Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Rica ederim canımAmin inşallah...Ben mudanyada oturuyorum 2 yıllık evliyim henüz çocuk yok canım

Arkadaşlar buluşmadan bahsediyoruz hepp
Öncelik olarak buradan gercek isimlerimizle işe başlamak istedim
Ben Ayfer sizlerin isimleri nedir?
Aramızda face kullanan varsa birbirimizi oradanda görüp göz aşinalığını sağlamış oluruz,
Özelden facemizi paylaşırız..buluştuğumuzda boş boş bskinmamış oluruz:)

çokk iyi olur canım büyük geçmiş olsun arkadaşımda yenişehire çağırıyo kalmam için ama buluşucaksak gitmem
çok geçmiş olsun bi an önce kendini topla inşallah
arkadaşıma sildirmedim hala ondan konuşuyorum
ama pazartesi ona fal bakmıştım yemin ederim ayrılcağımızıda bildim resmen
dedim bi kızla yollarını ayırcaksın falan bugün dediki bildin aferin sana :S

benim adımda gül
faceimde var

Kuzum bozma planını sen git.. Ben ayın 12 sine kadar Bursada'yım. Bir günlük iş nasılsa bizimkisi. Haberleşiriz. Sen o zamana kadar sıkma canını ben neşeni yerine getircem senin

Semiha bizimki temeli atık canım,
Şubat gibi hızlanacak dediler bakalım görücez,
Bizimkide 7 bloktan oluşuyor, 2 seneye anca

Kızlar ben 4 yıldır burada olmadığım için bilgisiz kaldım..Bir ara Buttim ' de sosyete pazarı kuruluyordu.. Hala var mı? Ya da başka nerelerde hangi günlerde sosyete pazarı kuruluyor Bursa'da ?

Çok severim de sosyete pazarı gezmeyi, alışveriş yapmayı

Kuzum bozma planını sen git.. Ben ayın 12 sine kadar Bursada'yım. Bir günlük iş nasılsa bizimkisi. Haberleşiriz. Sen o zamana kadar sıkma canını ben neşeni yerine getircem senin

canım benimde 12sinden sonra ajans işlerim başlıyo buluşalım bi an önce
benim neşem çok fena yerinde valla güçlü bi insanım ben yaa amaaaan
sosyete pazarı bilmem ama gökderedeki pazartesi pazarına bayılırım çok güzel ciciler var
bide mudanyada tabi var galiba hııı bide görükle

gökderede var biraz küçük ama birde ihsaniyedekini çok methediyorlar ama daha gitmek kısmet olmadı...

Canım, sosyete pazarı dediğin o buttimdeki pazar artık yok ama çarşamba ataevler gazi caddesinin üst tarafında, cumarteside ihsaniye kaymakamlığının arka tarafında güzel şeyler bulabileceğin iki pazar var. Ben özellikle cumartesi pazarını çok seviyorum ama erken gitmek gerekiyor öğleden önce gidersen kıyafetler seçilmemiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…