Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Berra mı servise bıraktım geldim
bugün mutfak dolaplarımı silmem lazım

ayyy kızlar sinir oldum yemein ederim çatlıcam şimdi.

biz kaynımdan borç almıştık geçen yıl nisan da. 5000 tl.
bir yıl içinde ödücez diye. 2000 tl borcumuz kaldı. Canımı yedi vallahi. Ödücekmisiniz ödücekmisiniz....
Eşimde şimdi diyoki faturaları yatırma onun parasını kardeşime yolla. açtım ağzımı bende,
ne bu ya neredeyse icra gönderecek 1 yıl içinde ödücez dedik ama olmuyo ödenmiyo neler çekiyoruz birsürü borcumuz var.
İnsan bu kadar düşüncesiz olur mu? artık tiksindim kendisinden eşimede söyledim bunu.
bir yılda nisanda dolacak, nereden bulucam 2000 tl yi bir kuruş para kalmıyor maaşlardan.
Ödeyin düğüne kadar diyormuş mayısta düğünü... eşime bu akşam tekrardan ek iş yapmasını söylücem madem öyle gitsin çalışsın.
Kaynım nişanında 15000 tl harcadı, kız tarafı bir şey almadığı halde kendisi dizdi durdu bilezikleri, şimdide 4000 tll borç aldım arkadaştan ver parayı diyormuş bizdeki 2000 tlye mi güvendi anlamadım ki. Nişanda da sürekli kredi kartını uzattı gelenlere 5000 tl borcu var bir zahmet ödeyin diye. Görgüsüz...

kaynım biz evlenirken çalıştığı halde düğünümüzde bir şey takmadı. Yani daha doğrusu kaynanamın bana takacağı 5 bileziğin bir tanesini taktı.
evimizede hiç bir hediye almadı.

Ben onun düğününde durumum müsade etseydi takacaktım bilezik, ama şimdi küçük altın bile takamayacağım. Borç harç bulur istersem takarım ama bu kadar düşüncesiz bir insana yapmak istemiyorum, napayım akıl verin. Ya hiç bir şey takmıcaz yada kv deme verilen altınlardan istetcem eşime onu taksın diye.

iyice şiştim! oynatmaya az kaldı doktorum nerde....

keşke borç almasaydınız demek var ama
o anki şartlar onu gerektiriyor
insan yabancıdan değil elden isteyebiliyor
hem bir senende dolmamış ki
ne bu acele kaçıyormusunuz sanki
sizinde sıkışık olduğunuzu biliyordur az çok
en azından kibarca abi düğüne kadar ödeyebilirsen iyi olur de
karşındakide eşek değil ya anlar halinden insanın
ama yok şu en yakınlarımız dediklerimizin yaptıklarını
kimse yapmıyrodur bizlere

ben senin yerinde olsam
düğünde ay çok borcumuz var hiç bir şey yapamayız
diye şimdiden laf dolaştırırım ortada.
eşin gitsin annesinden istesin bir tane altın
nede olsa yine çok sevdiği oğluna kalacak takılanlar

kızımın kenardaki bileziğini bozup cumhuriyet yaparım diyordum kendi kendime ama malesef hiiiççç oralı olamıcam bize takmış olsaydı mecburen yapacaktım ama madem öyle borcumuzu öderim ona takacağım takıyla...
Annesinden istesin öbürüde...
Nişandada hiç bir şey takamadık eşim annesinden istemiş... Kv demde tamam demiş takı takılırken veririm yüzükler takılırken verdi yarım altın. Mazallah önce verirse sahtesiyle falan değiştiririz yada kaybettik deriz...

anlatıklarına göre çok farklı bir kayganan var senin
filmlerdeki gibi :)

vallahi varya şu akrabanın yaptığını yedikat eller yapmaz insana ondan isticene yabancıdan isteseydiniz daha iyimiş ya ben görüyorum elalemin kardeşlerini falan nasıl destek çıkıyolar birbirlerini herşeylkerini sırayla beraberce yapıyolar ay yok anacım bizimkiler nerde arkandan kuyunu kazarlar senin kaynın o misal sanki bilmiyor sizin durmunuzu bırak valla takma bişey ne gerek var eşin bile takmasın bana kalırsa ayy ben bile sinir oldum şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…