- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
evet zamanla alışıyorlar canım bizim ilk istanbullu bir arkadaşlar vardı burda tanışmıştık netten tanışıpta ilk görüştüğümüz kişiler onlar oldu burda da vardı bir arkadaşlar 3 aile 2 kere toplaşıp biraraya gelmiştik eşim o zaman çok garipsemişti ama sonra kendisi de gördüki iyi insanlar sesini çıkarmadı biz de kısmetse baharda istanbula o arkadaşa gitmeyi düşünüyoruz
bizimkine hiç belli olmaz diyorum senbana şimdi ümit mi verdin yani gülüyo
bak kızlara söylücem geliyorum diyeyimmi diyorum gülüyo
bu adam beni piskopat etcek allahıma
hadi kızlar ben okula gider görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
eee biraz heycan katalım kimler geliyor şimdi :)))
AYFER, KARAMUK, CANDAN, BAHAR, BEBEK, SEMİHA VE ÖZGE BELKİ, UMARIM , İNŞALLAH.
bu kadarcıkmıyız????
aminnnnnnnnnTeşekkürler canım güzel bir gündü inşallah sizlerlede nasip olur
A.s söyledim Semihacımda yazmış zaten.Bebeğinde sizlere çok selamı vardı
Eee canım kısmet nasip bu işler dün rüyamda görsem rüyadır der geçerdim.Çok mutlu oldum geldikleri için sizleride beklerim
Canım benim benimde evde son günlerim sayılır martın başında işe başlayabilirim.Bugünlerin keyfini çıkarıyorum.Sizde gelin şekerim
Ben köpük boyayla boyuyorum hem pratik oluyor hemde memnun kaldım koleston kullanıyorum.Bu arada saçımı boyayıp az kestirmem lazım
Yok be neresi süpürge sana öyle geliyorGördüm saçını
1 tane yeter benim saçım uzun olduğu halde 1 tane yetiyorda artıyor bile
Canım benimm ne yaptımki kusura bakmayın çok bir hazırlığım yoktu.Ayrıca kısır yaparken yardımcı oldun ellerine sağlık canım arkadaşım.Yine beklerim.Evet bebekle çok kalamadınız saatler çakıştı sağlık olsun bir dahakine artık
Canım benim ya sende öylesinYok valla doğru düzgün bişey yapamadım
Sağol canım sizide beklerimKız yok çok birşey yapmadım kısır yaptık Semihacığımla beraber canınız çekmesin sigara böreği,Semiha kek getirmişti sağolsun .Eşimede hazır birşeyler aldırdım
Yok be canım ne varki onda pratik birşey afiyet şeker olsun ikide birde utanmadan deme kız getirdiysem herhalde yicektiniz
Bende kaç aydır burdayım hatırlamıyorumBakmam lazım Bende öyle kardeş gibi olduk Allah bozmasın
işe yaramış aferin kız sana adamıda yola getiriyonnslm kızlar günaydınhepinizi tek tek öpüyorum
hasedimden kıskançlığımdan eridim bittim ince hastalığa tutuldum kocamın gözleri önünde eriyorum buna kayıtsız kalamayan başrol oyuncusu jönüm dayanamadı sanırım gidersen bide başına bişi gelse nabarım felan demeye başladı bunları söylüyosa kızlar umut göründü demektir ince ince işliyorum şuan inşallah izin vercek gb duruyoçok ümitlendim bakalım inşallah verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne yaptı adamda konuşmuyon bakimm:18:Senin kadar bilmiyorumdur ama :))
Bu arada Şevval Ardayı sayıklayıp duruyor :)) Büyük ablam hatta evelsi gün Arda kim dedi. Pepeli don almış kızıma diyo :)))
Dün Şevvale dedim Arda gelecek hafta sonu, oyun hamurlarınla oynatırsın dimi dedim. Evet anne oynatırım ama Arda bunu yemesin boyalı dedi :)))
1 haftadır adamla konuşmuyoduk, dün artık dayanamadım 10 tane mesaj yolladımakşama kadarda ağladım ((
Dün Şevvale de komşum olan ablam baktı. Gittim beni durakta bekliyobende yüz vermedim bi kucakladı salak. Döndürdü döndürdü bıraktı... Ayy çığlık çığlığa herkes döndü baktı. Salak dedim durdum.
bebekte geliyor dimi cumartesi..
