evet kış çıksın, yaz başlamasın. :) bakarsın durumuna göre kişi sayısına.
Bende Allahın izniyle bu yıl düşünüyorum artıkeylül ekim gibi...
bide o boyutu var değil mi
insan nazını çekmemek en iyisi
bu arada komşum kürt yani bayağı
türkçe konuştuğunu hiç duymadım
hep kürtçe konuşuyorlar
benim tarzım değil bu yüzden
abovvv :18: kötüymüş ya...
kendi evleri mi?
Aman komşu bir değil ya inşallah altın üstün iyidir.hırlı hırsız olmasında... Kürtlerdende çok zarar gelmez..
ev sahibi değil kiracı allahtan
istanbuldan gelmişler
eşi vefat etmiş 10 ay önce
aileside emekte oturuyormuş
güvenlikli diye seçmişler bzim evi
çocuğu var 14-15 yaşlarında delikanlı
mudanyada imamhatip lisesine gidiyormuş
falan filan işte
kürtlerden çok arkadaşım var benim
asla ırk mezhep ayırmam ama
bunları nasıl kürtçe konuştukalrını duydum
bitti benim için
Allah yardımcısı olsun...
Neyseki ev sahibi değillermiş.
bende ayırmam ama vallahi bende tedirgin olurdum...
bugünlük benden bu kadar
sular gelmiş
mutfağa girme vakti
size iyi akşamlar
koca 140 haneli sitede
bir tek bunlar var
oda bana tosladı
ne diyeyim şans işte
ev sahibine çok hayır dua ediyorum
çınlıyordur arada bir tarafları
ev sahibi değil kiracı allahtan
istanbuldan gelmişler
falan filan işte
bitti benim için
nar mı yapıyorolsun kız aramak istemese aramaz.
Bak bizimkine. kimleri arıyor, Nerelere gidiyor ama bir bize gelmiyor. Çok güzel bir duygu gerçi o ayrı ama istemeyen yapmaz yani...
sahi bu gün kaderimle konuştum selamı var :) annesindeymiş şimdi...
ay ne ilginç ya hadi seninle görüşmek istemiyor diyelim insan torununu oğlunu da mı arayıp sormaz ya valla bizimki de aşırı düşkün oğluna torunlarına biz de de o sıkıntı var kadın alt kattan üst kata ayrılıyoruz diye bile yas tuttu daha önce yeme içme keseler falan birdi sonra ben ayırmak istedim herkes hesabını bilsin diye ona bile yas tuttu kadın ki bırak birde biz ayrı ev almayı düşünüyoruz o zaman nolur bilemiyorum geçenlerde kayınpederim allah gönlünüze göre bir ev versin diye söyledi öyle muhabbet ederken kayınvalidede demezmi ne dua edip duruyosun başka yerden ev alınca bizi bırakıp gitcekler diye o kadar yani düşün allah kısmet ederde alırsak ev falan ayrılırken ne yapar artık bilmem eşim şehir dışında üniversitede okurken bile her gidişinde arkasından ağlıyormuş
Canım çok teşekkürler dün öğlen telefonum evde kalmış, ben marketteydim sonradan gördm canım konturum yoktu arayamadım kusura bakmaÇok geçmiş olsun canım benim. Dün öğlen aradım seni.
Çekim esnasında tüpün açılmış bile olabilir böyle bir ihtimal yok mu? en azından tedavi edilebilir bir şey. Benim bebeği olmayan bir arkadaşım keşke tüplerim tıkalı olsa en azından tedavimi bilirim demişti.
Doktorun gerçekten iyi sanırım hemen tedaviye başladı. Allah yardımcınız olsun. İnşallah olacak ben inanıyorumdaha Fazla eğlendirme Allahım bu yolda. Artık senin kafanı iyice rahatlatman hiç bir olumsuz şey düşünmemen lazım. dualarım sizlerle kızlar... İnşallah hayırlısı olur canım.Doktor sağ tüp kapalıysa sol tüpte yumurta oluşup çatlatmamız lazım dedi.Hftaya doktordayım yine göbekten iğne verecek bakalım hayırlısı olur inşallah
Canım benim teşekkür ederim.İnşallah iyi olur,aminn canım aminnnbaharcım geçmiş olsun.
tedavin işe yarayacak
çektiğin sıkıntılara değecek
alalhın izniyle
biraz daha sabır canım.
rabbim eylemesin sizi bu yolda...
İyi gözün aydın Sevcancığımkayganakımı görmeyeli bu gün tam 1 ay oldu.maşallah diyin kızlar....
Hiç sorma Semihacığım dün değil evvelsi günde bizim burada tüm gün su yoktu ne kadar zor şu susuzluk.Bademli tarafında çalışma var oyüzden kesmişler sizde yakın sayılırsınız ondan olabilir.Sonunda gelmiş ama sevindimay sular kesilmiş yine yaaa
yapacak iş yok bugün yine
bende özdileke gideyim
haftasonu arkadaşımın çocuğunun
doğumgünü var hem ona
hediye bakayım hem bir
kahve içeyim kendime geleyim
Özdileğe gittin demek afiyet olsun canım bizde arada uğruyoruz oraya dolaşmaya
Geçmiş olsun canım bitkisel şeyler iyidir herzaman içinkızlar önerilernz için teşekkür ederim dün akşam dediğiniz gibi bal limon karışımı yaptım kara turp yoktu onu yapamadım ama gerekde kalmadı bide semiha arkadaşımın dediği serum fizyolojik sıktım yatırmadan ilk defa dün gece hiç öksürmeden sabah etti
bugünde tek tük çok az duydum ,bugün yine aynısını yapıcam , mucize gibi iyiye döndü herzaman ilaçlara güvenmeyelim kızlar bazen doğal şeyler daha iyi geliyomuş tekrar tşkrlr valla iksir gibi hatunlarsınız
Evet kusura bakma canım gelemiyoruz bugünlerde yada saatlerimiz denk gelmiyor küsme bizevarya kırk yılda bir boş kaldım
kadınlar kulübüne adadım kendimi
onda da kimsecikler uğramıyor...
