Aa anladım canım ama biz saat tam 19:10 da eve geldik :) sanırım siz 19 gibi geçtiniz. :)) ayy bende herşeyi anlattım :)
yaa güzel demek düşünebilirim aslında canım çünkü bize çok yakın. Ama sınıflar kaçar kişilikmiş oda önemli çünkü bizimkiler daha ufaklar. Eşiminde işyeri hemen o sokaktaydı bilirsin kesin. :) evet bende netten bakmıştım bahçesine geçen yıl aradığımda fiyatıda uygundu sende yarım gün mü vericeksin ilk dönem. Ben öyle düşünüyorum eğer öyleyse öğlenci olsunlar diye erken davranalım canım.
bende eşime mesaj attım bizde hiç duymamıştık geçen hafta bizim semtle alakası olmayan biri söyledi iş yerinde bende şaşırdım çocuk bilmiyomusunuz dedi:) bende aklıma geldi netten baktım. Acemler - Eski yalova yolu - samanlı - otosansit diyor altepe kız senin iki evde değerlenecek bu durumda yaşadınız
ben evden bir çıkıyorum eve giremiyorum bu ara
işyerine gittim takıldım 1 saat kadar ordan arkadaşa uğradım kahveye sonra demirtaştaki arkadaş aradı oğlu sünnet olmuş,
atladık arabaya geçmiş olsuna gittik,
yarın çıkmıcam biryere inşallah evimi b.. götürüyor:))
havada tam temizlk havası:)
elinizi çabuk tutmakta her zaman fayda var tabi ki. Eğer elinde peşinatın varsa bence bekleme. Çünkü şöyle diyim biz 82 bin tl ye anlaştık evi. 6 ay sonra taşındık. yan komşumuz bizden, Bizden 1 ay sonra aldı ve taşındı hemen, ama 97 bine aldı. :S
aynen katılıyorum bizde topraktayekn almıştık,şuan ise karşı dairemiz bizden 30 milyar fazla ödemiş
ön cephe ise 240 245 diyor 10 milyar daha fazla:))
biz ön cepheye geçtik sayılır 20 milyar fark ödücez o yüzden ama şuan o daire 245 mişyine 25 milyar kardayız..
biz oraya geçiş yaptığımız için bizden fazla fark almıyor yani:)
ne kadar çabuk alınırsa okadar karlı oluyor..
hadi yaaa ama bizim diğer evi toki alacakmış diye duydum yıkılacak yani
3 katlı ama kaç daire verirki?ve ortak orası herkeze 1 daire var orada..
amin canım sağolasın darısı başınıza inşallah..hayırlı olsun canım allah güle güle oturmayı nasip etsin işallah
evet canım yarım gün istiyorum ve öğleden sonra düşünüyorum:)Aa anladım canım ama biz saat tam 19:10 da eve geldik :) sanırım siz 19 gibi geçtiniz. :)) ayy bende herşeyi anlattım :)
yaa güzel demek düşünebilirim aslında canım çünkü bize çok yakın. Ama sınıflar kaçar kişilikmiş oda önemli çünkü bizimkiler daha ufaklar. Eşiminde işyeri hemen o sokaktaydı bilirsin kesin. :) evet bende netten bakmıştım bahçesine geçen yıl aradığımda fiyatıda uygundu sende yarım gün mü vericeksin ilk dönem. Ben öyle düşünüyorum eğer öyleyse öğlenci olsunlar diye erken davranalım canım.
bende eşime mesaj attım bizde hiç duymamıştık geçen hafta bizim semtle alakası olmayan biri söyledi iş yerinde bende şaşırdım çocuk bilmiyomusunuz dedi:) bende aklıma geldi netten baktım. Acemler - Eski yalova yolu - samanlı - otosansit diyor altepe kız senin iki evde değerlenecek bu durumda yaşadınız
ayy kyamam bende çok geriliyorum temzilk yaparken bağırıyorumdaamaann ne temizlik havası gezme havası canım. iyi etmişsin. boşver kötü havada yaparsın temizliğini :)) ayrıca Ardamıda üzüp düşürme temizlik yapıcam diye(((
çünkü bende cumartesi çocuğumu temizlik yapıcam diye çok üzdümnasıl vijdan azabı çektim anlatamam. dövmedim ama çok bağırdım. Bağırdıktan bir saat sonra uyuttum çocuğu yatağa yatırdım, öptüm, çocuğum dudağını düşürdü. Ağla ağla tabi bende öyle. Açtı gözünü özür diledim, bir daha kızmıcam annecim dedim. Bende bir daha şımarmıcam dedi
Bizde bugün eşimle konuştuk herzamanda konuşuyoruz boşuna ev sahibine para veriyoruz keşke kendi evimize verebilsek diye.Kredi olaylarına felan baktık.Taksit miktarı yüksek taksitide geç önden 20 25 bin vermek gerekiyor.Ne bilim şuan için bize göre biraz uzak malesef ev almak.Şunu sorucaktım siz ev tam bitmedenmi aldınız öyle dahamı hesaplıya geliyor?Ama ondada işte herşeyi tam düzgün yapıyolarmı onun korkusu oluyordur sağlam güvenilir bir şirket olması lazım Siz iyiye almışsınız canım 3+1 mi eviniz.Allah güle güle oturmayı nasip etsin
elinizi çabuk tutmakta her zaman fayda var tabi ki. Eğer elinde peşinatın varsa bence bekleme. Çünkü şöyle diyim biz 82 bin tl ye anlaştık evi. 6 ay sonra taşındık. yan komşumuz bizden, Bizden 1 ay sonra aldı ve taşındı hemen, ama 97 bine aldı. :S
aa aman inşallah değerini düşürmezler.
