can kaybının olmaması büyük şans..bence büyük ders olmuştur bostancıya daha dikkat eder bundan sonra..sevcancım senin evin ali bostancının evlerindenmi benim tam evimin karsısındada ali bostancı evleri var ertuğrulkentte 6 ay önce falan belki daha önce 4. kattaki balkon düştü evi bosalttılar oturamadılar korkudan insanlar şimdi sağlamlastırma yapıldı ama yinede ev boş kimse korkudan oturamıyor yönetici ali bostancıyı mahkemeye vermiş bütün evlerinde gösterdiği anlattığı malzemeyi kullanmamışlar çok kum kullanılmış evlerden numune alınmış güzelyalıdakilerde aynı sekildeymiş ordakilerin tek tesellisi dağın eteğine kurulması diyorlar mahkemeyi kazandılar ev yılıkılıcakmış karar çıkmış daire basına 250bin tl para ödeyecekmiş tazminat olarak şirket
beğendiiğimiz bebek odasını ekliyorum meltem mobilyaEki Görüntüle 624562 Eki Görüntüle 624565 Eki Görüntüle 624564 Eki Görüntüle 624561
sevcancım senin evin ali bostancının evlerindenmi benim tam evimin karsısındada ali bostancı evleri var ertuğrulkentte 6 ay önce falan belki daha önce 4. kattaki balkon düştü evi bosalttılar oturamadılar korkudan insanlar şimdi sağlamlastırma yapıldı ama yinede ev boş kimse korkudan oturamıyor yönetici ali bostancıyı mahkemeye vermiş bütün evlerinde gösterdiği anlattığı malzemeyi kullanmamışlar çok kum kullanılmış evlerden numune alınmış güzelyalıdakilerde aynı sekildeymiş ordakilerin tek tesellisi dağın eteğine kurulması diyorlar mahkemeyi kazandılar ev yılıkılıcakmış karar çıkmış daire basına 250bin tl para ödeyecekmiş tazminat olarak şirket
beğendiiğimiz bebek odasını ekliyorum meltem mobilyaEki Görüntüle 624562 Eki Görüntüle 624565 Eki Görüntüle 624564 Eki Görüntüle 624561
günaydın canımmgünaydın kızlar :)
09. Şubat Cumartesi Bebek Arkadaşımıza kimler geliyor! :))))
Candan, bahar, kaderim, semiha, ben dışında kimse yohhh mi?
günaydın canımm
sen gelmiyormusun yoksa??
yok canım Allah nasip ederse ben geliyorum ama Semiha gelemiyormuş üzüldüm
Annene hep giderdin be canım ayarlasaydın keşke sağlık olsun artık ne diyim....
yok canım Allah nasip ederse ben geliyorum ama Semiha gelemiyormuş üzüldüm
Annene hep giderdin be canım ayarlasaydın keşke sağlık olsun artık ne diyim....
09. Şubat Cumartesi Bebek Arkadaşımıza kimler geliyor! :))))
Candan, bahar, kaderim, semiha, ben dışında kimse yohhh mi?
günaydın kızlar :)
tabiiki anneme hep gidiyorum ama amcamlarda olacağım c.tesi günü
eşimde vardiyalı çalıştığı için vardiyası öyle denk geldi
ben istemezmiydim gelmeyi
bende üzüldüm ama
canım benim daha belli değil söylediğim gibi o dediğim yer olmazsa kısmetse gelicem haber vericem ben size
günay dın bu arada
çok hoş canım sade ve ferah
meltem mobilya akşamda yazmıştım ya oğlumun odasını aldığımız yer
bebek canım buraya giriyorsun ya arada sana sorayım,
şimdi biz sana nasıl gelicez yani senin eve yakın olarak okul,market ne bilim eczane olabilir sağlık ocağı olabilir,
bu konuda bize yardımcı olursan çok sevinirim,
çünkü biz bilmiyoruz,baharda mudanyadan geleceği için bize yardımcı olamaz,
bende emeki hiç bilmiyorum. Bebek biliyormu acaba tarif et desek :) malum oda yabancı. ben Bu gün müsait olabilirsem ararım sorarım bakalım :)
Bahar yada sende bir tarif etsen bildiğin kadarıyla. koruparktan. :)
bebeki aradım bende şimdi, sevindi bekliyor bizi :)
Tarifi aldım inşallah bulabilirz kolay yerde dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?