heeee işte böyle aferin benim aşk dolu arkadaşımaaaaaaaa
öp kokla aşkımmm aşkımm de sonrada atla üstüne otur kucağında bebek gibi sevsin seniii
ay ben her akşam aynısını yapıyom benim aşkitomaaaaaaaaaa
ölürüm ona ölürümmmmmmmmmmmm
seviyorum ulennnnnnnnnn
sana niye takık olsun, haliyle adam tanımadığı için bize takıktır. Ama şimdiye kadar kime ne zararımız dokunmuş :)) ne kötülüğümüzü görmüşte hala ön yargılarını atamadı bende ona bu yüzden takıkım :))
ne yemeği yaptın bakimm
benimki geldi ben sofrayı kurayımmm
kız kocana okuturken adam benim yazdığım yazıyı görürse vallah göndereceği varsada göndermez
kocanın kucağına otur yazdımyaa
Teşekkürler canım güzel bir gündü inşallah sizlerlede nasip olurhadi kolay gelsin sana görüşürüz..
A.s söyledim Semihacımda yazmış zaten.selam söyle canımm...
Eee canım kısmet nasip bu işler dün rüyamda görsem rüyadır der geçerdim.Çok mutlu oldum geldikleri için sizleride beklerimaaaa ben bi mok anlamadım iki dakkada millet gezme ayarlamış ayol
neyse iyi muhabbetler tatlişkolar.... Çocuksuz çoluksuz ohhh muhabbetin dibine vurun. Pınarda koza pişiyodur o ayrı ama
Canım benim benimde evde son günlerim sayılır martın başında işe başlayabilirim.Bugünlerin keyfini çıkarıyorum.Sizde gelin şekerimeeee hatunlar evde anacım onlar için ayarlamak zor değil gezmeleri ohhh havada güzel gezsinler
Ben köpük boyayla boyuyorum hem pratik oluyor hemde memnun kaldım koleston kullanıyorum.ya kızlar bişey sorcam köpük boya ile saçını boyayan var mı memnun oldunuz mu
Yok be neresi süpürge sana öyle geliyorBen boyamadım hiç canım :) köpükle.
hoş şimdiye kadarda saçımı 2 kerecik boyadım ama :)) saçta boya çok bakım istiyor ben yapamıyorum o bakımı :) benimkiler süpürge olduğundan
en son saçımı hırsız kız boyamıştı
1 tane yeter benim saçım uzun olduğu halde 1 tane yetiyorda artıyor bilehıı anladım canım ya cesaret edemiyorum ona saçım çok iki tane alsam yeter mi acaba diye düşünüyorum bir de çabuk aktığını ve beyazları tam kapamadığını duydum o nedenle güvenip alamıyorum
hırsız kız kim yahu????????
Canım benimm ne yaptımki kusura bakmayın çok bir hazırlığım yoktu.Ayrıca kısır yaparken yardımcı oldun ellerine sağlık canım arkadaşım.Yine beklerim.Evet bebekle çok kalamadınız saatler çakıştı sağlık olsun bir dahakine artıkben geldim kızlar
ansızın damdan düşer gibi oldu ama
baharıma gitmiş oldum
bebek geç geldi
ona hoşgeldin bana güle güle dedim
malum berra yı karşılamam lazım
erken kalktım
baharcım sağolsun ikramda sınır tanımadı
eline koluna sağlık kesene bereket canım arkadaşım...
Canım benim ya sende öylesinhoş geldin....
Pınarcım harika zaten... Yetmiştir yetişmiştir her yere... :)
Söyle ulan, yalan söyle artık şu kocanaaaaa bana daral geldi arkadaşım ne bu böyle
gaza getirmiş olmayım ama hakkaten ya ikna et, ya et bişeyler yap canım.... olmadı oda gelsin öteki odada dursun yada sana dinleme cihazı taksında ikna olsun kötü insanlar olmadığımıza....