canım tapuda ne gözüküyorsa sanırım öyle veriyorlarmış
yani 2 katlı evmi 2 kat. arsamı 1 kat. böyle duydum ama kesin diyemem yani. kentsel dönüşüm mü toki mi.
aynen katılıyorum bizde topraktayekn almıştık,şuan ise karşı dairemiz bizden 30 milyar fazla ödemiş
ön cephe ise 240 245 diyor 10 milyar daha fazla:))
biz ön cepheye geçtik sayılır 20 milyar fark ödücez o yüzden ama şuan o daire 245 mişyine 25 milyar kardayız..
biz oraya geçiş yaptığımız için bizden fazla fark almıyor yani:)
ne kadar çabuk alınırsa okadar karlı oluyor..
Bizde bugün eşimle konuştuk herzamanda konuşuyoruz boşuna ev sahibine para veriyoruz keşke kendi evimize verebilsek diye.Kredi olaylarına felan baktık.Taksit miktarı yüksek taksitide geç önden 20 25 bin vermek gerekiyor.Ne bilim şuan için bize göre biraz uzak malesef ev almak.Şunu sorucaktım siz ev tam bitmedenmi aldınız öyle dahamı hesaplıya geliyor?Ama ondada işte herşeyi tam düzgün yapıyolarmı onun korkusu oluyordur sağlam güvenilir bir şirket olması lazım Siz iyiye almışsınız canım 3+1 mi eviniz.Allah güle güle oturmayı nasip etsin
kısmet bakalım canım bi bakalım otaraflara birdfe eşim şu işlerini bir ayarlasın da ona göre düşüncez artık:26:
canım toki diye duydum ama,
tapuya bakıcam merak ettim ne yazıyor hiç bilmiyorum..
eşime aldırırım gelince yatak odasında dolabın üstünde:))
hayırlısı olsun canım. Ama gerçekten ne kadar erken sözleşme o kadar iyi kar.
canım biz peşinat verdik 35 kadar, sonrası aylık taksitlerimiz devam etmektecanım sizde kredi ile mi aldınız kaç mt kare ev
işte canım bende hemen olsun istiyorum ama şartlarımız daha oluşmadı birde eşimin 5-6 aydır çalışmaması şuan engelledi bizi bir kredimiz daha var ekimde bitiyor o olmasaydı hemen düşünebilirdik belki offf yaa ben hemen olsun istiyorum işte:26::26::26::26:
Canım inşaat firmasından alıyorsan eğer arsadan yani inşaat başlamadan giriyorsun ama biz anlaştığımızda inşaat yarımdı.
ve 15 bin tl verdik biz kalanını eve girerken kredi kullandık. Bizde yıllarca hesapladık ödeyemeyiz dedik çıktık ama ev sahibine ver ver birde kıymet bilen yok. Sinirlendik girdik :) iyide oldu aslında.
Dediğin gibi sağlam olması da gerekiyor. Bizim çok şükür o konuda sıkıntımız olmadı çünkü fore kazık diye bir sistem var yerin 50 mi 75 mi ne mtre derinine iniyorlar. Allah bilir ama ben sağlam olduğunu düşünüyorum. Bizim evde fiyata herşey dahildi bostancı genelde böyle yapıyor. Bi kombi alıyorsun. Ama etrafımızdaki inşaat firmaları böyle değil.
bu arada bizim 2+1 :)
karamuk hoşgeldiniz
nasıldı Ankara
sınavı nasıl geçti eşinin?
canım biz peşinat verdik 35 kadar, sonrası aylık taksitlerimiz devam etmekte
krediyle almadık ama sonunda eşim eçekebilir anahtar teslimde kalanı peşin veriliyor olmadı arabasını verecek:)
olur canım inşallah neden olmasın..
eşin işe girer aylık gelirlerinizi hesaplarsınız uygun gelirse bir bakmışsınız oluvermiş:))
sevcancım senin evin ali bostancının evlerindenmi benim tam evimin karsısındada ali bostancı evleri var ertuğrulkentte 6 ay önce falan belki daha önce 4. kattaki balkon düştü evi bosalttılar oturamadılar korkudan insanlar şimdi sağlamlastırma yapıldı ama yinede ev boş kimse korkudan oturamıyor yönetici ali bostancıyı mahkemeye vermiş bütün evlerinde gösterdiği anlattığı malzemeyi kullanmamışlar çok kum kullanılmış evlerden numune alınmış güzelyalıdakilerde aynı sekildeymiş ordakilerin tek tesellisi dağın eteğine kurulması diyorlar mahkemeyi kazandılar ev yılıkılıcakmış karar çıkmış daire basına 250bin tl para ödeyecekmiş tazminat olarak şirket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?