Kızlar eşim bugün test yaptıracak inşallah değerleri yükselmiştir.Ve aşılama kararından vazgeçip direk tüp bebek diye karar verdik yineYaz sonu gibi düşünüyoruz.Ama 2 gündür içim çok sıkıldı.Hep başkalarına cesaret moral verirken ben şimdi kendimi yorgun hissediyorum 2 gündür Yorgunluk değilde korku diyelim:26:Çünkü tüp bebek için kendimizi baya bir zorlayacağız ve buna rağmen ya tutmazsa diye geçiyor aklımdan bazen.Allahım yardım etsin çok zormuş İnşallah herkez emeğinin karşılığını alır ama bu korku nasıl gider içimden bilmem.Çalışıp olduğu gibi buna ayırıcam.Allah korusun terslik olursa büyük bir yıkım olur bizim için
İyigeceler görüşürüz kızlar.
slm kızlar eşime bile anlatmadım çok ısrar etti ama anlatmadım....çok kötü bi rüya gördüm rüya denmez kavus sanırım bu
rüyamda tüp bebegi yaptık herşey çok güzeldi tuttu hamile kaldım delirdi eşim öyle güzel davranıyoki görseniz çok gerçekçiydi odasını beşigini duvarlarını bile boyadıgımı gördüm tüm hayallerimi gerçekleştiriyodum otobüste yer veriyolar düşünü o kadar film gb gerçek gb gördüm karnım kocaman oldu doktorda nst ye bile giriyorum güpp güpp sesleri hayla kulagımda cinsiyetini göremedim ama erkek gb sanki mavi beyazdı eşyaları
sonraaatuvalete gidiyorum ama nasıl kan geliyo şarıl şarıl korkuyorum hemen cıkıyorum tuvaletten ama akıyo hayla kan ağlıyorum çok kötü ağlıyorummm
sonra elimi zatıyorum kan dursun diye tutmaya çalışıyorum bi elimi uzatıyorum kolu geliyo bi elimi uzatıyorum bacagı elimdeparça parça ağlıyorum ağlıyorum
çok kötüydü sabaha kadar ağladım eşim uyandırdı saat 2de ağlıyomuşum kalktım içim çok kötü oldu ağla ağla
olsa bile kucama alana kadar inanamıcam ve tarih yaklaştıkça korkum artıyo çok üzgünüm
Aminnn canım sağol Allah razı olsun.Ben normalde bu konuda kendimi serin tutmaya çalıştım çalışıyorumda ama bazen bendede duygu olduğu için üzülüp karamsarlığa kapılıyorum.çevremde kimde duyduysam tutmadı tutmadı deniliyor bende korkuyorum.Tabiki belli olmaz Allah nasip etmişse olur.O bebek hep aklımda canım.İnsanlar en çok sevdiği şeylerle sınanır.Allah benide bununla sınıyor.Bakalım hayırlısı olsun inşallah.O günleride görürüm umarımbaharcim allah yardimciniz olsun ins. hersey gonlunuzce olur korkular maalesef hayatimizda hep var ama korkma sonucunu dusun mutlu ol senin ve esinin ortak bir parcasi olan minigi gozunun onune getir onu kucagina alabilmek icin bunu yasaman gerektigini dusun korku kaybolur gider. hersey minik bahar icin...