Demek ki işlemek var, işlemek varhadi gülüm ben görüyorum o ışığı sende,
İnşallah beklerim bu bile sevindirici.
sevcan bebeğim senin msjın etkili oldu biz kötü insanalr değiliz isterse kamera taksın yazmıştın ya onu okuttumDD
işallah canım işallah değer
maşallah canım allahım aşkınızı hep böyle daim etsin
aminnn canım aminnnnnnnn
aminnnnnnnnn
işe yaramış aferin kız sana adamıda yola getiriyonn
ne yaptı adamda konuşmuyon bakimm:18:
benimkide biraz kindardır yani bizde küstükmü kolay kolay barışmaz..
yemesinmi diyorryok o alışkın yemez hatta bizimde var oyun hamuru bende onları getireyim bol bol oynasınlar,
hatta sevcancım nacizane fikrim oyuncakların hepsini sakla ortada hiç oyuncak kalmasınki oyuncak kavgası yapmasınlar..
hamurlar kalemler yeter onlara:))
damardan girmişsinn
Benim küsmem gerekirken adam bana küstü :) haklıyken beni haksız yaptı. dünde dayanamadım, başlarım böyle işe dedim
Yok kız birşey olmaz :) kavga edecekleri varsa kalem başındada ediyorlar zaten. Şevval şimdiden hevesli...
İnşallah o gün uslu uslu oynasınlar.... :)
aa ne güzel :)) İstanbuluda gezmiş olursunuz kalacakmısınız :)
bizde Buradan Eylül anneleriyle görüşüyoruz :)
hatta Eskişehire davet etmişti Biri, Bizde ne zamandır görmek istiyorduk Eskişehiri, biraz gezip sonrada onlarda doğum günü partisine katılıp eve gelmiştik eşimle. :) çok güzeldi. 2 ay öncede Bursalı eylül anneleri bana gelmişlerdi ben hala gidicem onlara
sevcancım yazdım 3 kez arka arkaya gitmiyor mesaj ya neden acaba(
ne güzel olmuş sizin için de hem tanışmışsınız hem de eskişehiri gezmişsiniz
gidersek kalırız heralde 1 gece canım çünkü çocuklarda güzel oynuyorlar biraz hasret giderriler
sevcancım beni çaldırsana ya yıktım evi telefonum yok..
sabah okula götürdüm oğlumu arabadan dahi inmedim ama telim yok(ay deliricemm
sevcancım beni çaldırsana ya yıktım evi telefonum yok..
sabah okula götürdüm oğlumu arabadan dahi inmedim ama telim yok(ay deliricemm
evde yok ozamanBen çaldırdım:)
aaa hadi yaa...
Arabadadır cnaım inşallah...
Bahar çaldırmış,
benimde tel evde kaldı zaten canımyine uzun uzun çaldırmamızı istiyorsan numaranı ver.
Kıskanma canım sende gelirsin inşllhslm kızlar günaydınhepinizi tek tek öpüyorum
hasedimden kıskançlığımdan eridim bittim ince hastalığa tutuldum kocamın gözleri önünde eriyorum buna kayıtsız kalamayan başrol oyuncusu jönüm dayanamadı sanırım gidersen bide başına bişi gelse nabarım felan demeye başladı bunları söylüyosa kızlar umut göründü demektir ince ince işliyorum şuan inşallah izin vercek gb duruyoçok ümitlendim bakalım inşallah verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınnngünaydın kızlarrrrrrrrrr
Geliyor kısmetseSenin kadar bilmiyorumdur ama :))
Bu arada Şevval Ardayı sayıklayıp duruyor :)) Büyük ablam hatta evelsi gün Arda kim dedi. Pepeli don almış kızıma diyo :)))
Dün Şevvale dedim Arda gelecek hafta sonu, oyun hamurlarınla oynatırsın dimi dedim. Evet anne oynatırım ama Arda bunu yemesin boyalı dedi :)))
1 haftadır adamla konuşmuyoduk, dün artık dayanamadım 10 tane mesaj yolladımakşama kadarda ağladım ((
Dün Şevvale de komşum olan ablam baktı. Gittim beni durakta bekliyobende yüz vermedim bi kucakladı salak. Döndürdü döndürdü bıraktı... Ayy çığlık çığlığa herkes döndü baktı. Salak dedim durdum.
bebekte geliyor dimi cumartesi..
Demek ki işlemek var, işlemek varhadi gülüm ben görüyorum o ışığı sende,
İnşallah beklerim bu bile sevindirici.
Benim eşimde ilkinde biraz garipsemişti ama şimdi kaşarlandı.
Dün ablama, abla cumartesi sende gel dedim. Eşimde başka kim geliyorki dedi bende arkadaşlarım gelecek dedim
EEE KIZLAR ÖZEL İSTEDİĞİNİZ MENÜ VARMI YAPAYIM ŞÖYLE EN GÜZELİNDEN :)
Birşey zahmet etme görüşmek yeterlibizimkine hiç belli olmaz diyorum senbana şimdi ümit mi verdin yani gülüyo
bak kızlara söylücem geliyorum diyeyimmi diyorum gülüyo
bu adam beni piskopat etcek allahıma
hadi kızlar ben okula gider görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
eee biraz heycan katalım kimler geliyor şimdi :)))
AYFER, KARAMUK, CANDAN, BAHAR, BEBEK, SEMİHA VE ÖZGE BELKİ, UMARIM , İNŞALLAH.
bu kadarcıkmıyız????
evde yok ozaman(
arabaya ineyim evet inşallah arabadadır
Çaldırayımmı yine? arabadadır inşallah nerde olucakki başka:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?