklerin hepsine geçmiş olsun diyorum.

Artık bağışıklık sistemlerimizin gerçekten iyice zayıflamış olması nedeniyle, mevsimsel rahatsızlıklar bile çok daha ağır, çok daha zor ve çok daha uzun sürede ancak atlatılabiliyor ve hakikaten sarsıyor.

Neyse ki, gelip geçici rahatsızlıklar. Allah başkaca rahatsızlıklardan korusun inşallah ve sağlık versin herkese.

Bir sürü yeni arkadaşlar dahil olmuş, ne güzel...

Hepinize ayrı ayrı "Hoşgeldiniz" diyorum ben de.

Ha, az daha unutuyordum, sayfaları tam olarak okuyamadım tabi ki ama, artık adam olup kendi kendine tuvalete gitmeye başlayan miniği de tebrik ediyorum ve anneye de kocaman bir "gözünüzaydın" diyorum. Neyse, en sonunda biraz sabır, biraz da vakti saati gelmiş olduğundan bu probleminizi çözmüş olmanıza çok sevindim gerçekten.

Darısı, tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışan tüm annelerin başına, diyorum.

Bizler, onları kendimizle bir tutuyoruz bu konuda ve onlar için bez dışına tuvalet yapmanın, biz erişkinler için tam tersi durum ne kadar zorsa, aynen o kadar zor olduğunu anlamaya çalışmak lazım. Çocuklar kendilerinin bir parçası gibi düşündükleri için zorlanıyorlar tabi ki, bezleri olmadan bu ihtiyaçlarını bu nedenle pek gideremiyorlar.

Çocuktan çocuğa da değişiyor bu süreç. Ama benim bildiğim kadarıyla, annelerin bu konudaki denemeleri ve çabalarının en azından çocuk 30 aylık oluncaya kadar, çok da ısrarcı ve çocuğu belki farketmeden de olsa üzecek boyutta olmaması gerekiyormuş zaten.

Yeni başlayacak haftanın herkese hayırlı olmasını ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Çalışanlar için de, Pazartesi sendromunu unutturacak, iyi ve kolay olacak bir iş günü diliyorum.

Şimdilik hoşçakalın. Görüşmek üzere.

Sevgimle

Günaydın kızlar......
ARAMIZA YENİ KATILANLAR OLMUŞ HOŞ GELDİNİZ....

Kaderim, bahar, haksever, Candan, çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.

Haksever Salgın varmış canım yaa... Sende abim gibi. Benim abim sağlıkçı, çocukları hastalanınca yediriyorum içiriyorum, yinede hasta oluyo nankörler diyor... Grip geçti çok şükür bu başladı,

Aman dikkat edin kızlar...

Candan abla sen hiç uyumuyor musun? :)

Son düzenleme:
günaydın bursalılar....düne göre bugün hava daha iç açıcı...bir yandan kahvalti yaparken bir yandanda pc ye bakıyorum....

bursanın kışı da böyle oluyomuş demek ki dışarda bahar havası var

günaydın kızlarrrrrrrr herkese iyi haftalar ay anca atabildim kendimi buraya
sevcan canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi iyimisin kızın nasıl
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz

günaydın bursalılar....düne göre bugün hava daha iç açıcı...bir yandan kahvalti yaparken bir yandanda pc ye bakıyorum....

ohh ne güzel :)) kızınız vardı değil mi? yanlış hatırlamıyorum? Büyük sanırım. :) çünkü ben kendimi düşünemiyorumda.... bırak Yemek yerken nete girmeyi bizim yemek yememiz bile mucize (çok şükür)

bursanın kışı da böyle oluyomuş demek ki dışarda bahar havası var

Evet hiç belli olmuyor :) aklıma Şener Şen in İstanbul havası için söylediği bir cümle geldi ama burada söylemem uygun olmaz :)))
Siz hangi şehirden gelmiştiniz.

günaydın kızlarrrrrrrr herkese iyi haftalar ay anca atabildim kendimi buraya
sevcan canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi iyimisin kızın nasıl
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz

