Geniş ferah bir evin olacak :)) ayy ne güzel Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşım. :)
Günler çabucak geçsin dimi insan çok sabırsızlanıyor :)
taşın ilk ben gelicem hatta yardıma gelicem sana :)))
gelecekleri saydım ya cumartesi için. Bukadarcıkmıyız deyince baharda yetmezmi dedi. bende yeter ama fazlası neden olmasın dedim :)
oda o zamn genel davet aç bak gör nasıl kabalabılık oluyor demiş :)
bende ık mık kem küm ediyordum
Ne oldu şekerimm
evet dün gidince çok sabırsızlandım 1 apartman olsa 1 aya bitecek durumda ama 7 apartman var hepsini ne zaman bitirecekler daha 2 tanesine başlanmadı bile
sanki zaman geçmeyecekmiş gibi..
ay canım benim sen gelde yardıma yoramam seni, çalışıyorsun sen ama gel çay yap bir termosa koy,, ohhhh en güzel yardım o olur bana:)))
Tam çıkacaktım Semiha'da gelmiş slm vermeden çıkmayayım dedim
günaydın hatunlar
bugün temizlik yapayım artık
başlamadan size bakayım dedim...
evet dün gidince çok sabırsızlandım 1 apartman olsa 1 aya bitecek durumda ama 7 apartman var hepsini ne zaman bitirecekler daha 2 tanesine başlanmadı bile
sanki zaman geçmeyecekmiş gibi..
ay canım benim sen gelde yardıma yoramam seni, çalışıyorsun sen ama gel çay yap bir termosa koy,, ohhhh en güzel yardım o olur bana:)))
Sizin apartmana başladılar mı önemli olan o aslında. Başladırlarsa içiyle ilgili öncelik istersiniz.
Gelirim gelirim duramam zaten... Börekler, kekler yaparım,
Ardamı alırım bize, Parka götürürüm... Sen işlerini yaparsın :)...
İnşallah o günler gelsin de
Ayyy tamam kıyamam canımde get üstüme üstüme gelme :)
bana topikimdeki arkadaşlarım lazım gerisi değil
ay ben çatlak ayşe hiç bir b.. anlamamışım
şimdi anladım
Allah kolaylık versin birazdan bende başlayacağım.Bu arada dün Berra'ya yetiştin değilmi canım?günaydın hatunlar
bugün temizlik yapayım artık
başlamadan size bakayım dedim...
biter biter yeterki rabbim izin versin.onlar ona göre tahmini tarih veriyorlar zaten.üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorlar tarihi.
bak ben girebilecekmiyim evime diyordum.
üç ay oldu bile.
kısmet meselesi...
canım selam
nasılsın?
Sevcan canım size millet mahallesi minibüsleriyle mi geleceğiz...
Sevcan canım size millet mahallesi minibüsleriyle mi geleceğiz...
bu topic hala devam ediyorsa,ben de varım.yeni üye oldum sayılır :)) beni de aranıza alıyor musunuz?
evet canım ama millet mahallesine gelen iki minibüs var minibüs şöförüne sitelere gidiyormu diye sorun, çünkü bana gelenler bu gibi sorunlarla çok karşılaştılar diğer minibüs millet mah. içinden geçiyor sitelere çok uzak kalıyor..vatan millet yazacak dikkat edinn
AYY İNŞALLAH GELCEKSİN DEĞİL Mİ İPTAL Mİ OLDU GÜN YOKSA KAÇACAKMISIN.
evet canım vatan-millet minübüsleriyle. uluyoldan bineceksiniz biraz yürüceksiniz ama
dimi Ayfer en kestirme bu.
Bu arada bence hepiniz buluşun emekte öyle gelin :)
evet canım ama millet mahallesine gelen iki minibüs var minibüs şöförüne sitelere gidiyormu diye sorun, çünkü bana gelenler bu gibi sorunlarla çok karşılaştılar diğer minibüs millet mah. içinden geçiyor sitelere çok uzak kalıyor..vatan millet yazacak dikkat edinn
bu topic hala devam ediyorsa,ben de varım.yeni üye oldum sayılır :)) beni de aranıza alıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?