ya kızlar bişey sorcam köpük boya ile saçını boyayan var mı memnun oldunuz mu
günaydın kızlar.....
Semicacım, Bahar o gün bebekte dediki, Semihayada en kısa zamanda gidelim evini uğurlayalım, bende dedim eee maksat ev uğurulamaksa bana neden gelmiyorsun :)) ilk ben taşındım :111::111: meğersem bilmiyormuş kimse eve 9 ay önce taşındığımı taş koydum yani sana gelmenin önüne :)) hakkını helal et... Ben acaba taşınmadan öncemi girdim sizin aranıza sonramı :) vallahi çözemedim hatta şimdi ona bakıcam :) inşallah öncedir attım ortaya lafı,
Neyse bu vesileyle bildireyim 16 Şubatta Bana gelmek isteyenler buyursun gelsin.
Ev uğurlamak bahane muhabbet şahane
Bu arada kızlar çok rica ediyorum o gün mama yapıp getirmeyin Dilek bebekli, baharım teee mudanyadan gelecek. Birde onları taşımayın vallahi boğazıma dizilir. Ama Ayfer sen yapabilirsinDDD (şaka diyorum vallahi)
Ben zevkle, ağzım kulanklarımda herşeyi ayarlarım, Siz yeterki gelin evime sefa verin
bizde seni çok seviyoruz inan sen yoktun ama bol bol kulaklarını çınlattık keşke olsaydı diye hatta eşine birazcukk söylendimm
yaparım canım aşk olsun, şaka falan değil vallah yaparım ne olacak bütün gün evdeyimm:))
Vallahi aramanı bekledim hep canım. Cuma akşamı yada cumartesi sabah arasaydın inan, sabah gelir alırdım bi solukta
belki dedim sürpriz yapar gelir ama oda olmadı((( neyse artık kısmet değil bana gel buyur :))))
ben geldim kızlar
ansızın damdan düşer gibi oldu ama
baharıma gitmiş oldum
bebek geç geldi
ona hoşgeldin bana güle güle dedim
malum berra yı karşılamam lazım
erken kalktım
baharcım sağolsun ikramda sınır tanımadı
eline koluna sağlık kesene bereket canım arkadaşım...
ben geldim kızlar
baharıma gitmiş oldum
bebek geç geldi
erken kalktım
ben hep köpükle boyuyorum canım hatta en acık sarısını alıyorum benim saçlarım acık kahve ona boyayınca tatlı bi bal köpüğü gb oluyo uçları sarı oluyo ben bu sefer acıcı aldım 2 kutu hatta 1 tl kendisi 2 tl yani onla 3-4 saat tutuyosun kendi rengin acılıyo millet korkuyoda maşalalah benim saçlarım urgan gb oldugu için tınlamadı bile hem boya cok iyi geliyo benim sacımaşimdi acıcı var sacımda 4-5 kere boyadım ben köpükle ben memnunum yani sacı cok olanlar içinde çok güzel uygulaması kolay
ölüvercem burda kıskançlığımdan senden net acalım cuamrtesi günü bende evden katılcam güne tamam mı msnden kamera acarız:44:aklıma başka bişi gelmiyo kocamı öldürcem yoksa
sölenin sölenin hakediyo
valla telefon elimde arıcaktım utandım kız gel al demeye cevre yolundan gitceksiniz diye hiç sevmiyorum ben öyle birine işimi yaptırmayı cok üzüldüm sinir oldum o gün inan hazırladıgım kutu cantam hayla duruyo mutdakta bakıp bakıp sinir oluyorumkısmet değilmiş ne diyim
ben geldim kızlar
baharıma gitmiş oldum
bebek geç geldi
erken kalktım
ben hep köpükle boyuyorum canım hatta en acık sarısını alıyorum benim saçlarım acık kahve ona boyayınca tatlı bi bal köpüğü gb oluyo uçları sarı oluyo ben bu sefer acıcı aldım 2 kutu hatta 1 tl kendisi 2 tl yani onla 3-4 saat tutuyosun kendi rengin acılıyo millet korkuyoda maşalalah benim saçlarım urgan gb oldugu için tınlamadı bile hem boya cok iyi geliyo benim sacımaşimdi acıcı var sacımda 4-5 kere boyadım ben köpükle ben memnunum yani sacı cok olanlar içinde çok güzel uygulaması kolay
ölüvercem burda kıskançlığımdan senden net acalım cuamrtesi günü bende evden katılcam güne tamam mı msnden kamera acarız:44:aklıma başka bişi gelmiyo kocamı öldürcem yoksa
sölenin sölenin hakediyo
valla telefon elimde arıcaktım utandım kız gel al demeye cevre yolundan gitceksiniz diye hiç sevmiyorum ben öyle birine işimi yaptırmayı cok üzüldüm sinir oldum o gün inan hazırladıgım kutu cantam hayla duruyo mutdakta bakıp bakıp sinir oluyorumkısmet değilmiş ne diyim
ayy geldim nihayet... işim çoktu yaa :)
karamuk gülüm sonuç ne???
