- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
çingene evimi yok canım ya yap bencede ama sağlam olsun aralardan girmesinler çok rahat edersin..
birde halı at balkona oohhh gel keyfim gel millet istediğini desin sinek sokmasından iyidir
benim kendi evim olsa uğraşırım bende ama çıkıcam zaten
bu senede soksunlar seneye sokamayacaklarönlemmi alıcam bende ozaman:)
oldun gitti:) hoş geldin..
yok canım pek gezmek sayılmaz, saat 10 gibi anneme gittim takıldık orda biraz:)
kız sevcan yırttı k.. kimler geliyor diye:))
topikten çıkmak ne demeksende gel canım hem tanışmış oluruz,
adresi sanada yıollar sevcan sen gelmek iste yeterki:))
hoş buldum canım
tam evime geldim yaptım nescafemi aldım sigaramı keyif yapıyordumki,
arkadaş aradı yarın bana kahveye gelecekmiş sakın bişey yapma dedi yaparsan vallah gelmem dedi sağolsun ama
ihsaniyeden geliyorlar yapmadan olmaz tabi,
beni temizlk telaşı aldı birazdan camlardan başlıcam:)
allahtan misafir falan geliyorda evim temizleniyor
sorma canım damadınız çok akıllı beni hiç üzmüyor ozamandan beri bir vukuatımız olmadı,
geceleri bile beni kaldırıp çişim var koşş diye ağlıyor:))
ama ben yine altını bağlıyorum bir gece kaçırmıştı diye:)
karamuk inşallah canım yarın güzel haber alırsında biizmle cumartesi gelirsin..
kızlar ben işe koyulayım arada bakarım size pc açık zatii
görüşürüz..
gideriz tabii... :) ben hiç eve girmedim desem yeridir geçen yıl bir kaç kez hayvanat bahçesine gittik, kültürpark vs... :) derken yaz bitti...
bende yazı çok seviyorum Allahın gücüne gitmesin...
işallah canım kısmet artık
ay biz bu yaz bebiş dolayısı ile pek gezemedik işte 40 ı çıktıktan sonra başaldık gezmelere ama küçücük bebekle ne kadar gezebilirisn ki işallah bu yaz bol bol gezeriz nasıl olsa benim kocişin artık sınav ders problemi de yok allah başka dert keder vermesin rahatız
aaa aşkolsun canım KİMLER GELİYOR DİYE kıçımızı yırttıkdaha nasıl çağırıcaz
Bebek rumuzlu arkadaşımıza bebek görmeye gidiyoruz kısmetse gelirmisin gerçekten?????
ne güzel olur aslında gelsen dimiii...
bu arada iyi gezmeler....
senin çocukların kaç yaşındaydı...
N
Oglum 4 kizim 1 yasinda canim yaa ne bilim kisiye yonelik cagirma olmayinca atlamak istemedim evine gidilicek arkadasida tanimadigim icin ,sanirim sizin bir bulusmaniz daha olmus ozamndan tanisiyosunuz ..bu haftasonu zaten musait degilim gelemiycektim ama yinede icgudusel olarak cagrilmayi bekledim, yaklasik bir aydir topigi takip ediyorum muhabbetleriniz cok sicak oyuzden yuzyuze tanismayi cok isterim bu ,haftasonu izmite kuzenime davetliyiz yatiya esimin somestr tatili oldugu icin degerlendirmek istedik baska bir bulusmanizda gelmek isterim
evet bu sen sizin içinde tam gezmelik... İnşallah dilediğiniz gibi gezersiniz canım.... :)))
Eşini işe postalarsın cumartesileri takılırız hep beraber
evet canım işallah bu sene hep beraber gezeriz de ama ben mayıs sonundan sonra malasef cumaretsileri çalışmaya başlıcam:
ayy ardayada lazım bitane:)) geliriz canım sizide bekleriz mayonuzla havuz alıcam bu sene inşallah:)inşallah canım :) kendi evine bir çık eminim çok daha güzellerini yaptırırsın...
yapıcam vallahi var eski bir tülüm... Şimdiden düşünüyorum :)
halı hep atıyorum zaten...