Saol canım benim..Çok şükür iyiyiz, ayy neydi o! çok fena olduk kızımın rota aşısı olduğundan mı bilmem ama o çok kolay atlattı maşallah... Asıl hasta olan bendim sanırım.
Senin erkekler nasıl? sınavada azın azı kaldı. Varmı heycan :) bu arada sanırım küçük oğlunuda bırakıcaksın evde dimi sınava giderken :) hani başbaşa mevzusu vardı...

hoşgeldin aramıza karşımda bir anda ayberk ece diye yazınca şaşırdım :26: bu da kim diye :26: benim de oğlumun adı ayberk soyadı ece :):):)

ne güzel denk gelmişşşş benimde ilerde oğlum olursa adını ayberk koyucam kızım olursa da ece, o yüzden böyle bi nick kullanıyorum

selam kızlar
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişler

kaderim wc eğitmini başarmış sayılır
gözünaydın canım benim

sevcan tatlım geçmiş olsun.
kıyamam ya
demek salgın var
şimdi nasılsın?

ben bugün temizlik yapacaktım güya
berra okula ben pc başına
eşimi işe uğurladıktan sonra yatmayacaktım
azıcık Berra nın yanına kıvrılayım dedim
bir kalktık saat 11,30
hemen berra ya kahvaltı yaptırdım giydirdim
servise bindirdim
tabi bu arada sularım kesilmiş
bütün temizlik hevesim kaçtı anlayacağınız...
dolap içlerini düzenleyeceğim bende bugün
ne yapayım kısmet değilmiş...:)

Evet hiç belli olmuyor :) aklıma Şener Şen in İstanbul havası için söylediği bir cümle geldi ama burada söylemem uygun olmaz :)))
Siz hangi şehirden gelmiştiniz.

ben yozgatlıyım aslen orda kış ağır geçiyo baya

bunlarla geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
valla sorma az kaldı gün şafak sayıyoruz artık ama başbaşa mevzusu yatacak heralde çünkü büyük oğlanı da götürmeyi düşünüyoruz ama ona söylemedik süpriz yapıcaz on beş tatil hediyesi olacak anıtkabire götürecez kısmetse yani yattı bizim iş senin anlıcan

İyi düşünmüşsünüz Oğlun da sevinir, kıyamam işte ben de olsaydım ilk çocuğumu düşünürdüm inşallah fazla fedakarlık yaptığımız için ileride pişman olmayız.
Eşinle bir ömür başbaşa geçireceğiniz çok zamanınız olsun inşallah...

Kaderim maşallah Arda paşaya yaa... Ne kadar güzel bir haber bu. Annesini de utandırırmış... Hep böyle güldürsünler, güzel utandırsınlar bizleri. Benim çocuğum neymiş diyelim...
Kış mış helal olsun hallettiniz sayılır artık. Darısı bizlerin başına....

amin canım işallah cümlemizin bir ömür boyu :)
evet ben de kıyamadım birde çok istiyor bizimle gelmeyi biz de olmaz diyorduk ama düşündük sonra zaten 15 tatile gelecek götürelim bari diye içim elvermedi yine de onu evde bırakmayı biz zaten hiç alışkın değiliz öyle çocuksuz biryere gitmeye evlilik yıldönümüzde bile yemeğe gitsek ayberk olurud yanımızda eşim çocuklara bunlar bizim mutluluk meyvemiz onlarsız hiç kutlama olur mu diyor :):):

aaa halletmişler mi tuvalet işini geçmişe pek bakamadığım için görmemişim tebrikler ardaya kaderim hadi bakalım büyüdü artık paşa desene

Semihacım çok şükür iyiyiz.
Ama sanırım yeğenimle enişteme bulaştırdık... dün akşamda onlar hastalandılar
dün eşime söylerken hastalarmış, sanırım bulaştırdık diye, Kızım geldi yanıma dediki anne ben ..... abimi ıssırdımya hasta mı olmuş hee dedim kuduzu bulaştırmışın çocuğa alem bu veletlerya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…