Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aynen bende herşeyimi kendim yaptım düğün salonuma kadar kendim tuttum.
Ama konuşacak adam konuşuyor canım. Kv dem bi kaç kez eşim için okullara yolladık dershanlere yolladık dedi durdu ki eşim orta okulda çekirdek satmaya başlamış hem çalışmış hem okumuş yani. Yine kv dem bir gün senin eğitimine harcadığım parayl daire alırdım deyince.
Bende dayanamadım okuttunuzda ne oldu doktor mu? yaptın millet çocuğunu amerikada okutur gıkı çıkmaz sizde yani dedim.
Çocuğu zorla imamhatipe yollamış kvdem. Sonrası malum. Üniv. sınavında hukuka girebilirdim ama puanımı o kadar düşürdülerki işletmeye yetti diyor. kv dem şehir dışına yollamama diye yerlere yatmış. Sonuç aof kamu yönetimi mezunu işçi eşim. Eşimde evlenince bunlardan olsa gerek çok düşkün değil anasına babasına...

Son düzenleme:

iyi ağızlarını kapatmışsın hemen. Aslında oğullarına da yapmıyorlar kendilerine yapıyorlar... Elinde varken değil evladına komşuna bile yardım etmessen Allah hesabını soracak...

günaydın canım bak ben sana söylüyeyim hiç canını sıkma bak noluyor olan sana oluyor o lafı söyledi çekildi kıyıya olurmu canım verdiyse verdi sadaka mı verdi borç verdi sonuçta insan zamanı gelmeden önce istemi hiç ki durumunuzu biliyor o nedenle sen hiç bozma yüzüğünü falan durusun onlar kıyıda zor zamanalrın için bak çoluğun çocuğun var bırak beklesin bu senin ayıbın değil ki onun ayıbı ayy sinir oldum yaa valla işte bu sebeplerden dolayı allahım kimseye mecbur etmesin kimseden de borç istemesin zor arkadım böyle şeyler kardeş diyosun işte ama yaptığına bak

ee tamam işte bi onu yapmış ya söyler durur çünkü ortada yaptığı başka bişey yok onadan söyleniyor eşinde haklı tabiki hayatım onalara karşı ilgisiz ve sevgisiz olmakta eee ne ekersen onu biçersin bu hayatta

günaydın canlarım benim çok özledim sizi valla yaa off hiç vaktim yok yılsonu gösterisi bulmaya çalışıyorum malum 10sınıfa bulucam yarı dönem bülten hazırlamam lazım ingilizce dersine başladım onla ilgili şeyler bulmaya çalışıyorum eşim bile hayret ediyo sennnnnnnnnnnnnnnnnnnn pcye oturuyosun ve kk yı açamıyosun diye bu akşamda toplantı var hafta sonuda ablamalr gelcek bana onlar gelmezse kayınvaldemler gelcekmiş haber yollamış kayınvaldem allahım yarabbim yaaawwwwwwwwhalil sezaiye bağlıcam az kaldııııııııııı

ebrusen...........canım inşallah bi sorun çıkmaz keşke yaptırmasaydın bu testi ama yaptırmışsın artık ahmet beye güveniyorum inşallah sorun cıkmaz rabbim korusun meleğini ve seni ama sıkma canını kendini rahatlat telkinde bulun ne olursa olsun bu dünyaya sefaya gelmedik canım çok zor biliyorum ama unutma imtihan dünyası meleğini saglıkla kucana al dualarım seninle

sevcanım......o yurtdışındaki arkadaşının saçını başını yolasım geldi safmıdır nedir beyinleri uyuşuyo herelde yurt dışında desteklicek başka kadınmı bulammaış .....ları bulmuşneyse susuyorum...

bu arada kaynından aldınız borcuda nab ne ed öde şeref...ya madem isticektinde ne diye verdin görgüsüz ama dediğin gb vermeyincede bişi deyincede veririken iyi isterken kötü derler kayınvaldenede sinir oluyorum bi onu dogurmuş sanki o gelin gelsinde kayınvaldenide kaynınıda hizaya ceksinhoş sen çekemediysen kimse çekemezde

özledim kısss

kaderim....kuzum sen dışarda mı kaldın kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

semiha.....hamaratlığın tuttmuşş böle şeylerin tutunca hızını alamayıp banada gel şekerim beklerim:44:

karamuk.....

bebek............ kuzum paşam nabıyo iyimisiniz

baharım...........özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hepinizi cok özledim hastalarada şifa diliyorum yete gali yahuuu hasta oldunuz yaz havası var 2 gündür kombiyi sıfıra aldım hatta şimdi plotta yansın bu akşam toplantım var zaten kaçta gelirim bilmemboşu boşuna yanıyo koca günn

bu ay 200tl geldi zaten dogalgazşoktayım hemde 3 haftası 2 petek yaktık 1 hafta 3 petek yaktık şaka gb bu ay ne gelir allah bilir:18::18:

elektirikte geldi 58sanki şantiye işletiyoruzbuzdolabı geldiğinden beri böle ya o mu yakıyo acaba:44:ama herkeze cok geliyomuş zam geldi diyolar bilmem artık

zor işler... Yaa elimden akşama kadar kaç bin tl para geçiyor bizim çektiğimize bak. Oynatmaya az kaldı :) şaka bir yana. Allahıma çok şükür aç ve açıkta değiliz ödeyebileceğim kadar borcum var. Rabbim sağlık versinde çalışayım ödeyim tek dileğim bu.

