sağol bahar27 rabbim isteyen herkese kendi evini ve gönlündekini versin...
sen nerde oturuyorsun şu an evlisin çocuğun var mı?
merhaba; senide eklediğin evin ve düğün resimlerinden tanıyorum.
allah kucağına almayı nasip etsin bebişini
isim konusundada ben olsam sadece "öykü" koyardım...
slm galenia... hayrola neyin var üzgünsün?
trkedildim canım üstüne yetmez gibi arkadaşıma asıldı ne diyim ki..
Canım hayırlısı olsun üzüldümHayırlısı buymuş demekki peki eminmisin arkadaşına asıldığına eğer eminsen şimdiden bitmesi daha iyi olmuş ozaman.Ama kırılmada keşke evinde kalmasaydın mecburiyetten kalmışsın anlıyorum ama karşı taraf öyle anlamaz işte.Ama seni gerçektende sevseydi seni bırakmazdı bence.Allah hayırlısını nasip etsin üzme kendini.Hayat bazı şeylerde tecrübe sahibi yapıyor.Bundan sonraki adımlarında daha dikkatli olursun
Canım hayırlısı olsun üzüldümHayırlısı buymuş demekki peki eminmisin arkadaşına asıldığına eğer eminsen şimdiden bitmesi daha iyi olmuş ozaman.Ama kırılmada keşke evinde kalmasaydın mecburiyetten kalmışsın anlıyorum ama karşı taraf öyle anlamaz işte.Ama seni gerçektende sevseydi seni bırakmazdı bence.Allah hayırlısını nasip etsin üzme kendini.Hayat bazı şeylerde tecrübe sahibi yapıyor.Bundan sonraki adımlarında daha dikkatli olursun
ah be ablacım saat sekizde otobüs bitiyo onların orda benim suçum ne
sevdiğim insanla film seyrettim öpmedi bile :S
yani hep sarıldım kokusunu içime çektim çok ağır geldi bana bu
evet keşke kalmasaydım ciddi düşündüğü için bu davranışım batmış ona
yok arkadaşıma asılma olayı canımı yakmak içinmiş aradı anlattı herşeyi
en azından belirsizlikten kurtuldum
Canım ya.. Bak ben dünden beri çok hastayım.. Bi iyileşeyim haftaya seninle buluşup hem malum yere gideriz hem de oturur sohbet ederiz bende de var bir hikaye ki sorma.. Üzme sen kendini kuzum.. Arkadaşın da silsin engellesin şunu Allah aşkına.. Hırbo
yawrucummm
msj kutumu boşalttım dedim sana ses çıkmadı
mirakkkk ittimmm ama :104:
Arkadaşlar buluşmadan bahsediyoruz hepp
Öncelik olarak buradan gercek isimlerimizle işe başlamak istedim
Ben Ayfer sizlerin isimleri nedir?
Aramızda face kullanan varsa birbirimizi oradanda görüp göz aşinalığını sağlamış oluruz,
Özelden facemizi paylaşırız..buluştuğumuzda boş boş bskinmamış oluruz:)
slm galenia... hayrola neyin var üzgünsün?
trkedildim canım üstüne yetmez gibi arkadaşıma asıldı ne diyim ki..
karaktersiz diyecektim ama adam açıklamış yaln olduğunu.boşver seni gerçekten sevip değer verseyi seni bırakıp gitmezdi zaten.bazı şeyleri başında yaşadığın için sevinmelisin bile.biteceği varmış bitti diye düşün.daha az canın acır.senin evde kalma mazeretinide anlıyorum ama keşke şartları zorlayıp evine dönseydin.sen iyi niyetindesin ama karşı tarafın niyeti hiç bir zaman net değil.hakkında hayırlısı olsun bitanem...
1 yıl beklemiş olacaksın ne güzel, siz aldığınızda sanırım insaatti?
evet inşaattı 7 bloktan oluşan bir site 1 bloğu başlanmıştı...sizin inşaat daha başlamadı mı?
