- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
vatan arabaları annemlerin köşeden geçiyor.ona binsem olur mu diye soracaktım.
ama vatan millet yazıyormu ona hiç dikkat etmemiştim...
tabiki devam ediyor canım, daha önce gelmişmiydin topiğimize??
aldık bile hoş geldin..
hoş geldin :)))
Tabiki katılabilirsin.
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin mesela :)
hoşbulduk kızlar.daha bi haftalık üyeyim.topiği tesadüfen buldum.ilk kez girdim ve mesajımı attım.ben 85 mayıs doğumluyum.doğma büyüme bursalıyım.uludağ üniversitesi eğitim fakültesi alman dili eğitimi ana bilimdalı mezunuyum.yani almanca öğretmeniyim.ama tr şartları beni nişanlımın firmasında genel müdür yaptı :)) ekimde evli bi bayan olmaya adayım.sayfalar uzun geldi hepsini tek tek okuyamadım işteyim.sizler?
:) Allah tamamına erdirsin, inşallah :
Düğün nerede olacak başladınız mı? hazırlıklara.
Bende 85 haziran doğumluyum
Evliyim bir kızım var 2,5 yaşında.
Yıldırımda oturuyoruz.
Fabrikada Muhasebeciyim.
Semihacım şimdi eşimlede konuştum. Annenler zafer mah. demiydi.
Kızlar vatan-millet 3 minübüsü denk gelirse ona binersiniz, gelmesse beklemeyin.
Siteler bimin önünde ineceğiz dersiniz hangi arabaya bindiğinizide bana söylersiniz, biner binmez. ben sizi oradan alıcam. :)
hoşgeldin sympatisch
Bimin önünden hepsi geçmiyormu? ben onları oradan alıcam .
Birde Semiha 19-c ye bindinmi hiç
Sanırım çekirgeden dönüp Stadyumdan aşağı iniyor. bu durumda merinos istasyonunda inip 19-c yede binebilirsiniz.
sağol canım hayırlısıysa inşallah.düğün bursada olacak.biz ikimiz de orhangazi ilçesinde oturuyoruz,gemlik ile yalova arasında.düğün de ilçemizde olacak.hazırlıklara daha başlamadık.aklım biraz karışık.nişanlımın halı yıkama firması var.işler sezon olmaması nedeniyle durgun.hem maddi anlamda hazırlık için uygun değiliz hem de ekime kadar çok değişik şeyler çıkar diye kararsız kalıyorum.bazan da en azından çeşit bakıp tarz belirlesek diyorum.sonra vazgeçiyorum.bu yollardan geçen biri olarak yardımcı olursan sevinirim :)
ne güzel yaşıtız.Allah çocuğunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin.hayırlı evlat olur inşaallah.ben de çok istiyorum bi kız çocuğu ama nasip...
ardayı alırmısın gerçektennnnn
eminmisinnn bidaha düşünnnn
tamam canım kısmetse ordayım...
KızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrAy nasıl mutluyum anlatamammmmmm sonuçlar açıklandı veeeeeeeeeeeeeeee eşim sınavı kazanmışşşşş yanımda şimdi geldi allahım binlerce kere şükürler olsun
AYY ben bunu yeni gördüm... Neden almayım canım sende çocuğu iyice hiperaktif yaptın, akıllı uslu maşallah Ardam :)
tamam canım...
Eee Ayfer bu durumda Vatan millet 3 ' e birde başka hangi minübüse bineceklerdi. Semiha malum yoldan binecek ona göre durdursun.
aaa çok sevindim canım..,
aferin kız kocana birde güvenmiyordun adama karamsarlık yaptın durdun,
peki şimdi sonuç ne yani bu sınavı kazanmasıyla ne olacakcahilliğime ver
canım benim çok sağolasın e napıyım anacım kendisi karamsardı bizi de karamsar yaptı
şöyle söylüyeyim canım şuanki maaşına en az çarpı iki üç zam olacak vee artı en önemlisi bir kariyeri olacak gümrük müşaviri olarak anılacak ve de isterse kendi firmasını açabilecek artıları çok yani güzelim
KızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrAy nasıl mutluyum anlatamammmmmm sonuçlar açıklandı veeeeeeeeeeeeeeee eşim sınavı kazanmışşşşş yanımda şimdi geldi allahım binlerce kere şükürler olsun
canım bence şöföre soracaklar, ben bile evime gelirken ilk zamanlar hep şöföre soruyordum yanlış deyip beni indiriyorlardı sonra gelene biniyordum..
yani ayırt edilmiyor sadece vatan büyük yazılı millet hemen altında küçük yazılıydı ama şöföre sormaları lazım..
sitelerdeki bimin oradan geçiyormu diye, çünkü millet mahallesindede bim var bimlerde karışmasın sitelerdeki bim diyeceklsiniz kızlar...
canım benim çok sağolasın e napıyım anacım kendisi karamsardı bizi de karamsar yaptı
şöyle söylüyeyim canım şuanki maaşına en az çarpı iki üç zam olacak vee artı en önemlisi bir kariyeri olacak gümrük müşaviri olarak anılacak ve de isterse kendi firmasını açabilecek artıları çok yani güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?