Canım sana hak veriyorum vermiyorum değil yanlış anlama sakın beni.Ama ben kendimi her gün üzmemeye çalıştım.Genelde içimde yaşadım bunu ama dediğin gibi tüp bebek konusu olunca hassas bir konu korkuluyormuş.Genelde iyi düşünmeye çalıştım sürekli negatif olmadım.Sanada hep olacak haksever dedim halada diyorum olacak inşallh diye.Ama son 2 gündür moralim yoktu.Allah yüzümüze baksın canım yardım etsin bunca emeğin karşılığını bebekle taçlandırsın.Elden gelen dua olur yapacak başka birşey yoknikin bumuydu hatırlayamadım herkez nikini değişiyo olmadı bu yahuu tanıyamıyorum kim kimhg yeniden aramıza
baharcım ben niye sıkılıyorum sanıyosun 2 aydır onun gerginliği var üzerimde işte çok bunalıyorum cidden cok gerginim ve korkuyorum
slm kızlar eşime bile anlatmadım çok ısrar etti ama anlatmadım....çok kötü bi rüya gördüm rüya denmez kavus sanırım bu
rüyamda tüp bebegi yaptık herşey çok güzeldi tuttu hamile kaldım delirdi eşim öyle güzel davranıyoki görseniz çok gerçekçiydi odasını beşigini duvarlarını bile boyadıgımı gördüm tüm hayallerimi gerçekleştiriyodum otobüste yer veriyolar düşünü o kadar film gb gerçek gb gördüm karnım kocaman oldu doktorda nst ye bile giriyorum güpp güpp sesleri hayla kulagımda cinsiyetini göremedim ama erkek gb sanki mavi beyazdı eşyaları
sonraaatuvalete gidiyorum ama nasıl kan geliyo şarıl şarıl korkuyorum hemen cıkıyorum tuvaletten ama akıyo hayla kan ağlıyorum çok kötü ağlıyorummm
sonra elimi zatıyorum kan dursun diye tutmaya çalışıyorum bi elimi uzatıyorum kolu geliyo bi elimi uzatıyorum bacagı elimdeparça parça ağlıyorum ağlıyorum
çok kötüydü sabaha kadar ağladım eşim uyandırdı saat 2de ağlıyomuşum kalktım içim çok kötü oldu ağla ağla
olsa bile kucama alana kadar inanamıcam ve tarih yaklaştıkça korkum artıyo çok üzgünüm
günaydın kızlar.... ayy yoğunum yaa mesajlarınızı hep okuyorum ama cevap yazamıyorum hakkınızı helal edin...
Ayfercim saol merak ettiğin, düşündüğün için canım arkadaşım benim...
dün doktora gittim muaynemi oldum :) hemoroit + fissğr yani çatlak ameliyatı olmam gerekiyormuş.
haftaya alabilirim dedi ama ben haftaya olamam 7-20 arası olabilirim 10 gün raporlu olacakmışım çünkü anca izin alabilirim o arada adetliyim malum 10 gün sürüyor nasıl olur bilmiyorum. cumartesi tekrar gidicem hastaneye anestezi doktoruyla görüşücem, tahlil sonuçlarına göre ameliyata engel varmı bakacak...
birde 1 gece hastanede yatacakmışım, yatmasam olmaz mı dedim. Riski var yatmalısın dedi. öyleyse yatıcam yani napalım. Kızımda bir gececik annesiz kalıversin. Allah daha beterlerinden korusunda olsunda böyle ayrılıklar olsun...
canım hemen negatif düşünmeye başlamışsın pozitif düşün iyi olsun,
daha başlamadan karamsarlığa bürünmüşsün ya olmazsa diye,
olacak biliyorum eminim diyeceksin..önce kendin inanacaksın lütfen karamsar olma..
biliyorum olacak bak göreceksin hamile kalacaksın ama önce kendin inan..
hayra yor hayır olsun inşallah..
günaydın kızlar.... ayy yoğunum yaa mesajlarınızı hep okuyorum ama cevap yazamıyorum hakkınızı helal edin...
dün doktora gittim muaynemi oldum :) hemoroit + fissğr yani çatlak ameliyatı olmam gerekiyormuş.
haftaya alabilirim dedi ama ben haftaya olamam 7-20 arası olabilirim 10 gün raporlu olacakmışım çünkü anca izin alabilirim o arada adetliyim malum 10 gün sürüyor nasıl olur bilmiyorum. cumartesi tekrar gidicem hastaneye anestezi doktoruyla görüşücem, tahlil sonuçlarına göre ameliyata engel varmı bakacak...
birde 1 gece hastanede yatacakmışım, yatmasam olmaz mı dedim. Riski var yatmalısın dedi. öyleyse yatıcam yani napalım. Kızımda bir gececik annesiz kalıversin. Allah daha beterlerinden korusunda olsunda böyle ayrılıklar olsun...
