Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ay akşam oğluşumla 11.30 da yattım allahım bir uyumuşuz ki sormayın çok güzel dinlendim dün akşam

bu gün mü tahlil yapılacak. Hayırlı haberlerle gelsin inşallah eşin...
Bir karara varmanız güzel olmuş canım, Ama pozitif düşünmelisin artık. Paranı toparlarsın inşallah, bunun için çalışıyor olmak bile çok güzel canım, sağlığın yerinde çalışabiliyorsun daha ne. Hiç üzülme, her şey güzel olacak...

canım bu rüyaları hamileyken de çok göreceksin emin ol. Bende öyleydim çünkü. Hem kan rüyayı bozar derler o rüya çıkmayacak yani.
Ayrıca kucağına aldıktan sonra da o bebeğin senin olacağı garantisi hiç yok ki, aynı şey bizim evlatlarımız içinde geçerli. Allah acısını, acılarını göstermesin.

Üzülme artık iyi düşün, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az pozitif ol. Rüyada görsen ayrıca kimseye anlatma, neye yorulursa o çıkar, sende düşünme hatta rüyanı, sabah kalkar kalkmaz çeşmeyi aç ona anlat. Allaha dua et kötü rüyam bu su gibi aksın gerçek olmasın de.

Aminnn canım sağol Allah razı olsun.Ben normalde bu konuda kendimi serin tutmaya çalıştım çalışıyorumda ama bazen bendede duygu olduğu için üzülüp karamsarlığa kapılıyorum.çevremde kimde duyduysam tutmadı tutmadı deniliyor bende korkuyorum.Tabiki belli olmaz Allah nasip etmişse olur.O bebek hep aklımda canım.İnsanlar en çok sevdiği şeylerle sınanır.Allah benide bununla sınıyor.Bakalım hayırlısı olsun inşallah.O günleride görürüm umarım
Canım sana hak veriyorum vermiyorum değil yanlış anlama sakın beni.Ama ben kendimi her gün üzmemeye çalıştım.Genelde içimde yaşadım bunu ama dediğin gibi tüp bebek konusu olunca hassas bir konu korkuluyormuş.Genelde iyi düşünmeye çalıştım sürekli negatif olmadım.Sanada hep olacak haksever dedim halada diyorum olacak inşallh diye.Ama son 2 gündür moralim yoktu.Allah yüzümüze baksın canım yardım etsin bunca emeğin karşılığını bebekle taçlandırsın.Elden gelen dua olur yapacak başka birşey yok

Canım hayr olsun kan görmüşsün rüyan fos çıkmış.Yani öyle birşey olmayacak inşallah.Ayırıca beyaz görmek iyidir.İnşallah tersi olur bebeğin olup bol bol seversin bizde teyze oluruz

aaaa canım benim çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin dediğin gibi allah beterinden saklasın ay dün hiç uğrayamadım çok yoğundum inan eve zor attım kendimi ben de aynen okuyoryum arada bakıp ama yazmaya fırsatım olmadı çok fazla o yüzden görmemişim rahatsızlığını canım şimdi gördüm ee şimdi 7 sinden sonra ameliyat mı olacan yani :26:

geçenlerde yan komşumu gördüm. "2 gecedir rüyamda seni görüyorum, Kızı mı hasta acaba dedim" dedi...
salak yaa yorduğu şeye bak.... Sonuç kızım dün akşam hastaydı. Gece 3,30 da uyandı 1 saat ağladı
burnu tıkalı öksürüyor, ablam bugün sağlık ocağına götürcek ((

Canım elimde olmadan oluyor,negatif olmamaya çalışacağım.Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur

inşallah amliyat değildir dedik ama ameliyat demiş dr.
canım enine sonunda olacaksan biran önce ol aklından gitsin,
bu arada adetin 10 günmü sürüyor gerçekten..benim 3 gün bile sürmüyor
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım üzülme bunuda atlatırsın, şevvali hiç düşünme ablaların var çok şükür hepsi üstüne titrer seni aratmazlar..

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ay akşam oğluşumla 11.30 da yattım allahım bir uyumuşuz ki sormayın çok güzel dinlendim dün akşam
Günaydın dinlenmiş olmanız iyi olmuş.Daha iyidir umarım
Evet canım bugün öğlen buluşacağız çarşıda.Hayırlısı olsun kendisi çok ümitli değil sonuç için.Kür felan kullandı ilaç içti bakalım azda olsa yükselmiştir inşallahTabiki sağlığımız yerinde çalışmak için bunada şükür.Ama işte Sevcancığım elindeki avcundakini insanlar bir ümitle bebek hasretiyle o parayı tüp bebeğe yatırıp olmayınca yıkılıyorlar haklı olarakAllah herkezin yardımcısı olsun.Sadece benim değil.Herkeze nasip etsin evlatla sınamasınHaksevere yazdığın gibi kötü rüya gördüğünde suyu açıp ey suyu rüya iyiyse üzerime kötüyse yedi dağın arkasına denirmiş bende öyle duymuştum

Patavatsızmış demekkiÇok geçmiş olsun canım yaUmarım hemen iyi olur prenses

şevvalede geçmiş olsun..
Canım elimde olmadan oluyor,negatif olmamaya çalışacağım.Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur

evet bu çok önemli hep pozitif düşün sürekli hamile kalacam de çok önemli bu piskolojin için..

