Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bişey sorcam köpük boya ile saçını boyayan var mı memnun oldunuz mu

ben hep köpükle boyuyorum canım hatta en acık sarısını alıyorum benim saçlarım acık kahve ona boyayınca tatlı bi bal köpüğü gb oluyo uçları sarı oluyo ben bu sefer acıcı aldım 2 kutu hatta 1 tl kendisi 2 tl yani onla 3-4 saat tutuyosun kendi rengin acılıyo millet korkuyoda maşalalah benim saçlarım urgan gb oldugu için tınlamadı bile hem boya cok iyi geliyo benim sacımaşimdi acıcı var sacımda 4-5 kere boyadım ben köpükle ben memnunum yani sacı cok olanlar içinde çok güzel uygulaması kolay

ölüvercem burda kıskançlığımdan senden net acalım cuamrtesi günü bende evden katılcam güne tamam mı msnden kamera acarız:44:aklıma başka bişi gelmiyokocamı öldürcem yoksa

sölenin sölenin hakediyo

valla telefon elimde arıcaktım utandım kız gel al demeye cevre yolundan gitceksiniz diye hiç sevmiyorum ben öyle birine işimi yaptırmayı cok üzüldüm sinir oldum o gün inan hazırladıgım kutu cantam hayla duruyo mutdakta bakıp bakıp sinir oluyorumkısmet değilmiş ne diyim

hojgeldin semihacım ohh siz baya baya göüşüyosunuz ne güzel yaa bende eriyom burda

bende şimdi geldim işten yemek yapayım geliyom

hoş geldin....
Pınarcım harika zaten... Yetmiştir yetişmiştir her yere... :)

Söyle ulan, yalan söyle artık şu kocana aaaa bana daral geldi arkadaşım ne bu böyle

gaza getirmiş olmayım ama hakkaten ya ikna et, ya et bişeyler yap canım.... olmadı oda gelsin öteki odada dursun yada sana dinleme cihazı taksında ikna olsun kötü insanlar olmadığımıza....

hoşgeldin canım olsun az da olsa görüşmüş oldunuz

ay canım ya ne biliyim bir türlü cesaret edemedim almaya pazar günü özdilekte elime aldım geri bıraktım hadi kocişe zahmet olmasın kendim boyayayım diye ama vazgeçtim sonra dur bakalım bu seferde olmazsa kocişe boyatıyım da belki bidahaki sefere alırım

ayy geldim nihayet... işim çoktu yaa :)
karamuk gülüm sonuç ne???
hiç sesin çıkmadı

sorma canım ya sabahtan beri deliriyoruz hala daha sonuçları yayınlamadılar bizde anlamadık diğerlerinde hep sabahtan koymuşlardı ama şimdi hala yok yok yok

her sonuçta olduğu gibi çıldırtıp, çileden çıkarmasalar olur mu?
neyse umut devam ediyor duaya devam...
Allahım o kadar çalıştı karamukun kocası masum sabi çocuklaırnın yüzü suyuna Hayırlı sonuçlar ver yarabbim.... Amin

Hayırlı haberler hadi canım

Son düzenleme:

amin canım yaa amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn evet dualara devam ediyoruz ama niye böyle oldu anlamadık yaa vardır bir hayır bakalım

Karamuk İnşallah Beklediğimize değsin :)

İyi akşamlar kızlar...
Ben kaçar, kızıma kavuşucam, kocamla dövüşücem ne gündü yaa....

ohhh sefanız olsunn ne güzel ya yakınsınız siz bende yakın olsam vallah uçmuştum hemen:))

hamarat bahar neler yaptın kız iki dakkada:))

ohhh sefanız olsunn ne güzel ya yakınsınız siz bende yakın olsam vallah uçmuştum hemen:))

hamarat bahar neler yaptın kız iki dakkada:))

maşallah... O gün hasta hastada nasıl güzel börek yapmış oturduk utanmadan löplettik :)))

ne istiyok kız kocandann günah adama acııı:)))

:))) dimi benim gazabımdan korksun :)
yok kızz sevicem onu severken kimse alamayacak elimden.

zaten gazlıyım gelsin bak nabcam onakız onun sizle ilgili bişeyi yok herelde bana takık inadına yapıyo beni çıldırtmak için çünkü konuşturmuyo bile

Karamuk İnşallah Beklediğimize değsin :)

İyi akşamlar kızlar...
Ben kaçar, kızıma kavuşucam, kocamla dövüşücem ne gündü yaa....

erkeklere ölümm

bu ziyatretçiler kim çok merak ediyorum

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

Huhuuu Ziyartçi! şayet bayansan, üye olup aramıza katılmazmısın?

bak gel pişman olmayacaksın...

heyoooooooooooooooo bütün kıslar toplandık toplandıkkkkkkkkkkkkk

yemeğimide koydum ocağıma

maşallah... O gün hasta hastada nasıl güzel börek yapmış oturduk utanmadan löplettik :)))

:))) dimi benim gazabımdan korksun :)
yok kızz sevicem onu severken kimse alamayacak elimden.

heeee işte böyle aferin benim aşk dolu arkadaşımaaaaaaaa
öp kokla aşkımmm aşkımm de sonrada atla üstüne otur kucağında bebek gibi sevsin seniii
ay ben her akşam aynısını yapıyom benim aşkitomaaaaaaaaaa
ölürüm ona ölürümmmmmmmmmmmm
seviyorum ulennnnnnnnnn

zaten gazlıyım gelsin bak nabcam onakız onun sizle ilgili bişeyi yok herelde bana takık inadına yapıyo beni çıldırtmak için çünkü konuşturmuyo bile

erkeklere ölümm

sana niye takık olsun, haliyle adam tanımadığı için bize takıktır. Ama şimdiye kadar kime ne zararımız dokunmuş :)) ne kötülüğümüzü görmüşte hala ön yargılarını atamadı bende ona bu yüzden takıkım :))

hep diyorum senden öğreneceğim çok şey var diye....

ben hiç bilemem böyle şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…