ayy maşallahsen birde altını açsan evde söyleyecek bence, teyzesine büyük iş düşüyor bence boşvermesin hazır söylüyor çocuk alışsın bence..
canım 1:30 da bizde ozaman koruparkın arasındayız..1:00 de çıkarız sevcan anca yarım saat sürer yol,
candan abla çevre yoluna inecekmi acaba inerse çok iyi olacak 1:30da koruparkın arasında oluruz..
günaydın kızlar
baharcım doğum günün kutlu olsun.
yeni yaşında sağlık mutluluk huzur ve birde bebişiniz olurda
dolu dolu yaşlar yaşarsın.
bu arada pro üyeliğinde hayırlı olsun...
günaydın kızlar
baharcım doğum günün kutlu olsun.
yeni yaşında sağlık mutluluk huzur ve birde bebişiniz olurda
dolu dolu yaşlar yaşarsın.
bu arada pro üyeliğinde hayırlı olsun...
Çok teşekkür ederim canım aminnnCandan abla gibisi kolay kolay olmaz böylesi bir dünyada.Ama kendisininde bana dediği çok hassas duygusalmışım.:18:Evimi tarif etmiştim Candan ablaya Sana gelincede olur birşeyler canım o zamana kadar Allah büyük
Canım ben Candan ablaya bişey demedim doğum günüm felan diye.10 gün öncesinde pkolular topiğinde burçlardan konuşmuştuk o ara 6 şubat lafı geçmişti.Candan ablamda o kısmı yakalamış ve bana süpriz yapmak istemiş.ne kadar düşünceli hassas biri Allah gönlünce versin onunda inşallah.Oğluda kardeşim olsun çok beyefendi biri.Allah hakkında hayırlısını versinOscara adaydım şekerim size süpriz yapayım dedim Öyle Candan ablanın inceliği oldu sağolsun.Sevcancığım niye çatlıyon Gün doğmadan neler doğar
Günaydın bu akşam banada kayınvaldemler gelicekmiş doğum günüm için.Dün biz eşimin arkadaşlarıyla birlikteydik yoksa dün geleceklermişte bugüne kaldı benimde hazırlık yapmam lazım ev işi vs
Ben 1:30 gibi orda olsam olabilirmi yada siz kaçta uygunsanız
Ayy iyi maşallah ne güzelDevamı gelir inşallah
Teşekkür ederim canım çok sağol
oyy oyy maşallah kızıma aman söylem kız heryerde nazar değmesin akıllı bıdığasen zoelnamıcan o zaman sevcan çabuk alışacak çişe küçükhanım
ayy maşallahsen birde altını açsan evde söyleyecek bence, teyzesine büyük iş düşüyor bence boşvermesin hazır söylüyor çocuk alışsın bence..
canım 1:30 da bizde ozaman koruparkın arasındayız..1:00 de çıkarız sevcan anca yarım saat sürer yol,
candan abla çevre yoluna inecekmi acaba inerse çok iyi olacak 1:30da koruparkın arasında oluruz..
bakalım ilk ev buluşması gerçekleşecek memnun kalırsak bir daha evlerde buluşalım:))
ilk ben alıcam sizi sonra isteyen alsın hatta günde yaparız:))
:))) bizim canavarlarla nasıl olacak bende onu düşünüyorum :))
Bende çok merak ediyorum kendisini :) bakalım az kaldı görüşücez artık :)
Oyy oyyy başına taşmı düştü kv denin :) Allah daim etsin arkadaşım :) bir bakmışsın hediye bile almıştır. :)
kolay öğreneceği falan yok canım yaa 1,5 yaşından beri hep arada söylüyor geçen yıl uğraştım öğretemedim :) İnşallah bu yıl artık tam anlamıyla öğrenir.
Zaten ablam gündüz açık bırakıyormuş söylüyor falan diyo ama işte güvenemiyorki insan oyuna dalınca altına yapıveriyor. Bende artık umursamıyorum. Ne zaman öğrenirse napayım :)
Candan ablaya mail attım cevap gelir birazdan :)
:))) bizim canavarlarla nasıl olacak bende onu düşünüyorum :))
ayy canım evet malesef onu bende düşünüyorum inşallah vukuat olmazz,
ardayle geçen koruparktaki günüme gittiğimde 5 tane çocuk vardı biri 3 biri 4 biri 2,biride biri 5 yaşında
1 tanede 6 aylık vardı ama hiç sorun çıkmadı arada arda ağladı elinden arabasını aldılar diye ama oda gayet normal dedim,
birde 5 yaşında olan sürekli ardayı ittip itip durdu,
bizimkide ağladı ağladı sustu:))yani malesef oluyor ama okadarda olacak diyorum tabi üzüldüm o gün ama napim oda çocuk..
