Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
o zaman heykel olsun derim ben.herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer...

Pardon canım onu düşünemedim
Pekte bilgim yok, ama anatolyumun oradan Mudanya'ya gidiyoruz ya
Ulaşım oradanda vardır diye düşündüm,
Semiha da kotuparkta olabilir demişti sanırım,
Banada uyar sana zaten uyuyorBaharcım
Galenia, hakseverinde bu konuyla ilgili fikrini alalım,
Bir arkadasımız Vardi hamile oda buluşmak istiyordu,
Unutmayalım onuda özelden atarım ben ona,
Başka kimler Vardi, bal huzur kayıplarda,
Seda takılmıyor pek,
Başka başka :18:

selamlar bursalı arkadaşlarım nasılsınız mevlüt kandiliniz mubarek olsun

Merhaba kızlar buluşma bu hafta olursa bende gelirim..
Hepimizin kandili mübarek olsun.. Daha yaşlı olmadığınız için sarılıp yanaklarınızdan öpüyorum
Bu arada ben Yıldırım tarafındayım, Teleferik'e doğru.. Buralar nasıl kar bir görseniz. Cadde bize kapandı arabalar geçmiyor..

aa evet evet
güneşi güzel bir bursamdan kocaman günaydın
ayy ben çok seviyorum güneşi yaaa
sıcağı yazı ...

ablasının gülü bida aynı hataları yapmıcaksın biliyorum aşk herşey değil ve inan aşık oldum diyen adam sana ölüyorumiyen adam işte tamda böle 180 derece dönebilir o yüzden kimseyi mahremine sokmayacaksın nişan olana kadar hatta evlenene kadar öpüşmedim bile diosun sana inanıyorum ama milletin agzı torba degilki ki sen onda kaldınya cocuk demiştir kimbilir başkasındada kaldı anladın mı canım bundan öncesini siliyosun ve yepyeni bi kız oluyosun daha ulaşıl mazanladınmı canım bırak hiç düşünme ve üzülme zararın neresinden dönersen kardır asla arkana bakma ama yasadıklarındanda ders al seni cok seviyorum ablası hiç gözlerinden yaş gelmesini istemem

ben ggeldimmmmmmmmmmmmmm

ya ne bu bakim buluşma muhabbeti:)))) bende cok istiyorum ama benim kocam kızar ya yazmama bile kızıyo nabcaz şimdiii kaçak mı gelsem:18:

İyiakşamlar kızlar nasılsınız?Hepinizin geçmiş Mevlüt Kandili mübarek olsun,dualarımız kabul olsunYani heykelde uyar bana çok kalabalık demiyorsanız eğer koruparkta olabilir yani çoğunluk nederse artık.Haksever hoşgeldin canım eşin neden kızıyor canım ya.Sonuçta hepimiz bayanızSen biraz vakit geçsin buluşma olursa gelirim demiştin gelirsin ya benim eşim biliyor yazıştığımı buluşma olursa eşim anlayışlı davranır yani.Sen eşinin gönlünü yap gel canım ya.

Merhaba canım önemli değil dalgınlık olabilirHeykel de olabilir koruparkta güzel.Yıldırımdan gelecek olan arkadaş ordan metroya binse direk korupark istasyonunda iner.Koruparka kadar metro durağı yapıldı biliyorsunuzdur.Çogunluk nederse banada uyar yani.Çok uzatmadan arayı kararlaştırıp buluşalım.

Haksever hoş geldin canım,
Arkadaşlarla bulusucaz de geçiştir,yok illa kim falan derse amannn salla gitsin şekerim,
Nerden duyucak, ama ikna kabiliyetim kuvvetli diyorsan bir şansını dene derim:))

Baharcım sana katılıyorum,bir an önce buluşalım havalar guzelken,
Haksever sana neresi uygun canım,korupark uyarmi sana?

bi tanemsinnn
artık üzülmüyorummm kaybeden o! ben daha iyilerine layığım :95:
zaten bi daha asla ben herkesi kendim gibi sanıyomuşum malesef benim yaşadığım ortamı baz alabilirlerdi ama anneside iki yüzlü çıktı
ben artık yepyeni bi kız oluyorum daha olgun öyle her lafa kanmayan cinstenn
oda arayıp öyle telefonlarda anca ağlasın ailem istemedi diye :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…