hiç sesin çıkmadı
hoşgeldin canım olsun az da olsa görüşmüş oldunuz
ay canım ya ne biliyim bir türlü cesaret edemedim almaya pazar günü özdilekte elime aldım geri bıraktım hadi kocişe zahmet olmasın kendim boyayayım diye ama vazgeçtim sonra dur bakalım bu seferde olmazsa kocişe boyatıyım da belki bidahaki sefere alırım
sorma canım ya sabahtan beri deliriyoruz hala daha sonuçları yayınlamadılar bizde anlamadık diğerlerinde hep sabahtan koymuşlardı ama şimdi hala yok yok yok
her sonuçta olduğu gibi çıldırtıp, çileden çıkarmasalar olur mu?
neyse umut devam ediyor duaya devam...
Allahım o kadar çalıştı karamukun kocası masum sabi çocuklaırnın yüzü suyuna Hayırlı sonuçlar ver yarabbim.... Amin
Hayırlı haberler hadi canım
ben geldim kızlar
baharıma gitmiş oldum
bebek geç geldi
erken kalktım
Karamuk İnşallah Beklediğimize değsin :)
İyi akşamlar kızlar...
Ben kaçar, kızıma kavuşucam, kocamla dövüşücemne gündü yaa....
ohhh sefanız olsunn ne güzel ya yakınsınız siz bende yakın olsam vallah uçmuştum hemen:))
hamarat bahar neler yaptın kız iki dakkada:))
ne istiyok kız kocandann günah adama acııı:)))
hoş geldin....
Pınarcım harika zaten... Yetmiştir yetişmiştir her yere... :)
Söyle ulan, yalan söyle artık şu kocanaaaaa bana daral geldi arkadaşım ne bu böyle
gaza getirmiş olmayım ama hakkaten ya ikna et, ya et bişeyler yap canım.... olmadı oda gelsin öteki odada dursun yada sana dinleme cihazı taksında ikna olsun kötü insanlar olmadığımıza....
Karamuk İnşallah Beklediğimize değsin :)
İyi akşamlar kızlar...
Ben kaçar, kızıma kavuşucam, kocamla dövüşücemne gündü yaa....
maşallah... O gün hasta hastada nasıl güzel börek yapmış oturduk utanmadan löplettik :)))
:))) dimi benim gazabımdan korksun :)
yok kızz sevicemonu severken kimse alamayacak elimden.
zaten gazlıyım gelsin bak nabcam ona kız onun sizle ilgili bişeyi yok herelde bana takık inadına yapıyo beni çıldırtmak için çünkü konuşturmuyo bile
erkeklere ölümm
heeee işte böyle aferin benim aşk dolu arkadaşımaaaaaaaa
öp kokla aşkımmm aşkımm de sonrada atla üstüne otur kucağında bebek gibi sevsin seniii
ay ben her akşam aynısını yapıyom benim aşkitomaaaaaaaaaa
ölürüm ona ölürümmmmmmmmmmmm
seviyorum ulennnnnnnnnn
hep diyorum senden öğreneceğim çok şey var diye....
ben hiç bilemem böyle şeyler...
heyoooooooooooooooo bütün kıslar toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkk
yemeğimide koydum ocağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?