Teşekkür ederm semiha,inşallah canım
Sizin az kalmış, siz nerden aldınız canım,yani hangi semtten
Allahım evine oturmayı nasip etsin,
Bizim daha çok varrr
Haklısını canım çok baktık hazır dairelere, 2 aydır ne ihsaniyesi kaldı ne eriklisi,
Şuanda kurada oturduğum ev aldığımız eve yakın,
Bu semtte alıştık, ulaşıma kolay çevre yoluna girdiğinde 5 dk. Da istediğin yere ulaşıyorsun,
Benim esım çok Asır'ı seçici, benden çok daha seçici, büyük ev istiyordu hep,
Baktığımız evler 4+1 ama eşim yok mutfağı küçük yok balkonu manzarasiz, odaları küçük kapısı şöyle penceresi böyle diyen bir adam, sonunda burasını bulmuş, tam esimin istediği gibi ferah büyük bir ev,
Ben istemesem bile esım dubleks katı seçti, 6+1 ev çok büyük ama esım bu tarz istiyor,
At koşturcazdaYada üzerime ikinci yi getirecek,
Dubleks çok kullanişsiz ama anlatamıyorum, Dubleks evi sevemedim gitti beni çok yoruyor, suan oturduğum evde dubleks, eşim çok memnun sadece akşamları evde olduğu için,
Zorluğunu ben biliyorum,iste böyle canım..
Bu arada güvenilir bir şirket, ihsaniye beşevlerde bitmiş daireleri var, ozlücede ise yapım aşamasında inşaat bitmek üzere sonra tüm ekip bizim siteye başlayacak 2 yıl sürer dediler sözleşmede öyle yazıyor, Yasemin par gibi bir yer olacak tabidaha az bloktan oluşuyor bizimki, amaninnn ne çok yazmisim
sağol kaderim.
inşallah nasip olurda görürüz o günleri...
bizde geçit özdilek arkasından aldık cnm.
herkes az kalmış diyor ama bana günler hiç geçmiyor ki...
Tanınmış firmaysa sorun yok canım.Ohh negüzel geniş ferah ev fazlalılık ütü odan olur fenamıAllah kısa zamanda nasip eder inşllh evinizde oturmayı.Evin olsunda boşver geniş olsun
kaderim biz 2011 eylülde aldık 2012 eylülde teslim dediler ( bir aksilik olmazsa )
Canım benim geç cvp yazdım, çatlama bebişim:) Kızım olacak inş. İsminide Öykü Sahra yada Öykü Eslem koymak istiyoruz.Allah kurtarsın canım
Cinsiyet nedir, ve ne isim düşündünüz,öğrenmezsen çatlarımda
Allah kurtarsın. Hayırlı,sağlıklı,neşeli bi' evlat olsun inşallah
ayyy kızlar gelemedimmmm :18::18::18::18: kusuruma bakmayınnnn :18::18::18::18:
hakseverimmmmmkocikinde gönlünü almış okudum doğum gününde kutlu olsun nice yıllara tatlım benim seviyorum anacım seni
allah kocikinle ve inş hediye olarakta bi prens yada prenses yollar sana hep beraber güzel seneler geçirirsiniz
bahar27: ayy canım ya mudanyada yaşamak için neler vermezdimm
atractive: yavru kuşum sana dediklerimi hatırla boşver bozma moralini seni kaybeden o sen bişi kaybetmiyosun şuan zor ama hepsi geçiyo
kaderim: ne zaman bakıyorum sana fal
sevgili: canım inş doğumun kolay geçer bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
kızlar bende ajanstan geliyorum kankamla gittim saolsun sevgilimin vermediği desteği verdi bana fotoğraflarım çekildi ve tanıtım filmim hazırlandı çooook mutluyummm
sevdiceğimin evini su basmış baş başa incir reçelini izlicektik nasip olmadı
Allah sağlıkla ve huzurla kucağına almayı nasip etsin
ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun...
Canım sende güle güle otur mutlu yuvandaDarısıda bana ve kirada olanlara
Merhaba kızlar
Ben de bursaya gelin geldim 6 aydır burdayım ama 3 yıldır gider gelirdim evlenmeden önce de
kendimi hala toparlayabilmiş değilim kızlar nerden nasıl başlanır bunun bile farkında değilim
sanırım hiç bişeyi idrak edemedim içimi çeke çeke ağlıyorum sadece..
kendimi hala toparlayabilmiş değilim kızlar nerden nasıl başlanır bunun bile farkında değilim
sanırım hiç bişeyi idrak edemedim içimi çeke çeke ağlıyorum sadece..
Merhaba kızlar
Ben de bursaya gelin geldim 6 aydır burdayım ama 3 yıldır gider gelirdim evlenmeden önce de
Hoşgeldin slender :) Bende Bursaya gelin olarak gelenlerdenimm, evleneli 3 ay oldu. Kaç yaşındasın?
slm galenia... hayrola neyin var üzgünsün?
trkedildim canım üstüne yetmez gibi arkadaşıma asıldı ne diyim ki..
Canım hayrola neyin var :26:
slender, balhuzur ; kızlar hoşgeldiniz Bursa'ya :) Çok güzeldir Bursa'mız :)
1 yıl beklemiş olacaksın ne güzel, siz aldığınızda sanırım insaatti?kaderim biz 2011 eylülde aldık 2012 eylülde teslim dediler ( bir aksilik olmazsa )
Hoş geldın canım sen hangi semttesinMerhaba kızlar
sorma be canım
büyük aşk dediğimiz şey bitti..
Hoş geldın canım sen hangi semttesin
..
1 yıl beklemiş olacaksın ne güzel, siz aldığınızda sanırım insaatti?
Hoş geldın canım sen hangi semttesin
Kendini bilmez denyo, nasıl arkadaşına sulanır ya,bu erkeklerin ar damarı çatlamış
Peki nasıl anladın arkadasinmı söyledi, arkadasinın tavrı nasildıki erkek arkadaşına karşı ? onuda merak ettim
Yolun basında anlaman güzel olmuş, ama seni yıpratmış..
Neyse üzme kendini Angut için..
sorma be canım
büyük aşk dediğimiz şey bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?