Günaydın dinlenmiş olmanız iyi olmuş.Daha iyidir umarımgünaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ay akşam oğluşumla 11.30 da yattım allahım bir uyumuşuz ki sormayın çok güzel dinlendim dün akşam
Evet canım bugün öğlen buluşacağız çarşıda.Hayırlısı olsun kendisi çok ümitli değil sonuç için.Kür felan kullandı ilaç içti bakalım azda olsa yükselmiştir inşallahbu gün mü tahlil yapılacak. Hayırlı haberlerle gelsin inşallah eşin...
Bir karara varmanız güzel olmuş canım, Ama pozitif düşünmelisin artık. Paranı toparlarsın inşallah, bunun için çalışıyor olmak bile çok güzel canım, sağlığın yerinde çalışabiliyorsun daha ne. Hiç üzülme, her şey güzel olacak...
canım bu rüyaları hamileyken de çok göreceksin emin ol. Bende öyleydim çünkü. Hem kan rüyayı bozar derler o rüya çıkmayacak yani.
Ayrıca kucağına aldıktan sonra da o bebeğin senin olacağı garantisi hiç yok ki, aynı şey bizim evlatlarımız içinde geçerli. Allah acısını, acılarını göstermesin.
Üzülme artık iyi düşün, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az pozitif ol. Rüyada görsen ayrıca kimseye anlatma, neye yorulursa o çıkar, sende düşünme hatta rüyanı, sabah kalkar kalkmaz çeşmeyi aç ona anlat. Allaha dua et kötü rüyam bu su gibi aksın gerçek olmasın de.
geçenlerde yan komşumu gördüm. "2 gecedir rüyamda seni görüyorum, Kızı mı hasta acaba dedim" dedi...
salak yaa yorduğu şeye bak.... Sonuç kızım dün akşam hastaydı. Gece 3,30 da uyandı 1 saat ağladı
burnu tıkalı öksürüyor, ablam bugün sağlık ocağına götürcek((
şevvalede geçmiş olsun..geçenlerde yan komşumu gördüm. "2 gecedir rüyamda seni görüyorum, Kızı mı hasta acaba dedim" dedi...
salak yaa yorduğu şeye bak.... Sonuç kızım dün akşam hastaydı. Gece 3,30 da uyandı 1 saat ağladı
Canım elimde olmadan oluyor,negatif olmamaya çalışacağım.Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur
aaaa canım benim çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin dediğin gibi allah beterinden saklasın ay dün hiç uğrayamadım çok yoğundum inan eve zor attım kendimi ben de aynen okuyoryum arada bakıp ama yazmaya fırsatım olmadı çok fazla o yüzden görmemişim rahatsızlığını canım şimdi gördüm ee şimdi 7 sinden sonra ameliyat mı olacan yani :26:
Kızlar eşim bugün test yaptıracak inşallah değerleri yükselmiştir.Ve aşılama kararından vazgeçip direk tüp bebek diye karar verdik yineYaz sonu gibi düşünüyoruz.Ama 2 gündür içim çok sıkıldı.Hep başkalarına cesaret moral verirken ben şimdi kendimi yorgun hissediyorum 2 gündür Yorgunluk değilde korku diyelim:26:Çünkü tüp bebek için kendimizi baya bir zorlayacağız ve buna rağmen ya tutmazsa diye geçiyor aklımdan bazen.Allahım yardım etsin çok zormuş İnşallah herkez emeğinin karşılığını alır ama bu korku nasıl gider içimden bilmem.Çalışıp olduğu gibi buna ayırıcam.Allah korusun terslik olursa büyük bir yıkım olur bizim için
İyigeceler görüşürüz kızlar.
selam bursanın güzel hatunları nasılsınızbende bursada yaşıyorum ama aslen ç.kaleliyim herkes nasıl bakalım bu topike bayadır uğramamışım
:44: şimdi ben neyi çözmeye çalışıyorum biliyor musunuz,nurten karamuk muuuuuuuuuuuuuu yoksa yinuse miiiiiiiiiii :44: :44: ssz
inşallah amliyat değildir dedik ama ameliyat demiş dr.
canım enine sonunda olacaksan biran önce ol aklından gitsin,
bu arada adetin 10 günmü sürüyor gerçekten..benim 3 gün bile sürmüyor
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım üzülme bunuda atlatırsın, şevvali hiç düşünme ablaların var çok şükür hepsi üstüne titrer seni aratmazlar..