Bizde seni özledik gülüm. Nerelerdesin? yokluğun bellli oluyor vallahi. Allah yardımcın olsun koştur koştur belki bir yere yetişirsin

Ben sizin yerinizde olsam hiç yakmam varya. Biz çocuk var diye yakıyoruz heleki şimdi çalışıyorsun girerim battaniyenin altına...
Bize ne kadar gelecek bakalım. Bu kadar yakmaya gene de hastayız ya ona insan sinir oluyor.
Elektriğe gelince buzdolabı evet hakkaten çok yakıyor bizimki sanırım saydı 20 tl yakıyor sadece:)

evet canım çok şükür çok aç değiliz açıkta değiliz rabbim çalışma kuvveti versin hepsi ödenir hepsi hallolur önemli olan sağlık herşeyin başı sağlık canım kanun kadar zengin olmuşun sağlığın yerinde olmadıktan sonra tadını çıkaramadıkdan sonra ne kıymeti var o nedenle sen de öyle oynatmaya az kaldı falan lafllarını bırak aklına mukayet ol canım bi yerlere gitmesin

ben hazırlanım geç kaldım görüşürüz kızlarr allaha emanet olunnnn

ay haksever canım tempona yetişmek ne mümkün valla yazıalrında bile bir telaşe var onu hissediyorum okurken ben yoruldum anacım maşallahhh hızına yetişilmiyor
valla kızlar bize doğlagaz 340 tl elektrik ise 130 tl geldi bu ayda yine aynı gelir diye düşünüyorum ama sevacın dediği gibi çocuk için yakıyoruz da hadi diyoruz doktora vercemize bunları veiririz diye ama çocuk yine hasta değişen bişey yok

geçen hafta eşime kardeşine olan borcumuz bitsin evde göbek atıcam demiştim :) şimdi bir de istediğini öğrendimya borcu bitirince bara felen mi gitsem kurt döksem
dün akşam ablamlara söyledim istiyormuş diye. Eniştemde benim kardeşim 20 milyarımı yedi gıkım çıkmadı kardeş dedim, bu nasıl insan böyle şurda kaç kuruş para verdi yazık onun kardeşliğine dedi....

şükrettim bi an

kuzum biz cok üşütüküz kapatıp akşam acsanda ısınmıyopuff bölede insan sıcak evi bırak yok ol valla için elvermiyo ne bilim yaa 3petek yakıyorum 4 oda ısıtıyorum mutfa yakmıyorum yatak odasınıda yakmım diyorum 1 hafta yakmım hemen hastayız ikimizdebirbirimizi ısıtamıyoruz biz o bi köşede ben bi köşede uyuyorum sarılıp sarılıp sonra hade uyuyak diyoruz ayrılıyoruz dokunursak uyuyamıyoruz

ben hazırlanım geç kaldım görüşürüz kızlarr allaha emanet olunnnn

Hadi sağlıcakla. Hayırlı işler..

Bu arada Geçen gün sizin evin ordan geçtim acaba dedim hakseveri arasammı kapının önünde görsem iki dakka. Sonrada kocasıda evdedir bide kim bu der diye vazgeçtim. bizi bile korkutmuş kız kocan...

lokma döktür anacım lokma valla bizim de burda inşaat yapılırken bir firma vardı çok sorunlu dedim şu firmadan kurtulayım şeker dağıtacam valla firma ile hesabı kapattığım gün dağıttım sen de öyle yap

canım eskiden camcılarda macuna benzer inceltilmiş pasta poliş tarzı bir iey vardı camcılara sorsanıza.
İnşallah işe yarar.

sağol canım.
akşam eşime sordum
oda aynısını söyledi.
anneme ilettim

ne kadar yoğunsun güzelim.
maşallah sana
yok kız hamarat değilim aslında
arada işte oluyor

gerçekten sağlık olduktan sonra ne borçlar ödenir ya.
rabbim sağlıkla sınamasın bizleri yeterki

bir kutlama yaparsınız artık :)

günaydın kızlar
biz bu ay faturalara çalıştık desem az gelir
doğalgaz 357+200=557 tl
elektrik şantiye elektriğiymiş
ne gelir bilinmez
suyu şirket ödemiş allahtan o yok

günaydın kızlar
biz bu ay faturalara çalıştık desem az gelir
doğalgaz 357+200=557 tl
elektrik şantiye elektriğiymiş
ne gelir bilinmez
suyu şirket ödemiş allahtan o yok
günaydın canım
valla aynen öyle canım ya ama kullanmasan da olmuyor işte mecbur yakıyosun
siz ne zaman şahsi elektriğe geçiceksiniz ki böyle şantiye elektriği çok gelir her zaman

günaydın canım
valla aynen öyle canım ya ama kullanmasan da olmuyor işte mecbur yakıyosun
siz ne zaman şahsi elektriğe geçiceksiniz ki böyle şantiye elektriği çok gelir her zaman

evet merakla faturayı bekliyoruz bizde :
geçen hafta geçecektik güya
gitti eşim uedaşa ama evraklarda bir sorun varmış
onlar haber vereceklermiş
mütaahhitle ilgili birşey değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…