küseceğim ona göre
Ev alma komşu al demişler.Herşeyin hayırlısı olsun gerçekten.İnşallah karşına iyi hayırlı bir komşu gelirev sahibi değil kiracı allahtan
istanbuldan gelmişler
falan filan işte
bitti benim için
sahi bu gün kaderimle konuştum selamı var :) annesindeymiş şimdi...
A.s sende bizden selam söyle
OHHH HEM ÇAĞIR HEM KAÇ BAKALIM.
kirletilmiş mendil misali at kenara
KOLAY GELSİN CANIM...
Gürültüleri falandamı var?
Canım çok teşekkürler dün öğlen telefonum evde kalmış, ben marketteydim sonradan gördm canım konturum yoktu arayamadım kusura bakmaİnşallah hayırlısı olur canım.Doktor sağ tüp kapalıysa sol tüpte yumurta oluşup çatlatmamız lazım dedi.Hftaya doktordayım yine göbekten iğne verecek bakalım hayırlısı olur inşallah
Canım benim teşekkür ederim.İnşallah iyi olur,aminn canım aminnn
İyi gözün aydın Sevcancığım
Hiç sorma Semihacığım dün değil evvelsi günde bizim burada tüm gün su yoktu ne kadar zor şu susuzluk.Bademli tarafında çalışma var oyüzden kesmişler sizde yakın sayılırsınız ondan olabilir.Sonunda gelmiş ama sevindimÖzdileğe gittin demek afiyet olsun canım bizde arada uğruyoruz oraya dolaşmaya
Geçmiş olsun canım bitkisel şeyler iyidir herzaman için
Evet kusura bakma canım gelemiyoruz bugünlerde yada saatlerimiz denk gelmiyor küsme bize
Ev alma komşu al demişler.Herşeyin hayırlısı olsun gerçekten.İnşallah karşına iyi hayırlı bir komşu gelir
Hayırlısı olsun canım. Rabbim daha fazla eylendirmesin.
Taş bizimkinin yüreği :) gerçekten ben ondan anne sevgisi hiç görmedim çocuklarına karşı her şeyleri para olmuş. Hatta eşim dün akşam anlattıda liseye giderken bir gün gece 3 te bana köpekler saldırmıştı dedişaşırdım ee dedim o saatte ne işin vardı. Çalışıyordumya işten çıkmıştım dedi. Aklım almıyor annenler nasıl izin verdiler o kadar malınız mülkünüz var dedim. Lise çocuğusun ya dedim. Eve para getirde nasıl getirirsen getir dedi...
Ayrıca kvdenin yaptıkları çok normal şeyler :))) ki senin eşin tek çocuk
biz 6 kardeşiz annem de yengemler alt kata taşınırken çok ağlamıştı yengeme abime sarılıp sarılıp :)) ablamda şehir dışında otururken her gidişlerinde peşlerinden ağlardı.
Ayy bizdemi böyle olcaz kız...
Sende deseydin annecim biz sizi hiç yanlız bırakmıcaz ayrı ev alsakta yine gelicez siz geliceksiniz diye... kadıncağızın içi rahatlasaydı.
Canım çok teşekkürler dün öğlen telefonum evde kalmış, ben marketteydim sonradan gördm canım konturum yoktu arayamadım kusura bakmaİnşallah hayırlısı olur canım.Doktor sağ tüp kapalıysa sol tüpte yumurta oluşup çatlatmamız lazım dedi.Hftaya doktordayım yine göbekten iğne verecek bakalım hayırlısı olur inşallah
Canım benim teşekkür ederim.İnşallah iyi olur,aminn canım aminnn
İyi gözün aydın Sevcancığım
Hiç sorma Semihacığım dün değil evvelsi günde bizim burada tüm gün su yoktu ne kadar zor şu susuzluk.Bademli tarafında çalışma var oyüzden kesmişler sizde yakın sayılırsınız ondan olabilir.Sonunda gelmiş ama sevindimÖzdileğe gittin demek afiyet olsun canım bizde arada uğruyoruz oraya dolaşmaya
Geçmiş olsun canım bitkisel şeyler iyidir herzaman için
Evet kusura bakma canım gelemiyoruz bugünlerde yada saatlerimiz denk gelmiyor küsme bize
Ev alma komşu al demişler.Herşeyin hayırlısı olsun gerçekten.İnşallah karşına iyi hayırlı bir komşu gelir
baharcım çok geçmiş olsun hadi şükür atlattın şu film işinide bundan sonra allahım tez zamanda bebeişine kavuşturusn seni
Günaydın kızlar :)))))
günaydın canımmm sana daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?