Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar
Bugün benim için çok güzel bir gün,
Ne zamandır ev bakıyorduk Cumartesi gunü kapora verdik,
Eşim şimdi görüşmeye gitti, inşallah olacak bu daire,dua edin kızlar olmasını çokkkk istiyorum,
Ama şuan temeli atık 1yada 1,5 sene sonunda anahtar teslim,
Birazdan beni almaya gelecek işlemler yapılacak,
Allahım bir engel çıkmaz inşallah,

Bu arada hava bugün çok güzel yazdan kalma gibi,
Bursama her hava yakışıyor..

Olur o iş olur Hayırlı olsun yeni eviniz şimdiden inşallah herşey istediğin gibi gider

teşekkürler canım. daha gezmeye başlamadım ama inşallah bulurum

Kzlar telden giriyorum laptopum askın evinde kaldı size bol ekşınlı seyler anlatcm öptümm

Önceki sayfalara bakamadım, bu sayfada gördüğüm kadarıyla yeni arkadaşlar katılmış topice hoşgelmişlerrrr
kaderim hayırlısıyla gönlüne göre güzel bir dairen olur inşallah, mutluca yaşarsınız
zeyno22 gelinlik bakıyorsun sanırım, hayırlı olsun şimdiden mutluluklar
Haftasonu aöf finallerim vardı benimde kızlar, atlattım çok şükür. Ördekli kültür Merkezini öğrendim dün birinden, çok güzel seminerler oluyormuş, ama eşime uzak geldi gitmemi istemedi pekk

Canım hayırlı olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Hangi semtteydi?Evemi yazıldınız?Darısıda bize ve olmayanlara kirada olmak zor

Kzlar telden giriyorum laptopum askın evinde kaldı size bol ekşınlı seyler anlatcm öptümm

nee askının evindemi kaldı deli seniii ne ara gittinde kendini unuttun oralarda bakimm anlat cabukk tühh ebn baya bi yokum çatlarım bakk bende telden girmeye çalışırım seni seniiiii

ben yokum baya bi kızlar kayınvaledeme anneme gidicem merak etmeyin beni mucuksssss tek tek hepinize

BEN ADET OLDUM VE BİTMEK ÜZERE BİTİNCE EBENİN İĞNELERİNE İLÇLARIINA VE FİTİLİNE BAŞLIYORUM BU ARADA YARIN KAYIN VALEDEME GİDİYORUM SONRADA ANNEME GİDİCEM 15 TATİLMALUM BAYA Bİ GEZİCEM YOKUM YANİ KENİDİNİZE CİCİ BAKIN DUALARINIZI BEKLİYORUMMMMMMM

Olur o iş olur Hayırlı olsun yeni eviniz şimdiden inşallah herşey istediğin gibi gider
Teşekkür ederim canım oldu çok şükür
Canım hayırlı olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Hangi semtteydi?Evemi yazıldınız?Darısıda bize ve olmayanlara kirada olmak zor

Sağol tatlım, Demirtaş kavşağında çevre yolu üzeri,
Asilkent sitesi kat 7 daire 25, hepinizi beklerim
Şuan toprak tabi, ölmez sag kalırsam görücem inşallah,
Evet canım kırada olmak zor, biz kayınpederden kalma evimizi kıraya verip kıraya çıktık,
Allahım isteyen herkezi ev sahibi yapsın inşallah

BAL HUZUR teşekkeür ederim canım sağolasın..

Galenia bizim leptap çöktü, bende tl. Den giriyorum 3 haftadır
Zorluğunu ben bilirim:))

Ne gelişmeler var gelde anlat ablaciklarına,
Çatlatma bizi
Haksever sanada bol bol gezmeler canım..

Güle güle git iyi gezmelerHadi hayırlısı inşllh tedavinin sonucunu alırsın.Sende kendine iyi bak

merhaba bursalı hatunlar
bende bursalıyım:):)
şimdilik osmangazi (kemerçeşme)deyim...

Allah iyiliğini versin canım tam adres niye verdin buradaGörürsün canım inşllh Allah sağlık sıhhat versinde evinde biter bir bakmışsınki yerleşmişsin.Cefa çekmeden sefa olmuyor değilmi?Hakkınızda hayırlısı olsun neden önden peşinat verip taksitle daireler var hazır öyle niye düşünmediniz?:44:İnşallh sağlam güvenilir bir yerdir bu başvurduğunuz yer.Amin canım Allah hepimize nasip etsin sizede güle güle kullandırsın

Haklısını canım çok baktık hazır dairelere, 2 aydır ne ihsaniyesi kaldı ne eriklisi,
Şuanda kurada oturduğum ev aldığımız eve yakın,
Bu semtte alıştık, ulaşıma kolay çevre yoluna girdiğinde 5 dk. Da istediğin yere ulaşıyorsun,
Benim esım çok Asır'ı seçici, benden çok daha seçici, büyük ev istiyordu hep,
Baktığımız evler 4+1 ama eşim yok mutfağı küçük yok balkonu manzarasiz, odaları küçük kapısı şöyle penceresi böyle diyen bir adam, sonunda burasını bulmuş, tam esimin istediği gibi ferah büyük bir ev,
Ben istemesem bile esım dubleks katı seçti, 6+1 ev çok büyük ama esım bu tarz istiyor,
At koşturcazdaYada üzerime ikinci yi getirecek,
Dubleks çok kullanişsiz ama anlatamıyorum, Dubleks evi sevemedim gitti beni çok yoruyor, suan oturduğum evde dubleks, eşim çok memnun sadece akşamları evde olduğu için,
Zorluğunu ben biliyorum,iste böyle canım..
Bu arada güvenilir bir şirket, ihsaniye beşevlerde bitmiş daireleri var, ozlücede ise yapım aşamasında inşaat bitmek üzere sonra tüm ekip bizim siteye başlayacak 2 yıl sürer dediler sözleşmede öyle yazıyor, Yasemin par gibi bir yer olacak tabidaha az bloktan oluşuyor bizimki, amaninnn ne çok yazmisim

hayırlı olsun eviniz kaderim.iyi günlerde oturun.bende senin gibi ev alıp bekleyenlerdenim.eylül 2012 bizimde inş.bitiş tarihi..

Hoşgeldin canım aramıza

hoşbulduk bahar27.şansıma bugün çok atif değil sayfamız...

Teşekkür ederm semiha,inşallah canım
Sizin az kalmış, siz nerden aldınız canım,yani hangi semtten
Allahım evine oturmayı nasip etsin,
Bizim daha çok varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…