Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

inşallah canım :) kendi evine bir çık eminim çok daha güzellerini yaptırırsın...

yapıcam vallahi var eski bir tülüm... Şimdiden düşünüyorum :)

halı hep atıyorum zaten...
Şevvalin şişme havuzuda var, geçen yıl hep balkonda oynadı kızım cıbıl cıbıl :)
Bu sene Ardama mayosunu giydirip getirirsin beraber oynarlar :)

Son düzenleme:

hoşgeldin canımmmm merak ettik seni göremeyince

ay valla şimdi bu havada temizlikmi yapcan kız dışarsı tem gezme havası ne güzel

oy oyy maşallah paşaya allah nazarlardan saklasın ama geceleri de bağlama canım yine de sen bilrisin de ayberkin doktoru çişe alıştırırıken öyle demişti bezi çıkardığınız zaman çişe alıştırma devresinde sakın bir daha bez bağlamayın demişti ben de gezmeye giderken bağlardım yolda falan yapar diye yapsın boşver önemli değil demişti zorlanırısnız alıştırmakda diye söyledi

karamuk inşallah canım yarın güzel haber alırsında biizmle cumartesi gelirsin..

kızlar ben işe koyulayım arada bakarım size pc açık zatii
görüşürüz..

işallah canım kısmet artık

gideriz tabii... :) ben hiç eve girmedim desem yeridir geçen yıl bir kaç kez hayvanat bahçesine gittik, kültürpark vs... :) derken yaz bitti...
bende yazı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin...

ay biz bu yaz bebiş dolayısı ile pek gezemedik işte 40 ı çıktıktan sonra başaldık gezmelere ama küçücük bebekle ne kadar gezebilirisn ki işallah bu yaz bol bol gezeriz nasıl olsa benim kocişin artık sınav ders problemi de yok allah başka dert keder vermesin rahatız

evet bu sen sizin içinde tam gezmelik... İnşallah dilediğiniz gibi gezersiniz canım.... :)))
Eşini işe postalarsın cumartesileri takılırız hep beraber

N

Oglum 4 kizim 1 yasinda canim yaa ne bilim kisiye yonelik cagirma olmayinca atlamak istemedim evine gidilicek arkadasida tanimadigim icin ,sanirim sizin bir bulusmaniz daha olmus ozamndan tanisiyosunuz ..bu haftasonu zaten musait degilim gelemiycektim ama yinede icgudusel olarak cagrilmayi bekledim, yaklasik bir aydir topigi takip ediyorum muhabbetleriniz cok sicak oyuzden yuzyuze tanismayi cok isterim bu ,haftasonu izmite kuzenime davetliyiz yatiya esimin somestr tatili oldugu icin degerlendirmek istedik baska bir bulusmanizda gelmek isterim

Allah bağışlasın çocuklarını...
Gruba yazınca tek tek isim söyleme gereği hissetmedik...
Bende zaten iç güdüsel olarak gelmeyeceğini biliyordum açıkçası gelirsen güzel olurdu, sürpriz olurdu o ayrı ama :)
neyse buluşursak inşallah o zaman gelirsin görüşürüz :)

evet bu sen sizin içinde tam gezmelik... İnşallah dilediğiniz gibi gezersiniz canım.... :)))
Eşini işe postalarsın cumartesileri takılırız hep beraber

evet canım işallah bu sene hep beraber gezeriz de ama ben mayıs sonundan sonra malasef cumaretsileri çalışmaya başlıcam :

ayy ardayada lazım bitane:)) geliriz canım sizide bekleriz mayonuzla havuz alıcam bu sene inşallah:)
evet canım bende temmuz ağustos gibi açmıştım altını evde yapıyordu ne güzel gezmeye gidince bağlıyordum eee ozamanda evdede altına yapmaya başladı çocuk napacağını bilemedi suç bendeymiş ozaman:)) gece bağlamıcam bez şu 2 ayıda bir atlatayım inşallah..

allah bağışlasın canım yaz gelsin bol bol gezeriz inşallah ozaman senide görmek isteriz..nerede oturuyordun??

:) inşallah bizde geliriz canım.
Bir kaç yıl sonrada yeni evinizin havuzuna girer çocuklar

aaa hadi yaa mayıstamı doğmuştu oğlun
neyse kısmet artık akşamları görüşürüz belki bizde.

evet canım mayısta doğdu
ammann yaz gelsin de hele bir elbetki görüşürüz anacım cumaretsileri 4 de çıkıcam akşam kadar yıl var yine görüşrüz

evet canım aynen çocuk ikilemde kalıyor öyle olunca ne yapcağını şaşırıyor o nedenle en iyi dönem yaz dönemi alıştırmak için üşüyecek derdi olmuyor bari:):9.

4 te çıkıyorsan iyiymiş o zaman görüşürüz tabi..

kızlar ben çıkıyorum kocişimle oğluşum geldi bir as merkez özdilek falan yapıcaz iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

İns canim bidahaki bulusmaniza katilmak isterim

İns canim ben osmangazideyim tam merkezde merkeze isiniz duserse banada ugrayin hatta birgun kahvaltiya gelin toplasip hem tanismis oluruz

merak etme sevcancim benim konusma tarzimada hic yabanci degil oyuzden yadirgamadim tanidigim kadariyla icinizin iyi oldugu konusundada hemfikirim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…