Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hosgeldin canim bende osmangazide oturuyorum burasi daha avantajli heryer yurume mesafe merkezi oldugu icin sevcaninda dedigi gibi pek yeni binalar yok ilk yerlesim oldugu icin sanirim hakkinda hayirlisi olsun..nezaman basliycaksin calismaya peki...

ohh ohh maşallah allah muhabbetinizi arttırısn ağzınızın tadını bozmasın canım evet ya çok güzeldi biz de havanın güzelliğinden faydalanarak gezdik hep hafatsonu
evet evet kesin bu bugün de sabahtan çıktı belliki hiç uğramadı

hadi hayırlısı olur işallah hakkınızda

karamuk belli mi cumartesi

valla canım aradım öğlende yarın haber vereceklermiş ben size söylücem kesinleşince

e bekliyoruz merakla :)

Slm kizlar bugunlerde havalar tam gezmelik bizde esimle kultur parka cikicaz birazdan cocuklara hava aldiralim dedik umarim biz cikinca gune kacmaz buarada kizlar gorusme ayarlamisiniz haftasonu ,bizi cagiran yok topikten saymiyomusunuz yoksa 'bilelimde ona gore cikariz bizde aranizdan)):

aaa aşkolsun canım KİMLER GELİYOR DİYE kıçımızı yırttık daha nasıl çağırıcaz
Bebek rumuzlu arkadaşımıza bebek görmeye gidiyoruz kısmetse gelirmisin gerçekten?????
ne güzel olur aslında gelsen dimiii...
bu arada iyi gezmeler....
senin çocukların kaç yaşındaydı...

arkadaşlar yinuse arkadaşımızın vesilesi ile hatırlatamamızı tekrar yapalım....

09 şubat Cumartesi günü Bebek arkadaşımıza bebek görmeye gidiyoruz. Katılmak isteyen

Son düzenleme:
günaydın
bende yeni üyeniz olabilir miyim ???
oldun gitti:) hoş geldin..
yok canım pek gezmek sayılmaz, saat 10 gibi anneme gittim takıldık orda biraz:)

kız sevcan yırttı k.. kimler geliyor diye:))
topikten çıkmak ne demek sende gel canım hem tanışmış oluruz,
adresi sanada yıollar sevcan sen gelmek iste yeterki:))

kaderim gelmiş hoş gelmiş :)))

hoş buldum canım
tam evime geldim yaptım nescafemi aldım sigaramı keyif yapıyordumki,
arkadaş aradı yarın bana kahveye gelecekmiş sakın bişey yapma dedi yaparsan vallah gelmem dedi sağolsun ama
ihsaniyeden geliyorlar yapmadan olmaz tabi,
beni temizlk telaşı aldı birazdan camlardan başlıcam:)
allahtan misafir falan geliyorda evim temizleniyor

hava güzel takılsaydınya :) dışarıda ahh ahh keşke bende kızımı alıp alıp gitsem.
Genelde bahar başındada hep hafta içi hava iyi olurdu hafta sonu yağışlı ne ağlardım :) allahım yağmur yağmasın diye... :)))

hee dimi yırta yırta k... kalmadı :)

yinuse nin geleceği varsada gelmekten kesin vazgeçer, bu kadar şuh, seviyesiz muhabbetten sonra.... korkma korkma dilimizde var bizim kalbimiz altın gibi....

Son düzenleme:

ayyy :))) yapmamıştın dimi temizlik. Evi yakında değilmiş hakkaten bir kaç çeşit yapmadan olmaz :))
kız Allah iyiliğini versin....

neyse hadi başla sen. Ardamı üzmeden, bu arada çiş olayı kesin halloldu dimi...

havları böyle görünce aklıma ne geldi,
akşamları parkta buluşurıuz sevcan sen alırısn kızını bende ardayı ohhh ne güzel olur:))
otururuz bütün gece:)

sorma canım damadınız çok akıllı beni hiç üzmüyor ozamandan beri bir vukuatımız olmadı,
geceleri bile beni kaldırıp çişim var koşş diye ağlıyor:))
ama ben yine altını bağlıyorum bir gece kaçırmıştı diye:)

havları böyle görünce aklıma ne geldi,
akşamları parkta buluşurıuz sevcan sen alırısn kızını bende ardayı ohhh ne güzel olur:))
otururuz bütün gece:)

aynen vallahi :)
geçen yaz benim her akşamım şu yaşam parkında, çekirdek çitleyip gazoz içmekle geçti. :))

hatta bazı akşamlar ayy yaşam parkından sıkıldık dedik, zafer parkı :) armutlu park, birde diğer parka gittik :))

ne yalan söyleyim hep gözlerim aradı sizi, Buluşalım parkta dedim de bir kaç kez ama kısmet değilmiş .:)
bu sene kesin yaparız ama

aynen yapalım vallah ben sayılı gitmişimdir o parka çok gitmedm,
benim karşımdada park var orasıda büyük oraya gidiyordum bazen.
ama bu snee seninle parktan parka gezeriz:))
cumartesileri botaniğe giderizz oo yazı özledim ben demekki:))

ayyy kıyamamm maşallah benim güzel oğluma damat değil oğlum o benim
Bencede bağla yapasa üşür çocuk soğuk oluyor gece nede olsa...

Darısı başımıza bakalım... Şevvalde ara sıra söylüyor :)
yaz başı hemen alıştırıcam bende :)

bu arada Ayfer balkona tül takıcam. Geçen yıl takanlara çingene evi gibi diyordum bu sene bende takıcam.
Yapabilecek başka bir şeyim yok sivrilerin resmen tecavüzüne uğradık geçen yıl illallah gelmişti. Hiç balkonda oturamadım bu sene düşünüyüyorum :) üste alta korniş takıcam aradan dümdüz tülü geçiricem :)
senin bir fikrin varmı şöyle yap diyeceğin. yada diğer kızlar sizin

karamuk inşallah canım yarın güzel haber alırsında biizmle cumartesi gelirsin..

kızlar ben işe koyulayım arada bakarım size pc açık zatii
görüşürüz..

gideriz tabii... :) ben hiç eve girmedim desem yeridir geçen yıl bir kaç kez hayvanat bahçesine gittik, kültürpark vs... :) derken yaz bitti...
bende yazı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin...

çingene evimi yok canım ya yap bencede ama sağlam olsun aralardan girmesinler çok rahat edersin..
birde halı at balkona oohhh gel keyfim gel millet istediğini desin sinek sokmasından iyidir
benim kendi evim olsa uğraşırım bende ama çıkıcam zaten
bu senede soksunlar seneye sokamayacaklar önlemmi alıcam bende ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…