Sağol canım sizide beklerimohhh sefanız olsunn ne güzel ya yakınsınız siz bende yakın olsam vallah uçmuştum hemen:))
hamarat bahar neler yaptın kız iki dakkada:))
Yok be canım ne varki onda pratik birşey afiyet şeker olsun ikide birde utanmadan deme kız getirdiysem herhalde yicektinizmaşallah... O gün hasta hastada nasıl güzel börek yapmış oturduk utanmadan löplettik :)))
:))) dimi benim gazabımdan korksun :)
yok kızz sevicemonu severken kimse alamayacak elimden.
bu arada ben sizin aranıza katılalı henüz 8 ay olmuş ama ben sizi uzun zamandır tanıyor gibiyim
neyse öptüüümmm....
kız kocana okuturken adam benim yazdığım yazıyı görürse vallah göndereceği varsada göndermez
Karamuk İnşallah Beklediğimize değsin :)
İyi akşamlar kızlar...
Ben kaçar, kızıma kavuşucam, kocamla dövüşücemne gündü yaa....
maşallah canım allahım aşkınızı hep böyle daim etsinheeee işte böyle aferin benim aşk dolu arkadaşımaaaaaaaa
öp kokla aşkımmm aşkımm de sonrada atla üstüne otur kucağında bebek gibi sevsin seniii
ay ben her akşam aynısını yapıyom benim aşkitomaaaaaaaaaa
ölürüm ona ölürümmmmmmmmmmmm
seviyorum ulennnnnnnnnn
yok canım ilk haklı kocası ilk etapta bizimkide öyle yapmıştı ama sonradan alıştı ben mesela cumaretsi sana gelcemi bile söylemedim dahasana niye takık olsun, haliyle adam tanımadığı için bize takıktır. Ama şimdiye kadar kime ne zararımız dokunmuş :)) ne kötülüğümüzü görmüşte hala ön yargılarını atamadı bende ona bu yüzden takıkım :))
hep diyorum senden öğreneceğim çok şey var diye....
ben hiç bilemem böyle şeyler...
slm kızlar günaydınhepinizi tek tek öpüyorum
hasedimden kıskançlığımdan eridim bittim ince hastalığa tutuldum kocamın gözleri önünde eriyorum buna kayıtsız kalamayan başrol oyuncusu jönüm dayanamadı sanırım gidersen bide başına bişi gelse nabarım felan demeye başladı bunları söylüyosa kızlar umut göründü demektir ince ince işliyorum şuan inşallah izin vercek gb duruyoçok ümitlendim bakalım inşallah verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dettt hadi ordan biliyorsundur hemide alasınııııı
öğretirim canım hele yaz gelsin park akşamlarımız olsun daha neler neler anlatırım sana
Bebekle oturduk akşama kadarAkşam eşi aradı buraya çağırdık, benim eşimde geldi eve birlikte oturduk yarım saat önce gittiler.Çok mutlu oldum.Semihacığım ve Bebeğim geldiğiniz için teşekkür ederim .Cumartesi günü görüşürüz yine inşallah.Kızlar sizleri de beklerim.Öpüyorum iyigeceler Allah'a emanet olun
slm kızlar günaydınhepinizi tek tek öpüyorum
hasedimden kıskançlığımdan eridim bittim ince hastalığa tutuldum kocamın gözleri önünde eriyorum buna kayıtsız kalamayan başrol oyuncusu jönüm dayanamadı sanırım gidersen bide başına bişi gelse nabarım felan demeye başladı bunları söylüyosa kızlar umut göründü demektir ince ince işliyorum şuan inşallah izin vercek gb duruyoçok ümitlendim bakalım inşallah verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrr
işallah canım işallah değer
maşallah canım allahım aşkınızı hep böyle daim etsin
yok canım ilk haklı kocası ilk etapta bizimkide öyle yapmıştı ama sonradan alıştı ben mesela cumaretsi sana gelcemi bile söylemedim daha
git git bak kader ablana sana neler öğretecek
işallah canım gelebilirisn
sevcan bebeğim senin msjın etkili oldu biz kötü insanalr değiliz isterse kamera taksın yazmıştın ya onu okuttumDD
Benim eşimde ilkinde biraz garipsemişti ama şimdi kaşarlandı.
Dün ablama, abla cumartesi sende gel dedim. Eşimde başka kim geliyorki dedi bende arkadaşlarım gelecek dedim
EEE KIZLAR ÖZEL İSTEDİĞİNİZ MENÜ VARMI YAPAYIM ŞÖYLE EN GÜZELİNDEN :)
sevcan bebeğim senin msjın etkili oldu biz kötü insanalr değiliz isterse kamera taksın yazmıştın ya onu okuttumDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?