Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederm semiha,inşallah canım
Sizin az kalmış, siz nerden aldınız canım,yani hangi semtten
Allahım evine oturmayı nasip etsin,
Bizim daha çok varrr

sağol kaderim.
inşallah nasip olurda görürüz o günleri...
bizde geçit özdilek arkasından aldık cnm.
herkes az kalmış diyor ama bana günler hiç geçmiyor ki...

Tanınmış firmaysa sorun yok canım.Ohh negüzel geniş ferah ev fazlalılık ütü odan olur fenamıAllah kısa zamanda nasip eder inşllh evinizde oturmayı.Evin olsunda boşver geniş olsun

Tanınmış firmaysa sorun yok canım.Ohh negüzel geniş ferah ev fazlalılık ütü odan olur fenamıAllah kısa zamanda nasip eder inşllh evinizde oturmayı.Evin olsunda boşver geniş olsun

Amin canım inşallah, 2 odam olsun yeter derdim hep
Allahım eşimin gönlüne göre nasip edecek inşallah büyük bir daireyi..
Hayırlısıyla tabi..

kaderim biz 2011 eylülde aldık 2012 eylülde teslim dediler ( bir aksilik olmazsa )

Allah kurtarsın canım
Cinsiyet nedir, ve ne isim düşündünüz,öğrenmezsen çatlarımda
Canım benim geç cvp yazdım, çatlama bebişim:) Kızım olacak inş. İsminide Öykü Sahra yada Öykü Eslem koymak istiyoruz.
Sizce ne olsun, fikir verin bana hep birlikte canlarım?

Allah kurtarsın. Hayırlı,sağlıklı,neşeli bi' evlat olsun inşallah

Allah sağlıkla ve huzurla kucağına almayı nasip etsin

ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun...

Allah hepinizden razı olsun kızlar, darısı isteyen herkesin başına sağ salim inş.

kendimi hala toparlayabilmiş değilim kızlar nerden nasıl başlanır bunun bile farkında değilim
sanırım hiç bişeyi idrak edemedim içimi çeke çeke ağlıyorum sadece..

Canım sende güle güle otur mutlu yuvandaDarısıda bana ve kirada olanlara

sağol bahar27 rabbim isteyen herkese kendi evini ve gönlündekini versin...
sen nerde oturuyorsun şu an evlisin çocuğun var mı?

merhaba; senide eklediğin evin ve düğün resimlerinden tanıyorum.
allah kucağına almayı nasip etsin bebişini
isim konusundada ben olsam sadece "öykü" koyardım...

Merhaba kızlar
Ben de bursaya gelin geldim 6 aydır burdayım ama 3 yıldır gider gelirdim evlenmeden önce de

kendimi hala toparlayabilmiş değilim kızlar nerden nasıl başlanır bunun bile farkında değilim

Canım hayrola neyin var :26:

slender, balhuzur ; kızlar hoşgeldiniz Bursa'ya :) Çok güzeldir Bursa'mız :)

Son düzenleme:

slm galenia... hayrola neyin var üzgünsün?

Merhaba kızlar
Ben de bursaya gelin geldim 6 aydır burdayım ama 3 yıldır gider gelirdim evlenmeden önce de

Hoşgeldin slender :) Bende Bursaya gelin olarak gelenlerdenimm, evleneli 3 ay oldu. Kaç yaşındasın?

merhaba slender ve balhuzur.bursamıza hoşgeldiniz. ne güzel yeni gelin sayılırsınız...:)

kaderim biz 2011 eylülde aldık 2012 eylülde teslim dediler ( bir aksilik olmazsa )
1 yıl beklemiş olacaksın ne güzel, siz aldığınızda sanırım insaatti?
Merhaba kızlar
Hoş geldın canım sen hangi semttesin
sorma be canım
büyük aşk dediğimiz şey bitti..

Kendini bilmez denyo, nasıl arkadaşına sulanır ya,bu erkeklerin ar damarı çatlamış
Peki nasıl anladın arkadasinmı söyledi, arkadasinın tavrı nasildıki erkek arkadaşına karşı ? onuda merak ettim
Yolun basında anlaman güzel olmuş, ama seni yıpratmış..
Neyse üzme kendini Angut için..

yok kendim arkadaşımın faceine girdim niye bitti falan dedim ailem istemedi dedi
sonra küçükken ben hep seni görürdüm seni bulmak için galeniayla tanışmam gerekmiş dedi
ben zaten şok oldum
sonra senin arkadaşın allah için bana hiç yalan söylemedi ama kafasını dikip herşeyi
kendim yapacağım anlamına gelmyo dedi
ablacım hani mecburiyetten evinde kalmıştım ya onların
beyfendinin ailesine batmış ciddi düşündüğüm için buna takıldım dedi :S :S
ağlamaktn başka bişi yapamıyorum

sorma be canım
büyük aşk dediğimiz şey bitti..

Canım ya.. Bak ben dünden beri çok hastayım.. Bi iyileşeyim haftaya seninle buluşup hem malum yere gideriz hem de oturur sohbet ederiz bende de var bir hikaye ki sorma.. Üzme sen kendini kuzum.. Arkadaşın da silsin engellesin şunu Allah aşkına.. Hırbo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…