Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bana geçen ay 200 bu ay 149 geldi ama 1 hafta evde yoktuk kapamıştık bide hava hep lodostu iyidi bu ay 3 petek yanıyo 4 -oda ıdsıtıyorum ben yani mutfagı yakmıyorum ama kapısı acık

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr çok kıskanıyorum hasedimden çatlıyorum hatta ne o sevcan kaderim kanka oldunuz sizbende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenim kocaya burdakileri okuyup okuyup sarıyom gene niye pirelendin diyoizin ve bananane bananeee diyorummmmama vermiyo ölecem ya çatlıcam patlıcammmmmmmmmmmmmmmmmmm yalan söleyip cıkasım var valla allah tan korkuma yapamıyorum işteizin verse nolcak sanki sinir şey sinirrrrrrrrrrrrr

Kızlarrrrr iyigeceler bugün çok mutlu oldum.Çünkü görüşmek isteyip bir türlü görüşemediğim Candan Ablam bana doğum günü süprizi yaptı veeeee evime geldi Allah razı olsun kendisinden ve oğlundan.O kadar şaşırdımki anlatamam.Ben pkolular topiğinde burçtan konu açılmıştı 10 gün kadar önce.Ve Canım ablam oradaki o küçük ayrıntıyı kaçırmamış.doğum günümü not almış ve bana süpriz yapmak istemiş.Çok mutlu oldum.O güzel hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim senin için daha bir özenle bakacağım o bitkiyeÇok sevindim Candan Ablam ve oğlunu tanıdığıma.Bugün doğum günüm onlarla dahada bir güzel oldu.İyiki kk var ve iyiki tanıştım seninle.İyilik meleği diyorum ben gerçekten ben böyle ince düşünceli birini görmedim.Allah o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah.Kızlarrr Candan ablamla güzel muhabbet ettik sonra yolcu ettim eşimin sınıf arkadaşlarıyla çig köfte partisi vardı.Oda benim doğum günüme denk geldi oraya gittik.Az önce eve geldim.Ve gelir gelmez.Bu süpriz dolu günden size bahsetmek istedim.Candan Ablacığım ben senin gibi güzel ifade edemeyebilirim yazamıyorum malesef affına sığınıyorum.İçimdeki düşünceleri bazen anlatamıyorum ama kalbimdeki yerin çok başka bunuda bilmeni isterim.İyiki tanıdım seni.Allah dostluğumuzu bozmasın

saol arkadaşım.

çok iyisin...
Sende sağol canım sende öylesin
kızlar birşey danışacaktım size
eş durumu tayini ile bursaya geleceğim inşallah
sizce kestel mi osmangazi mi
bilgisi olan paylaşabilir mi

Aramıza hoşgeldinizBen mudanyada oturuyorum ama merkeze o kadarda uzak değil artıkDenizi seviyorsanız mudanya derim bende Bursanın heryeri güzeldir beğeneceğinize eminim
Canım kimse dışlanmaz yanlış anlamışsın sen topiğe genel olarak öyle yazılmış yoksa isteyen herkez gelebilir hepimiz arkadaşız
Allah kolaylık versin

Allah bağışlasın çocuklarınıUygun zamanda senide bekleriz memnun oluruz

Kızlar bu arada ben bugün kk yı açtığımda pro üye olduğumu gördüm.Hatta Sevcan hayırlamış mesaj atmışBen ne olduğunu bilmiyordum.Candan Ablaya teşekkür mesajı attım bugün için bana ikinci süpriz yapmış pro üyeliği Candan Abla yaptırmış banaÇok şaşırdım çok değerli biri benim için beni düşünüp özel mesajlardan daha kolay faydalanmam ve ikinci doğum günü hediyesi yapması beni çok mutlu etti

vawwww candan ablaya kocaman alkışş
ay ne düşünceli ya brovo vallah,evini biliyormuydu canımm,bizde tanışıcaz bakalım cumartesi çok merak ettim candan ablamızı:)

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Baharım eşinle nice uzun musmutlu yıllara inşallah..

yaaa ama ben çok kıskandımmm hıhhh
candan ablacım benimde 24 nisan doğum tarihimmmm

İns canim ben osmangazideyim tam merkezde merkeze isiniz duserse banada ugrayin hatta birgun kahvaltiya gelin toplasip hem tanismis oluruz

İnşallah canım. Bizlerde bekleriz.

merak etme sevcancim benim konusma tarzimada hic yabanci degil oyuzden yadirgamadim tanidigim kadariyla icinizin iyi oldugu konusundada hemfikirim zaten

O zaman sorun yok... :))

Kız bozma aranı kocanla :) inşallah onuda yola getirirsin sen. İnadıda pek inat gerçi :) ama olsun ben sende o ışığı görüyorum...

Ben de bilmyiyordum doğum günün olduğunu. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin. Stresten, fesattan uzak. Kocanla ve doğacak yavrunuzla mutluluğun daha da perçinlensin arkadaşım. İYİKİ DOĞDUN!

Candan ablanın gerçekten altın gibi bir kalbi var bende anladım onu görmeden. Seni çok sevindirmiş Allahta onun yolunu açık etsin inşallah... :)

BU ARADA CANDAN ABLA AMA BİLESİN ÇATLADIM.