Günaydın dinlenmiş olmanız iyi olmuş.Daha iyidir umarım
Evet canım bugün öğlen buluşacağız çarşıda.Hayırlısı olsun kendisi çok ümitli değil sonuç için.Kür felan kullandı ilaç içti bakalım azda olsa yükselmiştir inşallahTabiki sağlığımız yerinde çalışmak için bunada şükür.Ama işte Sevcancığım elindeki avcundakini insanlar bir ümitle bebek hasretiyle o parayı tüp bebeğe yatırıp olmayınca yıkılıyorlar haklı olarak Allah herkezin yardımcısı olsun.Sadece benim değil.Herkeze nasip etsin evlatla sınamasın Haksevere yazdığın gibi kötü rüya gördüğünde suyu açıp ey suyu rüya iyiyse üzerime kötüyse yedi dağın arkasına denirmiş bende öyle duymuştum
Patavatsızmış demekkiÇok geçmiş olsun canım ya Umarım hemen iyi olur prenses
şevvalede geçmiş olsun..
evet bu çok önemli hep pozitif düşün sürekli hamile kalacam de çok önemli bu piskolojin için..
geçenlerde yan komşumu gördüm. "2 gecedir rüyamda seni görüyorum, Kızı mı hasta acaba dedim" dedi...
Günaydın dinlenmiş olmanız iyi olmuş.Daha iyidir umarım
Evet canım bugün öğlen buluşacağız çarşıda.Hayırlısı olsun kendisi çok ümitli değil sonuç için.Kür felan kullandı ilaç içti bakalım azda olsa yükselmiştir inşallahTabiki sağlığımız yerinde çalışmak için bunada şükür.Ama işte Sevcancığım elindeki avcundakini insanlar bir ümitle bebek hasretiyle o parayı tüp bebeğe yatırıp olmayınca yıkılıyorlar haklı olarak Allah herkezin yardımcısı olsun.Sadece benim değil.Herkeze nasip etsin evlatla sınamasın Haksevere yazdığın gibi kötü rüya gördüğünde suyu açıp ey suyu rüya iyiyse üzerime kötüyse yedi dağın arkasına denirmiş bende öyle duymuştum
Patavatsızmış demekkiÇok geçmiş olsun canım ya Umarım hemen iyi olur prenses
çok teşekkür ederim canım...
Zaten çok önemli görmediğim için kimseye söylememiştim. Annemlerede dün hastaneden dönünce ameliyat olucam dedim :))
Evet bu hafta sende bende yoğunuz...
İşte cumartesi anestezi doktoruylada görüşüp sonra günü alıcam, bakalım İnşallah aldığım gün adet olmamda sorunsuz geçer. olmadı söktürücü alıcam öncesinde :)
Sizde katılmaya çalışın canımaynen canım.tüm üyelerin katılamadığı buluşmalar şu dakika itibariyle yasaktır
tatlı ötesiydi ya...hani derler ya,anlatılmaz yaşanır diye...işte öyle bir şey...kendini çok sevdirirdi.bi kere ses ver yanına gelsin sonra gönder gönder gitmesin.öyle bişidi.kendisini seveni hemen anlar onunla oynaşırdı,pas mı vermedin git gel ne yapar eder seni kendisiyle ilgilendirirdi.çok bilirim çocukların yazılıları bi kenarda biz saatlerdir oynuyoruz...bi de şarkı söyleyip kırıtırdı ki izlemeye doyamazsın...Allahım ne mükemmel şeyler yaratıyor o çocuğu gördükçe bi kez daha anlardım. Allahım tüm çocuğunu kaybedenlere sabırlar versin.kimseye evlat acısı vermesin.hala yaşıtlarını görünce mahvoluyorum ablama çok dua edin de sabrı kuvvetlensin
tek dayanağımız zaten ahiret inancımız...
