Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ben kek yapmayı düşünüyorum

ay ayy ne güzel programlar yapılmış ben de yarın falan netleştireyim şu işi de gelip gelmicem belli olsun eğer bende gelirsem size incirli tatlı yapayım olur mu heee bu arada sevcan kaderim size diyom giderken beraber mi gideriz yakınım ya ben size programınız nasıl :26:

Sevcan kek yapıcaksan ben başka birşey yapayım farketmez

valla yaparmısın gülüm :))))

bizim gündede hep böyle oluyor herkes bir çeşit yapıp getirecekya.
neyse bütün millet kolayları kapıyo... Birde ablamlar yengemler çalışmıyor he :)
geçenlerde biri milföy, biri yufka, biri kek, biri kısır, biri hazır pastabandan pasta yapmış, biride bisküvi pastası yapmış ee ben ne yapıcam dedim.
Bende hiç bir şey yapmıyorum, Birde dedim ben kendimi fasülye ilan ettim, herkes bön bön nedenmiş o dedi. ulan dedim ben ne yapıyım oturup çarşaf böreği yapacak halim yok. Bütün kolayları kapmışınız

Gel canım mutlaka yaa ((
Canım evet sen bize yakınsın alırız senide. Kocikin seni çevre yoluna bırakırsa daha iyi olur vakit kaybetmemiş oluruz. Ama olmadı bebekinle sen yürüme gireriz sanırım başarana değilmi kaderim :) başarandan girer balıklıdan çevre yoluna çıkarız.

Gelmek istersen bekleriz olur canım maksat görüşmek buluşmak gönüller bir olsun bir şey yapmasanda olur

Doğru demişsin sen çalışıyorsun sonuçta.istersen hiç birşey yapma gelmen yeterli sonuçta kaç kişiyiz hem gönüller bir olsun maksat Bebeğin gönlünü alıp birbirimizi görmek.Tabiki yaparım ne olucak sanki

Ben kek yapmayı düşünüyorum
keki bahar yapıyorr
bende kek yapıyım o zaman :) banada en çok kek yakışır...
saniye farkıyla geç kaldınnkeki yeni sattık:))
beraber olur canım..konuşuruz yine..

ooo yol güzergahıda tamammmm

keki bahar yapıyorr

Canım Sevcan çalışıyor keki o yapsın hepside el emeği sonuçta farketmez zor kolay dimi amaBende bulurum bişeyler.Sevcan kek yapsın anlaştık

keki bahar yapıyorr

:)) ay ne güzel dimi yine buluşma heyecanı sardı. :) inşallah hava güzel olur kızlar.

Kaderim bu arada Pazar günü bilet kalırsa tiyatroya gitmek istiyorum kızımla Avp ye. ablamın çocuklarınada bilet alıcam. Siz pazarları müsait olmuyorsunuz genelde eşinlesin, ama istersiniz sizede alıyım Ardamla :)

Canım Sevcan çalışıyor keki o yapsın hepside el emeği sonuçta farketmez zor kolay dimi amaBende bulurum bişeyler.Sevcan kek yapsın anlaştık

yok canım ben işin şakasındayım takıldım öyle:)))
hoşuma gitti ikinizde aynı anda yazmışsınız

:) saol canım yaa... ee sen ne yapıcaksın... Seninde yapacağın kolay taşınabilir bir şey olmalı mudanyadan geliceksin belkide ayakta kalıcan (, eğer istersen keki sen yap canım yaa nasıl taşıcan başka şeyi çünkü :S

bende kısır yada bisküvi pastası yada ikisinide yapabilirim....

ay ne güzel olurdu ardacık daha tiyatroyu görmedi
ama malum biz pazarları kocişimleyizz:))
inşallah başka sefere olur..

ay ne güzel olurdu ardacık daha tiyatroyu görmedi
ama malum biz pazarları kocişimleyizz:))
inşallah başka sefere olur..

Ee daha yaşlarıda küçük canım nerden görsünler :)
bir gün cumarteside gideriz olmadı.

Birde adilenaşit tiyatrosunda ücretsiz çocuk tiyatrosuda varmış diğer haftalardada onu düşünüyorum minnoşum için :)

Canımm teşekkürler düşündüğün için ama benim için sorun değil gerçekten.Hem onun ağırlığı ne olucakkiBen şuan kafamda bir iki bişey varda tam karar veremedim .Sen keki yapıyosun tamam anlaştık şekerimİkisine gerek yok kek yap yeter

Kızlarrrr sohbetinize doyum olmuyorAma malum ev işleri beni bekliyor Allah'a emanet olun öpüyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…