Şevvalin şişme havuzuda var, geçen yıl hep balkonda oynadı kızım cıbıl cıbıl :)
Bu sene Ardama mayosunu giydirip getirirsin beraber oynarlar :)
evet canım bende temmuz ağustos gibi açmıştım altını evde yapıyordu ne güzel gezmeye gidince bağlıyordum eee ozamanda evdede altına yapmaya başladı çocuk napacağını bilemedi suç bendeymiş ozaman:)) gece bağlamıcam bez şu 2 ayıda bir atlatayım inşallah..hoşgeldin canımmmm merak ettik seni göremeyince
ay valla şimdi bu havada temizlikmi yapcan kız dışarsı tem gezme havası ne güzel
oy oyy maşallah paşayaallah nazarlardan saklasın ama geceleri de bağlama canım yine de sen bilrisin de ayberkin doktoru çişe alıştırırıken öyle demişti bezi çıkardığınız zaman çişe alıştırma devresinde sakın bir daha bez bağlamayın demişti ben de gezmeye giderken bağlardım yolda falan yapar diye yapsın boşver önemli değil demişti zorlanırısnız alıştırmakda diye söyledi
N
Oglum 4 kizim 1 yasinda canim yaa ne bilim kisiye yonelik cagirma olmayinca atlamak istemedim evine gidilicek arkadasida tanimadigim icin ,sanirim sizin bir bulusmaniz daha olmus ozamndan tanisiyosunuz ..bu haftasonu zaten musait degilim gelemiycektim ama yinede icgudusel olarak cagrilmayi bekledim, yaklasik bir aydir topigi takip ediyorum muhabbetleriniz cok sicak oyuzden yuzyuze tanismayi cok isterim bu ,haftasonu izmite kuzenime davetliyiz yatiya esimin somestr tatili oldugu icin degerlendirmek istedik baska bir bulusmanizda gelmek isterim
ayy ardayada lazım bitane:)) geliriz canım sizide bekleriz mayonuzla havuz alıcam bu sene inşallah:)
evet canım bende temmuz ağustos gibi açmıştım altını evde yapıyordu ne güzel gezmeye gidince bağlıyordum eee ozamanda evdede altına yapmaya başladı çocuk napacağını bilemedi suç bendeymiş ozaman:)) gece bağlamıcam bez şu 2 ayıda bir atlatayım inşallah..
allah bağışlasın canım yaz gelsin bol bol gezeriz inşallah ozaman senide görmek isteriz..nerede oturuyordun??
aaa hadi yaa mayıstamı doğmuştu oğlun
neyse kısmet artıkakşamları görüşürüz belki bizde.
ayy ardayada lazım bitane:)) geliriz canım sizide bekleriz mayonuzla havuz alıcam bu sene inşallah:)
evet canım bende temmuz ağustos gibi açmıştım altını evde yapıyordu ne güzel gezmeye gidince bağlıyordum eee ozamanda evdede altına yapmaya başladı çocuk napacağını bilemedi suç bendeymiş ozaman:)) gece bağlamıcam bez şu 2 ayıda bir atlatayım inşallah..
allah bağışlasın canım yaz gelsin bol bol gezeriz inşallah ozaman senide görmek isteriz..nerede oturuyordun??
evet canım mayısta doğdu
ammann yaz gelsin de hele bir elbetki görüşürüz anacım cumaretsileri 4 de çıkıcam akşam kadar yıl var yine görüşrüz
evet canım aynen çocuk ikilemde kalıyor öyle olunca ne yapcağını şaşırıyor o nedenle en iyi dönem yaz dönemi alıştırmak için üşüyecek derdi olmuyor bari:):9.
:) inşallah bizde geliriz canım.
Bir kaç yıl sonrada yeni evinizin havuzuna girer çocuklar
4 te çıkıyorsan iyiymiş o zaman görüşürüz tabi..
evet canım yine bir botanik falan yapılır değil mi ama akşam yemeğine gideriz kız botaniğe hem çocuklarda oynar ne güzel olur :13:
Allah bağışlasın çocuklarını...
Gruba yazınca tek tek isim söyleme gereği hissetmedik...
Bende zaten iç güdüsel olarak gelmeyeceğini biliyordum açıkçasıgelirsen güzel olurdu, sürpriz olurdu o ayrı ama :)
neyse buluşursak inşallah o zaman gelirsin görüşürüz :)
hava güzel takılsaydınya :) dışarıda ahh ahh keşke bende kızımı alıp alıp gitsem.
Genelde bahar başındada hep hafta içi hava iyi olurdu hafta sonu yağışlı ne ağlardım :) allahım yağmur yağmasın diye... :)))
hee dimi yırta yırta k... kalmadı :)
yinuse nin geleceği varsada gelmekten kesin vazgeçer, bu kadar şuh, seviyesiz muhabbetten sonra.... korkma korkma dilimizde var bizim kalbimiz altın gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?