hayır olsun canım hayra yor hayır olsun ama kan gördüğün için rüyan bozulmuş öyle derler
baharcım işallah hayırlı haberler veririsn ama ne olur pozitif düşün çünkü böyle şeylerde moral çok önemli kötü şeyler olumsuz şeyler getirme aklına allahım tez zamanda gönlüne göre versin
hoşgeldin canımmm
ben karamuk oluyorum canım yaniiiiii fahriyeeeee
Canım Allah şifa versin üzüldümAllah beterinden korusun umarım iyi olursun.Atlatırsın çabucak.Sağlığın yerinde olsunda yatmalısın diyorsa yat canım napıcan.Çok geçmiş olsun
İyi etmişsiniz.Hasta olunca dinlenmek çabuk geçirir zaten.İyi olsunda önemli olan oee yani komşunda niye kızının hastalığına yoruyoki anlamdım ben de çok geçmiş olsun canım kuzucuğa allah şifa versin
sağol canım evet valla güzel dinlendik uyudum uyandım daha sabah olmamıştı birkaç kez ağladı yine ama hemen uyudu tekrar tabi sabah 5 de uyandı uyumak istemiyo oyun oynamaya başaldı ben de attım beşiğine orda kendi kendine söyleniyodu konuşuyodu ben uyumuşum o ara baktım sonra o da uyumuş tekrar
evet ya sorma canım çok yoğunum şimid masamdayım bereket de biraz bakabiliyorum
işallah kolayca atlatırısn canım allahım yardımcın olsun şifa versin
evet yaa yıllardır çekiyorum...
artık sinirime dokunmaya başladı, bırak estetik olarakta kötü gözüküyor :))
evet ablamlar delimisin biz ne güne duruyoruz dediler... Ama babasıyla uyur kuzum evde. Eşimle konuştum ablamalara falan yollama bir gecede olsa çocuk evinde uyusun önemli bir şey yok neden düzeni bozulsunki...
Canım herkesin sınavı başka. Rabbim isyan edecekmisiniz diye bekliyor, mükafatı ona göre gelecek...
Bizler hayatta nelerle karşılaşacağız bakalım...kimin neyin garantisi varki...
teşekkür ederim canım... inşallah dahada kötü olmaz...
Sümüklerim akıyooooo sil, gene aktı sil, haaaaaa diye ağladı durdu. Burununa yapıştırcaktım en son mendili...
ee yani komşunda niye kızının hastalığına yoruyoki anlamdım ben de çok geçmiş olsun canım kuzucuğa allah şifa versin
sağol canım evet valla güzel dinlendik uyudum uyandım daha sabah olmamıştı birkaç kez ağladı yine ama hemen uyudu tekrar tabi sabah 5 de uyandı uyumak istemiyo oyun oynamaya başaldı ben de attım beşiğine orda kendi kendine söyleniyodu konuşuyodu ben uyumuşum o ara baktım sonra o da uyumuş tekrar
evet ya sorma canım çok yoğunum şimid masamdayım bereket de biraz bakabiliyorum
işallah kolayca atlatırısn canım allahım yardımcın olsun şifa versin
gerizekalımıdır nedir... O günde çok sinir olmuştum dua etmiştim Allahım çocuğum hasta olmasın diye ama napalım... Onun rüyasından değildir belki olacağı vardır ama niye yordu uyuz oldum işte
ohh ne güzel dinlenmişsin canım... Zaten arada dinlendirmese veletler herhalde hiç çekilmezler
inşallah çok ağrılı olacağı kesin, malum totiş bu yani
yaa birde sağlık sigortam var şirketten canım hiç para vermeyeceğim 700 tl normlade bahar hastanesinde bu ameliyat. Jimerde 2800 tl mişhatta.
bende böyle bir şansım varken sıkıntımda tavan olmuşken dedim neden erteliyorumki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?