sizin hafta içi izniniz olsa ne güzel hafta içi yaparız ozaman çocuklarda okulda olacak:))ooo ozaman süper olur:)
ayy canım evet malesef onu bende düşünüyorum inşallah vukuat olmazz,
ardayle geçen koruparktaki günüme gittiğimde 5 tane çocuk vardı biri 3 biri 4 biri 2,biride biri 5 yaşında
1 tanede 6 aylık vardı ama hiç sorun çıkmadı arada arda ağladı elinden arabasını aldılar diye ama oda gayet normal dedim,
birde 5 yaşında olan sürekli ardayı ittip itip durdu,
bizimkide ağladı ağladı sustu:))yani malesef oluyor ama okadarda olacak diyorum tabi üzüldüm o gün ama napim oda çocuk..
sizin hafta içi izniniz olsa ne güzel hafta içi yaparız ozaman çocuklarda okulda olacak:))ooo ozaman süper olur:)
hıı daha önce bir geömişiniz var yani çiş konusunda ama dediğin gibi nasıl olsa öğrenecek bişekilde çocuk yani oyun olunca herşeyi unutoyor benim dayımın oğlu vardı ilkokul 1 e gidiyordu ama oyuna dalardı çişini falan altına kaçırırdı :)
:) yapıyorlar yaa :))) amaann bir atlatsak şu işide. Geçen yıl öğreticem diye çocuğu hırpaladım durudm. halılarıda sonradna yıkamam cabasıydı yani artık zorlamıcam bu yıl... Kendisi ağlasın bağlama diye :)))
Kaderim oha oldum melodiyi aradım şimdi 600 + servis dedi.
36 aylık dedim kızım, yarım gün almıyoruz küçük olduğu için tam gün alıyoruz dedi.:44:
çok değil mi arkadaşım. Ben aylık 750 tl ödeyemem ki(
canım geçen sene 550 dediler ama pazarlık payı var demişlerdi..dimi( malaesef yaa... Anca yıllık izine çıkınca olur...
İttimi çocukayy insan üzülüyor, fazla zarar vermemiştir umarım. Aslında çocuklarlar karışmalar birbirlerinin içine ama ammann büyüseler dert büyümeseler dert ( ben yaşıtlarıyla itişince kalkıp bakmıyorum bile zaten çocuğun aplamasından belli oluyor canının yanıp yanmadığı :) napayım hayatta hep bu tip insanlar olacak alışmalı bence...
Canım şu melodinin aylık fiyatı ne kadardı sormuşmuydun sen...
ooo çokmuş ya benim oğlumun okuluyla aynı nerdeyse..Kaderim oha oldum melodiyi aradım şimdi 600 + servis dedi.
36 aylık dedim kızım, yarım gün almıyoruz küçük olduğu için tam gün alıyoruz dedi.:44:
çok değil mi arkadaşım. Ben aylık 750 tl ödeyemem ki(
evet canım bazen zorlayınca da ters tepeliyo bırak kendi haline yavaş yavaş öğrensin
çokmuş gerçekten canım bak bizim arkadaş fomarada emin ayışığı anaokulu diye biryere gönderiyor tam gün için 350 tl artı 140 da servis ödüyor arkadaşda etibankda oturyor ve çok memnun şuanda hatta aytenbozkayada idi ordan aldı buraya verdi hemdini eğitimi de varmış
canım geçen sene 550 dediler ama pazarlık payı var demişlerdi..
ooo çokmuş ya benim oğlumun okuluyla aynı nerdeyse..
emin ayışığı evet bak hiç aklıma gelmiyor ya benim arkadaşta oraya verdi kızını, bir okuldan sohbeti açılınca çok memnunum diyor,
ama kaç yaş alıyor orası bilmiyorum..
fiatıda uygunmuş gerçekten ve okulu görüyorum face resimlerinde gayette güzel arkadaş bütün gün paylaşıyor:) okula veren arkadaşta çok detaycı biri..
sevcancım orayıda düşünebiliriz...
evet canım bazen zorlayınca da ters tepeliyo bırak kendi haline yavaş yavaş öğrensin
çokmuş gerçekten canım bak bizim arkadaş fomarada emin ayışığı anaokulu diye biryere gönderiyor tam gün için 350 tl artı 140 da servis ödüyor arkadaşda etibankda oturyor ve çok memnun şuanda hatta aytenbozkayada idi ordan aldı buraya verdi hemdini eğitimi de varmış
3 yaş da alıyor canım orası hatta 15 tatillerde falan okul kapanmıyor çalışan anneler olduğu için sürekli açık okul
aaa iyiymiş yaa değerlendirelim... bak paylaştığımız iyi oldu topikte...
bencede bir ararştır canım arkadaşta bayağı bir araştırmıştı orda karar kıldı sonunda ayten bozkayaya gidiyordu ama orası artık 6 yaş grubunuda öğlenleri uyutmaya başalmış arkadaşda istemedi öyle ve aldı ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?