Canım, sosyete pazarı dediğin o buttimdeki pazar artık yok ama çarşamba ataevler gazi caddesinin üst tarafında, cumarteside ihsaniye kaymakamlığının arka tarafında güzel şeyler bulabileceğin iki pazar var. Ben özellikle cumartesi pazarını çok seviyorum ama erken gitmek gerekiyor öğleden önce gidersen kıyafetler seçilmemiş oluyor.
ah be ablacım saat sekizde otobüs bitiyo onların orda benim suçum ne
sevdiğim insanla film seyrettim öpmedi bile :S
yani hep sarıldım kokusunu içime çektim çok ağır geldi bana bu
evet keşke kalmasaydım ciddi düşündüğü için bu davranışım batmış ona
yok arkadaşıma asılma olayı canımı yakmak içinmiş aradı anlattı herşeyi
en azından belirsizlikten kurtuldum
Canım haklı olabilirsinde neyse boşver takma kafana zamana bırak bakalımen azından arkadaşına asılma olayının gerçek olmadığına sevindim.
Arkadaşlar buluşmadan bahsediyoruz hepp
Öncelik olarak buradan gercek isimlerimizle işe başlamak istedim
Ben Ayfer sizlerin isimleri nedir?
Aramızda face kullanan varsa birbirimizi oradanda görüp göz aşinalığını sağlamış oluruz,
Özelden facemizi paylaşırız..buluştuğumuzda boş boş bskinmamış oluruz:)
Kızlar ben 4 yıldır burada olmadığım için bilgisiz kaldım..Bir ara Buttim ' de sosyete pazarı kuruluyordu.. Hala var mı? Ya da başka nerelerde hangi günlerde sosyete pazarı kuruluyor Bursa'da ?
Canım Buttim kapanalı uzun yollar oldu malesef,
Pazartesi gunü gokdere, pazarda Mudanya, Cumartesi pazarının nerede olduğunu hep merak ederdim sağolsun arkadaş tarif etti,
Şöyle bir bilgi vereyim, wkiki, defacto, kotonda 100de 60 100 de 70 kadar indirimler başlamış
Bugün bayağı alışveriş yaptım, yarında bir değişim için anatolyuma gidicem bilginize arkadaşlar
Bu firsatla kaçmaz ôzellikle kotonda diz boyuna kadar olan çizmeler 59,, 69 a inmiş, üstelik bir alana bir bedava
İyim canım sen nasılsın, geçmiş olsun canim kızınakaderim gördüm seni:):):)
naber
Benim pc yok ama hala esım yaptiracaktaa ooo ölme eşeğim ölme,Canım yakın bir zamanda buluşalım.Hep buluşmadan bahsedeliyor ama kısmet olmadı daha buluşmakBursa topiği var yine bizimki gibi orada günde yapmaya bile başlamışlar Benim facem yok ama msn adresim var oradan fotoğrafımı görebilirsiniz Bu arada ismim Pınar
İyim canım sen nasılsın, geçmiş olsun canim kızına
Benim oğlumda sabahtan beri kusuyor, 2 hafta önce bu hastalıktan hastanede yatmıştık
Yarın yine sabahtan bir Dr. Götürmek istiyorum,
iyi geceler
yatayım bende
malum akşam uykusuz geçti...
İyim canım sen nasılsın, geçmiş olsun canim kızına
Benim oğlumda sabahtan beri kusuyor, 2 hafta önce bu hastalıktan hastanede yatmıştık
Yarın yine sabahtan bir Dr. Götürmek istiyorum,
Benim pc yok ama hala esım yaptiracaktaa ooo ölme eşeğim ölme,
Yani msn açamıyorum tl den canım,
Bende hemen buluşma taraftarıyım,
Bir gün belirlemek lazım artık ta,
Kim nereye yakın oturuyor yada kim nereye gitmek ister bilemiyorumki
Seni şimdi hatırladım sanki,hani bulusmustunuz kızlarla kültür parktı sanırım
Ne güzel çok sevindim onlar adına, biraz pürüz çıkmıştı o topikte ilk zamanlar,sonra birdaha takip edemedim..
ee ne var ne yok kızlar
bugün sayfa pek yavaş...
akşam kızımda bir karın ağrısı sonrasında kusma ile sabahı yaptık.
bugünde eşim öyle.
salgın var ortalıkta galiba
bakalım sıra bana ne zaman gelecek
Kimler buluşma istiyor el kaldırsın..
Bende kent meydanı zafer plazayı hiç sevmiyorum,
Çok aşırı kalabalık oluyor,
Ama çoğunluğa uyarım tabiki
Korupark olurr ya:)Çok severim orayı
Asmerkez anatolyum vs. Vs. benim fikrim tabi
Sosyete pazarı konusunda hepinize çoook teşekkür ederim kızlar iyileşirsem bu cumartesi günküne gideyim ciciler alayım kendimeHemde perşembe günü doğumgünüm, kendime hediye almış olurum
Kuzucum çook sevindim seni böyle neşeli gördüğüme , biz niye üzülelim , bizi elinden kaçıranlar üzülsünBugüne iyileşirim sanıyordum ama nedense daha da bir beterim yüzüm yanıyor resmen burun çekmekten :2: Ben sana özelden mesaj atıcam kuzum ikimize de uygun zamanda 12 sinden önce görüşcez kesin
Bu arada hoşgeldin Volupte
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.İnşallh birşey olmaz senin içinde bol sıvı al
günaydın herkese....
biz bugün güne güzel uyandık çük şükür...
sadece hafif öksürüğü oldu o kadar...
İnşallah böyle azalır hastalığı,
Bizde hafif öksürük devam ediyor..
Havalar çokk soğuk dikkat etmek lazım
Ama ben son günlerde çok gezdiğim için cocuğum hasta olma ihtimal çoğalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?