Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bencede bak hem sevgililer günüde yarın :)

sevgililer gününde napıyorsunuz kızlar planlar varmı kafada:))
biz sevgililer gününü kutlamıyoruz benim koca kutlamıyor,
evlilk yıl dönümü doğum günüme önem gösteriyor:)
o yüzden yarın planım yok..

yaa kızlar bak nerden nereye aklıma geldi şimdi.

Benim adetim başlıyor ama leke gibi 2-3 gün böyle sonra normale giriyor. Bu son adetimde pazartesi başladı cumaya kadar leke şeklinde cumadan beride normal bu günde bitti. kaç kez doktora gittim toplamda kaç gün sürdüğü önemli, 10 günse normal diyorlar

Ama ne alakayaa 5 gün sonrada başlar mı? artık sinir olmaya başladım. Adet söktürücü ot vs biliyormusunuz. Çünkü doktoralar hiç bir şekilde ilaç vermiyor.

Son düzenleme:

canım ben çörek otunu duymuştum balla karıştırıp yediğin zaman adet söktürüyormuş diye duymuştum
ama netten bakabilirsin bakalım neler yazıyor..

sağolasın canım benim hediyesini vericem bu akşam canım başka şeyler düşündüm yani
hediye işini de işallah doğumgününde alıcam bu ayın 25 inde doğum günü kocişiminnnnnn

Ayyy hadi gözünüz aydın Tebrikler :)))))

sağolasın canım benim

Maşallah :) geleceğinizi kurtardı hepinizin vallahi :)

işallah hayırlısı ile canım

bencede bak hem sevgililer günüde yarın :)

valla bizde öyle özel bişey yapmayız sevgililer gününde ya sadece bir çiçek falan alır o kadar yani bizimde yarın için özel bir planımız yok

kısmetse düşünüyoruz canım o tarafları işte cumaretsi sevcana gelirken o getirecek ya bakıcaz bakalım o taraflara

valla canım öyle ot olarak bilmiyorum ama maydonoz ve aspirin de söktürür diye düşünüyorum

valla canım öyle ot olarak bilmiyorum ama maydonoz ve aspirin de söktürür diye düşünüyorum

netten bir şey bulamadım...
Ama ne zaman adet başladığı zaman mı?
Aslında haksever ve bahar kesin biliyorlardır birşeyler bakalım yazarlar belki...

canım ben çörek otunu duymuştum balla karıştırıp yediğin zaman adet söktürüyormuş diye duymuştum
ama netten bakabilirsin bakalım neler yazıyor..

Bu dediklerinizi bi deniyim kızlar.
Çok sıkıntı yapıyor birde 10 günde az değil yaa

önemli değil canım.zaten 1 senedir ondan çok benim iş yerim.her sıkıntısıyla ayrı ayrı uğraşıyorum.bazan kafam bi milyon oluyor.inanır mısın bi ara stresten saç kıran çıkmaya başlamıştı.o konu hallolunca saç kıran da geçti.
evet canım,bizim için çocuklar ve lekeleri önemli :)) canım yıkattığınız yeri nolur gidip yerinde görün.1 2 halı yıkanırken izlemek için izin isteyin.kimi firma kirli su kullanıyor.hijyen önemli...
düğün salonumuzu tuttuk ama gerisi yok düğünümüzle sadece ikimiz ilgilenicez ve tam olarak neler yapılmalı bilmiyorum.eksiksiz güzel ve de uygun fiyatlı bi düğün istiyorum.ne de olsa bi kez evlencez...unutulmaz olmalı :)
kız çocuk apayrı bir şey ya...kendini sevdiriyor resmen.iki erkek yeğenim var,birini çok seviyorum sanıyordum.bi kız gelmişti hepsini çöpe atmıştım.annesine diyordum okul çağına gelince ben alcam size vermicem diye.çok hayal kurmamak gerekiyormuş

kısmetse düşünüyoruz canım o tarafları işte cumaretsi sevcana gelirken o getirecek ya bakıcaz bakalım o taraflara

Bizde gezdirebiliriz bir pazar :) haberiniz olsun bak...

başka şeyler derken???? ne olabilir ki. Değişik iç çamaşırları-mumlar falan mı?

bu topic hala devam ediyorsa,ben de varım.yeni üye oldum sayılır :)) beni de aranıza alıyor musunuz?

