Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Sağol canım eksik olmaGeçen hafta bize misafir gelecekti cumartesi günü zaten o halsizlikle ertelerdim ama biz önceden ertelemiştik bebeğe gideceğim için.Dün eşim bu cumartesi gelecekler haberin olsun bu haftada ertelenmez dedi haklı olarak.Yaaa iki elimi bir pabuca soktuSana gelsem çok oturamam çünkü onlarada hazırlık yapmam lazım.Canım sıkıldı ama yapacak birşey yokEvet canım o gördüğün sitede oturuyor kendileri
Günaydın kızlar :)

Günaydın canım

aa sen gelemicen mi yani cumaretsi günü canım:26:

sanıırm akşam gelecekler çayamı yoksa yemeğemi??
sabahtan hazırlarsın artık canım, gell hepberaber olalım gerçi zamanın yolda geçecek gel git derken ama olsun ayarlarsın sen:))

aa sen gelemicen mi yani cumaretsi günü canım:26:
Gelicem canım kısmetse, misafirim akşama gelicekmiş ama çok oturamam yolda uzak olunca
sanıırm akşam gelecekler çayamı yoksa yemeğemi??
sabahtan hazırlarsın artık canım, gell hepberaber olalım gerçi zamanın yolda geçecek gel git derken ama olsun ayarlarsın sen:))
Çaya ama bir kaç çeşit ikram hazırlıyorum ben ayarlarım onu :)Bende sizlerle olmak isterim
günaydın kızlar

Günaydın Semihacığım

Kızlar az önce bebek beni aradı eşi küçük bebeği annesine götürecekmiş.Bebekte sana geleyim dedi benim çıkıp hazırlık yapmam lazımÖpüyorum hepinizi görüşmek üzere

günaydın kızlar

günaydın canım sana da

Gelicem nasip olursa, misafir olmasaydı daha fazla kalırdım napalım sağlık olsun hepte benim şansıma

ay olsun gel sen görüşmüş oluruz canım ben de sizleri çok merak ediyorum kaderimle birkere görüştük ama bir daha kısmet olmadı malasef

Kızlar az önce bebek beni aradı eşi küçük bebeği annesine götürecekmiş.Bebekte sana geleyim dedi benim çıkıp hazırlık yapmam lazımÖpüyorum hepinizi görüşmek üzere

selam söyle iyi oturmalar size

İnşallah canım görüşürüzA.s söylerim Semihada geliyor bu arada çok mutlu oldum ben çıkayım görüşmek üzere

aaa bende geliyorum o zaman:):):)

aaaa ben bi mok anlamadım iki dakkada millet gezme ayarlamış ayol

neyse iyi muhabbetler tatlişkolar.... Çocuksuz çoluksuz ohhh muhabbetin dibine vurun. Pınarda koza pişiyodur o ayrı ama

aaaa ben bi mok anlamadım iki dakkada millet gezme ayarlamış ayol

neyse iyi muhabbetler tatlişkolar.... Çocuksuz çoluksuz ohhh muhabbetin dibine vurun. Pınarda koza pişiyodur o ayrı ama

eeee hatunlar evde anacım onlar için ayarlamak zor değil gezmeleri ohhh havada güzel gezsinler

ya kızlar bişey sorcam köpük boya ile saçını boyayan var mı memnun oldunuz mu

Ben boyamadım hiç canım :) köpükle.
hoş şimdiye kadarda saçımı 2 kerecik boyadım ama :)) saçta boya çok bakım istiyor ben yapamıyorum o bakımı :) benimkiler süpürge olduğundan
en son saçımı hırsız kız boyamıştı

hıı anladım canım ya cesaret edemiyorum ona saçım çok iki tane alsam yeter mi acaba diye düşünüyorum bir de çabuk aktığını ve beyazları tam kapamadığını duydum o nedenle güvenip alamıyorum

hırsız kız kim yahu????????

ben geldim kızlar
ansızın damdan düşer gibi oldu ama
baharıma gitmiş oldum
bebek geç geldi
ona hoşgeldin bana güle güle dedim
malum berra yı karşılamam lazım
erken kalktım
baharcım sağolsun ikramda sınır tanımadı
eline koluna sağlık kesene bereket canım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…