Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende emeki hiç bilmiyorum. Bebek biliyormu acaba tarif et desek :) malum oda yabancı. ben Bu gün müsait olabilirsem ararım sorarım bakalım :)
Bahar yada sende bir tarif etsen bildiğin kadarıyla. koruparktan. :)
canım özeldem mesaj atarım Semihaya atmıştım.Onu kopyalayıp yollayım sizede
canım bebek cepten giriyor ama sık sık bağlantı kopuyormuş o yüzden yazamıyormuş sadece arada okuyabiliyorum dedi.
bununla ilgili Bahar ve eşi bize yardımcı olacak.
İnşallh yardımcı olurum tabiki sorun değil.Ama benimde çok bildiğim yerler değil biraz karışık sokaklar felan yada biz arabayla gittiğimiz için ilk olunca bide bana öyle gelmiştir akşamdı bide.Belli başlı yerler var onları bulursak gerisi kolay zaten

Canım düşüncen iiçin çok sağol iyi güzel haklısın ama benim eşim buralarda çalışıyor o taraf çok ters işine
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için olsun 2+1 birde olsa kiracı olmaktan çok iyidir.Güle güle oturun evinizde
ayyy merhaba kızlar
geçmişi okudum ama hiç birşey kalmadı aklımda
görümcem bendeydi 3 gündür
bugün BUDOyla uğurladım kendilerini...
yeni geldim biraz takılayım sizlere dedim...
Merhaba Semihacığım misafirin vardı demek çoktan varmıştır
Çok güzel canım güle güle kullansın .Bende mobilyada çocuk odası için beyaz yada krem rengini çok seviyorum
Günaydın canım
günaydın kızlar :)
Günaydın şekerim
09. Şubat Cumartesi Bebek Arkadaşımıza kimler geliyor! :))))
Candan, bahar, kaderim, semiha, ben dışında kimse yohhh mi?
Sanırım yohhh
Günaydın Semihacığım sağlık olsun canım inşallah bir dahaki sefere.A.s söyleriz.Afiyet olsun sizede şimdiden.Bu arada evine tam yerleştinmi uygun birgünde evini hayırlamaya gelmek isterim.Arkadaşlarlada olabilirKayınvaldemlere komşu sayılırsın
Canım ben özelden mesaj atıcam sevcanla sana adresi yollayayıM.isterseniz koruparkın ordada buluşup birlikte gidebiliriz uygun olursa sizin için

SENDE AT CANIM TARİFİ :) AYRICA BULUŞUPTA GİDELİM ZATEN DAHA İYİ OLUR :)

Bu arada bebeke hazırlık yapmamasını söyledim. yapmayın ben yaparım dedi inatlaştık sanırım ben galip geldim :) yani uygun olanlar 1 çeşit isteyen 2 çeşitte bir şey yapabilir kızlar.

tarifi bende almıştım bahardan.
eğer doğru anladıysam
koruparkın arasından çıkılacak
kolay bir yerde bulursunuz rahatla
bahar buralarda o size mesajda atar
Mesaj attım canım sevcana 10 dk nın dolmasını bekliyorum birazdanda kaderime atıcam
bebeki aradım bende şimdi, sevindi bekliyor bizi :)
Tarifi aldım inşallah bulabilirz kolay yerde dedi.
O kadar zor yerde değil
baharcım yerleştim
kayınvalidene geldikçe
çat kapı yapabilirsin şekerim
Güle güle otur canım.Çat kapı seni rahatsız etmek istemem gelirsem haberli gelirim canım düşündüğün için teşekkürler senide beklerim buyur gel

Yani yapmasın zaten kendini yormasın oraya kendisini bebeğini görmeye gidiyoruz sonuçta.Hiç bişey olmasa da olur.Biz bişeyler yaparız.

dün mudanyada boş vaktim vardı
görümcemi yolcu ettikten sonra eve dönmek istemedim.
aklımada geldin ama
cep telin yoktu
özelden atıyorum cep nomu...

dün mudanyada boş vaktim vardı
görümcemi yolcu ettikten sonra eve dönmek istemedim.
aklımada geldin ama
cep telin yoktu
özelden atıyorum cep nomu...

Aaaa canım benim keşke gelseydin Sevcan da vardı telefonum neyse bir dahaki sefere beklerim buyur gel her zamanTamam canım teşekkürler bende özelden yazarım sana şimdi telefonumu, konturum bittide çağrı atamıyorum çünkü

canım birlikte gitmek en uygunu olur..koruparkın arasında buluşuruz..

canım birlikte gitmek en uygunu olur..koruparkın arasında buluşuruz..

Farketmez benim için yani daha iyi olur bencede.Candan ablayada söylerim oda koruparkın oraya gelir buluşuruz o zaman.Özelden adresi atayımmı canım sanada yoksa Sevcanla birliktemi geleceksiniz siz?:44:10

farketmez benim için yani daha iyi olur bencede.candan ablayada söylerim oda koruparkın oraya gelir buluşuruz o zaman.özelden adresi atayımmı canım sanada yoksa sevcanla birliktemi geleceksiniz siz?:44:10

canım sen candan ablaya bir şey deme bizim evlerimiz onunla yakın arabayla gelirsek alırız biz onu.

Kaderim özelden mesaj atıcamda 10 dk geçmemiş.Az önce Semiha'ya yazmıştım çünkü.Birazdan adresi yollarım sanada

Farketmez benim için yani daha iyi olur bencede.Candan ablayada söylerim oda koruparkın oraya gelir buluşuruz o zaman.Özelden adresi atayımmı canım sanada yoksa Sevcanla birliktemi geleceksiniz siz?:44:10

yok canım gerek yok sevcanla beraberiz biz,ama sen bana tel. yaz istersen özelden..

AYYY ŞU 10 DAKİKA İNSANI ÖLDÜRÜYOR BENDE O YÜZDEN YAZAMADIM KADERİM HABERİN OLSUN.

Kaderiminde dediği gibi kimler ne mamalar yapacak, Aynı şeyler olmasın tabi...

kızlar neler yapıcaz hepimiz aynı şeyi yapmış olmayalım,
ben gül böreği yaparım patatesli yada kıymalı yada isteğe göre peynirli:
tabi ben değişkenim biliyorsunuz börek derim yarın tatlı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…