çok teşekkür ederim canım...
Zaten çok önemli görmediğim için kimseye söylememiştim. Annemlerede dün hastaneden dönünce ameliyat olucam dedim :))

Evet bu hafta sende bende yoğunuz...
İşte cumartesi anestezi doktoruylada görüşüp sonra günü alıcam, bakalım İnşallah aldığım gün adet olmamda sorunsuz geçer. olmadı söktürücü alıcam öncesinde :)

hayır olsun canım hayra yor hayır olsun ama kan gördüğün için rüyan bozulmuş öyle derler

baharcım işallah hayırlı haberler veririsn ama ne olur pozitif düşün çünkü böyle şeylerde moral çok önemli kötü şeyler olumsuz şeyler getirme aklına allahım tez zamanda gönlüne göre versin

selam bursanın güzel hatunları nasılsınız bende bursada yaşıyorum ama aslen ç.kaleliyim herkes nasıl bakalım bu topike bayadır uğramamışım

hoşgeldin canımmm

:44: şimdi ben neyi çözmeye çalışıyorum biliyor musunuz,nurten karamuk muuuuuuuuuuuuuu yoksa yinuse miiiiiiiiiii :44: :44: ssz

ben karamuk oluyorum canım yaniiiiii fahriyeeeee

Canım Allah şifa versin üzüldümAllah beterinden korusun umarım iyi olursun.Atlatırsın çabucak.Sağlığın yerinde olsunda yatmalısın diyorsa yat canım napıcan.Çok geçmiş olsun

evet yaa yıllardır çekiyorum...
artık sinirime dokunmaya başladı, bırak estetik olarakta kötü gözüküyor :))
evet ablamlar delimisin biz ne güne duruyoruz dediler... Ama babasıyla uyur kuzum evde. Eşimle konuştum ablamalara falan yollama bir gecede olsa çocuk evinde uyusun önemli bir şey yok neden düzeni bozulsunki...
Malaesef işte doğru düzgün gelmiyor leke leke. 10 gün sürüyor adam gibi olsa 5 günde biterde :))
senin haptan dolayıda az geliyordur ama, malum yumurtlamayı engelliyor... Malesef bizde öyle değil :))

Canım herkesin sınavı başka. Rabbim isyan edecekmisiniz diye bekliyor, mükafatı ona göre gelecek...
Bizler hayatta nelerle karşılaşacağız bakalım... kimin neyin garantisi varki...

şevvalede geçmiş olsun..

evet bu çok önemli hep pozitif düşün sürekli hamile kalacam de çok önemli bu piskolojin için..

teşekkür ederim canım... inşallah dahada kötü olmaz...
Sümüklerim akıyooooo sil, gene aktı sil, haaaaaa diye ağladı durdu. Burununa yapıştırcaktım en son mendili...

Son düzenleme:

ee yani komşunda niye kızının hastalığına yoruyoki anlamdım ben de çok geçmiş olsun canım kuzucuğa allah şifa versin

sağol canım evet valla güzel dinlendik uyudum uyandım daha sabah olmamıştı birkaç kez ağladı yine ama hemen uyudu tekrar tabi sabah 5 de uyandı uyumak istemiyo oyun oynamaya başaldı ben de attım beşiğine orda kendi kendine söyleniyodu konuşuyodu ben uyumuşum o ara baktım sonra o da uyumuş tekrar

evet ya sorma canım çok yoğunum şimid masamdayım bereket de biraz bakabiliyorum
işallah kolayca atlatırısn canım allahım yardımcın olsun şifa versin

Sizde katılmaya çalışın canımİnşallh bundan sonraki buluşmalarda sizde olursunuzAblan içinde Allah yardımcısı olsun.İnşallah kendi bebeğin kavuşur canım Allah aratmasın.Yaşı çok geçtiyse bebek alıp ona baksın oda çok büyük sevaptır.Allah kendine versin inşallah

Sağol canımÖyle düşünmeye çalışacağım işe başlasaydım martta hayırlısıyla kafam dağılırdı.Yazada var ondan biraz stres yaptım.Aminn canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İyi etmişsiniz.Hasta olunca dinlenmek çabuk geçirir zaten.İyi olsunda önemli olan o

Yani tabiki herkezin sınavı ayrı.Dertsiz kimse yok.Allah yardımcımız olsun.Ağır sınavlarla sınamasınŞevval içinde bencede babasıyla uyusun 1 günlük için çocuk korkuya kapılır boşver evinizde olsun

gerizekalımıdır nedir... O günde çok sinir olmuştum dua etmiştim Allahım çocuğum hasta olmasın diye ama napalım... Onun rüyasından değildir belki olacağı vardır ama niye yordu uyuz oldum işte

ohh ne güzel dinlenmişsin canım... Zaten arada dinlendirmese veletler herhalde hiç çekilmezler

inşallah çok ağrılı olacağı kesin, malum totiş bu yani
yaa birde sağlık sigortam var şirketten canım hiç para vermeyeceğim 700 tl normlade bahar hastanesinde bu ameliyat. Jimerde 2800 tl miş hatta.
bende böyle bir şansım varken sıkıntımda tavan olmuşken dedim neden erteliyorumki...

Bencede erteleme Ben çıkıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun

Ahilla canım Allah ablana çok çok sabır versin. Ablanın durumunu tahmin edemiyorum, düşünmek bile istemiyorken ben o acısını yaşamış. Rabbim tekrar nasip etti bir kız onun sevgisiyle acısı biraz olsun közlenir inşallah...

çok merak ettim canım neden vefat etti. Fotolarını gördüm bu arada kara kaş kara göz. Gerçekten çok güzelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…