Bende dedim acaba Baharda aday falan mı? oscara :) şaka bir yana hakkaten kk da biryere katıldığını düşündüm. Geçenlerde yemek tarifi gönderen bayanların hepsini kk prolu yapmışlar öyle sandım inan.
Bu kadar ince düşündüğü için Candan ablaya bende huzurunuzda bir teşekkür edeyim.

günaydınlarrrrrr
bugün bana gelecek olan arkadaşlar cuma günü gelicez dediler işleri çıkmış:)
sağlık olsunn bu akşamda kaynımla eltim gelecekmiş oturmaya..

günaydın.....

Aa hazırlık yapmışmıydın yiyecek anlamında.
Neyse eltinler yer bari :)) yemeğe gelmezlerse...

yok canım hazırlık yapmadım akşam 6 gibi arayıp söyledii..
eltimlere çay birde yanına kurupasta yaş pasta koydumu yeter:))
ayy bu sabah ne bu güneş ya
birde yağmur geliyor dediler ama hiç yağmur yağacak gibi değil..
maşallah havaya bu ayda bu hava şaşırtıcı..

karamuk akşam gelip gelmeyeceği belli olacaktı acaba ne oldu..
karamuk son durum ne canımm geliyormusun??

İyi erken haber vermişler :) yaptığın temizlik kar kaldı :)

Evet çok güzel hava bugünde sanırım hafta sonu yağmur yağacak :) çalışan insanların şansına :)

günaydın kızlarr
baharcım geçmiş doğumgünün kutlu olsun ayrıca pro üyeliğinde hayırlı olsun

karamuk akşam gelip gelmeyeceği belli olacaktı acaba ne oldu..
karamuk son durum ne canımm geliyormusun??

günaydın canım yok bugün haber verecekler öyle diye söylemişlerdi bakalım bugün kesinleşir
sevcan günaydın canım sana da

canım hiç bilmiyorum bahar yazsın kaçta kopruparkın orda olursa bizde osaatte orda olalım..
yani 1 gibi çıksak iyi bence..

evet uygun aslında saat 1. Orada 1.30-1,45 de oluruz.

günaydın canım yok bugün haber verecekler öyle diye söylemişlerdi bakalım bugün kesinleşir
sevcan günaydın canım sana da

Günaydın canım bekliyoruz :)

Son düzenleme:
kızım sabah 6 ta kalkmış. Mızmızlandı kalk anne diye bende kalkmadım. Kalkayım diye, karnım acıktı demeye başladı benden yine tık yok... En sonundada, yaaa çişim geldi, altıma işicem diyom yaaa..... :) sonra kalktım bezini çıkarıdm foşur fışur işedi tuvalete. Bi baktım Hiç bezine işememiş Ayfer gece yatırmadan tuvalete yaptırmıştım :)))
Bir kaç gündür bezi olduğu halde söylüyor, bezi çıkarıp yaptırıyorum sonra yine bağlıyorum oyuna dalınca altına yapıyor çünkü.

Çok teşekkür ederim canım aminnnCandan abla gibisi kolay kolay olmaz böylesi bir dünyada.Ama kendisininde bana dediği çok hassas duygusalmışım.:18:Evimi tarif etmiştim Candan ablaya Sana gelincede olur birşeyler canım o zamana kadar Allah büyük
Canım ben Candan ablaya bişey demedim doğum günüm felan diye.10 gün öncesinde pkolular topiğinde burçlardan konuşmuştuk o ara 6 şubat lafı geçmişti.Candan ablamda o kısmı yakalamış ve bana süpriz yapmak istemiş.ne kadar düşünceli hassas biri Allah gönlünce versin onunda inşallah.Oğluda kardeşim olsun çok beyefendi biri.Allah hakkında hayırlısını versinOscara adaydım şekerim size süpriz yapayım dedimÖyle Candan ablanın inceliği oldu sağolsun.Sevcancığım niye çatlıyonGün doğmadan neler doğar
günaydınlarrrrrr
bugün bana gelecek olan arkadaşlar cuma günü gelicez dediler işleri çıkmış:)
sağlık olsunn bu akşamda kaynımla eltim gelecekmiş oturmaya..
Günaydın bu akşam banada kayınvaldemler gelicekmiş doğum günüm için.Dün biz eşimin arkadaşlarıyla birlikteydik yoksa dün geleceklermişte bugüne kaldı benimde hazırlık yapmam lazım ev işi vs
canım hiç bilmiyorum bahar yazsın kaçta kopruparkın orda olursa bizde osaatte orda olalım..
yani 1 gibi çıksak iyi bence..
Ben 1:30 gibi orda olsam olabilirmi yada siz kaçta uygunsanız
Ayy iyi maşallah ne güzel Devamı gelir inşallah
günaydın kızlarr
baharcım geçmiş doğumgünün kutlu olsun ayrıca pro üyeliğinde hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım çok sağol

oyy oyy maşallah kızıma aman söylem kız heryerde nazar değmesin akıllı bıdığa sen zoelnamıcan o zaman sevcan çabuk alışacak çişe küçükhanım

ayy maşallah sen birde altını açsan evde söyleyecek bence, teyzesine büyük iş düşüyor bence boşvermesin hazır söylüyor çocuk alışsın bence..

canım 1:30 da bizde ozaman koruparkın arasındayız..1:00 de çıkarız sevcan anca yarım saat sürer yol,
candan abla çevre yoluna inecekmi acaba inerse çok iyi olacak 1:30da koruparkın arasında oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…