Sağol canım eksik olmaEvet vallahi kaç kez çağırdım seniher konuşmamızda gel Pınar gel Pınar.... :)
kısmet bu cumartesiyeymiş....
HERKESLERİ BEKLİYORUM GELİN GARİ
Kvdendemi yeni sitelerde oturuyor canım. Vallahi oradaki evler çok güzeldi.
Semihanında evi orada sanırım iyi günlerde otursun...
Günaydın kızlar :)
Sağol canım eksik olmaGeçen hafta bize misafir gelecekti cumartesi günü zaten o halsizlikle ertelerdim ama biz önceden ertelemiştik bebeğe gideceğim için.Dün eşim bu cumartesi gelecekler haberin olsun bu haftada ertelenmez dedi haklı olarak.Yaaa iki elimi bir pabuca soktu Sana gelsem çok oturamam çünkü onlarada hazırlık yapmam lazım.Canım sıkıldı ama yapacak birşey yok Evet canım o gördüğün sitede oturuyor kendileri
Günaydın canım
Sağol canım eksik olmaGeçen hafta bize misafir gelecekti cumartesi günü zaten o halsizlikle ertelerdim ama biz önceden ertelemiştik bebeğe gideceğim için.Dün eşim bu cumartesi gelecekler haberin olsun bu haftada ertelenmez dedi haklı olarak.Yaaa iki elimi bir pabuca soktu Sana gelsem çok oturamam çünkü onlarada hazırlık yapmam lazım.Canım sıkıldı ama yapacak birşey yok Evet canım o gördüğün sitede oturuyor kendileri
sanırım akşam gelecekler canım yemeğemi yoksa çayamı??
sabahtan hazırlarsın bişeyler ama evin uzak evet, gel git derken zaten yolda geçecek zamanınn..
ama herşeye rahmen gell yaaa hepberaber olalım..
Günaydın canım
Gelicem canım kısmetse, misafirim akşama gelicekmiş ama çok oturamam yolda uzak oluncaaa sen gelemicen mi yani cumaretsi günü canım:26:
Çaya ama bir kaç çeşit ikram hazırlıyorum ben ayarlarım onu :)Bende sizlerle olmak isterimsanıırm akşam gelecekler çayamı yoksa yemeğemi??
sabahtan hazırlarsın artık canım, gell hepberaber olalım gerçi zamanın yolda geçecek gel git derken ama olsun ayarlarsın sen:))
günaydın kızlar
aaa Baharda mı gelemiyor?
Kızlar az önce bebek beni aradıeşi küçük bebeği annesine götürecekmiş.Bebekte sana geleyim dedi benim çıkıp hazırlık yapmam lazım Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
günaydın kızlar
Gelicem nasip olursa, misafir olmasaydı daha fazla kalırdım napalım sağlık olsun hepte benim şansıma
Kızlar az önce bebek beni aradıeşi küçük bebeği annesine götürecekmiş.Bebekte sana geleyim dedi benim çıkıp hazırlık yapmam lazım Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
günaydın canım sana da
ay olsun gel sen görüşmüş oluruz canım ben de sizleri çok merak ediyorum kaderimle birkere görüştük ama bir daha kısmet olmadı malasef
selam söyle iyi oturmalar size
İnşallah canım görüşürüzA.s söylerim Semihada geliyor bu arada çok mutlu oldum ben çıkayım görüşmek üzere
Ayy :SSS olsun erken gelirsin arkadaşım :) yaa.. yinede geliyor olmana çok sevindim...
Günaydın canım
aaa bende geliyorum o zaman:):):)
aaaa ben bi mok anlamadım iki dakkada millet gezme ayarlamış ayol
neyse iyi muhabbetler tatlişkolar.... Çocuksuz çoluksuz ohhh muhabbetin dibine vurun. Pınarda koza pişiyodur o ayrı ama
ya kızlar bişey sorcam köpük boya ile saçını boyayan var mı memnun oldunuz mu
Ben boyamadım hiç canım :) köpükle.
hoş şimdiye kadarda saçımı 2 kerecik boyadım ama :)) saçta boya çok bakım istiyor ben yapamıyorum o bakımı :) benimkiler süpürge olduğundan
en son saçımı hırsız kız boyamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?