- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
yenuse naber fıstıkkk nerdesin sen bakimm
kızlar bizim üst katta eşimin amcası oturuyo varlıkları yoklukları bir babannesi eşimin halayla birlikte hasanagda kalıyo kocaları yok anne kız yaşıyolar neyse halanın küçük kızı dogum yaptı babanneyide yukarı amcalara getirmişler ben bi cıkıp hg diyim göreyim 1saat yoksa koca gece eşim beni oraya hapseder kendi hatime giderbi gidip görevimi yapıp geleyim hiç halim yok ama selam söylemiş bana geleyim diye gidiyim çok seviyo beni duasını alayım geleyim
slm hg aramıza almanca öğretmenimizde oldu muhasebecilerde var ben bi anaokulu açayım paraya para demeyelim kızlarben 24yaşındayım 89luyum ocak dogumolu oğlak burcu 5bucuk senelike vliyim daha bi bebekimiz yok çok çalışıyoruz bigün onuda başarıcaz anaokulu öğretmeniyim topiğinde kurucusuyum kayıt için 100tl benim hesaba yatırıyosun sonra düzenli her ay 50tl alıyorum ayy bu benim aklıma nie gelmediki şimdiye kadar
100 mü iyiymiş :)) peki biz bunu sıcak bi sohbet bi çay bi de kek ya da pastayla ödesek olmaz mı :))
sympatisch
kaçtı bak insan topicin ücretli olduğunu alıştıra alıştıra söyler...
yok canım ya kaçmadım.nişanlım geldi.bugün istanbula gitmişti araba almaya.arabamıza baktık.oh be bu dert de bitti sırada diğer arabayı satmak var :) hayırlısıyla inş
Bizde gezdirebiliriz bir pazar :) haberiniz olsun bak...
başka şeyler derken????ne olabilir ki. Değişik iç çamaşırları-mumlar falan mı?
slm hg aramıza almanca öğretmenimizde oldu muhasebecilerde var ben bi anaokulu açayım paraya para demeyelim kızlarben 24yaşındayım 89luyum ocak dogumolu oğlak burcu 5bucuk senelike vliyim daha bi bebekimiz yok çok çalışıyoruz bigün onuda başarıcaz anaokulu öğretmeniyim topiğinde kurucusuyum kayıt için 100tl benim hesaba yatırıyosun sonra düzenli her ay 50tl alıyorum ayy bu benim aklıma nie gelmediki şimdiye kadar
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın canım akşama kutlama var desene
canum hayıt suyu var aktarda hazır satılıyo 1lt lik şişede onu çay bardagının 3te 1 ini koyuyosun gerisini normal su doldurup içiyosun ben onunla düzenli aet oluyodum allah o otu kadınalr için yaratmış eksik olanı tamamlar cok olanı düşürür diyolar iyi geldi banada dene derim
sağolasın canım bakalım bi niyetine girelim de söylerim sana
anacım nerde iç çamaşırları mumlar çocuklardan onlara sıra gelmiyoki hadi büyük oğlanı babaanneye göndeiririz de küçüğü napcaz velet akşam yine 1.30 a kadar uyumadı yine öyle yaparsa bi halt edemeyiz
sağolasın canım benim işallah bakalım yemeğe gidecezbugün ailecekkkkkk kısmetsee
sağolasın canım bakalım bi niyetine girelim de söylerim sana
anacım nerde iç çamaşırları mumlar çocuklardan onlara sıra gelmiyoki hadi büyük oğlanı babaanneye göndeiririz de küçüğü napcaz velet akşam yine 1.30 a kadar uyumadı yine öyle yaparsa bi halt edemeyiz
sağolasın canım benim işallah bakalım yemeğe gidecezbugün ailecekkkkkk kısmetsee
haksevercim baharla mudanyaya gideriz işini tuttummm bunu,
içime doğuyor gönderecek sonunda mudanya var..
yarın için süprizler yap utandır onu göndermek zorunda kalsın...
benim karıcım herşeyin en iyisini hakediyor dedirt ona.. sende o potansiyel var:))
kız sen eros musun? nesin? :)))
herkes kocikiyle mutlu olsun istiyon
sevgi pıtırcığı.
ben kocikle mutluyumda ondan
küs olsam kavgalı olsam sizide küstürüp kavga ettiririmm
sevgi pıtırcığıı oyy oyy
kız sen eros musun? nesin? :)))
herkes kocikiyle mutlu olsun istiyon
sevgi pıtırcığı.
hııım anlaşıldı sebebi :))
ulen herkes senin gibi olmak zorundamı?
bak bana ben kocalara ölüm diyomuyum bir haftadır....
ne kadar güzel düşünce :)) ben de sevinçliyim şuanda.iş yerimiz için araba alma sıkıntımız vardı,aldık hamd olsun.kızlar dua edin de eskisini istediğimiz fiyata satabilelim.bu arada ben sympatisch nickimi değiştirdim.
önemli değil canım.zaten 1 senedir ondan çok benim iş yerim.her sıkıntısıyla ayrı ayrı uğraşıyorum.bazan kafam bi milyon oluyor.inanır mısın bi ara stresten saç kıran çıkmaya başlamıştı.o konu hallolunca saç kıran da geçti.
evet canım,bizim için çocuklar ve lekeleri önemli :)) canım yıkattığınız yeri nolur gidip yerinde görün.1 2 halı yıkanırken izlemek için izin isteyin.kimi firma kirli su kullanıyor.hijyen önemli...
düğün salonumuzu tuttuk ama gerisi yokdüğünümüzle sadece ikimiz ilgilenicez ve tam olarak neler yapılmalı bilmiyorum.eksiksiz güzel ve de uygun fiyatlı bi düğün istiyorum.ne de olsa bi kez evlencez...unutulmaz olmalı :)
kız çocuk apayrı bir şey ya...kendini sevdiriyor resmen.iki erkek yeğenim var,birini çok seviyorum sanıyordum.bi kız gelmişti hepsini çöpe atmıştım.annesine diyordum okul çağına gelince ben alcam size vermicem diye.çok hayal kurmamak gerekiyormuş
ne kadar güzel düşünce :)) ben de sevinçliyim şuanda.iş yerimiz için araba alma sıkıntımız vardı,aldık hamd olsun.kızlar dua edin de eskisini istediğimiz fiyata satabilelim.bu arada ben sympatisch nickimi değiştirdim.
ay nasıl değiştirdin yaa bende ne zamandır değiştirmek istiyommm
eros olaraktann:))
bu geece git eşinin elini öp suç sende biliyom ben
suç eşindede olsa okadar küslük iyi değil aşkım seni seviyorum de,
neden böyle oluyor de annenler geldiya ondanmı acaba de nazra geldik de
birbirimizi üzmeyelim kırmayalım aşkım de
oturacağın yeri biliyon nsaıl olsa daha dün anlattım
kolay gelsinn
nick değiştirme konusu vardı.onu buldum zar zor.oraya girip linki tıklıyorsun.mesaj atıyorsun.3 seçenek belirliyorsun.onlar sana maille hangisi olduğunu geri dönüyorlar.değişti diye mail geldiği andan itibaren de o nick ile giriş yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?