vallahi varya şu akrabanın yaptığını yedikat eller yapmaz insana ondan isticene yabancıdan isteseydiniz daha iyimiş ya ben görüyorum elalemin kardeşlerini falan nasıl destek çıkıyolar birbirlerini herşeylkerini sırayla beraberce yapıyolar ay yok anacım bizimkiler nerde arkandan kuyunu kazarlar senin kaynın o misal sanki bilmiyor sizin durmunuzu bırak valla takma bişey ne gerek var eşin bile takmasın bana kalırsa ayy ben bile sinir oldum şimdi yaa
çok şükür
kötünün iyisiymiş
kaynanam yetiyor ama herşeye... hiç görümcemin eksikliğini hissettirmedi...
benimki yine bize yağdırmaya çalışıyor
ben istemiyor kızıyorum
herkes kendi düşünsün geçimini diye
kenarda sadece kızımın bileziği ve yüzüklerim kaldı kızlar. Satıp ödesem mi? :44::44: onları Allah vermesin hastalık hoşluk için saklamıştım. Çok çok mecbura kalırsam satarım diyordum napsam satsam mıki. Yüreğim kaynıyor artık çenesi kapansın yaa...
ben olsam bozdurup öderdim Sevcan
kaynının yaptığı kesinlikle çok çok yanlış ama
böyle durumda haklı olan o sözünde durmayan siz olursunuz...
ben böyle düşünen insanlara asla yokluğumu belli etmezdim.
böyleleri senin yokluğunla sevinen insanlar olur
çünkü derlerki verirken iyi ama isteyince kötü...
ayy hele ben çatlıcam arttık... Millete 5000 tl kaynımdan borç aldık deyince saçmalama onlar kardeş yarın o ev alırken de siz ona yardım edersiniz diyolardı. Birde kalmış şurda 1900 tl hala öde öde.... bıktım artık.
işte canım kardeş var kerdeşcik var yani sizde ona göre davranırsınız bundan sonra allah büyük etme bulma dünyası güzelim valla bana sorarsan satma bişeyini daha vakti gelmemiş bişey olmamış düğünü de mayıstaymış sonuçta sende kendini ona göre ayarlamışın canım niye satasınki kenardaki 3-5 şeyini vaktini beklesin bırak
kesinlikle diyecekleri tek şey bu olur
haa birde ben para verdimde benim sayemde aldılar o evi derler
ay ayy hele o lafa öyle bir fitil olurum ki sorma semihacım işte o nedenle benim yaptığım benim aldığım hiçbirşeyin üzerinde kimsenin söz hakkı olsun istemem mesela biz arabayı alırken kayınvalidem küçük altınalrını verdi biz 10 tane falan ikidebir söyler şaka ile karışık o arabada bizimde hakkımız var bizde yardım ettik diye şaka bile olsa hiç hoşuma gitmez böyle laflar şuan da oturudğumuz ev içinde aynı kaba inşaatını biz evlenmeden önce yaptılar ama geri kalanını hep biz evlendikten sonra yaptık onu bile söylüyorlar ve ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan o nedenle kendi kaxzancımla kendi çabamla alacağım bir ev istiyorum allahın izni ile üzerinde kimsenin söz hakkı olmayacak o zaman
ben olsam bozdururdum dedim ama
hemen demek istemedim
günü geldiğinde
ne bir gün önce ne bir gün sonra :):):)
inşallah nasip olurda alırsın
biz evleneceğimiz zaman borçsuz evlendik.
eşim bana borçlu eşya getirme demişti
eskiden taksit olayını hiç sevmezdi.
şimdi hayatımızın bir parçası oldu oda ayrı ya :):):)
ben yalvardım mobilyalarımızıda biz alalım kimseye yük olmayalım dedim
annemlere aldırcam almakları gerekir alsınlar dedi
şimdi ev aldık peşinat eşimin ve ailesinin ortak biriktirdiği para oldu
şimdide sıkışsak ilk gideceğimiz yer orasıdır
benim kayınvalidemlerden öyle laf duymadım ama ona benzer bir şey söylemek istediler
bende kimse bana birşey yapmıyor
her yaptığınız oğlunuz için dedim
bir dahada kimse birşey diyemedi
kızlar bu arada
birşey soracağım
annem camlarını silerken çizmiş
bunu yok edebilen düzeltebilen birşey var mı
biginiz var mı?
hiç bilmiyorum ki canım hiç öyle bişey başıma gelmedi
kız cam diyince sildinmi sen dolapları
sildim çok şükür
akşama börek yapacağım
hamur bile mayaladım :)
tütütühhhhhhhhhhh maşalahhhh nazar değmesin vallahi
hem gel burda yaz hem dolapalrı sil hem birde üstüne börek aç bravobu ne hamaratlık arkadaşımmmmmmmmm
işte canım kardeş var kerdeşcik var yani sizde ona göre davranırsınız bundan sonra allah büyük etme bulma dünyası güzelim valla bana sorarsan satma bişeyini daha vakti gelmemiş bişey olmamış düğünü de mayıstaymış sonuçta sende kendini ona göre ayarlamışın canım niye satasınki kenardaki 3-5 şeyini vaktini beklesin bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?