slm kızlar bende 4 ay önce taşındım bursaya eşim öğretmen işi dolayısıyla geldik ama ben henüz alışamadım alışmam için erkenmi sizce ben kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama bu topiği yeni buldum daha önce raslamadığım için üzüldiüm çok sıcak bir ortamınız var hepinizi tanımak isterim...
Allah mesut etsin bende umarım gönlünce bir iş bulursun
Ne güzel ,güzel meslek
Allah bağışlasın kızınızı bende kreşte yardımcı öğrtemnlik yapmıştım.En son çocuk bakıyordum şimdi boştayım uygun bir iş arıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
Hoşgeldiniz aramıza Allah bağışlasın kızlarınızıOoo kalabalık aile desenizde
A.s hoşgeldin aramıza alışırsın zamanla Bursa güzeldir olsun şimdi buldun iştebekleriz topiğe
hoşbulduk alışmak adına desteğinizi bekliyorum artık ben ev hanımıyım 4 yaşında oğlum 1 yaşındada kızım var onlarla ilgilenmek oyalıyo yine ben güzel yer ama çocuklardan gezmeyede pek fırsat olmadı günlerim evde geçiyo genellikle oturduğumuz apartmandada pek kafa dengi kimse yok pek komşuluk yok zaten herkes kendi halinde takılıyo büyük şehirlerde komşuluk yok demişlerdi yoksa banamı öyle denk geldi bilmiyorum 32 yaşındayım pek genç kesim raslamadım mahallede siz hangi semttesiniz buarada ben osmangazideyim..
hoşgeldin canım,bursamız güzeldir alışırsın zamanla
bende yeniyim topikte,ortamı bende çok sevdim.
bursanın kışı da böyle oluyomuş demek ki dışarda bahar havası var
günaydın bursalılar....düne göre bugün hava daha iç açıcı...bir yandan kahvalti yaparken bir yandanda pc ye bakıyorum....
bursanın kışı da böyle oluyomuş demek ki dışarda bahar havası var
günaydın kızlarrrrrrrr herkese iyi haftalar ay anca atabildim kendimi buraya
sevcan canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi iyimisin kızın nasıl
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz
hoşgeldin aramıza karşımda bir anda ayberk ece diye yazınca şaşırdım :26: bu da kim diye :26: benim de oğlumun adı ayberk soyadı ece :):):)
Evet hiç belli olmuyor :) aklıma Şener Şen in İstanbul havası için söylediği bir cümle geldi ama burada söylemem uygun olmaz :)))
Siz hangi şehirden gelmiştiniz.
ne güzel denk gelmişşşşbenimde ilerde oğlum olursa adını ayberk koyucam kızım olursa da ece, o yüzden böyle bi nick kullanıyorum
ohh ne güzel :)) kızınız vardı değil mi? yanlış hatırlamıyorum? Büyük sanırım. :) çünkü ben kendimi düşünemiyorumda.... bırak Yemek yerken nete girmeyi bizim yemek yememiz bile mucize(çok şükür)
Evet hiç belli olmuyor :) aklıma Şener Şen in İstanbul havası için söylediği bir cümle geldi ama burada söylemem uygun olmaz :)))
Siz hangi şehirden gelmiştiniz.
Saol canım benim..Çok şükür iyiyiz, ayy neydi o! çok fena olduk kızımın rota aşısı olduğundan mı bilmem ama o çok kolay atlattı maşallah... Asıl hasta olan bendim sanırım.
Senin erkekler nasıl? sınavada azın azı kaldı. Varmı heycan :) bu arada sanırım küçük oğlunuda bırakıcaksın evde dimi sınava giderken :) hani başbaşa mevzusu vardı...
bunlarla geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
valla sorma az kaldı gün şafak sayıyoruz artık ama başbaşa mevzusu yatacak heralde çünkü büyük oğlanı da götürmeyi düşünüyoruz ama ona söylemedik süpriz yapıcaz on beş tatil hediyesi olacak anıtkabire götürecez kısmetse yani yattı bizim iş senin anlıcan
İyi düşünmüşsünüz Oğlun da sevinir, kıyamam işte ben de olsaydım ilk çocuğumu düşünürdüm inşallah fazla fedakarlık yaptığımız için ileride pişman olmayız.
Eşinle bir ömür başbaşa geçireceğiniz çok zamanınız olsun inşallah...
Kaderim maşallah Arda paşaya yaa... Ne kadar güzel bir haber bu. Annesini de utandırırmış... Hep böyle güldürsünler, güzel utandırsınlar bizleri. Benim çocuğum neymiş diyelim...
Kış mış helal olsun hallettiniz sayılır artık. Darısı bizlerin başına....
selam kızlar
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişler
kaderim wc eğitmini başarmış sayılır
gözünaydın canım benim
sevcan tatlım geçmiş olsun.
kıyamam ya
demek salgın var
şimdi nasılsın?
ben bugün temizlik yapacaktım güya
berra okula ben pc başına
eşimi işe uğurladıktan sonra yatmayacaktım
azıcık Berra nın yanına kıvrılayım dedim
bir kalktık saat 11,30
hemen berra ya kahvaltı yaptırdım giydirdim
servise bindirdim
tabi bu arada sularım kesilmiş
bütün temizlik hevesim kaçtı anlayacağınız...
dolap içlerini düzenleyeceğim bende bugün
ne yapayım kısmet değilmiş...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?