Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bide o boyutu var değil mi
insan nazını çekmemek en iyisi

bu arada komşum kürt yani bayağı
türkçe konuştuğunu hiç duymadım
hep kürtçe konuşuyorlar
benim tarzım değil bu yüzden

abovvv :18: kötüymüş ya...
kendi evleri mi?
Aman komşu bir değil ya inşallah altın üstün iyidir. hırlı hırsız olmasında... Kürtlerdende çok zarar gelmez..

abovvv :18: kötüymüş ya...
kendi evleri mi?
Aman komşu bir değil ya inşallah altın üstün iyidir. hırlı hırsız olmasında... Kürtlerdende çok zarar gelmez..

ev sahibi değil kiracı allahtan
istanbuldan gelmişler
eşi vefat etmiş 10 ay önce
aileside emekte oturuyormuş
güvenlikli diye seçmişler bzim evi
çocuğu var 14-15 yaşlarında delikanlı
mudanyada imamhatip lisesine gidiyormuş
falan filan işte
kürtlerden çok arkadaşım var benim
asla ırk mezhep ayırmam ama
bunları nasıl kürtçe konuştukalrını duydum
bitti benim için

Allah yardımcısı olsun...
Neyseki ev sahibi değillermiş.
bende ayırmam ama vallahi bende tedirgin olurdum...

bugünlük benden bu kadar
sular gelmiş
mutfağa girme vakti
size iyi akşamlar

Allah yardımcısı olsun...
Neyseki ev sahibi değillermiş.
bende ayırmam ama vallahi bende tedirgin olurdum...

koca 140 haneli sitede
bir tek bunlar var
oda bana tosladı
ne diyeyim şans işte
ev sahibine çok hayır dua ediyorum
çınlıyordur arada bir tarafları

aman canım ev alma komşu al derler ya çok doğru yani ama allahtan ev sahibi değillermiş kiracıymış

nar mı yapıyor olsun kız aramak istemese aramaz.
Bak bizimkine. kimleri arıyor, Nerelere gidiyor ama bir bize gelmiyor. Çok güzel bir duygu gerçi o ayrı ama istemeyen yapmaz yani...

ay ne ilginç ya hadi seninle görüşmek istemiyor diyelim insan torununu oğlunu da mı arayıp sormaz ya valla bizimki de aşırı düşkün oğluna torunlarına biz de de o sıkıntı var kadın alt kattan üst kata ayrılıyoruz diye bile yas tuttu daha önce yeme içme keseler falan birdi sonra ben ayırmak istedim herkes hesabını bilsin diye ona bile yas tuttu kadın ki bırak birde biz ayrı ev almayı düşünüyoruz o zaman nolur bilemiyorum geçenlerde kayınpederim allah gönlünüze göre bir ev versin diye söyledi öyle muhabbet ederken kayınvalidede demezmi ne dua edip duruyosun başka yerden ev alınca bizi bırakıp gitcekler diye o kadar yani düşün allah kısmet ederde alırsak ev falan ayrılırken ne yapar artık bilmem eşim şehir dışında üniversitede okurken bile her gidişinde arkasından ağlıyormuş

Taş bizimkinin yüreği :) gerçekten ben ondan anne sevgisi hiç görmedim çocuklarına karşı her şeyleri para olmuş. Hatta eşim dün akşam anlattıda liseye giderken bir gün gece 3 te bana köpekler saldırmıştı dedi şaşırdım ee dedim o saatte ne işin vardı. Çalışıyordumya işten çıkmıştım dedi. Aklım almıyor annenler nasıl izin verdiler o kadar malınız mülkünüz var dedim. Lise çocuğusun ya dedim. Eve para getirde nasıl getirirsen getir dedi...

Ayrıca kvdenin yaptıkları çok normal şeyler :))) ki senin eşin tek çocuk
biz 6 kardeşiz annem de yengemler alt kata taşınırken çok ağlamıştı yengeme abime sarılıp sarılıp :)) ablamda şehir dışında otururken her gidişlerinde peşlerinden ağlardı.
Ayy bizdemi böyle olcaz kız...
Sende deseydin annecim biz sizi hiç yanlız bırakmıcaz ayrı ev alsakta yine gelicez siz geliceksiniz diye... kadıncağızın içi rahatlasaydı.

Son düzenleme:

iyi akşamlar,ben bugün gezmeye gittim sohbeti kaçırmışım
kayınvalidelerin kulakları çınlamış baya
neyse bi selam verip kaçıyorum

ay anacım sizinki de bayağı taş yürekliymiş. o kadarda olmaz be hele bir de durumları iyiken
canım bizimkinin valla çok aşırı tamam eşim tek çocuk ama kayınpederimin tek çocuğu kayınvalidenin 3. çocuğu diğerlerine karşı hiç öyle değil yani aşırılığı sıkıyor insanı kadın nerdeyse ben oğluna iş yaptırıyorum diye bana düşmanmışım gibi bakıyo hep oğlunu metheder aa öyle birde onun yanında oğluna laf söyle valla suratı falan değişiyor hemen yani biraz müsade etsen aile içimize bilr burnunu sokacak herşeyi çok iyi ama bu kadar düşkün olması çok sıkıcı ben şahsen kendi çocukalrıma yapmıyorum bunu ve yapamam da bu kadar herşeylerine kol kanat germek kötülük yapmaktır bak benim eşim yukarı ayrıldık hiçbir şey bilmiyodu ne bakkal ne pazar ne ev işi işten gelir eşofmanlarını giyer tv karşısına yatardı ilk ayrıldığımızda çok sıkıntı çektik o anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…