- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ooo süpermiş ya çok çok iyi ozaman daha çok sevindimm..
bellimi olur bakarsınız seneye sizde millete gelmişsiniz komşu oluruz maaş x2 x3 katlanacaksa bir tane daire yakışır size:))
allah gönlünüze göre versin canım..kız kocana hediye alman lazım,
yok alamam diyorsan başka şeyler düşün haketmiş kocan:))
sevgililer gününde napıyorsunuz kızlar planlar varmı kafada:))
biz sevgililer gününü kutlamıyoruz benim koca kutlamıyor,
evlilk yıl dönümü doğum günüme önem gösteriyor:)
o yüzden yarın planım yok..
yaa kızlar bak nerden nereye aklıma geldi şimdi.
Benim adetim başlıyor ama leke gibi 2-3 gün böyle sonra normale giriyor. Bu son adetimde pazartesi başladı cumaya kadar leke şeklinde cumadan beride normal bu günde bitti. kaç kez doktora gittim toplamda kaç gün sürdüğü önemli, 10 günse normal diyorlar
Ama ne alakayaa 5 gün sonrada başlar mı? artık sinir olmaya başladım. Adet söktürücü ot vs biliyormusunuz. Çünkü doktoralar hiç bir şekilde ilaç vermiyor.
bellimi olur bakarsınız seneye sizde millete gelmişsiniz komşu oluruz maaş x2 x3 katlanacaksa bir tane daire yakışır size:))
Ayyy hadi gözünüz aydın Tebrikler :)))))
Maşallah :) geleceğinizi kurtardı hepinizin vallahi :)
bencede bak hem sevgililer günüde yarın :)
sevgililer gününde napıyorsunuz kızlar planlar varmı kafada:))
biz sevgililer gününü kutlamıyoruz benim koca kutlamıyor,
evlilk yıl dönümü doğum günüme önem gösteriyor:)
o yüzden yarın planım yok..
Benim adetim başlıyor ama leke gibi 2-3 gün böyle sonra normale giriyor. Bu son adetimde pazartesi başladı cumaya kadar leke şeklinde cumadan beride normal bu günde bitti. kaç kez doktora gittim toplamda kaç gün sürdüğü önemli, 10 günse normal diyorlar
Ama ne alakayaa 5 gün sonrada başlar mı? artık sinir olmaya başladım. Adet söktürücü ot vs biliyormusunuz. Çünkü doktoralar hiç bir şekilde ilaç vermiyor.
valla canım öyle ot olarak bilmiyorum ama maydonoz ve aspirin de söktürür diye düşünüyorum
canım ben çörek otunu duymuştum balla karıştırıp yediğin zaman adet söktürüyormuş diye duymuştum
ama netten bakabilirsin bakalım neler yazıyor..
Ohh gelebildim sonunda işim vardı :) kusura bakma.
İnşallah hayırlısı olsun. Evlenincede tamamiyle kendi iş yerimiz diceksin :)
Bursada olsaydın müşteriniz olurduk, biz çocuklular için yaz kış farketmiyor halı yıkatıyoruz.
Zamanınız var aslında. Ama düğün düşünüyorsanız Salon vs tutulabilir çünkü genelde erkenden kapılıyor, mekanlar.
ben evleneli 5 yılı geçti o yüzden çok fikir sahibi olamıyorum, ama sen sordukça aklıma gelir... yardımcı olmaya çalışırım :)
İnşallah Allah sizede bebek nasip etsin, en önemlisi hayırlı evlat olması ama bende çok kız çocuk hayal etmiştim olmaz sanırdım ama oldu :)
kısmetse düşünüyoruz canım o tarafları işte cumaretsi sevcana gelirken o getirecek ya bakıcaz bakalım o taraflara
sağolasın canım benim hediyesini vericem bu akşam canım başka şeyler düşündüm yani
hediye işini de işallah doğumgününde alıcam bu ayın 25 inde doğum günü kocişiminnnnnn
sağolasın canım benim
işallah hayırlısı ile canım
valla bizde öyle özel bişey yapmayız sevgililer gününde ya sadece bir çiçek falan alır o kadar yani bizimde yarın için özel bir planımız yok
bu topic hala devam ediyorsa,ben de varım.yeni üye oldum sayılır :)) beni de aranıza alıyor musunuz?
hoşbulduk kızlar.daha bi haftalık üyeyim.topiği tesadüfen buldum.ilk kez girdim ve mesajımı attım.ben 85 mayıs doğumluyum.doğma büyüme bursalıyım.uludağ üniversitesi eğitim fakültesi alman dili eğitimi ana bilimdalı mezunuyum.yani almanca öğretmeniyim.ama tr şartları beni nişanlımın firmasında genel müdür yaptı :)) ekimde evli bi bayan olmaya adayım.sayfalar uzun geldi hepsini tek tek okuyamadım işteyim.sizler?
KızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrAy nasıl mutluyum anlatamammmmmm sonuçlar açıklandı veeeeeeeeeeeeeeee eşim sınavı kazanmışşşşş yanımda şimdi geldi allahım binlerce kere şükürler olsun
slm hg aramıza almanca öğretmenimizde oldu muhasebecilerde var ben bi anaokulu açayım paraya para demeyelim kızlarben 24yaşındayım 89luyum ocak dogumolu oğlak burcu 5bucuk senelike vliyim daha bi bebekimiz yok çok çalışıyoruz bigün onuda başarıcaz anaokulu öğretmeniyim topiğinde kurucusuyum kayıt için 100tl benim hesaba yatırıyosun sonra düzenli her ay 50tl alıyorum ayy bu benim aklıma nie gelmediki şimdiye kadar
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın canım akşama kutlama var desene
canum hayıt suyu var aktarda hazır satılıyo 1lt lik şişede onu çay bardagının 3te 1 ini koyuyosun gerisini normal su doldurup içiyosun ben onunla düzenli aet oluyodum allah o otu kadınalr için yaratmış eksik olanı tamamlar cok olanı düşürür diyolar iyi geldi banada dene derim
netten bir şey bulamadım...
Ama ne zaman adet başladığı zaman mı?
Aslında haksever ve bahar kesin biliyorlardır birşeyler bakalım yazarlar belki...
vallamı alayım onu...
Ama ne zaman içicem o önemli. Lekeyi gördüğümdemi?
vallamı alayım onu...
sympatisch
kaçtı bak insan topicin ücretli olduğunu alıştıra alıştıra söyler...
Geliyosun dimi cumartesi bak Semihada geliyor. Bi sen kaldın....
canım hormonları dengeliyo emziren annelere bile zararlı degil sütü çogaltırmış vucudun neye ihtiyacı avrsa dengeliyo zararı yok yanı adet gb oldugunda başla 15 gün iç 1 hafta ara ver 15 gün iç ara ver ben hiç ara vermiyodum her akşam yatarken içiyodum çünkü günde 2-3 kere içebilirsiniz yazıyodu ben sadece yatarken içiyodum kokuyoda ben kokan şeyler içemiyorumsoğan suyuda iyi gelebilir düzenler oda
nie doktor ilaç vermediki sen nasıl korunuyosun dogum kontrol ilaçlarıda düzenler öyle lekelenmeler için onu öneriyolar aslında:44:dur ben senin çocukluguna inyim
kız bi sen kaldın dime dime cok fena oluyom bayılacam galba olcak bu iş ama cokta ümitlenmek istemiyorum ölüyom gıı gelmek için merak etme elimden geleni yapıcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelebilirimaslında o gün bizim hoca hanımların aileleriyle yemege çağırdılar bi yere eşimde çalışcam gelemeyiz dedi ben ona küsmüştüm yani birazda oraya götürmücek diye bana borçlu gb belkide salar beni sana ayy ebbegimde gelcekmiş onunda bebeğimni görmüş olurum inşallah sonrada bana gelirsiniz çok heycanlıyım inşallah olur sora sora kızdırmak istemiyorumaşkımı uslu durcam hiç kızdırmıcam hatta cumartesi senden çıkınca baharla mudanyaya gelirim dedim kayınvaldemlerde kalırız diyede söyledim bakalım yani suyuna suyuna gidiyorum olur inşallah
vallamı alayım onu...
yaa gülüm, hamilelikleri düşürmek içinde kullanıyorya kötü niyetli kadınlar sanırım ondan vermiyorlar...
Ben buna bağlıyorum.
Hap içemiyorum acayip pis yan etkileri yapıyor bana :))
Aslında geliştirmiş olduğumuz kesin bir korunma yöntemimiz yok
ayy inşallahhh, taktikleri yapmışsın böyle devam et inşallah sorun çıkarmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?