slm hg aramıza almanca öğretmenimizde oldu muhasebecilerde var ben bi anaokulu açayım paraya para demeyelim kızlar ben 24yaşındayım 89luyum ocak dogumolu oğlak burcu 5bucuk senelike vliyim daha bi bebekimiz yok çok çalışıyoruz bigün onuda başarıcaz anaokulu öğretmeniyim topiğinde kurucusuyum kayıt için 100tl benim hesaba yatırıyosun sonra düzenli her ay 50tl alıyorumayy bu benim aklıma nie gelmediki şimdiye kadar

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın canım akşama kutlama var desene

canum hayıt suyu var aktarda hazır satılıyo 1lt lik şişede onu çay bardagının 3te 1 ini koyuyosun gerisini normal su doldurup içiyosun ben onunla düzenli aet oluyodum allah o otu kadınalr için yaratmış eksik olanı tamamlar cok olanı düşürür diyolar iyi geldi banada dene derim

vallamı alayım onu...
Ama ne zaman içicem o önemli. Lekeyi gördüğümdemi?

netten bir şey bulamadım...
Ama ne zaman adet başladığı zaman mı?
Aslında haksever ve bahar kesin biliyorlardır birşeyler bakalım yazarlar belki...

jinekolog haksever

bu arada her sayfada köpük boya cıkıyor zorla boyatcakalr sacımı bana

sympatisch
kaçtı bak insan topicin ücretli olduğunu alıştıra alıştıra söyler...

Geliyosun dimi cumartesi bak Semihada geliyor. Bi sen kaldın....

vallamı alayım onu...

canım hormonları dengeliyo emziren annelere bile zararlı degil sütü çogaltırmış vucudun neye ihtiyacı avrsa dengeliyo zararı yok yanı adet gb oldugunda başla 15 gün iç 1 hafta ara ver 15 gün iç ara ver ben hiç ara vermiyodum her akşam yatarken içiyodum çünkü günde 2-3 kere içebilirsiniz yazıyodu ben sadece yatarken içiyodum kokuyoda ben kokan şeyler içemiyorum soğan suyuda iyi gelebilir düzenler oda

nie doktor ilaç vermediki sen nasıl korunuyosun dogum kontrol ilaçlarıda düzenler öyle lekelenmeler için onu öneriyolar aslında:44:dur ben senin çocukluguna inyim

vallamı alayım onu...

sympatisch
kaçtı bak insan topicin ücretli olduğunu alıştıra alıştıra söyler...

Geliyosun dimi cumartesi bak Semihada geliyor. Bi sen kaldın....

kız bi sen kaldın dime dime cok fena oluyom bayılacam galba olcak bu iş ama cokta ümitlenmek istemiyorum ölüyom gıı gelmek için merak etme elimden geleni yapıcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelebilirim aslında o gün bizim hoca hanımların aileleriyle yemege çağırdılar bi yere eşimde çalışcam gelemeyiz dedi ben ona küsmüştüm yani birazda oraya götürmücek diye bana borçlu gb belkide salar beni sana ayy ebbegimde gelcekmiş onunda bebeğimni görmüş olurum inşallah sonrada bana gelirsiniz çok heycanlıyım inşallah olur sora sora kızdırmak istemiyorumaşkımıuslu durcam hiç kızdırmıcam hatta cumartesi senden çıkınca baharla mudanyaya gelirim dedim kayınvaldemlerde kalırız diyede söyledim bakalım yani suyuna suyuna gidiyorum olur inşallah

yaa gülüm, hamilelikleri düşürmek içinde kullanıyorya kötü niyetli kadınlar sanırım ondan vermiyorlar...
Ben buna bağlıyorum.
Hap içemiyorum acayip pis yan etkileri yapıyor bana :))

Aslında geliştirmiş olduğumuz kesin bir korunma yöntemimiz yok

ayy inşallahhh, taktikleri yapmışsın böyle devam et inşallah sorun çıkarmaz yaaa

vallamı alayım onu...

inşallah inşallah okuyup üflüyom hergünn

hee akışına bırakın hayatı

yenuse naber fıstıkkknerdesin sen bakimm

kızlar bizim üst katta eşimin amcası oturuyo varlıkları yoklukları bir babannesi eşimin halayla birlikte hasanagda kalıyo kocaları yok anne kız yaşıyolar neyse halanın küçük kızı dogum yaptı babanneyide yukarı amcalara getirmişler ben bi cıkıp hg diyim göreyim 1saat yoksa koca gece eşim beni oraya hapseder kendi hatime giderbi gidip görevimi yapıp geleyim hiç halim yok ama selam söylemiş bana geleyim diye gidiyim çok seviyo beni duasını alayım geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…