Canım Allah hayırlı etsin mutluluklar dilerim.Kapalı çarşıda olabilir altıparmak ve heykel civarndada oluyor gelinlikçiler canım gezersen fikir edinmiş olursun hem İnşallh gönlüne göre bir gelinlik bulursun
valla kendim için diyim çok iyiyim cnm inş diğerleride iyidir
sen nasılsın bakalım
Slm kızlar
Bugün benim için çok güzel bir gün,
Ne zamandır ev bakıyorduk Cumartesi gunü kapora verdik,
Eşim şimdi görüşmeye gitti, inşallah olacak bu daire,dua edin kızlar olmasını çokkkk istiyorum,
Ama şuan temeli atık 1yada 1,5 sene sonunda anahtar teslim,
Birazdan beni almaya gelecek işlemler yapılacak,
Allahım bir engel çıkmaz inşallah,
Bu arada hava bugün çok güzel yazdan kalma gibi,
Bursama her hava yakışıyor..
Kzlar telden giriyorum laptopum askın evinde kaldı size bol ekşınlı seyler anlatcm öptümm
Kzlar telden giriyorum laptopum askın evinde kaldı size bol ekşınlı seyler anlatcm öptümm
İki adam sohbet ederken biri diğerine sormuş,
Benim kızım var çalışıyor dıyordun ne iş yapıyor?
Demiş. Adamda cevaplamış,Üniversiteyi bitirdi,
Bir şirkette yonetici sekreter olarak çalışıyor,
Patronuyla araları gayet iyi çok yardım sever bir patronu var,
Kızıma dayalı doseli ev tuttu altinada araba çekti,
maaşinada Her ay zam yapıyor,yurt dışı iş seyahatlerine sadece kızımı götürüyor demiş.
Eklemiş, senin kızın ne is yapıyor?
Adam: vallah birader benim kızım ... Pu oldu fakat senin kadar kibar, anlamlı anlatamıyorum..
Demiş.
Teşekkür ederim canım oldu çok şükürOlur o iş olurHayırlı olsun yeni eviniz şimdiden inşallah herşey istediğin gibi gider
Canım hayırlı olsun Allah güle güle oturmayı nasip etsin.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Hangi semtteydi?Evemi yazıldınız?Darısıda bize ve olmayanlara kirada olmak zor
ben yokum baya bi kızlar kayınvaledeme anneme gidicem merak etmeyin beni mucuksssss tek tek hepinize
BEN ADET OLDUM VE BİTMEK ÜZERE BİTİNCE EBENİN İĞNELERİNE İLÇLARIINA VE FİTİLİNE BAŞLIYORUM BU ARADA YARIN KAYIN VALEDEME GİDİYORUM SONRADA ANNEME GİDİCEM 15 TATİLMALUM BAYA Bİ GEZİCEM YOKUM YANİ KENİDİNİZE CİCİ BAKIN DUALARINIZI BEKLİYORUMMMMMMM
Teşekkür ederim canım oldu çok şükür
Sağol tatlım, Demirtaş kavşağında çevre yolu üzeri,
Asilkent sitesi kat 7 daire 25, hepinizi beklerim
Şuan toprak tabi, ölmez sag kalırsam görücem inşallah,
Evet canım kırada olmak zor, biz kayınpederden kalma evimizi kıraya verip kıraya çıktık,
Allahım isteyen herkezi ev sahibi yapsın inşallah
BAL HUZUR teşekkeür ederim canım sağolasın..
merhaba bursalı hatunlar
bende bursalıyım:):)
şimdilik osmangazi (kemerçeşme)deyim...
Allah iyiliğini versin canım tam adres niye verdin buradaGörürsün canım inşllh Allah sağlık sıhhat versinde evinde biter bir bakmışsınki yerleşmişsin.Cefa çekmeden sefa olmuyor değilmi?Hakkınızda hayırlısı olsun neden önden peşinat verip taksitle daireler var hazır öyle niye düşünmediniz?:44:İnşallh sağlam güvenilir bir yerdir bu başvurduğunuz yer.Amin canım Allah hepimize nasip etsin sizede güle güle kullandırsın
Sağol tatlım, Demirtaş kavşağında çevre yolu üzeri,
Asilkent sitesi kat 7 daire 25, hepinizi beklerim
Şuan toprak tabi, ölmez sag kalırsam görücem inşallah,
Evet canım kırada olmak zor, biz kayınpederden kalma evimizi kıraya verip kıraya çıktık,
Allahım isteyen herkezi ev sahibi yapsın inşallah
BAL HUZUR teşekkeür ederim canım sağolasın..
Hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?