Arkadaşlar buluşmadan bahsediyoruz hepp
Öncelik olarak buradan gercek isimlerimizle işe başlamak istedim
Ben Ayfer sizlerin isimleri nedir?
Aramızda face kullanan varsa birbirimizi oradanda görüp göz aşinalığını sağlamış oluruz,
Özelden facemizi paylaşırız..buluştuğumuzda boş boş bskinmamış oluruz:)
benim adımda nickimle aynı "semiha"...
face kullanıyorum...
ben emek tarafındayım
çokk iyi olur canım büyük geçmiş olsun arkadaşımda yenişehire çağırıyo kalmam için ama buluşucaksak gitmem
çok geçmiş olsun bi an önce kendini topla inşallah
arkadaşıma sildirmedim hala ondan konuşuyorum
ama pazartesi ona fal bakmıştım yemin ederim ayrılcağımızıda bildim resmen
dedim bi kızla yollarını ayırcaksın falan bugün dediki bildin aferin sana :S
Kuzum bozma planını sen git.. Ben ayın 12 sine kadar Bursada'yım. Bir günlük iş nasılsa bizimkisi. Haberleşiriz. Sen o zamana kadar sıkma canını ben neşeni yerine getircem senin
karaktersiz diyecektim ama adam açıklamış yaln olduğunu.boşver seni gerçekten sevip değer verseyi seni bırakıp gitmezdi zaten.bazı şeyleri başında yaşadığın için sevinmelisin bile.biteceği varmış bitti diye düşün.daha az canın acır.senin evde kalma mazeretinide anlıyorum ama keşke şartları zorlayıp evine dönseydin.sen iyi niyetindesin ama karşı tarafın niyeti hiç bir zaman net değil.hakkında hayırlısı olsun bitanem...
inan ablacım bu saatten sonra umurumda değil
demek kendilerine güvenilmemesi gerekiyormuş bunu anlatmak istemişler
allahtan hayırlısını diliyorum kız başıma saat 10 da yollara düşmemek için kaldım ben ordaa..
canım 2 gün yandı ama herşeyin sırası elbet gelir ben allaha havale ediyorum atlattım şükür
desteğin ve moralin için çok tşk ederim cnm kendine ve temz kalbine iyi bak
Kızlar ben 4 yıldır burada olmadığım için bilgisiz kaldım..Bir ara Buttim ' de sosyete pazarı kuruluyordu.. Hala var mı? Ya da başka nerelerde hangi günlerde sosyete pazarı kuruluyor Bursa'da ?
Çok severim de sosyete pazarı gezmeyi, alışveriş yapmayı
inan ablacım bu saatten sonra umurumda değil
demek kendilerine güvenilmemesi gerekiyormuş bunu anlatmak istemişler
allahtan hayırlısını diliyorum kız başıma saat 10 da yollara düşmemek için kaldım ben ordaa..
canım 2 gün yandı ama herşeyin sırası elbet gelir ben allaha havale ediyorum atlattım şükür
desteğin ve moralin için çok tşk ederim cnm kendine ve temz kalbine iyi bak
bak ne güzel işte...bizim arkadaşımız güçlüdür.ayakta durmasını iyi bilir....boşver salla gitsin işte böyle...
Kızlar ben 4 yıldır burada olmadığım için bilgisiz kaldım..Bir ara Buttim ' de sosyete pazarı kuruluyordu.. Hala var mı? Ya da başka nerelerde hangi günlerde sosyete pazarı kuruluyor Bursa'da ?
Çok severim de sosyete pazarı gezmeyi, alışveriş yapmayı
gökderede var biraz küçük ama birde ihsaniyedekini çok methediyorlar ama daha gitmek kısmet olmadı...
bak ne güzel işte...bizim arkadaşımız güçlüdür.ayakta durmasını iyi bilir....boşver salla gitsin işte böyle...
siz destek oldukça canlarım benimmm
valla çok mutluyum akşam yıldız tepeye gittik hiç kar kalmamıştı
sonra hafif atıştırdı
sonrada fsm bulvarı yaptık kendime geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?